Cei mai activi useri din categoria Turism pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Spuneți-mi și mie cineva niște locuri cu peisaje frumoase pentru niște poze? (Din România logic)
Doi minori de 15 respectiv 14 ani vor sa mearga singuri la mare (cu acordul parintilor). Pot sa se cazeze singuri la hotel? Pot sa stea in camera de hotel neinsotiti de parinti daca parintii fac rezervare...? (mai mult)
Am o întrebare: de la aeroport se pot cumpăra bilete pentru atunci când sunt la aeroport? Întreb asta ca am auzit că se pot cumpăra bilete online cu mult timp înainte...
Buna seara, am o intrebare la care as vrea sa raspunda doar cei care au calatorit cu avionul. Urmeaza sa plec in Germania si am bilet la Wizz. Nu am mai fost niciodata, asa ca nu stiu cum decurg lucrurile....? (mai mult)
Cât durează în mod normal un zbor Timișoara-Suceava? Cu tot cu escale.
Salut, sunt clasa a 12a, profil turism, am atestat cu tema S.U.A- Destinatie turistica internationala, cam ce ar trebui sa fac la Studiul de caz, o idee ceva? Ca sincer, habar n-am multumesc.
Ce părere aveți de orașul Huși?
Îmi puteți zice informatii despre orașul Husi? (Ce magazine are, cati locuitori etc.) Va rog mult!
Helău. Urmeaza sa vin in Brasov, prin centrul vechi, weekendul asta cu prietena. Sugestii pentru ce am putea face sa ne distram? Ca din nefericire nu se tin acum concertele de la Biserica Neagra.
Salut, vreau sa merg luna viitoare în Anglia și tot aud de la o mătușa ca poate îmi trebuie pașaport, pot sa merg și cu buletin sau trebuie neapărat pașaport?
Care este procentul de anulare a unei rezervari pe Booking?
Stie cineva daca la vreun restaurant din Sinaia se poate manca pe tichete de vacanta? Vreau sa fac o rezervare si imi mai raman tichete de vacanta in valoare de 200 de lei si cum cazarea nu ofera...? (mai mult)
Salutare. In viitor iau in calcul mutarea in SUA, deoarece imi doresc de mic sa ma stabilesc acolo si in Romania simt ca nu o sa ai un viitor. As vrea sa ma inscriu la urmatoarea loterie a vizelor, ...? (mai mult)
Salutare, aveam o excursie plănuită pentru Milano de pe 19 martie dar ce văd pe internet despre starea Italiei în momentul de față îmi cam pune niște semne de întrebare. Ar trebui să anulez ...? (mai mult)
La aeroport la controlul documentelor (când zbori dintr- o țară membră Schengen în altă țară membră Schengen, tu fiind din România) ce anume se întâmplă? Persoana respectivă doar verifică...? (mai mult)
Ca să zbor din Germania în Spania am nevoie de pașaport? Sau doar de carte de identitate? Menționez că am carte de identitate românească și aș vrea să mă mut în Spania.
In aeroport, tubul cu ceara de unica folosinta este considerat lichid sau poate fi transportat in bagajul de mana?
Urmeaza sa mergem la mare la vara si nu stim ce sa alegem tren / avion / autocar? Ce experiente ati avut si ce ati recomanda (pont / preturi)?
Întrebare pentru cei care au călătorit mult prin România: Care vi se pare cel mai frumos oraș din România? Și care vi se pare cel mai frumos loc din România?
Vreau sa plec în vacanta în Turcia și nu știu ce acte îmi trebuie mai exact. Dacă știe cineva să-mi spună? Menționez ca voi pleca împreună cu soțul cu mașina personala
Întrebarea mea ar fi următoarea: As putea ajunge din Olanda in Ro fără sa intru in Germania? Și dacă da, câți km ocolesc? Am permisul suspendat pe Germania. Mulțumesc anticipat.
Merg intr-o excursie cu liceul in strainatate, mentionez ca nu am 18 ani. Pe autocar la vama se verifica bagajele? Adica pot sa duc alcool? Din punct de vedere legal?
Ce acte sunt necesare transportului cu avionul cu copiii în U.E?
Cat costa sa inchiriezi o masina in Dubai? A fost cineva, imi poate spune cate cateva ponturi despre Dubai?
