Bună seara! Știe cineva dacă în aeroportul din Otopeni se găsește Sol de janeiro? Mulțumesc!
De unde este mai bine să-mi cumpăr un bilet de avion, de la ghișeele din Henri Coandă sau de pe platformele/aplicațiile mobile ale companiilor low-cost?
Salut! Știe cineva până când mai e valabilă reducerea de student la trenuri dacă termin facultatea acum în iulie?
Buna seara! Urmeaza sa mergem in Grecia pentru o săptămână cu masina. Avem hotelul si banii de combustibil separat insa as vrea sa știu daca 1200 de euro sunt suficienți pentru mancare, poate o ...? (mai mult)
Care sunt cele mai însorite orașe din Europa? Unde va petreceți vacanțele când mergeți in străinătate? Ce locuri recomandați?
Ce plaja pentru nudisti de pe litoralul romanesc recomandati si de ce? Am inteles ca nu ar mai fi ce era acum 20- 30 de ani si ca multe dintre ele nu prea mai ofera conditiile corespunzatoare practicarii...? (mai mult)
Pentru a ne caza la un hotel 2 persoane cu un copilaș pentru câteva ore de odihnă, se poate intrat doar cu unul dintre buletine!? Deoarece unul dinre cele 2 persoane nu- l are? Se poate intra doar...? (mai mult)
Buna ziua. Viza de intrare in Iordania o obtin pe aeroport si daca da, unde? Sau pot sa o iau online si daca da, in cat timp o primesc? Multumesc
Salut. Stie cineva unde este locul 28 g in avion? Stiam ca sunt pana la f.
Buna, vreau sa cumpar niste bilete la un muzeu, am introdus datele cardului si am primit notificare pe telefon ca au blocat tranzactia in cazul in care este o frauda si trebuie sa imi dau acordul ca ...? (mai mult)
Am voie să merg singur cu trenul Iași Vâlcea dacă am 14 ani?
Salut! Unde mai exista cafenea in varf de munte in Romania, in afara de Poiana Brasov (varful Postavaru Mare)? Valabila intrebarea si daca de exemplu din 2000 de metri de urcat sau sa zicem 1500 de metri...? (mai mult)
Am rezervat pentru vacanță, un apartament, în regim hotelier. ( Nu pe booking sau airbnb ) pentru că nu cred ca îl avea listat. Am vorbit cu persoana la telefon. Urmează să dau avans pentru 1 ...? (mai mult)
Bună, ce fel de alimente pot să duc în SUA? Niște exemple de conserve vă rog.
Cum este în Mangalia în luna august? Sfârșitul lunii august, început de septembrie. Este aglomerat? Cum sunt preturile ( la restaurante, autoservire etc ). Pentru cei ce locuiesc acolo, care...? (mai mult)
Salut, știe cineva de ce pe ryainair au zboruri doar spre Berlin când vrei sa mergi in Germania? Nu și in celelalte orașe, am văzut ca doar Berlin ma lasă sa selectez
Salutare. Ca tot a inceput sezonul estival vreau sa va intreb ceva legat de transport. Ce ati recomanda voi dintre masina proprie, autocar si tren? Tin sa mentionez ca plec din pitesti si ma duc la mangalia...? (mai mult)
Buna dragilor, as vrea sa achizitionez unul din parfumurile tom ford dar nu stiu pe care sa- l aleg. Tin sa mentionez faptul ca as vrea ceva mai puternic dar in acelasi timp si foarte dulce care sa reziste...? (mai mult)
Care e varsta minima a pasagerului din fata in Austria? fiul meu are 15 ani si 6 luni si 175 m
Bună seara! Prețurile din Duty free sunt aceleași în toate țările sau diferă în fiecare țară? Mulțumesc!
Cum procedează impiegatul de mișcare pentru retragerea din linie curentă în stația de plecare a unui tren care nu își mai poate continua mersul pe direcția înainte? Precizez ca am nevoie de raspuns...? (mai mult)
Am gasit un nou sit de cazari. Este nou si are si restaurante si experiente. A rezervat cineva de pe acest sit? https://www.anuvola.com/
Peste doua zile ma întorc din Belgia spre România, si de aici mi- am luat o cutie de 80 de creioane colorate, însă fiind ascuțite imi este frica sa nu mi le confiște la aeroport. Le pot lua cu ...? (mai mult)
Salut, am luat un bilet de avion prin eSky pentru Ryanair intruct era ceva mai ieftin. Stiti cumva procedura de check in? O fac astia de la eSky direct si imi dau pe email sau trebuie sa ma loghez eu ...? (mai mult)
Salutare, voi fi nevoit sa plec in strainatate si sa duc cu mine niste scule (filetanta, acumulatori, etc), se pot pune la bagaj de cala pe avion? Sau la control voi fi nevoit sa le las?
