Buna seara, eu cu un prieten vrem sa facem un trip in Canada dupa prostia asta cu Covid si ca sa fie totu mai palpitant vrem sa mergem cu masina (audi a4 2015 2.0 TDI) prin Europa, aveti idee daca se...? (mai mult)
Buna tuturor. Se poate merge in Turcia fara test covid? Multumesc.
Știți cumva dacă se vine din Germania- Frankfurt (Hessen) in Romania, se face carantină 14 zile? Sau poți sta 5 iar după faci test si in functie de rezultat poți ieși? In Romania mai exact in...? (mai mult)
Buna seara,as dori sa primesc răspuns de la cei care știu. Daca vreau sa merg cu mașina personală în Antalya, de ce documente am nevoie. Mulțumesc anticipat!
AM O GEANTĂ de scule în România. Cum pot să o aduc în Anglia!? Stie cineva o companie care transportă colete din România in Anglia!?
Salut. Cum imi fac pasaport biometric in Timisoara?
Am 2 întrebări: 1. Pot să anulez un bilet de tren după ce l- am schimbat (și să mi se restituie prețul lui parțial sau total)? Atunci când l- am schimbat, adică am schimbat data, mi-...? (mai mult)
Se poate calatori din Egipt in Romania? Se poate obtine viza pentru un strain? In contextul pandemiei ce ar putea face sa obtina o viza?
Va salut cu respect. Vreau sa stiu si eu, daca aveti cunostinte si stiti siguri despre agentia de turism numita bavaria tour.Sunt seriosi? Dau tepe? Sunt pe bune?
Bună TPU, cei care ați fost cu telegondola in Sinaia, daca vreau sa iau bilet dus întors, cum ar fi normal, mă pot da jos pentru a- mi face câteva poze, sau pot lua doart dus și la întors pot...? (mai mult)
Deci. În perioada 2019- 2020 am locuit în UK. Am aplicat pentru insurance number (pe care l- am si primit). In 2020 am revenit în tara insa prietenul meu a rămas acolo. Noi avem un copil împreună...? (mai mult)
Dacă ai 14 respectiv 16 ani iti poti face o cazare la un motel sau hotel, fără a avea nevoie de un adult? Pur și simplu să- ti faci cazarea pe numele unuia dintre ei, cu buletin sau certificat de...? (mai mult)
In zone precum București sau Constanta sunt deschise hotelurile? Mă refer in situația cu carantina
Pe 1 ianuarie merg taxiurile?
Se poate ajunge din Anglia in Romania in perioada asta?
Un minor se poate caza singur cu buletinul la un hotel sau are nevoie de o persoana majora?
Salutare, am nevoie de ajutorul vostru pentru numele unei comunitati de turism. Această comunitate de turism va fi expusa pe pagina de Instagram si va afisa un content informativ si interactiv in domeniul...? (mai mult)
Pot băga un telefon in bagajul de cala? Am înțeles ca obiectele cu baterie pe litiu sunt interzise in bagajul de cala.
Pareri Hello Tour International? Le: Neseriosi, m-au mintit ca ajung la 11 in Timisoara, m-au pus sa las pachetul la un paznic si nu au mai venit dupa el, Banuiesc ca tot asa le si livreaza
Dacă vrei sa vi din Italia in România cu avionul, îți trebuie testul covid?
Salutare, doresc să prestez în viitor o meserie în industria turismului (consultant, agent etc). Aș dori niște recomandări din partea unor oameni care cunosc acest domeniu sau chiar prestează ...? (mai mult)
Salut, am o intrebare in special pentru cei din Costinești: Care perioada a verii credeti ca este mai aglomerată de tineret?
Salut TPU, Știți cumva dacă în Bușteni sunt atracțiile turistice deschise? Restaurantele? Mulțumesc!
Salutare, as vrea sa ajung in Neamt la manastirea Paltin Petru Voda cu trenul si maxi taxi ceva microbuz. Eu din Ploiesti ajung cu trenul pana la Neamt in oras, dar mai departe as vrea sa știu si eu...? (mai mult)
Care este cel mai apropiat hotel de gara in Sinaia? Orice gara(sau pensiune sau vila orice)? Multumesc
Daca am achizitionat un bilet de avion in Spania in mai si am primit si o polita de asigurare medicala, pot renunta la ea? Doar am primit polita... urmeaza sa primesc si un mesaj pentru contract de asigurare?...? (mai mult)
Heeei, am o intrebare pentru cei care pleaca la munte de revelion, e posibila plecarea sau tot sunt restrictii?
