Salutări tuturor! O întrebare către voi: știți dacă TAROM cere Test Covid negativ în prealabil pentru a permite îmbarcarea la bordul aeronavei? Doresc să zbor de la Frankfurt la București. Știu,...? (mai mult)
Cum ați compara Canada și Rusia din punct de vedere turistic, geografic și al explorării? Mi se par a fi singurii "gigantici" cărora nu li se termină vreodată "aventurile de explorare" pentru...? (mai mult)
In 5 zile plec cu masina in Germania din Timisoara, imi trebuie test covid?
Salutare Am o intrebare pentru cine stie sau a mai fost. Luna aceasta plec in Turcia si vreau sa stiu care sunt prețurile pentru tigari si alimente de baza dar si pentru mancare locală si cam cati...? (mai mult)
Salut TPU, este cineva din Vaslui care stie unde se afla vechiul Recumed in orașul Vaslui
Buna tuturor, a fost careva de aici in vacanta prin India? cum vi se pare?
Buna ziua! Locuiesc în Timișoara, doresc sa plec pentru 1 zi la Morile de la Rudaria. Pe ce ruta sa o iau? Ce mai pot vizita... Multumesc
Unde se poate calatori fara a mai fi nevoie de test covid sau carantina?
Salut TPU, ce site-uri sau apps pentru calatorii in Europa, in care sa iti zica ce e de vizitat in un oras anume stiti? ...Multumesc
Buna TPU, este o idee buna sa merg intr- o plimbare de la Cluj la Sibiu pe Transfagarasan si sa vizitez Balea lac acum in luna martie sau numai pierd vreme deorece conditiile nu sunt favorabile de...? (mai mult)
Cunoaste cineva bine Aradul? Cum se numeste scuarul din centru prin mijlocul caruia trece linia de tramvai? De la Teatru si pana in Podgoria. Fara bascalie, va rog. Multumesc.
Salut, maine ma duc la Busteni si voiam sa stiu daca exista magazine de muzica prin oras. Imi puteti da o adresa daca exista va rog?
Trebuie sa plec cateva zile pana la Constanta.Ce poti sa faci in Constanta in perioada asta? Ceva locuri de vazut? Terasele pana la ce ore sunt deschise?
Pot intra in Republica Moldova fără pașaport doar cu buletinul Românesc?
In ce statiuni va faceti voi concediile vara? Recomanda cineva o statiune frumoasa si neaglomerata din Romania? Bineinteles cu plaja sau piscina
Exista restrictii în Cluj Napoca? Doresc sa călătoresc și as dori sa știu la ce sa ma aștept.
Cei din Cluj Napoca imi puteți recomanda ce locuri pot sa vizitez și la ce restaurante/localuri pot sa merg? Vizitez pentru prima data și as vrea sa merg la sigur. Mulțumesc!
Salut, ce agentii de turism cu preturi decente cu cazare si avion inclus stiti? De exemplu pentru Grecia! Funda!
Elevii mai au gratuitate la tren? sau se aplica acelasi lucru ca in cazul studentilor?
Salut! Am vacanță timp de o săptămână și aș vrea să călătoresc undeva. Ce locuri îmi recomandați? Vreau să mă deplasez cu trenul.
În ce tari ati călătorit în ultimul timp și nu a trebuit sa faceți carantina la întoarcere?
Se poate călători in Dubai? Care sunt conditiile?
Buna. A venit cineva din Germania cu test negativ? Carantinarea e obligatorie? Știți in ce cazuri nu ar fi obligatorie carantina?
Buna, TPU! Dupa 18 ani, cum se poate obține viza de emigrare in America? Adică sa te muți de tot? Imi zice cineva procedura?
Buna TPU! Am o intrebare. Daca vreau sa calatoresc de la Iasi la Bucuresti cu avionul singur o pot face daca sunt minor (17 ani )?
Parcul Herastrau sau Carol 1 sunt deschise in perioada 15 feb-21 feb? Sau din cauza restrictiilor au fost inchise temporar?
