Pe unde se merge mai bine spre Constanța, pe podul de la Giurgeni sau pe autostrada la Fetești
Ce obiective turistice merita vizitate in Rasnov si Brasov?
Anul viitor voi merge în Spania pentru a doua oară. Prima dată am mers acum 3 ani însoțită, dar de data asta voi merge singura până acolo. Intrebarea mea este: când ajung în aeroportul...? (mai mult)
In perioada 29 nov - 11 dec am nevoie sa vin in RO pentru preschimbarea pasaportului. Consulatul e destul de imbârligat cu cereri si nu pot merge tot stau dupa ei si nu imi ofera programare. Sant sanse...? (mai mult)
Stie cineva ce lectii sau ce se face la materiile Desen si Muzica clasa IX?
Bună, TPU! În ce tara pot călători fără a efectua testul covid?
În Azuga în afara de Telegondola si parcul de distracții (inchis pe timp de vara ) exista si alte obiective turistice?
Ce agentie de turism este de incredere si are si preturi avantajoase. Voi cu ce calatoriti?
am si eu o intrebare legata de CFR. Anul asta am terminat clasa a 12- a si am intrat la Facultatea de Drept. Pana acum am folosit carnetul atunci cand am luat bilete de tren pentru gratuitate....? (mai mult)
Daca închiriez o mașină prin intermediul Wizz Air in aeroport de unde ridic masina? Exista un birou sau?
Pe aplicația Wizz Air poți închiria și mașini. Întrebarea mea este... Merita? Adică vad preturi foarte mici și este prima dată când vreau să închiriez o masina. Mulțumesc!
As putea sa platesc la Rompetrol cu cardul de vacanta? Dar la Hotel Ceres din Geoagiu Bai?
Stie cineva daca vape-urile Logic sunt permise in bagajul de mana (Ryanair)?
Eu vin luna viitoare in țară și aș dori să închiriez o mașină. Țin cont să spun că ajung cu avionul. Știe cineva o firma de închirieri?
Salut, mai traieste Alex Velea? Daca da, unde? Am citit undeva ca s-a mutat in Mexic...
Imi poate spune cineva cam cati tantari sunt in Dunavatu de jos in Delta?
Salut, stie cineva sa imi enumere toate atractiile turistice si obiectivele turistice ale judetului Brasov, va rog frumos, dau funda!
Hello TPU, care este cea mai curata statiune din Constanta?
Cei care ati fost în excursii în Orientul Mijlociu (Qatar Arabia Saudită Egipt)? Unde e parerea voastra cel mai frumos pentru o excursie în tarile cu desert? Argumentați răspunsurile
o mica intrebare am ai eu, stiti unde pot sa imi petrec concediul la munte cu niste tovarăși? Niste sugestii ma ajută f mult, mersi.
Unde ati mers sau unde va ganditi sa mergeti pentru concediu anul asta? Daca ati avut concediul deja, cum vi s-a parut sectorul turismului in Romania? Scump, ieftin, pregatit, nepregatit?
As vrea sa stiu daca exista vreo lege care te obliga sa platesti unei pensiuni daca anulezi inainte cu o zi sau daca modifici data de 2 ori, daca sa zicem ai dat doar o mica parte din sejur si intervine...? (mai mult)
Unde pot vedea o harta in timp real in ce tari pot sa merg in vacanta fara sa ma bage la carantina cu nebunia lor de Coroana Virus? Vreau sa merg la Odesa 2 saptamani si nu am chef sa ma bage in carantina...? (mai mult)
Salut, a trecut cineva recent granita cu Bulgaria pe la Vama Veche? Se sta mult? Pe sensul înspre Bulgaria ma refer. Multumesc!
Buna, imi spuneti si mie unde as putea ieși cu familia în weekend pe undeva pe lângă Timișoara?
Buna, am făcut o rezervare la o pensiune de 4 persoane dar cea de a 4a persoana nu poate veni este vreo problema la pensiune ca mergem 3 in loc de 4?
As dori sa imi fac ziua la o cabana si sa fim singuri doar noi, o zi sau doua cat am inchiriat cabana. Eu fac 18 ani si as vrea sa imi fac majoratul la cabana, daca ma puteti ajuta unde pot gasi o cabana...? (mai mult)
Am cam luat o teapa de la cineva prin Booking si vreau sa intreb daca ii fac plangere ce pateste? Ce ii fac cei de la booking, imi recuperez banii in vreun fel sau n-am sanse?
Am nevoie de ceva idei de concediu la munte, de preferat cazare cu piscina.
Cum pot ajunge din Brasov pana la Parcul Aventura Brasov?
Stie cineva cum ajung la Lacul Scropoasa? Am inteles ca poti urca putin cu masina si apoi pe jos, cam o ora de mers. Dar nu stiu pe unde sa urc cu masina.
Pot sa ies din tara doar cu pașaportul? În caz ca am uitat buletinul?
Care este in opinia voastra cel mai frumos Hotel din Eforie Nord?
Stiti careva daca este deschisa piscina de la hotel Hera Predeal?
Ce se afla in cladirea asta din Bucuresti? https://www.instagram.com/p/B8oXuIoApbF/
Bună seara TPU, vreau sa ma duc la mare la Constanța și efectiv vreau sa dorm în mașină, e destul de spațioasă și se pot face banchetele din spate pat, unde as putea sa dorm în siguranță?
Buna seara, la Sfinx si la monumentul natural babele se poate ajunge cu masina sau doar cu telecabina?! Dau funda, va rog ajutati- ma sa aflu ca vreau sa ajung acolo si merg cu copiii dupa mine si ...? (mai mult)
A fost cineva la Puflene resort(Murighiol) din Delta Dunării? Cum vi s- a părut? Aș vrea și eu să merg acolo cu părinții, dar vreau păreri.P. s. mai știți hoteluri bune care să se afle fix ...? (mai mult)
Stiti cum pot ajunge din Piata Tomis 3 in Zona Centrala? Ora plecarii este 7:00
De ce e Bucurestiul asa murdar?
Ce stațiune la mare îmi recomandați? Stațiune liniștita, unde sa nu fie aglomerație pe pandemia asta. Dar unde am și ce vedea...
no fiți antene, am nevoie sa imi spuneti niste locuri meșchere la mare, unde pot merge cu cortul si daca exista, locuri de campare fara taxa, vreau sa plec cam pe 15 cu niste prieteni...? (mai mult)
Stiti vreo cazare ok in Iași pentru o noapte?
Recomandați-mi și mie niște hoteluri din Eforie Nord care are accepta tichete de vacanta. De preferabil in centru, aproape de plaja.
Salut, TPU! Am 15 ani și vreau sa merg cu familia în Moldova. Îmi trebuie pașaport?
Care ruta e mai buna cu mai putine gropi si e mai scurta ca si timp? Ruse -Shumen - Kamcia-Yabalcevo- Aytos-Burgas Sau Ruse-Varna-Burgas
As dori sa merg cu un grup de prieteni pentru câteva zile in una din zonele: Zarnesti, Bran, Moeciu sau Bușteni, Sinaia. Ma interesează o cabana, ceva, pentru grup restrâns, dar unde ai...? (mai mult)
Ce părere aveți despre hotelul EUROPOLIS din Tulcea?
Cetatea Poenari este deschisa in perioada asta? Am cautat pe internet si scrie ca se deschide la 9, dar mi-ar plăcea o confirmare, ca sa nu am vreo surpriza si sa merg degeaba. Multumesc :)
am nevoie de un sfat.Anul acesta vreau sa dorm o noapte cu cortul la mare. Unde as putea sa campez,fara taxe, pe la mare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a