Stie cineva cum e in Egipt, daca se poate vizita fara test covid sau fara a te baga in carantina? Si cu test, dar sa nu bage in carantina.
Cum sa evit sa car prea multe haine si alte lucruri atunci cand plec cu cortul? Cum sa ma organizez?
Daca se inchide Transfagarasanul cum pot ajunge la Lac?
Este adevarat ca Spania a declarat stare de urgenta pana in mai 2021?
Am cumparat un bilet de avion cu Eurowings in valoare de65€ dar am greșit data zborului. In secunda următoare am intrat si am văzut ca scrie orice schimbare este gratis pana cu 40 de min înainte...? (mai mult)
Sunt din Baia Mare si trebuie sa ajung in parcul mare langa ceva statuie si nu stiu exact unde, ma ajuta careva? Va rog frumos trebuie sa stiu pana maine.
Care sunt cele mai bune canale de Youtube in care se fac rute cu masina sau cu alt mijloc de transport in orice tara si este filmata calatoria? Ceva gen cum sunt acestea! https://www.youtube.com/watch?v=0RiyJVz95sU&list=LL&index=4 ...? (mai mult)
Hei, mi-am pierdut pașaportul in Anglia și vreau să mă întorc în România, o pot face la aeroport doar cu buletinul, nu?
Salut, știe cineva dacă îmi pot cheltui voucherul de vacanță în această perioadă pe altceva, de ex. alimente, combustibil, etc?
Cate ore faci de la Arad la Bucuresti cu trenul? Poti opta pentru tren cu pat?
Vreau sa merg la munte, unde este mai frumos si cazări mai retrase?
Am doar o curiozitate. Ați prefera să călătoriți cu o trăsură elegantă cu cai (caleașcă) sau cu o mașină, fie Dacia 1300 sau Logan sau altele mai luxoase? Mie mi se pare mai elegant cu...? (mai mult)
Daca vreau sa vizitez Brasovul maine, ce obiective turistice imi recomandati? Dar mai important, pot fi vizitate? Mai ales in perioada asta cu restrictii..Multumesc.
Cate persoane pot participa le eveniment? Gen dacă vreau să fac o cabană.
Hei! A făcut cineva rezervare la un hotel pe booking cu cardul și după a anulat- o cât încă era valabilă anularea gratuita? Dacă da, în cât timp vi s- a restituit suma de bani pe card? Deja ...? (mai mult)
Se poate intra in Iasi? Daca da, se poate si sa intru in Catedrala Mitropolitana?
Buna! Ce targuri aveti saptamana asta prin orasele voastre? In principal: Iasi, Bacau, Craiova, Tg. Mures, Cluj, Oradea, Arada, Timisoara, Galati, Braila, evident Bucuresti, dar si altele. ...? (mai mult)
Știe cineva cât de scumpă este mâncarea in avion?
As vrea sa merg in Olanda cu avionul, însă nu pot cumpara biletele online pentru ca nu mai am bani pe card. Plecarea ar fi pe data de 28 Octombrie din Cluj- Napoca și nu știu de unde sa iau...? (mai mult)
SUNT ÎN ANGLIA, AM MULȚI LEI Românești la mine! Ce pot să fac cu ei!? Cum îi pot converti? Pentru ca oamenii cu care locuiesc în casă imi spun că la casele de schimb valutar și la băncile...? (mai mult)
Cine stie ce este/ce a fost turnul din fata magazinului Media Galaxi din Bucuresti, Calea Giulesti? Multumesc.
Dupa parerea dvs. merita sa ma mut in Paris?
Care este cel mai frumos loc pe care l-ați vizitat până acum?
Care-i problema cu India si Pakistan? Ce au aceste 2 tari una cu alta? Imi poate explica cineva ce a declanșat "conflictele" lor si mai exact ce sunt si cum credeți ca va evolua relația lor?
Bună, dacă ar fi să plecați pentru totdeauna din România, unde ați pleca?
