Buna ziua, as avea nevoie de ajutorul vostru. In cateva saptamani urmeaza sa plec intr- o vacanta in Italia, mai exact Milano, si este pentru prima data cand calatoresc cu bagaj de cala. Am tot cautat...? (mai mult)
Salutare, urmeaza sa merg cu cortul intr- o zona unde stiu ca de dimineata pana pe inserate soarele va bate pe cort si il va incinge pe dinauntru. As vrea sa evit asta ca sa pot sta in anumite parti ale...? (mai mult)
Ce părere aveți despre America?
Bună ziua! Dacă am făcut check in la bilet și nu am bagaj de cala adăugat la bilet La aeroport mai pot sa îl plătesc sau nu se mai poate?
Buna. M-am cunoscut acum 7 luni cu cineva din SUA si faza este ca vrem sa ne mutam amandoi la el în America dar nu stim cum sa facem. Ma pot muta acolo daca ne casatorim?
Unde se mănâncă bine în Paralia Katerini Grecia? Nu am fost decât în Peloponez și câteva insule și merg pentru prima data acolo!
Numai imi gasesc buletinul. Pot zbura in Olanda decat cu pasaportul valabil?
Pot depune bani pe cardul de bursă
Unde credeți ca sunt cele mai frumoase plaje: Cipru Grecia Turcia sau Croația?
Salutare, ma bate gandul sa imi fac si eu pasaport, momentan nu am nevoie de el, nu planuiesc sa plec nicaieri, dar vreau sa il fac avand timp liber acum, gandindu- ma ca pe viitor daca o sa am nevoie...? (mai mult)
Salut. Cum te poti muta în Canada definitiv? Ce trebuie sa le demostrezi celor de la ambasada ca sa te poti muta acolo de tot? Conteaza cumva si ce scoala ai? Daca ai scoala daca ai liceu ceva? Eu de ...? (mai mult)
Bună. Poate cineva sa îmi recomande un hotel în Mamaia pentru familie cu copii? Atâtea recenzii am tot văzut ca nu prea știu ce sa aleg. Eu eram între Hotel Parc și Hotel del Mar. Dar nu știu ...? (mai mult)
Bună! De ce acte am nevoie ca să pot da în chirie un apartament pe noapte? Am un apartament pe care nu îl folosesc și am observat că mai multe persoane aleg varianta asta.
Hei TPU! A fost cineva din Galati catre Braila, cu taxi recent? Ce pret ar avea?
Buna Seara, daca un restaurant este intr-un hotel si nu esti cazat acolo, poti intra pentru restaurant?
Buna. Ma voi duce in Ungaria in curand si voiam sa va intreb daca merita acolo mai bine sa fac platile in euro sau in forinti? Ms
Salut! As vrea sa merg în Grecia cu masina dar am permisul de conducere de mai putin de un an luat. Exista restrictii pentru incepatori? Pot circula cu masina ca si începător in Bulgaria si Grecia?
Bună ziua, unde pot gasi un restaurant in Mamaia sau Constantă si sa pot plati cu voucherr de vacantă up?
Salut,a zburat careva cu wizz air din Spania catre Romania? Am 17 ani oare pot sa calatoresc singur, pe net scrie ca da, am intrebat pe cineva si a spus ca nu l a lasat singur...
Vă salut, prieteni! Am nevoie de un sfat, referitor la concediu. Vă rog să mă ajutați cu sugestii și opțiuni pentru un loc frumos din țară (nu exagerat de departe de București), un loc unde...? (mai mult)
Merita o croaziera de o ora doua pe Dunare, in Budapesta? Se pot face poze frumoase daca e noapte? Multumesc!
Buna TPU! am 17 ani si doresc sa imi comand un bilet de tren online, problema este ca, imi cere un ID de elev. Eu stiu ca online poti face doar daca esti student, ca și elev ceri ceva la casa. vreau...? (mai mult)
Bună Ziua,sunt din Republica Moldova, am susținut bacul de clasa a 12-a și vreau să plec la o facultate de Turism din România(Iași)am o întrebare dacă avem ore de matematică. Mulțumesc!
Hello, stiti daca se poate vizita cazinoul din constanta?
Ştie cineva cum se poate ajunge in America? Vreau sa merg doar pentru o lună. Este o tară bună de vizitat? şi ce pareri aveți despre americani? este adevarat ca sunt foarte educați şi...? (mai mult)
Având între 18 și 16 ani, te cazează vreun hotel/pensiune de unul singur? Cu acordul parintilor.
