Cei mai activi useri din categoria Turism pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Vreau sa plec in Anglia la lucru pe data de 27. Am facut programare ieri pe Vola, am primit mesajul de confirmare pe mail si azi am primit mesaj cum ca nu e achitat. Intr- adevar, soldul...? (mai mult)
Ce plaje din lume au nisip negru, roz, alb?
Salut, știți vreo cabană părăsită? De preferat sa fie pe munte. Fiindcă mi-ar placea sa mă apropii de natură și să trăiesc ceva timp în natură, poate pun și legume
Stie cineva dacă se vor da drumul la zboruri catre Turcia pentru concedii? Dacă nu, stiti pe cineva dacă si-a primit banii înapoi? Mulțumesc!
Bună, aș vrea să vă mărturisesc că nu am vizitat niciodată nici o țară străină, deși mi- aș fi dorit foarte mult să o fac într- un viitor apropiat! Numai că am o oarecare reținere în...? (mai mult)
Iubitul meu este din Turcia și as vrea sa merg în Turcia pentru a ma căsători cu el. Eu știu ca nu am nevoie de o viza pentru a călători în Turcia. Îmi poate zice cineva dacă în situația...? (mai mult)
Am achizitionat o vacanta in Bulgaria la mare, inainte sa inceapa pandemia asta cu covid- 19 mai am cum sa imi recuperez banii? Nu vreau sa merg in vacanta unde este plin de oameni:(, mai ales acum.Ce...? (mai mult)
Cate cartuse de tigari am voie sa aduc din Turcia? De persoana
Daca ati facut rezervare, prin achitare avans, la o pensiune, puteti modifica data la care incepe sejurul, daca sunt dupa alte preturi? Intreb aici si nu sun efectiv acolo pentru ca nu stiu sigur daca...? (mai mult)
Daca merg in Odorheiul Secuiesc intr-un magazin si persoana care serveste nu vorbeste romana, deci nu am cum sa cumpar, pot depune plangere? Si cat de probabil e sa fie sanctionat magazinul?
De când se pune in aplicare legea asta cu gratuitatea transportului la elevi? Stiti daca pot merge cu trenul in excursii vara?
Stiti daca se tine anul acesta festivalul medieval de la Sighisoara?
Vreau sa fac in acest weekend o excursie cu familia la Prislop, Hunedoara la Mormantul Parintelui Arsenie Boca si la intoarcere sa venim pe Transalpina. Aveti idee dacă sunt inchise in aceasta...? (mai mult)
As vrea sa il duc pe cel mic la Vulcanii Noroiosi, insa nu stiu unde ne-am putea caza. Nu tin neaparat sa fie aproape, ar putea fi si la 20 de km de Vulcani. Ce spatii de cazare cunoasteti prin zona?
Ce tari exotice sunt sigure?
Este deschis litoralul Bulgaresc? si de cand?
Buna, minorii de 14 ani in sus pot calatori cu trenul singuri neinsositi de un adult?
Cat m-ar costa o mini vacanta de 2-3 saptamani in Canada din aceste 2 optiuni: 1 Daca as sta pe la hoteluri? 2 Daca as sta la un prieten sau rudă?
Am niste bonuri de vacanta cu termen de valabilitate pana luna asta aveti idee daca se mai prelungesc 2 luni sau ce pot face cu ele? Mersi.
Este gratuit transportul pentru studentii care calatoresc, cu CFR, dintr-un judet in altul?
