Cei mai activi useri din categoria Turism pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Comuna Mălini din Județul Suceava a devenit stațiune turistică în toată țara? A fost cineva aici? Îmi poate spune și mie cineva cum e?
Buna dacă am mandat de ARESTARE PE TERITORIUL GERMANIEI și zbor in Olanda este posibil sa ma găsească in computer la controlul vamal?
Buna, mi- am luat un bilet de avion la Wizz și mi l- am luat simplu doar cu bagajul de mana (rucsac) am voie sa- mi pun placa de par in el? Și dacă am o geaca pe mine și mai țin una in mana o să...? (mai mult)
Salut! Sunt minor și sunt intr- o țară străină și aș vrea să mă intorc acasă și din câte știu cu avionul nu am nicio șansă să merg fără niciun părinte ca minor singur. Și aș vrea să...? (mai mult)
Salutari, Am o vacanta in Italia cu decolare maine 22.11. 2021. Eu sunt vaccinat in data de 08.11. 2021, adica fix 14 zile in urma. Pe MAE la Italia spune asa: "vaccinarea anti- SARS- CoV-...? (mai mult)
Hey TPU, a fost cineva la Chisinau sa imi poata spune in ce perioade sunt mai ieftine cazarile la hoteluri si ce hoteluri recomanda? Am planificat sa merg cu parintii si voiau sa stie in ce perioada e...? (mai mult)
Stie cineva o cabana pentru vreo 20 30 persoane pe 4-5 decembrie zona Iasi da merge si putin pe afara Iasiului (ex Visani)? Nu conteaza pretul.
Salutare! Sunt momentan in Germania. Vreau sa calatoresc in America, dar nu am pasaport. Acuma intrebarea mea este...Pot sa imi fac pasaport in Germania sau trebuie sa ma duc inapoi in Romania?
Cei care ati mers cu Giltrans in străinătate, șoferii va sunau pentru îmbarcare sau cum decurge toată chestia? Mi- am rezervat un loc online si scria ca trebuie sa urc din fata Leroy Merlin si mi-...? (mai mult)
In situatia in care cineva major face rezervare pentru altcineva si persoana este minora (17 ani), se poate caza singur fara insotitorul major, doar cu buletinul?
Sunt temple pentru hinduși în România? Unde?
Buna ziua, știți daca pot sa călătoresc cu animalul de companie (pisica) cu Dacos?
Bună. Ce știți despre agenția de turism Kusadasi? Sunt serioși? Am văzut ca au și sediu in București și as dori sa îmi iau o excursie in Hurghada Egipt de la ei.
Cum e posibil cu salariu mediu de 3500 lei, noi romanii sa fim campioni la turism în Grecia, sa avem non stop pline restaurantele, barurile etc?
Buna seara! Doresc sa merg intr- o mini- vacanta si doresc sa folosesc cardul Sodexo. Doamna de la cazarea aleasa mi- a spus ca trebuie trimis cardul la ei pentru verificarea acestuia pentru a- mi putea...? (mai mult)
Salut! Dacă am achizitionat un bilet de avion pentru 2 persoane dar numai una poate să meargă pot schimba acea persoana de pe bilet cu alta? Și dacă da, cum fac?
Iti ajung 1000 de euro dus-intors o saptamana in Italia?
Daca o țară are 90 zile viza de turist asta înseamnă că după 90 zile poți să pleci din tara și să te întorci iar 90 zile?
Iti ajung 1000 de euro pentru o saptamana in alta tara? Dus-intors
Bună,are cineva idee dacă mai sunt pensiuni sau hoteluri deschise pe litoral?
Salut TPU! Ce locuri se pot vizita în București dacă nu ești vaccinat?
Bună. Suntem un grup de 15 persoane și căutăm o cabana de revelion. În județul Cluj. Buget 3500-4000 de lei. Unde am putea gasi?
Buna! Ce orase din Anglia sunt mai ok de locuit, din toate punctele de vedere (transport, aspect turistic, job- uri bine platite, locuinte /chirii )? Si de ce ai nevoie ca da te muti acolo pe o perioada...? (mai mult)
Am nevoie de vaccin sau certificat verde pentru a merge cu trenul?
Bună ziua! Cât costă o cursă de taxi din centrul oraşului Iaşi până la Mănăstirea Vlădiceni? Multumesc.
