Buna! Pentru o vacanta la inceputul lui iulie, recomandati Praga sau Germania - Frankfurt? De ce?
Buna, as vrea in weekend sa plec cu soțul meu intr- o mini vacanta mai exact roadtrip. Plecarea va fi din Brașov. Am vrea sa vedem câteva obiective turistice, câteva orașe, doar că nu avem...? (mai mult)
Ce înseamnă Escala la Avion?
Buna TPU, cand calatoresti cu trenul si esti minor, de ex, daca vreau sa iau trenul din Iasi in Bucuresti, imi trebuie acte? Sau pur si simplu cumpar biletul si plec?
Merita riscul de a zbura cu avionul? Voua nu va e teama?
Salut.Am si eu o intrebare si anume:Daca plec cu avionul in strainatate pot sa iau cu mine in avion si bicicleta? Dar cum se procedeaza daca pot?
Merită să vizitez Suedia? Cei care ați fost pe acolo, ce părere aveți despre această țară?
Salut, As vrea sa calatoresc cu avionul cu animalul de companie dar la cala și mi-e frica sa nu latre, sa facă galagie, știe cineva ii pot da ceva sa stea linistit?
A mai fost cineva cu Travel Planner? Ca pe mine m-au rupt. Impresii negative mai are cineva sau eu am fost singurul norocos?
Unde este mai ieftin? La mare in Grecia sau la mare in Romania?
Cati KM sunt de la Sibiu (România) pana la Hurghada (Egipt)?
Sa iei avion Bucuresti-Cluj sau Timisoara este necesar test? Ce iti cere la imbarcare in afara de bilet?
A fost cineva in vacanta utilizand site-uri precum aventurescu.ro? Am vazut oferte pe acel site si par suspicios de ieftine, voiam sa aflu parerile voastre si experientele personale daca aveti.
Ce locuri frumoase pentru camping stiti?
Salut. Daca calatoresc in alta tara doar cu bagajul de mana care e procedura? Trebuie sa pun deasupra hainelor ce obiecte trebuie scanate la security check? Masina de tuns este permisa in bagajul de...? (mai mult)
Caut vila de inchiriat pentru un majorat cu 20 de persoane in zonele de langa Bucuresti. Daca aveti idei va rog sa imi spuneti. Multumesc
Buna ziua! As avea si eu nevoie de un studiu care sa vizeze platformele Booking.com si Travelminit in Romania, m- ar interesa cati romani utilizeaza aceste platforme, care din ele e mai preferata, etc....? (mai mult)
Vacanta la mare sau la munte?
Stie cineva unde este statuia asta? https://www.facebook.com/photo?fbid=107940978036832&set=pob.100064627912782 Multumesc.
Salut, am și eu o întrebare, va rog frumos, această întrebare este pentru cei care au mai călătorit și prin călătorit mă refer la SUA. Cei care ați călătorit din cate am înțeles eu și...? (mai mult)
Salut, Cam cati bani ar trebui sa strang pentru a ma muta in alta tara Italia / Germania? (chirie, mancare, haine) doresc sa ma mut pentru studii.
Cine a mers cu AVIONUL cu AIR BUCHAREST ati fost mulțumiți de călătoria dumneavoastră dus- întors. Sunt firma bună serioasa? Am clasa pe care cred ca majoritatea o aleg
Cei care ati fost în EGIPT. Sunt scumpe souvenirurile și care sunt cele mai atractive dintre ele? Ce ați vizitat voi? Și cât timp ati stat în EGIPT?
Bună. As vrea sa călătoresc în Germania cu avionul, cu compania Blue air. Trebuie vaccin sau test PCR?
Salut. Locuiesc intr- o zona a luncii Dunarii, un loc foarte asemanator cu Delta Dunarii dpdv al peisajului dar si a faunei si florei, mai exact la confluenta Oltului cu Dunarea. Vreo idee cum as putea...? (mai mult)
Cate Piramide Egiptene sunt de văzut în total în EGIPT? Și care este in opinia voastra a celor care ati fost în EGIPT la Piramidele Egiptene" number 1"?
