De ce au unele persoane idei fixe si nu vor sub nicio forma sa incerce lucruri noi? Pe principiul "suntem romani si nu iesim niciodata din Romania, ca in strainatate e urat si de chacat si doar la noi...? (mai mult)
Buna, Pareri despre statiunea Eforie Sud? Cu stima
As vrea sa merg câteva zile la mare în România si as vrea o stațiune mai liniștită nu foarte aglomerata. Ce îmi recomandați?
Pentru cei care ați fost. Cum e în opinia voastra la Hotelul Egreta din Tulcea?
De la gara Constanta pana la Mamaia cu ce as putea sa ajung, ce pret, in ce timp? Puteti sa-mi dati ceva sfaturi sau daca ati fost voi, cum ati procedat?
Stie cineva dacă am 16 ani, am voie să merg în Ungaria cu trenul fără însoțitor?
Am platit si eu online taxa de pod de la Cernavoda si vreau sa va intreb, in momentul in care ajungi la bariera la pod cum se procedeaza? Sunt camere din acelea care iti scaneaza numarul de...? (mai mult)
Salutare, stie cineva o cabanuta de închiriat în Brașov (ceva mic si retras)?
Buna, stiti vreo cabana la munte in jud Prahova pe care sa o inchiriez complet fara ca proprietarii sa locuiasca acolo, sa aiba gratar un loc de foc de tabara si in jurul ei sa fie activitati pentru ...? (mai mult)
Dacă am un bilet de avion deja achiziționat pe data de 15 August, pot să îmi schimb data? Adică să pot pleca pe data de 26, 27, 28 Iulie?
Credeti ca e ok sa cumperi acum un bilet de avion sau vacanta in afara tarii pentru la anul in ianuarie- februarie- martie? Pretul e foarte bun, insa cu toata aceasta instabilitate, nici nu stii ce sa...? (mai mult)
Imi recomandați, vă rog, ce as putea vizita în jurul Severinului? La maxim 150-200 km distanta. Mulțumesc frumos.
In ce tari străine ați fost in vacanța și considerați ca merita vizitate? Vara viitoare as vrea sa merg intr- o vacanța și nu prea știu către ce tara sa ma orientez. Mi- ar plăcea ...? (mai mult)
Bună TPU, am rezervat o cameră la mare dintr- o vila, pentru doi adulți, capacitatea maximă este de 3 persoane, in afară de mine și mama mea, mai vine și prietena și vărul meu, ei doi își...? (mai mult)
Ce locuri faine poți vizita în Timișoara?
Buna TPU. Vreau sa merg la mare la Costinești. Cluburile sunt deschise? Parcul și restul tarabelor ce sunt vara acolo? Sau este tot închis și pustiu?
Ce imi recomandați sa vizitez in Frankfurt?
Stiti locuri in Tulcea unde as putea sa fac,, drumetii"? Ma refer la locuri unde as putea sa ma plimb care nu sunt populate si sunt in natura.Multumesc
Ar fi ok dacă aș putea merge in Mexic cand se va termina cu pandemia? E ok acolo? A fost cineva?
Va salut! As dori sa plec într- o vacanță de weekend (2 zile). Nu stiu unde, cine imi recomanda niște locuri frumoase, memorabile in Romania? P.S indiferent daca mare sau munte, ma interesează...? (mai mult)
Cum mai e la Lacu Sărat?(Brăila)?
As dori sa vizitez Cheile Bicazului miercuri insa nu inteleg un lucru. Daca dati Cheile Bicazului pe google va apare un program in care spune ca miercurea este deschis doar de la 05:00 la 10:00... E o ...? (mai mult)
Voi ati folosit grupuri de Facebook pentru a face rezervarea pe litoral sau la munte? Acele grupuri in care persoanele isi pot pune anunturile cu spatiile lor de cazare? Ar fi de incredere? Ati apelat ...? (mai mult)
Se inchide Vama Veche?
Bună.Pe site- ul Etihad Airways scrie că, cazarea o oferă ei, adică e gratis.Dar, imi puteți spune mai exact la ce se refera? Hotelul unde stau între zboruri (layover) sau locuința mea? Si apropo,...? (mai mult)
Daca intervine o problema si anunt fix cu o ora doua inainte la o pensiune ca nu mai ajung, ma poate obliga sa ii platesc? Ideea e ca m- am mai razgandit asupra perioadei o data si omul a fost intelegator,...? (mai mult)
Buna, doresc sa merg la Slanic Moldova in concediu, este prima data si nu stiu ce autobuz trebuie sa iau din Suceava. Va rog, daca stiti, sa ma ajutati!