Buna! Vreau sa călătoresc in Italia Știți dacă e obligatoriu vaccinul pentru a intra in aceasta țara?
Salut! Daca o persoana vine din zona verde si noi suntem in zona rosie,nu este vaccinata, ce se intampla? Sau daca o persoana vaccinata se duce din zona rosie in zona verde?
Cum pescuiesc? fiș for life!
Care sunt conditiile de calatorie din Romania in Franta, in prezent, pentru un nevaccinat? Stie cineva ceva concret? Dau funda :)
Buna, am achiziționat recent un bilet de avion de la Wizz air însă la nume am trecut (Marinescu Ionut) in buletin la Prenume mai am și Ovidiu o sa am probleme se zbor?
Buna seara, am zbor spre Republica Irlanda pe data de 13/10/2021 iar eu m- am vaccinat cu J&J pe data de 30/09/2021. Ei bine, din ce m- am informat trebuie sa completezi un formular "Passenger Locator...? (mai mult)
Salutare. Se poate ca cineva cu varsta de 17 ani sa calatoreasca neinsotit cu avionul? Bineinteles cu acordul parintilor, etc.
Buna! Caut sa închiriază o cabana în Iași și nu găsesc. Știți unde aș găsi că nu am idee? Macar un site sau ceva că pe loc și Google nu am găsit. Menționez că e pentru un majorat
Buna ziua. Prietenul meu este din Macedonia de Nord, iar eu locuiesc de 2 ani in Franta. Ce ar trebui sa faca ca sa poata sa se mute cu mine definitiv? Stiu ca viza este valabila doar 3 luni....? (mai mult)
Buna.Cine a reusit sa numere scarile de la Rapa Galbena din Iasi?
Cum sunt trenurile private Softrans? Este adevărat că se pot cumpăra bilete direct din tren?
Am vazut un raspuns si mi- am amintit de o nemultumire. Sunt multe muzee, biserici ortodoxe, alte locatii istorice sau de cultura unde nu ti se permite sa faci fotografii. Nici fara blitz sau macar ...? (mai mult)
Buna! As vrea sa merg intr- o excursie cu familia in viitor si nu stiu care dintre urmatoarele destinatii este mai potrivita: 1. Sighisoara 2. Bran 3. Hunedoara 4. Timisoara 5. Sibiu Voi ce ati alege?...? (mai mult)
Pentru șoferii pe comunitate, cum pot sa iau doar bayonne-le pe plata, adică unde pot sa ma urc și unde sa cobor? Rog seriozitate
Salut,as vrea sa merg cu un prieten in Moldova și gen noi avem doar 16 ani, putem merge fără aprobarea părinților? Mergem doar 2 zile
Salut TPU, pareri Marble beach din Grecia si cazare?
Buna! Exista autobuze directe din Craiova in Fagaras?
Buna dimineata celor ce au vizitat domeniul Brukenthal din Avrig. Am citit unele informatii si am inteles ca se plateste o taxa de intrare. Dar am mai intalnit ceva ce ma nedumereste: Se face programare...? (mai mult)
Voi unde ati merge int-un mic concediu de 5 zile, in Sinaia sau Busteni? Care este mai frumos?
Bună, e cineva de aici care trăiește în America? Dacă da, de cât timp anume? În ce parte a, Americii exact anume? În ce stat anume? Cum e viața și cultura statelor unite de acum, și...? (mai mult)
Bună, aș dori câteva răspunsuri, dacă mi-am făcut vaccinul pot trece la granița fara test? Și vaccinul are termen de valabilitate sau?
Buna, am luni dimineata un zbor catre Germania si nu stiu cum se procedeasca cu testul COVID- 19, il pot face si la aeroport, cu cat timp trebuie sa fiu inainte acolo daca il pot face la aeroport sau...? (mai mult)
Buna ziua. A călătorit cineva recent in Austria? Cu avionul. Se poate și test antigen ăla rapid și mai ieftin sau doar ăla pcr? Funda mersi
Salut TPU, am si eu o întrebare, de cateva zile sunt prin Caransebeș si nu prea stiu ce atracții turistice aș putea gasi prin zona. Caut ceva peisaje pentru niște fotografii superbe daca stiți ...? (mai mult)
Buna, ce mijloace de transport in comun pot folosi ca sa ajung din Mamaia-Nord/Mamaia-Sat in Constanta si invers?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.