Bună! Sunt la profil turism și alimentație în clasa a11a. Anul acesta încep practica pe unități. Vreau să merg în domeniul turismului, așa că doresc păreri de la persoanele care au făcut ...? (mai mult)
Buna ziua TPU, imi cer scuze in avans pentru toate greselile, sunt nou pe acest site si nu am habar unde s- ar incadra acest tip de intrebare. Getting straight to the point, am in plan sa fac o calatorie...? (mai mult)
Salutare TPU, as vrea să merg cu cineva la film de 1 Iunie dar nu știu cum sta treaba acum cu pandemia, am vrut sa cumpăr bilete online (Cinema Palace) și din cate am văzut locurile sunt separate,...? (mai mult)
Ca să mergi în Canada ca turist, emigrant etc îți trebuie viză? Cât de greu se obține? Știu doar că în SUA îți trebuie! P.S:Îmi cer scuze dacă am postat la categoria greșită!
Buna! Imi puteti spune va rog totul despre o excursie in Dubai? Ce am de platit daca vreau sa ma duc cu prietena fara agentie? Cand trebuie sa imi fac test covid si ce mai am de platit pe langa biletele...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot descarca harti detaliate in format pdf? Mă intereseaza sa se vadă bine numele strazilor si sa fie gratis.
Salut. Am reședința in Austria. As dori in viitorul apropiat sa ma intorc in țară pentru 3 zile maxim. Știe cineva situația actuală legata de carantină? Domiciliul il am in tara am uitat sa...? (mai mult)
As vrea sa petrec cateva zile in Delta, dar nici nu stiu de unde sa incep. Ma intereseaza in primul rand peisajele inedite, apoi fauna (am auzit ca mai nou sunt si flamingo) si flora. Pescuitul nu ma...? (mai mult)
Daca doresc sa vin din Republica Moldova in Romania am nevoie de ceva adeverinte medicale sau dovezi ca nu am covid? Sau trebuie sa ma vaccinez?
Cine a fost pe aici: https://www.google.ro/maps/@46.4717937, 22.8468152, 3a, 75y, 199.81h, 85.51t/data=! 3m7! 1e1! 3m5! 1s8- A_aZ0wZhheFGWf8JOLBg! 2e0! 6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels- pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fpanoid%3D8-...? (mai mult)
As vrea sa fac vacanta in iulie la inceput pe insula Zakinthos, stiti cumva daca sunt restrictii, ma baga in carantina la intrare sau imi cere doar test negativ? Si la intoarcere de acolo in Romania ...? (mai mult)
Credeți că până în toamna se vor redeschide granițele pentru UK, respectiv Irlanda?
Salut. Acum cu Brexit-ul, cum se procedează cu plecatul în Marea Britanie? Eu de exemplu vreau să merg doar în vizită o săptămână. De ce acte am nevoie?
Ce părere aveți despre Piatra Neamț? Sunt în căutarea unui oraș nu foarte mare, cu arhitectură frumoasă, montan sau aproape de munte sau de alte locuri faine de ieșit în oraș, iar nu în ...? (mai mult)
De unde pot cumpăra vignieta în Ungaria și Austria?
Salut TPU! A mai inchiriat cineva apartament la 16 ani pe AirBnb?
Buna. Imi poate zice cineva cam cât ar costa un transport cu o firma de pompe funebre de 650 km dus și 650 km întors? Desigur, aproximativ.
Pentru cei care ati călătorit în alte țări, voi cum catalogați frumusețea țarii noastre în comparație cu alte țări? Am văzut unele comparații iar țara noastră intra la categoria "nimic ...? (mai mult)
Salut, stie cineva daca se pot transfera voucherele de vacanta pe Raiffeisen? Sau pe vreo banca anume? N- am primit niciodata, dar dupa cum imi suna seamana cu bonurile de masa, ceea ce ma duce cu ...? (mai mult)
Care vi se pare cea mai frumoasa tara din Europa care merita vizitata?
Salutare. Am facut cont la ambasada, am completat toate datele pentru pasaport sub 14 ani dar nu pot sa fac programarea, imi poate spune cineva de ce?
Buna ziua.As dori sa stiu daca se mai pot primi o parte din bani (am trimis si mail, dar vreau sa stiu cum ati procedat voi).Am un bilet de avion cumparat in dec 2020 pentru luna asta in Spania, plus...? (mai mult)
E periculos pentru un roman sa calatoreasca singur prin Ungaria avand in vedere dusmania necontenita care exista intre unguri si romani de sute de ani?
Daca iti cumperi bilet dus- intors (de avion) pe ruta Bucuresti- Michigan (SUA) si daca imi aleg un bilet la compania aeriana Quatar, sa zicem, cu ce fel de avion voi merge? Cu un Boeing 737 sau cu un...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?