Buna seara! Am completat formularul spTH... Cel cu qr code- ul pentru intrarea în Spania. Dacă am scris din greșeală, la ID card, doar numărul buletinului (fără serie) este posibil sa nu ma lase...? (mai mult)
Buna dimineata! Cand va fi posibil sa reincarc o cartela STB cu ajutorul cardului bancar, fara a ma mai deplasa?
Salut TPU! Doresc sa vin din Germania in Romania, prin Aprilie. Momentam am 17 ani, fac 18 in Iulie. De ce acte am nevoie in afara de buletin?
Salutare, ma aflu in UK cu familia si vreau sa vin cu fetita mea de 5 anisori inapoi in Romania, amandoi avem pasaport si nu sunt sigur daca amandoi avem nevoie de Test Covid, sau daca testul este absolut...? (mai mult)
Ce cunoașteți despre viața din Rusia? Stiluri de viață, gândirea, cultura, politica, economia, educația, sistemul de medicină, munca, prețurile la magazine, apartamente, etc, și...? (mai mult)
Mă puteți ajuta cu niște nume de hotele din Iași. Vreau să găsesc o camera de o persoana, mică.
Ce poți face in Romania în afară de a mânca și de a vizita locuri? Am un prieten spaniol și vrea să vină în România vara asta.
Salutare! Ați călătorit recent din România in Dubai? As vrea sa stiu care sunt condițiile pentru a putea ajunge acolo? Îmi trebuie test de aici din România sau sa am vaccinul făcut?
Cum obtin un voucher de la Wizzair sau alta companie de zbor?
Salut, îmi puteți recomanda o zona montana din Moldova- Bucovina unde se poate merge cu familia pentru o zi-doua? Fără săniuș sau pârtie va rog, mulțumesc! :)
Salut TPU, care sunt criteriile de calatorie in UK acum? Pot pleca cu buletinul in calitate de calator(vizitarea unor rude)?
Buna in momentul de fata as putea calatori in Italia din Austria?(daca nu acum când?) Fund!
Buna,ce tara recomandati dintre Turcia si Uk pentru schimbarea domiciliului, si de ce...multumesc frumos.
Ce documente am nevoie in afara de buletin pentru a pleca in Anglia la aceasta data? Mentionez ca nu intentionez sa stau mai mult de 6luni!
Este permis sa urc cu bicicleta in tren?
Ce parere aveti de oamenii adulti care vara intra in mare sa faca baie goi-pusca, ziua in amiaza mare? Nefiind pe vreo plaja de nudisti, ci pe una obisnuita, oarecare.
Orice muzeu național este parte a Patrimoniului Cultural material imobil?
Cine este din Bucuresti si cunoaste va rog sa imi spuneti cat costa sa vizitezi Palatul Cotroceni? Daca vreau doar sa fac poze cu telefonul (cu Palatul/Muzeul) din Curtea Exterioara, costa 10 lei? Sau...? (mai mult)
Buna ziua, doresc sa aplic pentru viza pentru Nigeria si am nevoie de rezervare bilet avion. Nu doresc sa platesc inca biletul pana nu am viza. Cum as putea sa fac? Ce site ofera posibilitatea rezervarii...? (mai mult)
A existat vreodata autobuzul 75 in Bucuresti?
Buna, am si eu o intrebare. Stie cineva daca in Bulgaria se poate plati cu tichete de vacanta? Si daca da, imi puteti spune un hotel, sau ceva, locația sa fie la mare.
Stie cineva cum pot calatori ieftin si avantajos cu avionul? Cateva sfaturi va rog.
Salut, stiti cumva care sunt tarile unde poti călătorii fara sa intrii in carantină cand vii inapoi in Romania? Am cautat pe net si nu am gasit detalii recente
Ce traseu imi recomandati pentru a calatori din Romania in Franta(Lion). E prima data cand merg in Franta cu masina personala. Cum se procedeaza cu taxele si vinietele de le Slovenia, Italia si Franta?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!