Cei mai activi useri din categoria Turism pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU! Cum pot efectua un check-in daca am titlu de calatorie?
Salutare Comunitate- Stie careva unde este facuta aceasta poza in Romania? https://postimg.cc/wtZWLLJv
Bună ziua! Aș vrea să merg într-o excursie în Maramureș cu plecare din Suceava. Ce obiective turistice aș putea vizita? Mulțumesc!
Buna ziua. A mers cineva la Predeal la Cabana Vanatorilor si au fost primiti fara test covid sau vaccin covid?
De unde pot lua un autobuz din orașul Bacau spre Dărmănești? Întreb pentru un prieten :)
Buna! Din cate am vazut Spania se afla in zona roșie! Intrebarea mea este merita sa mergem la sfarsitul lui August in concediu in Palma de Mallorca impreuna cu familia mea si cu un copilaș mai mic se...? (mai mult)
Neata, TPU! Unde se poate manca bine in Adjud?
Buna seara prieteni! Aș dori sa merg undeva la munte, dar încă nu sunt hotărâtă în ce zonă așa că am nevoie de sfaturile voastre. În primul rând trebuie să menționez că nu am mașină,...? (mai mult)
Ce parere aveti de minunatele noastre trenuri? Adica eu sunt student si circul frecvent cu ele si mereu au intarzieri, deraieri si chiar si cand nu au, eu strabat 300 km in 5 ore si ceva, ceea ce mi...? (mai mult)
AJUTOR VA ROG SA IMI RASPUNDETI REPEDE! Cum se pot comanda bilete de tren on- line la CFR dus- intors? Nu gasesc deloc formularul, cum as putea cumpara bilet si pentru intoarcere ca sa imi faca o ...? (mai mult)
Buna! Varul meu lucrează ca recepționer la un hotel, ieri, după ce niște clienți s- au decazat, după ce au plătit camerele, aceștia i- au dat doua sticle cu vin, spunând ca le- a plăcut ...? (mai mult)
Bună TPU! A fost cineva la Geoagiu Băi recent și îmi poate spune cum e? Aș vrea să merg câteva zile și din poze pare destul de interesant, nu știu cum e atmosfera, zona, etc. Mă poate ajuta...? (mai mult)
Salut, poate sa imi spuna cineva ce imi trebuie mai exact sa merg in Palma de Mallorca? Imi trebuie pasaport la avion, avand in vedere ca este in Spania, care este in UE? Ce trebuie sa fac sa pot sa...? (mai mult)
Salut, daca am 17 ani pot sa iau camera la hotel/pensiune daca iau buletin de adult ceva la mine? Vreau sa merg weekendu asta in Brasov cu niste tovarasi ca am liber de la munca si mna.
Plecare in Ro, cu mașina personala. Ce credeti ca e bun pentru autoaparare? Un un spray cu piper dar e expirat de 2 ani o mai fi bun oare?
Salut,săptămână viitoare merg in Bulgaria și văd că pe traseu scrie că e drum cu taxă și fără, cel cu taxă la ce se referă? Unde plătesc și cât și de ce?
Salut, din experientele voastre la litoralul romanesc unde v-ati simțit mai bine sau unde a fost mai frumos? Mamaia, Eforie, Neptun, etc. Multumesc
Salutare. Vreau in luna septembrie sa merg in Anglia. Știe careva ce condiții sau ce pasi ar trebui sa urmez ca vizitator? Am nevoie de viza? Si daca as vrea sa ma angajez ce ar trebui sa fac? Daca sunt...? (mai mult)
Cat este valabil un voucher electronic de vacanta Edenred din momentul în care a fost activat? Adică cat timp am la dispoziție sa cheltui banii de pe el din momentul în care l-am activat?
Buna! Doresc in august sa fac o escapada de weekend, ceva mai relaxant, doar că nu știu ce zona/oraș sa aleg. Eu locuiesc în Brașov, nu as vrea nici ceva foarte departe că totuși sunt 2 zile,...? (mai mult)
Trebuie test covid pentru Bulgaria?
Buna! Stie cineva care este numarul maxim de persoane care pot intra in telecabina de la Sinaia? Ma gandesc ca acum cu pandemia nu mai lasa un numar asa de mare ca inainte si eram curioasa cam care e limita...? (mai mult)
Salutare, am o nelămurire, o pun pentru ca nu am mai facut asta niciodată. Vreau sa călătoresc la niște rude in Germania, cu avionul. Care e treaba acum in prezent cu testul covid? Se face la...? (mai mult)
Buna TPU, am voie cu trotineta in tren? Adica nu am gasit informatii pe subiectul acesta.