Cat ar costa sa faci un revelion la munte de 6 persoane care sa dureze 3 zile si 2 nopți la o pensiune? (nu super scumpă)
Buna, Imi puteti recomanda o cazare in Sinaia buget 200 de lei /noapte? Doresc sa am o priveliște frumoasa de preferat cu balcon, cat mai retrasă, la altitudine mare, amenajat stil modern. Sau:...? (mai mult)
Buna, am niste vouchere de vacanta si sunt valabile pana in octombrie anul acesta.Am auzit niste zvonuri, ca cu pandemia aceasta, valabilitatea tichetelor de vacanta s- a marit, e adevarat si daca da...? (mai mult)
Cum pot să mă mut în America? Ce trebuie să fac pas cu pas? Mulțumesc!
Buna, am nevoie de pareri. Vreau sa plec iarna in Romania la munte....imi puteti da niste propuneri, ceva experiente cei care au mai vizitat locuri frumoase.
unde pot sa gasesc cabane pentru revelionul 2021 de inchiriat in zona Brasov/Busteni/Sinaia pentru un grup de 20 de persoane? Nu am gasit anunturi deloc pana acum. DAU FUNDA!
Daca zbor in Italia din Moldova, va trebui sa stau in carantina?
Daca am abonament de tren din locul x până în y atunci pot folosi acel abonament și când merg din y in x?
Un abonament la tren Arad - Sebiş este valabil si dus?
Stie cineva dacă in perioada asta cu virusul m-a pot întoarce in Italia, dacă nu am contract sau acte pe Italia? Mulțumesc.
Stie cineva o excursie pentru Israel?
Buna! Am si eu o intrebare legata de un job si anume receptioner in domeniul hotelier. Daca clientul x vine sa se cazeze de 2 ori de saptamana, de exemplu, si vine deja de cativa ani la hotelul respectiv...? (mai mult)
Trebuie un test online făcut pentru a putea întra în Marea Britanie? Am primit următorul site: www.gov.co.uk Și mi s- a spus sa întru și sa fac un test online doar ca n- am găsit altceva decât...? (mai mult)
Stiti cumva daca vin acum din Anglia intru in carantina in Ro? Sau daca vin pe 26? Multumesc anticipat
Salut, TPU vreau sa imi planific o vacanta la munte la noi în țară iarna aceasta, prin decembrie la început. Si vreau sa ma ajutati cu niste locatii. Preferintele mele ar fi ca locatia sa fie înconjurată...? (mai mult)
Vreau să știu ce trenuri sunt pe data de 13 septembrie de la Bacova la Timișoara. Multumesc anticipat
Știe cineva cum e viață în București, pe sectoare, de la cel mai bun la cel mai rău? Chirii, locuri de munca, comunitatea, transportul in comun, prețurile sau magazinele in general,...? (mai mult)
Salutare. Vreau sa plec la Brasov zilele acestea! Imi puteti recomanda un/o hotel/cabana/pensiune cu o vedere deosebita? Multumesc.dau si funda
In ce locatie (pentru concediu) se poate ajunge cu trenul? De preferat sunt zonele montane si in care exista activitati de facut pentru cateva zile + posibilitati de cazare. Exclus Valea Prahovei...? (mai mult)
Mai am 30 de zile pana la data de plecare cu wizzair din Italia si Romania si la fel si intors iar cei de la wizzair mi- au schimbat data de plecare asa ca as vrea sa anulez plecarea pentru ca mi- am facut...? (mai mult)
Este permis pe avion să circul cu un difuzor pentru bass de 12 inch și cu amplificator, dacă îl pun în bagajul pentru cală? Mulțumesc anticipat.
A călătorit cineva recent in Franța și are informații despre condițiile de călătorie și restricții? La ambasada nu raspunde nimeni iar online informațiile sunt destul de vagi. Multumesc!
Am planificat să plec la mare pentru câteva zile. Voi avea cazarea in Năvodari. Doar ca nu vreau sa stau doar acolo ci vreau sa vad mai multe plaje. Mai exact caut o plajă pentru un shooting...? (mai mult)
Avioanele circula pana in Anglia in conditii de pandemie?
Salut, sunt plecat de ceva timp în Timișoara și as vrea sa ajung în Iași, am înțeles ca sunt rute cu avionul dar nu știu sigur unde sa caut și cât ar costa. Plecarea fiind cu 3- 4 zile înainte...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului