Merita o croaziera de o ora doua pe Dunare, in Budapesta? Se pot face poze frumoase daca e noapte? Multumesc!
Buna TPU! am 17 ani si doresc sa imi comand un bilet de tren online, problema este ca, imi cere un ID de elev. Eu stiu ca online poti face doar daca esti student, ca și elev ceri ceva la casa. vreau...? (mai mult)
Bună Ziua,sunt din Republica Moldova, am susținut bacul de clasa a 12-a și vreau să plec la o facultate de Turism din România(Iași)am o întrebare dacă avem ore de matematică. Mulțumesc!
Hello, stiti daca se poate vizita cazinoul din constanta?
Ştie cineva cum se poate ajunge in America? Vreau sa merg doar pentru o lună. Este o tară bună de vizitat? şi ce pareri aveți despre americani? este adevarat ca sunt foarte educați şi...? (mai mult)
Având între 18 și 16 ani, te cazează vreun hotel/pensiune de unul singur? Cu acordul parintilor.
Pot avea in bagajul de mana un aparat de ras Philips Oneblade? Precizez ca e vorba de compania Aegean Airlines
Bună, am făcut o rezervarea din ianuarie pe booking la o vila in Croazia, și plata era programată să mi- o tragă din cont astăzi pe 10 iulie, da tot îmi arată eroare și plata nu mi- o trage...? (mai mult)
Bună ziua. De 3 ani de zile merg cu soțul la Costinești, anul aceasta vrem sa mergem în Grecia sa vedem și noi cum ii in altă țară. Vrem sa mergem cu mașina. Îmi recomandați va rog frumos...? (mai mult)
Salut TPU, stie cineva daca pe langa Baile Herculane se gasesc ATV-uri de inchiriat?
Unde se afla vulcanii noroiosi
Salut! Îmi trebuie pașaport dacă vreau să plec în Turcia cu avionul? Sau pot trece doar cu buletinul
Bună, am 14 ani și nu am mai mers cu trenul niciodată si pe 20 trebuie sa ma duc în Târgu Mureș eu fiind din Focșani și nu prea știu cum sa procedez la schimbări, adică când trebuie sa schimb...? (mai mult)
Imi ajung 300 de euro doar bani de buzunar (fara cazare) pentru 4 zile in Budapesta? Micul dejun il am asigurat. Cine a mai fost? Cat ati cheltuit?
Dacă vrei sa mergi in teritorii care aparțin statului francez ca Wallis și Futuna, Mayotte, Reunion, Polinezia Franceza(Bora Bora și Tahiti), Vanuatu sau Noua Caledonie( știu ca sunt violențe...? (mai mult)
Peste 2 săptămâni plec din țară să muncesc și aș vrea să știu dacă am cum sa trec de verificarea bagajelor înainte de îmbarcarea in avion fara sa mă fac de rușine că dețin jucării sexuale,...? (mai mult)
Buna ziua! Am sa calatoresc cu avionul si am bagaj de mana si as dori sa iau un tablou mai mare decat bagajul, sa- l tin in mana pana in avion! Aveti idee daca exista vreo problema? Sau trebuie sa iau...? (mai mult)
Știe cineva dacă te poți da cu jetski ul în Costinești și de unde îl poți lua?
Buna dimineata! Vreau sa plec duminica in Olanda in concediu cu masina,ma poate ajuta cineva care a mai fost cu cateva sfaturi,roviniete, drum pareri etc...
Daca am anulat check in ul la nvs imi mai primesc banii inapoi?
Buna ziua! Dupa cat timp ma pot reintoarce in USA, am fost anul acesta 3 sap? Precizez ca detin viza de turist. Multumesc!
Am fost in vacantă cu câteva prietene in Egipt şi am vrut să vizităm piramidele dar trebuia sa plătim intrarea si noi aveam banii în euro şi omul care lucra acolo nu a primit banii, a țipat la...? (mai mult)
Pe 19 iulie plec din țară și am voie sa pun o jucărie sexuală în bagajul de cală? Și aș vrea să știu dacă verifica bagajele cu toată lumea de față, pentru că nu aș vrea să vadă cineva...? (mai mult)
Care este cea mai noua salina din Romania? Adica ultima infiintata?
Salutare, Pentru familie(doi adulti si un copil) ce recomandati : eforie sud, saturn sau eforie nord?
Bună ziua, dacă vrem sa mergem în Bulgaria cu copii și noi nu suntem căsătoriți trebuie sa avem dovada ceva sau e suficient sa avem pașapoartele?
Inainte de ziua zborului, e musai sa-ti faci check-inul cu cateva zile inainte, de ce nu cand esti in aeroport, înaite de îmbarcare?