Buna TPU. Am o intrebare. Vineri in data de 11.12. 2020, ii deschis strandul apollo din felix Bihor?
Fac pentru prima data rezervare pentru un zbor. Trebuie sa rezerv si locul unde o sa stau pe acel site sau pot cumpara doar bilet? Am nevoie de pasaport daca e in Spania? Dupa ce am achitat, ce mai trebuie...? (mai mult)
Ce pot sa vizitez in Pitești? Merg cu familia și as vrea cateva recomandari.
Tatăl meu a primit un talon special de călătorie, odată cu pensia, având 50% reducere, în care include și transportul auto. Este acceptabil pentru transportul de autobuz din localitatea unui...? (mai mult)
Salut, de curând am venit la munca in Germania și am primit o chirie de la o agenție de angajare. La început nu au fost probleme, însă ieri după ce am venit de la munca am găsit umblat in casa,...? (mai mult)
Vreau și eu sugestii de atracții turistice unde sa merg cu iubita mea în luna decembrie pentru 1- 2 zile (deci locuri unde sa poti pleca dimineața și sa te întorci seara ori cu cazare de o noapte)....? (mai mult)
Unde pot merge pe 30 noiembrie cu fetitele o seara în "vacanta" fără ca acea localitate sa fie în carantina, as prefera o zona muntoasa
Bună TPU, Mă gândesc să merg la Sighișoara( anul viitor) să văd festivalul medieval. Cine poate să îmi dea programul și o hartă a festivalului medieval?
Ce tari v- ar placea sa vizitati, ipotetic vorbind? Fie pentru peisaje, pentru oameni sau pentru a satisface curiozitati. Ma intreb daca are cineva niste sugestii de care nu am mai auzit si asa as putea...? (mai mult)
Ati vizitat recent Oradea? Cum vi se pare orasul? https://blog.via-romania.ro/plimbare-pe-strazile-din-oradea
Exista porturi frumoase in Romania? Nu prea am gasit, toate par industriale si fara viata. Multumesc mult
Inainte de pandemie, cât costa un bilet de tren Bucuresti-Chișinau-Moscova sau doar Chișinău-Moscova?
Bunã! Stie cineva case,cladiri, edificii abandonanate prin Chisinau sau suburbii?
A facut cineva rezervari prin intermediul site-ului https://www.via-romania.ro? Este de incredere?
Astazi merge primda data cu trenul si am o nelamurire.Trebuie sa ajung din Targoviste in Pitesti si cand dau la detalii pret imi arata Targoviste - > Titu - > Pitesti. Asta inseamna ca o sa trebuiasca ...? (mai mult)
Pentru a cumpăra bilete online, pentru studenți, la CFR călători îmi zice că trebuie că dețin un ID online sau ceva de genu, în contul meu. Am trimis cerere de aia, online, pentru...? (mai mult)
De la ce vine VS? Gen judet. REPEDE dau funda la primul care raspunde
As vrea sa merg in laponia de craciun imi puteti da niste sfaturi?
BUNAAA TPU. Am voie de ajutor vreau sa invit un prieten din "Algeria", cum pot sa- l invit? Si care sunt regulile daca poate veni? De ce are nevoie el? Va rog toate informatiile sunt bine venit...? (mai mult)
E cineva din Călărași care mă poate ajuta? Trebuie să ajung săptamâna viitoare în Silistra. Iau trenul din București până în Călărași, dar după aceea nu găsesc niciun mijloc...? (mai mult)
Ati fost in Valcea mai exact in statiunea Calimanesti Caciulata? Am gasit niste oferte bune pe acest site https://www.cazare-caciulata.ro/
tocmai am urcat într- un microbuz cu destinația Germania, din Germania nu am primit niciun document sau contract de munca, cei de acolo au spus că luni îmi vor face actele pentru munca....? (mai mult)
Salut, caut si eu o cabana in zona Moldovei, as vrea sa fie departe de societate si la un pret de circa 1500 pe 2 nopti, ma poate ajuta cineva pe aceasta cale? Am nevoie de ea pana in Craciun, nu pot...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?