Știe cineva un hotel bun în orașul Budva ( Muntenegru)? Când spun bun ma refer sa fie curat și sa aibă recenzii bune! Ma duc la mare acolo în iulie! Poate fi și de 2-3 stele!
Salut! Ai nevoie de pașaport pentru a zbura în Polonia? Sau fiind membră UE e suficient buletinul?
Salut! Mai este necesar pașaportul pentru zboruri către Polonia, fiind membră UE?
Îmi poate recomanda cineva o stațiune pentru tratarea reumatismului și cât ar costa un sejur?
Salut, a fost cineva la mormântul lui Arsenie Boca? Poti să te duci la mormânt la orice oră de zi și din noapte?
Va rog ajutati-ma. Maine plec in Belgia si am numai rucsac, bagaj de mana. Pot sa iau cheile de la dormitor cu mine? Mi le confisca la aeroport?
Salutare! Am o dilemă și poate cineva reușește să mă ajute cu informații. M- am angajat în luna iulie în sistemul bugetar, iar în cursul lunii noiembrie am primit câteva sute de lei pe cardul...? (mai mult)
Este vreo problema daca sunt inversate prenumele pe biletele de avion la wizzair fata de cum sunt trecute in buletin? Multumesc frumos de raspunsuri!
O părere despre turismul si alimentația publica
Buna, Vreau să călătoresc în Londra la sfârșitul lunii doar 2 zile dar pașaportul meu expira in 24 de zile. Mă vor lăsa să intru? Cineva care știe și a fost în aceeași situație...? (mai mult)
Vreau sa aflu informații despre plajele sălbatice din Europa! În locurile cu pietriș ca Grecia, Albania, Muntenegru sau Croația am auzit ca se amplasează rar șezlonguri! Exista plaje unde chiar...? (mai mult)
Buna ziua. Am facut o rezervare la Wizz air si am introdus adresa de email gresita. Asadar nu am primit nr de rezervare si confirmarea rezervarii. Cum as putea sa intru in posesia nr de rezervare, pentru...? (mai mult)
Știe cineva un loc de spa cu piscină interioară în Constanța/jud Constanta? Stil Therme din București
Poate un copil care a implinit varsta de 16 ani sa mearga neinsotit de parinti in alta tara? Daca da, de ce documente am nevoie
Mi a exprirat buletinul in urma cu 2 zile si cand sa- mi fac check in am realizat ca e expirat. Ce pot sa fac in acasta situatie. Am zbor maine la ora 13:30, iar acum este inchis peste tot fiind trecut...? (mai mult)
Cum poti sa te muti de tot în America? Poti sa o faci daca dovedesti ca ai destui banii ca sa cumperi o casa acolo?
Am bilet ac dc in slovacia pe 21 iulie, cineva interesat sa imi tina companie?
Salutare! Unde se pot vinde ticketele de vacanta si ce preturi mai sunt acum? Am 1000 de lei tickete de vacanta, ma gandeam daca as putea sa le vand cu 700- 800 lei cash? Sau mai putin? Va...? (mai mult)
Aș avea și eu nevoie de câte răspunsuri la următoarele informații. Iubitul meu este domiciliat în Germania cu cetățenie română, buletinul de 14 și respectiv 18 ani nu le are pentru ca părinții...? (mai mult)
Bună ziua! Voi zbura cu compania Wizz air cu bagaj de mana. Întrebarea mea este următoarea: lichidele trebuie sa fie în recipiente de 100 ml. De exemplu fondul de ten are 30 de ml, trebuie transpus...? (mai mult)
Salut! Acum,ca am intrat in Schengen,cam cu cat timp trebuie sa ma prezint mai devreme la aeroport, la plecare? Nu am bagaj de cala si am facut chek-in online.
Bună seara! Am și eu o întrebare, mâine călătoresc cu wizz, aș vrea să iau cu mine în bagajul de mână o boxă portabilă, este medie adică încape lejer în rucsac am voi? Mulțumesc pentru...? (mai mult)
Bună! Am dat buletinul meu pierdut la ambasada Irlandei, mi- am făcut foaie de drum să călătoresc spre România. Între timp mi- am găsit buletinul. Am putut intra cu el în România, doamna de...? (mai mult)
Ce obiective turistice pot vedea pe acest traseu?
Cum erau concediile pe vremuri dragi romani? Pe cand nu era Facebook, insta, tiktok etc... Pe unde se plimba lumea? Cred ca acum oamenii isi aleg destinatiile ca sa dea bine in poze :)) si sa para...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!