Pot avea in bagajul de mana un aparat de ras Philips Oneblade? Precizez ca e vorba de compania Aegean Airlines
Bună, am făcut o rezervarea din ianuarie pe booking la o vila in Croazia, și plata era programată să mi- o tragă din cont astăzi pe 10 iulie, da tot îmi arată eroare și plata nu mi- o trage...? (mai mult)
Bună ziua. De 3 ani de zile merg cu soțul la Costinești, anul aceasta vrem sa mergem în Grecia sa vedem și noi cum ii in altă țară. Vrem sa mergem cu mașina. Îmi recomandați va rog frumos...? (mai mult)
Salut TPU, stie cineva daca pe langa Baile Herculane se gasesc ATV-uri de inchiriat?
Unde se afla vulcanii noroiosi
Salut! Îmi trebuie pașaport dacă vreau să plec în Turcia cu avionul? Sau pot trece doar cu buletinul
Bună, am 14 ani și nu am mai mers cu trenul niciodată si pe 20 trebuie sa ma duc în Târgu Mureș eu fiind din Focșani și nu prea știu cum sa procedez la schimbări, adică când trebuie sa schimb...? (mai mult)
Imi ajung 300 de euro doar bani de buzunar (fara cazare) pentru 4 zile in Budapesta? Micul dejun il am asigurat. Cine a mai fost? Cat ati cheltuit?
Dacă vrei sa mergi in teritorii care aparțin statului francez ca Wallis și Futuna, Mayotte, Reunion, Polinezia Franceza(Bora Bora și Tahiti), Vanuatu sau Noua Caledonie( știu ca sunt violențe...? (mai mult)
Peste 2 săptămâni plec din țară să muncesc și aș vrea să știu dacă am cum sa trec de verificarea bagajelor înainte de îmbarcarea in avion fara sa mă fac de rușine că dețin jucării sexuale,...? (mai mult)
Buna ziua! Am sa calatoresc cu avionul si am bagaj de mana si as dori sa iau un tablou mai mare decat bagajul, sa- l tin in mana pana in avion! Aveti idee daca exista vreo problema? Sau trebuie sa iau...? (mai mult)
Știe cineva dacă te poți da cu jetski ul în Costinești și de unde îl poți lua?
Buna dimineata! Vreau sa plec duminica in Olanda in concediu cu masina,ma poate ajuta cineva care a mai fost cu cateva sfaturi,roviniete, drum pareri etc...
Daca am anulat check in ul la nvs imi mai primesc banii inapoi?
Buna ziua! Dupa cat timp ma pot reintoarce in USA, am fost anul acesta 3 sap? Precizez ca detin viza de turist. Multumesc!
Am fost in vacantă cu câteva prietene in Egipt şi am vrut să vizităm piramidele dar trebuia sa plătim intrarea si noi aveam banii în euro şi omul care lucra acolo nu a primit banii, a țipat la...? (mai mult)
Pe 19 iulie plec din țară și am voie sa pun o jucărie sexuală în bagajul de cală? Și aș vrea să știu dacă verifica bagajele cu toată lumea de față, pentru că nu aș vrea să vadă cineva...? (mai mult)
Care este cea mai noua salina din Romania? Adica ultima infiintata?
Salutare, Pentru familie(doi adulti si un copil) ce recomandati : eforie sud, saturn sau eforie nord?
Bună ziua, dacă vrem sa mergem în Bulgaria cu copii și noi nu suntem căsătoriți trebuie sa avem dovada ceva sau e suficient sa avem pașapoartele?
Inainte de ziua zborului, e musai sa-ti faci check-inul cu cateva zile inainte, de ce nu cand esti in aeroport, înaite de îmbarcare?
Salut, cunoaste cineva restaurante prin Timișoara unde se poate platii cu cardul turist sodexo (pluxe ). Fără cazare Apreciez daca stie cineva, mersi?
Sunt puțin confuz despre biletele de zbor, dus- întors (o țară din Asia, nu spun unde, nu cred că are relevanță destinația). Pe Google Flights, un zbor dus costă vreo 2500 Lei, iar întors...? (mai mult)
V-ați duce dacă ați avea posibilitatea într-o expediție gen "Cireșarii"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
AndreeaMadalinaAna întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?