Cei mai activi useri din categoria Turism pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Poate un copil de 17 ani sa calatoreasca singur in tari straine, fiind iesit din Romania?
Incerc sa invat de 2- 3 luni limba spaniola pentru vizita mea in Madrid la sfarsitul anului sau la inceputul lui 2021. Am inceput cu o carte (cu CD inclus) care preda foarte repede lectiile, inca din...? (mai mult)
As vrea sa ma mut în Constanța imediat după terminarea liceului și sa ma stabilesc acolo, eu sunt din Iași, îmi puteți spune cum sunt oamenii, locurile, atmosfera generala de acolo nu...? (mai mult)
Salutare tuturor. De ce turiștii români când pleacă în vacanță in alta tara trebuie sa stie limba tarii respective sau engleza in timp ce un strain care vine in Romania are pretentia sa i se raspunda...? (mai mult)
Am aflat recent ca este acest Visa Waiver Program, care ne da voie sa mergem in Statele Unite practic fara viza pentru 90 de zile. Am incercat sa caut cateva lucruri pe internet, dar nu am fost...? (mai mult)
Ce sfaturi aveti pentru o tanara de 22 ani care nu a zburat niciodata si care are o mica teama de avion?
Ar fi un coșmar pentru mine... Este posibil să uit limba română dacă stau 14 zile în Spania și vorbesc engleza/spaniolă? Am auzit la știri despre români plecați la muncă în Italia care au ...? (mai mult)
Bună, am o întrebare. Cum pot să îmi fac pașaport biometric acum pe timp de carantină în Republica Moldova?
La vara as vrea sa merg la mare cu grupul meu de prieteni. Atunci o sa avem 15-16 ani fiecare. Unde putem sa gasim cazare?
îmi poate spune si mie cineva daca vreo companie aeronautică mai are zboruri din Germania, Munchen către România luna asta? Mulțumesc anticipat!
Imi trebuie limba spaniola pentru a ma descurca in aeroportul din Madrid sau pot folosi limba engleza?
Bună seara tuturor și Hristos a înviat! Cer ajutorul celor care locuiesc de prin Roma și zonele aferente pentru că plec in concediul prin lunile iunie- iunie- august (aleg una din ele in funcție...? (mai mult)
Am inteles ca pe 15 mai s-ar termina cu restrictiile, atunci as putea calatori pe aici in Romania?
Vreau sa merg la munte. Cand se va putea? M-am saturat sa stau inchisa in casa
Cât ar costa o excursie in Las Vegas cateva zile pe timp de vară?
Am 16 ani si as dori la vara sa calatoresc la mare cu grupul meu de prieteni. Tin sa mentionez ca toti avem 16 sau aproape 16 ani. Se poate sa calatorim cu trenul la aceasta varsta? Dar cu cazarea...? (mai mult)
Daca as calatori in Instanbul cu masina imi mai trebuie pasaport? P.S nu acum
Cum ajung pe un vas de croaziera? Mai exact pe Royal Caribbean daca stie cineva de unde il iau si cum ajung in America.;)
Deci in fiecare noapte visez despre mine mutându- ma in diferite tari precum : Spania, Italia, Anglia sau Germania. Eu as vrea sa ma mut cu adevarat doar ca limba spaniola nu o stiu, dar m- am gandit...? (mai mult)
Salutare. Avand in vedere ca Anglia a iesit din UE, daca vreau sa calatoresc in Anglia am nevoie de pasaport sau merge tot cu buletinul?
Sunt din Bihor și vreau sa vizitez Clujul printre care și pădurea Hoia Baciu.Am auzit ca pădurea este închisă și primești amenda daca intri si chestii de genul. Este adevarat? Nu...? (mai mult)
Salutare. Știți cumva când se reiau zborurile către și dinspre Romania? Mersi!
Revin cu aceasta intrebare. Aveti idee daca mai exista asociatii in genul Young Partners care sa organizeze excursii in diferite tari pentru tineri? Stiu ca aceea s- a inchis si ca a fost un intreg...? (mai mult)
Ce locuri/zone frumoase din Romania mi-ati recomanda sa vizitez cu motocicleta? Ar fi de preferat zone cu drumuri lungi si impadurite gen: Trasfagarasan
In ce tara ati vrea sa calatoriti si de ce?