Salut, cunoaste cineva restaurante prin Timișoara unde se poate platii cu cardul turist sodexo (pluxe ). Fără cazare Apreciez daca stie cineva, mersi?
Sunt puțin confuz despre biletele de zbor, dus- întors (o țară din Asia, nu spun unde, nu cred că are relevanță destinația). Pe Google Flights, un zbor dus costă vreo 2500 Lei, iar întors...? (mai mult)
V-ați duce dacă ați avea posibilitatea într-o expediție gen "Cireșarii"?
Buna ziua, am facut o rezervare pe booking in Muntenegru, iar dupa o saptamana am aflat ca nu pot sa ma mai duc in data respectiva si am cerut anularea rezervarii... Dar mi- au cerut 430 de euro pentru...? (mai mult)
Salut,știe cineva care e distanta dintre Gara Eforie Nord și plaja?
Sa raspunda doar cei care se pricep la asta nu orice taran care îsi da cu parerea. Stie cineva cum pot sa ma mut de tot în Canada? Ma refer sa locuiesc acolo si sa stau, eu am deja venit mare cu afaceri...? (mai mult)
Buna! Am achizionat bilete de avion cu compania pegasus catre Turcia, din neatentie am uitat sa imi scriu al2 lea prenume, prenumele mic. Am scris Primul prenume de pe buletin si numele de familie, ...? (mai mult)
O să călătoresc cu Wizzair și am ales și funcția wizz priority. Eu nu am troller, doar un rucsac care este puțin sub mărimea trollerului pe care îl acceptă ei. Dar pe site ul lor spune că rucsacul...? (mai mult)
Salut, îmi poate spune cineva mai multe despre cum e viata în Danemarca fata de România? O sa ma mut zilele astea în Skagen și am auzit multe
Salutare tuturor! A mai fost cineva in Istanbul doar cu buletin? Urmează sa plec și eu, si merg doar cu buletin, așa cum s- a anunțat ca poți trece granița doar cu CI! A întâmpinat cineva...? (mai mult)
Salut! Prin Iulie as vrea sa merg cu niste prieteni in Vama Veche cu cortul și nu prea știm cum să căutăm loc pe plaja pentru corturi. Este doar pe preț sau exista și locuri unde poți sta gratis?...? (mai mult)
Ce stiti de site-ul rome2rio? E bun? Am gasit acolo niste mijloace de transport pe care nu le-am vazut pe alte site-uri. O fi actualizat si corect?
E gratis să merg cu trenul dacă sunt elev Iași- Vâlcea?
Bună. Pe ce site pot vedea oferte avatnajoase de vacanta last minute care sa nu fie țeapă? Mersi
Cum de unii obtin viza de America pe 10 ani? Stiu cateva vedete din Romania care au obtinut- o parca pe 10 ani, cum? Sau cum vine asta? Adica ei poate sa se mute acolo timp de 10 ani si sa stea acolo ...? (mai mult)
Cum se aplica pentru viza de America? Poti tu sa alegi pe cati ani sa- ti dea viza sau cum? (Ca turist) adica am auzit ca poti sa depui pentru viza si sa- ti dea 5, 10 ani sa ai viza sa te duci acolo...? (mai mult)
Salut! Cel mai bun drum cu mașina spre Belgia. Mulțumesc.
Buna, daca vreau sa ma duc în canada pentru 6 luni ca turist ce trebuie sa fac? Sau ce o sa trebuiasca sa am mai exact ce o sa ma întrebe cei cu viza? Adica eu vreau sa merg acolo pentru 6 luni ca sa...? (mai mult)
Buna intrebare urgentaaa! Ma duc cu trenul la Arad de la Oradea si soferul mi- a spus sa ma dau in asa zisa gara veche din Arad. Is mai multe gari? Cum sa- mi dau seama care e gara veche sau a cata statie...? (mai mult)
Buna ziua. Intenționez să fac un drum cu mașina de la Satu- Mare în Belgia - Charleroi cu familia. Vă rog să- mi spuneți care ar fi cel mai sigur și optim traseu (de preferat neaglomerat si de...? (mai mult)
Va salut! La inceputul lunii August, vreau sa merg la mare impreuna cu iubita mea si nu stim ce sa alegem dintre Eforie Nord si Costinesti. Am fost doi ani la rand in Eforie, ne- a placut foarte mult...? (mai mult)
Pentru cei care sunteti din Chisinau (nu vreau informatii de pe net, pe alea le-am vazut), ce este interesant de vizitat in oras? Fara terase, restaurante si altele din astea.
Bună! Există laneige în aeroportul din Otopeni?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!