Dati-mi exemple de obiective turistice care nu mai există (fie ca au fost arse sau au căzut la cutremur... orice motiv e bun)
Te baga in carantină daca mergi din Moldova in Iasi?
As vrea sa vizitez barajul Siriu, poate fi asta o exercursie de o zi? Plecare din Bucuresti si intoarcerea seara? Adica undeva pe la 8-9 si sa ma intorc pe la 6-7? Imi ajunge?
Ce trasee scurte, usoare stiti pe care sa le pot face intr-o zona montana nu prea departe de Bucuresti?
Ati sta la mare la un apartament inchiriat la bloc sau la vila/pensiune cu mai multe camere? Ce varianta vi se pare mai sigura?
Cum scapam de ursi in padure? Mai ales daca acestia sunt mai tineri si vor sa isi arate suprematia? Ursii batrani de obicei nu isi pierd cumpatul si nu se arunca aiurea.
Cat costa biletul de tren Iasi -constanta pentru elevi?
Salut.Este in regula luna lui Iulie in ce priveste vacanțele având în vedere situația cu virusul? Ma gândeam sa merg la Bușteni. Ar fi ceva probleme pe acolo sau sa merg linistit?
Ca și elev poți călători gratis cu trenul? Ca am cautat cât ar costa un drum până la Constanța și mi-a arătat ca e 0 lei, am selectat "elev"
Un centru de calarie bun in Brasov,in oras sau aproape de oras, daca se pot face si ture, nu numai manej? Va rog urgent!
Buna seara, as dori daca cunoaste cineva diferentele majore dar si unele minore dintre fostul tren rapid si trenul accelerat. Viteze, opriri, comfort dar si alte elemente importante (garnituri/vagoane,...? (mai mult)
Doresc sa imi trimit fiica, 16 ani, singura, din UK spre Romania cu autocarul. Eu nu pot merge cu ea din cauza slujbei pe care o am, si as vrea sa stiu de ce documente sunt necesare pentru...? (mai mult)
Caut o idee de concediu pentru anul acesta in contextul pandemiei de COVID. Ma intereseaza o cazare de lux cu jacuzzi in camera in Sighisoara (jud. Mures) spre exemplu sau undeva intr- un judet cu mai ...? (mai mult)
Aș avea și eu câteva întrebări în legătură cu transportul cu Softrans. Aș dori răspunsuri din experiențe cât mai recente, chiar după ce s- a încheiat starea de urgență, dacă se...? (mai mult)
As pleca intr- o excursie cu prietenul meu si efectiv nu avem idee unde sa mergem...am fost la Cluj de 4 ori deja, la Brasov, Turda, Sibiu, la Costinesti, Oradea. Unde am putea merge si sa si...? (mai mult)
Stie cineva cand se vor deschide restaurantele? Avem sanse sa se deschida pe 1 iulie?
Considerati ca un vorbitor de limba straina nivel A1 poate sa intretina o conversatie scurta cu un vorbitor nativ?
Unde pot merge in vacanta in Romania si sa fie plaja cat mai pustie? Exclus Mamaia sau Vama Veche, acolo dai de oameni (multi) pe plaja si nu imi place aglomeratia.
Am o intrebare Plaja 3 Papuci din Constanta este deschisa!?
Ce pot vizita in jurul Bucurestiului daca vreau sa fac o iesire de o zi? Nu vreau in oras, ci in afara lui.
Stie cineva cand se va deschide aereportul din Bacau?
Vreau sa merg la Baile Figa pe 5- 6 iulie. Am înțeles că azi, respectiv 25 iunie, s- a deschis complexul. Știți care sunt restricțiile? Sau daca sunt? Le- am dat mesaj pe siteul lor și...? (mai mult)
Săptămână viitoare prietena mea trebuie să ajungă în Bulgaria (ea fiind cetățean Bulgar) fiindcă nu sunt autobuze în momentul de față, m- am gândit să o duc eu cu mașina....? (mai mult)
Cei care ați fost la mare la Neptun -Constanța, îmi puteți spune si mie cum este acolo că as vrea să merg. Mulțumesc!
Saptamana viitoare trebuie sa ajung in Bulgaria si nu am autobuz asa ca ma va duce cineva pana la vama Bechet si dincolo in Bulgaria ma asteapta altcineva cu masina, intrebarea mea este:...? (mai mult)
Ati merge intr-o tara unde cetatenii au arme de foc si le folosesc? Daca da de ce, daca nu de ce nu?
