Salut TPU! Imi puteti spune va rog de ce documente am nevoie pentru a pleca in Anglia pe o perioada scurta de timp, in vacanta? In afara de pasaport si vaccin bineinteles.Dau funda ms!
Buna TPU! Am un prieten care ar dori vara asta sa vina in Romania in vizita dar din pacate nu are vaccinul facut si daca il face va trebuie sa astepte 8 saptamani pentru a doua doza si e destul de naspa....? (mai mult)
Ați fost (recent) în Tanzania sau în zona aceea a Africii? Ați întâmpinat orice fel de problemă (furt, agresiune etc.)? Mă tentează să merg în voluntariat acolo pentru o lună, dar sunt un...? (mai mult)
Pasagerii unui avion chiar aplaudă atunci când avionul aterizează? Asta îmi povesteau aseară niște prieteni din Austria care zboară des, cum că atunci când aterizează, de obicei majoritatea...? (mai mult)
Bună ziua! Voi pleca în această vară în Spania și vreau să știu situația la zi privind măsurile luate pentru turiștii din România. Trebuie să fiu vaccinat sau testat? Mulțumesc!
Yo! O sa fac un drum de 20 de ore cu masina. Ce as putea sa fac in masina ca sa treaca timpul mai repede? Si exemple! Va multumesc
Heeey! Sunt in Constanța și mâine vreau să merg până la vivo cu autobuzul sau maxi- taxi dar nu știu ce autobuz să iau. Cei din Constanța îmi puteți zice ce autobuz sau maxi- taxi să i- au....? (mai mult)
Ce alte site-uri în afara de Booking mai știți pentru o cazare acceptabila?
Buna ziua! Aveți idee pentru o vacanța in Bulgaria dacă trebuie sa ne facem test pentru Covid sau sa arătam certificatul de vaccinare? Multumesc anticipat!
Salut! Întâmpin o problemă cu permisul de îmbarcare Wizz. Am făcut check- inul online am urmat pașii corespunzători dar a fost procesată greșit data nașterii și data expirării cărții de identitate....? (mai mult)
Beneficiez de gratuitate la abonamentul de elev pentru metrou daca nu locuiesc sau studiez in Bucuresti?
Ca și român, cum te simți când vizitezi Republica Moldova? Te simți ca în România? Te înțelegi cu oamenii fără a întâmpina dificultăți in timpul comunicării? Urmează sa vizitez Moldova...? (mai mult)
Hei! As dori sa merg din Arad la TARGU MURES CU TRENUL SI AS DORI SA STIU DACA ESTE TREN DIRECT FARA CA SA SCHIMB TRENURILE? Si in ce gara opreste trenul ca am inteles ca sunt doua
La momentul actual cetatenii turci cu viză turistică pot intra pe teritoriul României? (Din punct de vedere al pandemiei)
Salut, in 2 săptămâni ar trebui să plec în Ucraina/Republica Moldova și nu prea am idee daca trebuie să îmi fac testul covid, daca trebuie să mă vaccinez, daca pot sa îmi fac pașaport in...? (mai mult)
Vreau sa plec din tara peste câteva zile în Elveția pentru o perioada de 5 zile...dar îmi expira buletinul în octombrie... știți cumva o sa întâmpin probleme la granița din pricina valabilitate...? (mai mult)
Buna tpuț. Stie cineva un loc sau o pensiune mai retrasa in Gura Humorului sau Voronet? Funda
Salut! Vreau sa plec din tara si am buletin provizoriu, m-am interesat si imi trebuie pașaport provizoriu! Dupa ce depun actele pot sa il ridic eu daca sunt minor?
Buna,stie cineva exact daca voucherele de vacanta ce expirau anul asta au fost prelungite ca urmare a pandemiei?
Care e TARA în care e cel mai frumos sa mergi la MARE?
Salut! Vreau sa merg singura in alta tara pentru o luna si sunt minora (stau la prietena mea). Stiu ca am nevoie de o procura. Am parintii divortati. Mama e de acord. Faza e ca n- am mai vorbit cu tatal...? (mai mult)
Salut, Plec in Italia intr- o mini vacanta si vreau sa am date mobile. Eu am cartela de la Telekom cu extraoptiune de 5- 6 euro parca, pot activa cumva roaming sa primesc date mobile prin ea? Sau ...? (mai mult)
Salutare, Caut cazare în Cluj Napoca pe perioada festivalul untold. Pe net găsesc pentru minim doua persoane. Un site, un număr, niște detalii mi-ar fi de ajutor. Mulțumesc.