Merg pentru prima dată la mare și sunt indecisa legat de unde sa ma cazez, în ce zonă. Vreau sa ating mai multe obiective: sa merg si la plaja, la Delfinariu, în satul de vacanță, la...? (mai mult)
Doresc sa ma mut intr- o chirie pentru o luna. Care sunt mai exact pasii, ce discut cu cel ce mi- o închiriaza? Doar ma întâlnesc dau banii si atat? Sau trebuie foi, contracte etc... Si apropo...? (mai mult)
Bună TPU, as vrea sa vă întreb, pentru cei care ați fost in vacanta la mare, mai exact in stațiunea Mamaia, este foarte scump? Oscilez între Mamaia și Costinești, pentru o cazare la Mamaia...? (mai mult)
A fost cineva cazat anul asta la Mera Onix Jupiter? Tin cont de distantare, curatenie, mancare este ok? Ma gandeam ca fiind mai scump poate nu e asa mega aglomerat.
Cum ați procedat cu check- inul automat prin intermediul vola? În cat timp v- au trimis tichetele de îmbarcare? Aș dori un răspuns cat mai detaliat.Vă Multumesc anticipat! (compania aeriana...? (mai mult)
M-ar interesa o pensiune cu pat mare pentru doua persoane in Cluj pentru o noapte. Ceva foarte ieftin, dar si decent. Aveti careva recomandari?
Salut, daca un prieten din India vrea sa vina in Romania sa munceasca sau sa se stabileacsa aici, ce ar trebui sa faca? Si legat de bac, ca ei nu au bac, cum ar putea fi angajati fara el? Ma lamureste...? (mai mult)
Salut, am facut check- inul la un bilet de la Wizz și mi- a cerut data emiterii documentului de identitate și va dau de exemplu, 24 martie 2017 si dupa ce am facut checkinul pe el scrie data de expirare...? (mai mult)
Ați călătorit vreodată cu un selfie stick (este destul de mic) in bagajul de mâna? L- ați pus separat de bagaj la controlul de securitate?(compania aeriana este Wizz air)Mulțumesc...? (mai mult)
Care sunt în opinia voastră cele mai interesante atracții turistice din România? De vizitat în excursii?
Buna! Am o mare problema si sunt f derutată. Mi- am plănuit de foarte mult timp o vacanta la mare(plecarea 16 iulie) dar din cauza numărului foarte mare de cazuri nu stiu ce sa fac. Problema este...? (mai mult)
Caut cazare pentru: Familie cu cate 2 copii×2 Familie cu un copil×2 Familie cu un copil sub 1 an O persoana singura. Nu vrem un loc foarte aglomerat. O pensiune cu optiunea de inchiriere...? (mai mult)
Hei TPU, cat de periculos e sa mergi la mare in perioada asta? Vreau pareri si de la cei care au fost la mare
Stie cineva numarul de telefon de la camping Lebada Navodari? Multumesc!
Care este cel mai frumos Hotel de la Marea Neagra parerea voastră? Argumentați raspunsurile?
Buna seara, vreau sa plec la mare in Budva Muntenegru si nu prea vorbesc bine engleza si sarba deloc, oare ne putem descurca fara a sti limba?
Cum e in opinia voastra hotelul JIJO S din MAMAIA?
Doresc să merg într- o excursie cu cortul cu 2 colegi, însă nu avem mașini proprii. Unde am putea merge din Cluj- Napoca cu trenul sau autobuzul, în natură? Din stație să fie sub 10km ...? (mai mult)
Ar ajunge 25 de milione pentru o vacanta in Dubai? Cazare 3 nopti, mancare si mna ce mai vizitez
Ce ati alege voi între aceste 2 hoteluri din Mamaia: Inter Venus Hotel sau Hotel Iaki? Argumentația raspunsurile?
Am luat bacul toate bune si eu si colegii mei vrem sa plecam la mare, undeva intre 22 si 27 iulie, 2 nopti. Aveti idee de vila ce poate fi inchiriata cu totul in mamaia/Costinesti? Suntem 10...? (mai mult)
Locatii frumoase de munte in afara de Brasov? Recomandati un hotel anume?
Daca fac cazare si scrie camera de 3 persoane 200 lei inseamna 200 de lei de persoana sau in total ca ma tot contrazic cu un amic pensiunea crystal Iasi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!