Sa spunem ca ati avea de ales intre aceste trei posibilitati pentru a petrece un weekend intr- o statiune, conditiile de cazare din interior difera foarte putin si nu le luam in considerare. Ce ati alege,...? (mai mult)
Pot circula singur cu Autocarul din Romania pana in Germania daca am doar 17 ani si parintii divortati?
urmează sa plec in Germania pentru 3 luni si as vrea sa știu ce cartela se folosește ca sa am internet îndeajuns pentru fiecare lună
Salut, as vrea sa merg intr- o excursie individuala de 2 zile cu familia (eu, sotia, un baiat de 6 ani si o fetita de 1 an si 7 luni) ce locatii sau statiuni recomandati in Romania, pentru data de ...? (mai mult)
Hello, pe 28 iulie as vrea sa plec in Italia, am gasit bilet de avion la pret foarte mic, dar cand ajung acolo cum nu mai am cetatenie o sa ma blocheze in carantina? Si daca da, cat timp?
Buna,vreau sa imi iau un bilet Bucuresti Zaragoza pe 6 iunie dar intrebarea mea este daca sunt zboruri, tot aud ca cica iti ia banii si nu e niciun zbor. Ma lamureste cineva?
Am achizitionat o vacanta la inceput de an in iulie, mi s- a amanat vacanta de tot, iar agentia cica imi ofera voucher sau in septembrie alta vacanta. Eu nu pot nici una din variantele lor, de exemplu...? (mai mult)
Ai poftă de călătorit? Explorează trei capitale europene online!
Merg avioanele Uk -> Ro?
Salut, voiam sa ma reintorc in tara cu avionul, insa nu are cine ma lua din aeroport (Otopeni) pana in localitatea mea. Cum se procedeaza? Pot lua trenul sau un autobuz? Vreau doar sa ma asigur ca nu...? (mai mult)
În Filipine se trăiește bine?
stie cineva o ruta cu trenul pentru a ajunge in Italia? Mersi
Care este limba folosita pentru zborurile din alte tari catre Romania?
poti sa trimiti pachet din Germania in Romania si când să deschide vama in Germania?
Vreau sa iau bilet pentru 1 iunie la Barcelona dar cineva mi-a spus ca doar iti ia banii wizzul fara sa poti sa zbori pentru ca aeroporturile in Spania sunt inchise...care ma lamureste?
Sunt la bunici in al doilea cel mai nordic sat din toata Romania, ma gandesc sa vizitez Cernautiul din Ucraina, (adica e doar la 30 de km distanta). Limba romana de ajuta cu ceva? Hai nu e majoritara...? (mai mult)
Stie cineva daca vor circula toate, absolut toate microbuzele dupa 15 mai?
Salut. Care sunt segmentele de piata ale transporturilor aeriene?
Buna, nu stiti cam pe cand se deschid zborurile? In iulie as vrea sa merg in Italia, oare pe atunci se poate?
Ce limbi se folosesc in avioane?
Stie cineva daca dupa data de 15 mai vor mai fi suspendate zborurile din Anglia spre Romania?
In ce oras poți face un city break ieftin de o zi- doua, chiar dacă ai 17 ani? Adică să găsești cazare ieftina unde să te primeasca și să poți merge seara într- un club, iar ziua să vizitezi...? (mai mult)
Pentru cei din Craiova, știți vreun loc de cazare super ieftin pentru o noapte? Chiar nu contează cum arată, să fie decent să stai peste noapte cu mai mulți prieteni după ce veniți din club,...? (mai mult)
Cum sunt preturile în Coreea de Sud? Cat mi-ar trebui sa trăiesc cu chirie pentru un an?
Se poate călători cu mașina în Coreea de Sud?
Exista vreo aplicatie, prin care sa faci schimb cu cineva de locuri in tara sau in lume, pentru calatorit pentru o perioada anume 3- 5 zile, sa zicem? Ca si cum eu am o garsoniera undeva sau o camera...? (mai mult)
Pot merge cu trenul de la Pitesti la Bucuresti, pe 16 mai? Stie cineva daca călătorește trenul dupa ridicarea restrictiilor?
Credeti ca se vor relua vreodata zborurile?
Salutare.Aveti ideea despre agentia de turism "bavariatour"? Sunt ok? Sunt de incredere?
Poate un copil de 17 ani sa calatoreasca singur in tari straine, fiind iesit din Romania?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!