Daca vedeti o noua locuinta de vacanta cu o locatie frumoasa si interiorul casei de bun gust aflat pe Booking.com fara a avea recenzii, v- ati incumeta sa faceti rezervare? (ma refer la o proprietate...? (mai mult)
Eu nu am fost la mare in Romania inca. Cat te costa in general sa stai vreo 3 zile la mare, 3 persoane adulte? Unde te poti caza, cu mancare inclusa etc? Cam de la ce preturi se pleaca? Cum ajung acolo...? (mai mult)
A fost cineva cu masina in Ucraina? Ceva de stiut, sfaturi?
Vreau sa ma pregatesc pentru o minivacanta sa ii spunem. Vreau sa merg in delta cu cortul si vreau sa ma pregtesc dinainte. Ce fel de cort imi recomandati? Ce trebuie sa am in vedere? Ce sa iau ca sa fiu...? (mai mult)
Doresc sa listez o locuinta pe Airbnb si nu gasesc un link pentru a imi face cont pe site-ul lor, doar ca chirias (turist). Ma puteti ajuta cu un link de afiliere? Multumesc anticipat!
Urmează să merg pentru prima dată cu avionul și am puține emoții. Nu știu deloc ce și cum se întâmplă. Sfaturi? Experiențe? atât pentru partea înainte de îmbarcare cât și după.
De ce aplaudă unii după ce aterizează avionul?
Pensiuni pe care sa le inchiriezi integral la munte cu piscina?
Am nevoie de ajutorul vostru. Sunt din Suceava si impreuna cu niste prieten din Botosani vrem sa facem o iesire in afara tarii speculand last minute- uri. Ma intereseaza programul curselor Emaus Tour...? (mai mult)
Unde gasesc bilete ieftine catre Birmightan?
Apelez la voi deoarece nu stiu unde as mai putea intreba. Nu stiti o cabana, in munti, ieftina, de vreo 25- 30 de locuri, care se poate inchiria toata? Sa aiba in jurul ei locuri pe unde...? (mai mult)
Cu ce mijloc de transport pot ajunge in București de la Gara de Nord până la Piata Progresului?
Știți locuri amenajate pentru grătar în Azuga?
As vrea sa vizitez Chisinaul. Mi-ati putea spune cateva atractii turistice?
A fost cineva la Chisinau? Cum sunt drumurile in Rep Moldova? Sta politia pe drum cu radare? Vreau sa fac un circuit, Iasi- Chisinau si dupa sa merg la Suceava pe la Stanca Costesti sa ies la Botosani,...? (mai mult)
Salut..iti trebuie pasaport sa calatoresti Germania-Romania?
Care sunt cele mai bune metode de promovare pentru o unitate de cazare din Romania?
Ce parere aveti despre orasul Braila?
Maine urmeaza sa plec pana la Sibiu, din Bucuresti cu un Logan 2, consum mediu de 7.5 benzina. Puteti sa imi spuneti cam cat timp fac, avand in vedere ca plec la ora 12 si cam cati l de benzina...? (mai mult)
Salut, un prieten mi- a cumparat un bilet de avion dus- intors pentru Filipine, cu escala in Dubai, schimband 2 companii diferite (fly dubai si Philippines Airline), fara bagaj de cala. La prima strigare,...? (mai mult)
Am închiriat o cameră de hotel de pe data de 1 până pe 2. Vreau să știu dacă pot să predau cheia camerei la ora 19 pe data de 1? Motiv: am nevoie de camera de hotel doar de la 14 până la 19 ...? (mai mult)
Aveti idee daca mai exista asociatii in genul Young Partners, care sa organizeze excursii in diferite tari? Stiu ca aceea s- a inchis si ca a fost un intreg scandal legat de asta, dar m- ar interesa...? (mai mult)
Ce ai voie sa pui in bagaje La avion si ce nu ai voie?
Știe cineva un local/restaurant pentru o cina romantica, undeva in Brașov? De specificat: Nu prefer cu trena rustica Nu prefer mese foarte apropiate una de alta (sa te audă pe tine...? (mai mult)
Știe cineva dacă legitimațiile de student sunt valabile și in afara țării? Mă refer la reduceri de student sau altele. Mulțumesc anticipat!
Ce poți vizita într-o singură zi în Sighișoara?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
SimonaNicoleta20 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!