Exista statiuni subacvatice?
Pot zbura cu avionul din Spania in Romania din prima zi de cand am facut 18 ani? Sau pot abia dupa ce am 18 ani si o zi?
Dacă vreau sa merg cu trenul și sa am biletul redus îmi trebuie neapărat carnetul de elev..nu îl mai găsesc și ma întrebam dacă pot primi acea, , reducere, , cu buletinul sau certificatul...? (mai mult)
La voi cum a fost primul zbor cu avionul? Îmi doresc nespus de mult sa merg in Londra când voi putea și mă întrebam cum e ..la voi cum a fost? E gălăgie? Cum procedezi? Adică de la ...? (mai mult)
Am achiziționat bilete (de la wizz air) de pe www.vola.ro și nu am avut opțiunea de a alege locurile în avion.Pot alege locurile la check- in? Cu 30 de zile înainte sau doar 48 de ore?...? (mai mult)
Vreau sa merg cu niste prieteni in luna iulie la Băile Figa. Știți daca e deschis? Se fac programări pentru a nu fi aglomerație? Sau cum e? Multumesc!
Cine a fost in Sighisoara cu trenul s-a cazat langa gara sau in cetate, unde e mai bine?
am vazut ca au inceput sa plece mai multe microbuze cu turisti in Rommania in pelerinaj, care este nr maxim de persoane care pot fi transportate pe perioada starii de alerta?!
stie careva daca este vreo gara in Răstolița si daca trenurile inca opresc in ea?
Imi puteti recomanda o tiroliana in Romania? Din cate am vazut sunt 2 mai interesante: * Tiroliana Cheile Turzii * Mega Tiroliana "La Palma"
Am niște probleme cu plămânii și in fiecare vara merg in Italia la tratament (aerosol). De obicei daca nu îl fac iarna am probleme nasoale de sănătate. Voiam sa știu daca in acest an as ...? (mai mult)
Am zbor pe 2 Iulie din Sevilla spre București cu escala in Paris de o ora, vreau sa știu dacă am timp sa schimb avioanele. Precizez ca e același operator de zbor și din Paris spre București....? (mai mult)
Ce zone montane de la noi din ţară aţi vizitat şi mi- aţi putea recomanda? Mă interesează să fie zone mai răcoroase, potrivite pentru plimbări pe timp de vară, cu multă pădure, iar traseele...? (mai mult)
Cand se vor relua toate zborurile?
S-au dat drumul la zboruri catre Grecia? Stiti ceva, ati auzit ceva? Imi pot cumpara bilet de avion acum pentru 15 iulie?
Ce statiune v-a placut mai mult, Sighisoara sau Sinaia?
Am o întrebare, urgentă. Pe data de 2 iulie 2020 fiica mea de 18 ani va zbura din Germania la Moldova cu fiica de 12 ani. Compania Wizz Air. Este nevoie de procura din partea părinților? Dacă...? (mai mult)
Ce părere aveți despre JIJO S HOTEL MAMAIA?
Cum este la Castelul de Lut Valea Zanelor (Porumbacu de Sus Sibiu?) Ce poti vedea acolo?
Daca eu vreau sa ma duc la tara cu un microbuz de tip lyck rvg etc imi pot lua si bicicleta? Adica ar fi normal sa nu ma ia in autobuz daca vreau sa imi iau bicicleta sau trebuie sa platesc contra cost?...? (mai mult)
Salut. Am voie sa iau la bagaj de cala altceva decat un trolãr? Doresc sa iau un longbord si nu gasesc un troler destul de lung, pot folosi o cutie de carton?
În iulie voi merge în Southampton, Anglia. Pe hartă am văzut că nu există hoteluri lângă aeroportul din Southampton. Sunt autobuze in aeroport dar nu știu unde se duc. Dacă ați fost acolo,...? (mai mult)
Am observat faptul că sunt companii aeriene care oferă asistență în aeroport persoanelor cu deficiențe de vedere. Știe cineva în ce constă concret această asistență?
Am si eu o intrebare. Eu si prietenii mei ne gandeam sa mergem prin Romania si sa ne plimbam pe trasee montane, (Bucegi, Apuseni, etc...) Problema este ca am doar 17 ani si nu am idee daca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!