Stie cineva cum pot călători în Anglia acum si ce acte mi-ar trebui?
Buna ziua, îmi poate recomanda cineva niste cazari frumoase dar sa fie la munte și să aibă piscina? Mulțumesc.
Salut TPU. Imi poate da cineva o lista cu toate tarile in care se poate calatori fara vaccin, asemenea Italiei?
As vrea sa mă duc intr-o vacanta in Eforie Nord sau Saturn, preturile in August vor scădea sau vor urca? La cazare, mâncare etc
Care e cel mai popular obiectiv turistic din Suceava?
Grecia are propria ei moneda? Gen cu are Bulgaria Leva si Romania lei. Sau se folosesc euro?
Locuiesc in Constanța, prietena mea stă cu părinții si e din Fetești. Vreau să mergem într- o vacanță care să nu fie la distanță mare si să avem locuri de văzut si ambientul frumos. Cine...? (mai mult)
Are idee cineva cum pot ajunge din Focsani in Vama Veche cu trenul, microbuzul....si cat ar costa?
Salut TPU, urmează sa plec in Franța și cum pana in orașul in care merg nu este zbor direct, as vrea sa merg cu autocarul. A mai mers cineva cu autocarul pe distante lungi? Cum a fost? Ce firma ...? (mai mult)
Buna, a trecut cineva vama Nadlac zilele astea, pentru Germania se cere teste ceva?
Bună! Cum se poate ajunge la lacul Snagov folosind mijloacele de transport în comun?
Cat costa un pasaport pentru un copil sub 12 ani pe 5 ani?
Salut bucuresteni! Care cunoasteti bine transportul in comun de la voi, va rog sa- mi spuneti si mie cum se ajunge usor la Palatul Mogosoaia. Din ce gasesc eu pe Google maps (chiar combinatii tren- ...? (mai mult)
Salut, a vizitat cineva Mexic? Din cauza filmelor si serialelor americane aveam o parere proasta despre aceasta tara, interesandu- ma a ajuns sa mi se para foarte interesanta, am vazut chiar straini...? (mai mult)
Voi cum gasiti bilete ieftine de avion, pentru zboruri in Europa? La RyanAir am vazut ca sunt preturi mai mici, daca iti cumperi cu vreo 2- 3 saptamani inainte. Daca vrei sa iti cumperi cu o luna inainte...? (mai mult)
Cum e orasul New Delhi din India? Eu ma uit pe net și pare un oraș destul de bogat în comparație cu restul Indiei, dar unii prieteni îmi zic ca de fapt nu arata asa în realitate și ca aia trăiesc...? (mai mult)
De ce se numeste Mamaia "the COAST of SHIT"? Oare strainii nu iubesc betoanele?
Legat de "green list" pentru intrarea in UK. O persoana care intra in UK dintr- o tara verde, nu e obligata la carantina. Pe cand cei care vin din tari portocalii, trebuie sa stea in carantina 10 zile....? (mai mult)
Imi trebuie viza ca sa lucrez in Irlanda?
Salut comunitate, vreau sa- mi petrec 3- 4 zile din concediu la o pensiune/cabanute din acelea micute din lemn undeva prin Romania(de preferat Brasov, Sibiu, Cluj)doresc ca pensiunea sau cabanutele ...? (mai mult)
Ce destinații pentru o vacanta la munte nu necesita deplasare cu masina(drumuri de tara, nefrecventate, etc.) și pot fi vizitate doar cu ajutorul transportului în comun + eventual un mers pe jos ...? (mai mult)
Buna, trebuie sa merg in Bulgaria pe 29 iulie, pe 30 iulie e ziua mea, fac 14 ani, stiti cumva daca imi pot face buletinul cu cateva zile inainte sa implinesc varsta, sau pot lua vreo dovada ceva?
Bună dragilor! Ce plaja din zona Mamaia sau Constanta, NELARGITA, curata, cu intrare în apa treptată si preturi ok imi recomandati?
Ce părere aveți despre orasele Deva și Hunedoara? cei care ați fost
Buna seara! Vara aceasta doresc sa merg in vacanta in Turcia si am nevoie de pasaport. Pot sa fac pasaportul la ambasada in Belgia unde locuiesc, fiind rezident sau trebuie sa merg in tara? Nu pot sa ...? (mai mult)
Bună, nu știți cumva niște locuri secrete mega- faine, poate chiar "virgine" dacă chiar mai există pe lângă / în jurul Marii Negre, unde nu e multă lume / aglomerație? Unde e nisip fin!...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!