Salut! Cu ce pot ajunge din Constanta in Jupiter?
Salutare, îmi poate face cineva o recomandare de hotel sau vila la mare, unde sa aibă condiții cât de cât decente, iar stațiunea sa aibă o apa curata și fara neglijență și la un preț destul...? (mai mult)
Salut TPU! La vara vreau sa plec in Grecia si trebuie sa trec vama catre bulgari si dupa catre greci si vreau sa merg cu masina. Masina este pe numele tatalui, iar eu merg cu mama, avem vreo problema...? (mai mult)
Cineva din Adjud sau care cunoaste zona? Fantanile astea https://www.google.ro/maps/contrib/103362292044555929069/place/ChIJp6w8zdxKtEARdv3BJi8n_BU/@46.0314032, 27.1073214, 3a, 75y, 90t/data=! 3m7! 1e2!...? (mai mult)
Buna! Știți o pensiune/vila de închiriat pentru 2 zile in zona Sărata Monteoru/Sătuc/Berca sau prin apropierea Buzăului pentru un majorat? E nevoie de toată pensiunea libera, in jur de 25 de...? (mai mult)
Cum se poate pleca din țară în Anglia? Trebuie sa-mi fac viza din Romania sau imi trebuie vaccin ceva?
Ce credeți despre litoralul romanesc? In afara de Mamaia, care este cea mai frumoasă stațiune?
Imi trebuie pasaport daca vreau sa ma duc in Grecia cu masina?
Buna! In zona Sibiului mai exact in Geoagiu, sunt si maghiari? Bisericile sunt si catolice in zona aceea?
Buna, știți cumva o plaja in care avem voie și cu un câine de talie mica? Am înțeles că nu peste tot îți dă voie, noi am vrea sa mergem la plaja din Năvodari, dar nu știm dacă avem voie.
Am câteva întrebări, daca m-aș duce cu familia in Bulgaria la mare, ce site-uri pentru hoteluri de 3 stele mi-ați recomanda? Și la vama trebuie ceva test? Vaccin?
Ceva aplicații de turism unde as putea sa îmi programez o excursie?
Salut! Ce acte mi-ar trebui pentru a face o procură pentru copil minor"?
1 Care este in opinia voastra cel mai tare Hotel de pe LITORALUL ROMÂNESC? 2 Cine a fost cazat la HOTEL LIDO in MAMAIA cum este?
Hey. Oare pentru zboruri interne e nevoie de test pentru Covid? Puterea Google nu a fost de folos si nu as suna la callcenter pentru atata.
Buna! In vara asta as vrea sa merg in Spania dar as vrea sa astiu ce acte imi trebuie sunt minor si voi merge singur fara parinti
Salut tuturor. Puteți să-mi spuneți dacă cunoașteți firme de transporturi cu autocarul din România în Anglia care merg sigur în perioada asta?
Este legala cazarea turistilor adolescenti de 15 ani?
În ce staţiuni de pe litoralul românesc sunt mai puţine familii cu copii?
Buna! Eu cu iubitul meu vrem sa mergem in America dar am o intrebare care ma macina. Tot aud de vize ca e foarte greu sa le obtii. Noi nu suntem casatoriti. Credeti ca daca am face cununie am avea mai ...? (mai mult)
La Băile Herculane conțin apă termala chiar și piscinele hotelurilor?
Ca sa mergi in tarile scandinave, iti trebuie vaccin sau test? Si mai exista chestia cu carantina?
Tocmai am facut checkinul pentru un zbor cu WizzAir si am gresit sexul si aparent nu mai pot modifica. Stiti cumva daca este vreo problema? Sau cum pot totusi modifica? Multumesc
Ma puteți ajuta va rog cu niște hoteluri în București care accepta cardul de vacanta edenred? Funda
Ce pareri aveti de Vaslui? Am auzit cum ziceau unii ca e urat, sincer mi se pare ok.
Heei,stiti cumva daca este permis accesul cu animale de companie la restaurantul La Cetate Capataneni, langa Cetatea Poenari Arges?(pe terasa exterioara). Multumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!