Stie cineva, sunt plecari România - Germania? Avion sau autobuz ceva?
Am bilete cumparate pentru mare, dar sunt pentru inceputul lui septembrie. Credeti ca pana atunci lucrurile vor reveni la normal sau va trebui sa iau in calcul returnarea banilor? Am platit un avans si...? (mai mult)
Bună, am o întrebare pe 14 plec cu mașina cu 3 băieți din Anglia în România în Iași vreau să știu dacă putem intra în țară.
Dupa aceasta perioada, m-am gandit ca ar fi minunat sa merg la Sinaia, stiti vreun hotel/pensiune care cazeaza si minori(gen 16 ani)?
Bună ziua. Am și eu nevoie de un sfat. Dar fiind contextul actual al pandemiei, am apucat de am achitat integral, cu luni în urma, concediul de 1 mai, în Bulgaria. Agenția spune ca nu îmi poate...? (mai mult)
Cu ce mijloc de transport pot ajunge in Berceni, langa spitalul Bagdasar?
Cand infloreste laleaua pestrita la Valenii de Mures? Si cum se poate ajunge acolo? Adica care e cea mai apropiata gara/statie de autobuz? Ca ce vad pe net, ma descurajeaza. Poate stie cineva ...? (mai mult)
Imediat cum se va termina nebunia asta cu Coronavirus ați mai îndrăzni să mergeți în vacanța de vară spre Grecia ori alta țară străină!? Credeți că turismul va fi ca acum un an...? (mai mult)
Buna seara TPU. Am o intrebarem in Bulgaria trebuie sau nu pasaport? Sau poti cu buletinu?
Cum este cu biletul de avion cu escala? lamuriti- ma si pe mine va rog, de exemplu iau un bilet de avion Bucuresti - New York cu escala la Londra, ce se intampla la escala? te dai jos la ...? (mai mult)
as dori sa aflu numărul de telefon al agenției aeriene Ryanair, deoarece am rezervat un zbor pe 4aprilie-21aprilie spre Berlin, Germania și nu știu dacă a fost anulat.Va multumesc!
Ce se intampla cu cetatenii romani ramasi in vama in Ungaria? Nu se poate intra in Romania? Ce fac acesti oameni, vor ramane in vama pana se va da drumul iar la circulatie?!
In RO parintii pot semna un document care permit minorului de peste 14 ani sa iasa de sine statator din tara? Dar pot face asta la ambasada Romaniei? Adica sunt din RM iar la noi nu este asa ceva, pot...? (mai mult)
Daca vin acum din Danemarca in Romania ma pun direct in autoizolare la domiciliu?
Unde pot gasi bilete ieftine pentru Italia?
Aveam bilet de avion sa vin maine in țară (luat cu mult timp înainte de apariția virusului) dar nu stiu daca sa mai vin sau nu. Ce se întâmplă atunci când ajungi in Romania dintr- o țară...? (mai mult)
Stie cineva o plaja din Romania unde as putea merge cu cainele?
Stie cumva cineva cum se circula la vama?
Vreau sa va intreb daca pot intra in programul de Work and Travel. Tin sa mentionez ca sunt la Colegiul din Lincoln Anglia. Multumesc :)
Am 16 ani și vreau sa vizitez Bucureștiul sunt din Petroșani, pot sa călătoresc neînsoțit?
Am nevoie de pasaport pentru a calatori in Spania?
Doresc sa imi achizitionez un bilet de avion din Belgia catre Romania. Problema este perioada aceasta cu corona virus, eu unul nu sunt ingrijorat si mai mult mama mea care este foarte speriata ...? (mai mult)
Știți dacă mă primește cineva pe litoral cu câinele ( este pui )?
Am o intrebare in legatura cu viza de turist către USA, din cate stiu ai voie sa stai 6 luni pe an in State, dar am auzit de la cineva ca dupa 6 luni pot pleca in tara o saptamana două si dupa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
SimonaNicoleta20 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!