Cei mai activi useri din categoria Turism pe 14 Ianuarie 2025 sunt:
am facut un bilet la avion si am inversat prenumele de exemplu Nume de Familie : Popescu (corect) iar prenumele in loc de Ion Marian am pus Marian Ion ar fi vreo problema?
Buna, am un prieten care pleaca din Irlanda spre Budapesta cu avionul, dar se pare ca a uitat sa isi puna numele de familie, ce anume trebuie facut in cazul acesta, precizez ca si- a facut check in-...? (mai mult)
Am si eu o intrebare..Pe data de 21 luna aceasta la ora 18:00 am vaporul de luat din localitatea Gdansk din Polonia. As vrea sa stiu si eu cam cat timp fac pana acolo si cam la ce ora si ce...? (mai mult)
Este permis să mergi cu produse alimentare in bagajul de mana, cu cele venite din afara aeroportului, după primul security check de la aeroport? In avion știu ca ai voie
La anul in primavara- vara, voi pleca in Londra, cu masina personala, in vizita la cineva. Plecarea o sa fie din Trieben(Austria). Ce ar trebui sa stiu? Drumul il voi face fara oprire, sunt...? (mai mult)
Pentru un sejur in Thailanda as dori niste explicatii de la o persoana cu multa experienta in domeniu. Intrebarile sunt: se poate si cu buletinul, vize, costuri, trasee, cazare, ce aeroport...? (mai mult)
Salutare, TPU! Care ar fi cea mai bună, serioasă agenție de turism din Romania? Multumesc!
Daca vreau sa merg cu un laptop in alta țara din UE am auzit ca imi trebuie niste acte, este adevarat? In caz de ceva nu stiu categoria deci scuze
Ai voie cu aparat de ras electric (cu cap detașabil) in bagaj de mana la Ryanair? Pe unele site-uri scrie că da. Pe unele nu. Pe site-ul oficial nu am văzut nimic.
La Ryanair trebuie neapărat să ai biletul printat sau e de ajuns să îl ai pe telefon?
Cineva de pe aici care ati fost in Dubai....imi puteti vinde un pont legat de vreme, taxe, preturi, locuri de vizitat...etc?
Ce modalitati de acces exista la Capela Sixtina din Italia dar si ce modalitati de promovare folosesc?
Bunaaa! Voiam sa intreb daca te poti caza la un hotel daca esti minor, gen, fara adult si poate daca stiti si unde in Bucuresti.
Cine știe un hotel frumos în Cluj? (recomandați doar dacă ați fost)
Prietenul meu a luat doua bilete de la wizz. Problema este ca banii i- a tras, dar rezervările s- au șters din aplicație. Când i- a tras banii în aplicația de la banca scria merchant vaucher WizzAir....? (mai mult)
Este nevoie de bilet pentru oktoberfest chiar daca nu intru la corturi sa beau, doar la parcul de distractii? Cine stie plss,
Salut, cum sunt preturile in Canada? Si cam cât costă un bilet de avion din București? Este adevarat ca s- a scos viza? As dori sa raspunda doar cei care au fost.m- ar interesa pentru o vacanta de ...? (mai mult)
Am fost in gara la CFR si mi s- a zis ca putem lua bilete cat sa nu depasim mai mult de 4 trenuri. Nu inteleg. Daca am nevoie de mai multe bilete care sa depaseasca acest numar de trenuri, pot ...? (mai mult)
Salut.Am luat biletul de avion online de la wizz si am facut checkinul.Intrebarea mea este:Cand ajung in aeroport unde trebuie sa ma duc prima data? Ce sa fac? Bagaj de cala nu am, am cel de 10 kg gratuit.Tre...? (mai mult)
DAU FUNDA! Pot pleca in Anglia cu avionul doar cu buletinul? Adica, fara sa imi mai fac pasaport. Unde gasesc o lista cu documentele necesare deplasarii in fiecare tara din UE?
Deci faza e ca intr- o saptamana, am un zbor cu avionul spre Italia si e prima data cand o sa zbor. Acum faza e ca merg intr- un fel de city break, 4 zile. Intrebarea mea este daca pot pune toate...? (mai mult)
A mai comandat cineva vacanta pe site-ul Hotels.com? Nu stiu daca e sigur, e cel mai ieftin loc unde pot gasi, desi ma pune sa platesc cu cardul? Sa am incredere?
Ce destinație imi recomandați pentru a merge 4 zile?
M-ar putea ajuta cineva spunându-mi care sunt cele mai cunoscute muzee din Italia? Mersi
Pot lua in bagajul de mana lumanare de botez? Multumesc!
Unde mergeți în vacanță de iarnă?
Ai fost vreodata la Sfinxul din Muntii Bucegi in luna noiembrie cand are loc acel fenomen ce are loc o data pe an? Daca da, cum ati coborat de pe platou avand in vedere ca telecabina nu mai functioneaza...? (mai mult)
Sunt fată, sunt din Drobeta Turnu Severin, am 14 ani și pe 29 noiembrie vreau să mă duc la tatăl meu în Ploiești Sud. Dacă mă duc cu trenul și am carnetul de elev la mine cât...? (mai mult)
Trenurile merg de obicei de 1 Ianuarie pe ruta București Brașov?
Care este cel mai bun site sa dai rezervare la anul pentru vacanta in Bulgaria si cat mai ieftin?
Cand e bine sa dai si pe ce site rezervare la anul pentru vacanta in Bulgaria?
DAU FUNDA! Daca imi pierd pasaportul electronic (pe 10 ani) atunci trebuie sa platesc pretul intreg iar?
Este vreo taxa speciala pentru Bucuresti? Alta vignetta? Se poate intra in Catedrala? Vin marti din provincie la Otopeni si apoi vreau sa duc musafirul la catedrala si apoi acasa.
Cate ore faci din Austria pana in Bucovina?
Cine îmi poate recomanda locuri frumoase de vizitat prin țară? Vreau să aleg ceva frumos cu soțul meu, câteva variante avem. Știți poate un hotel frumos în Brașov? :)
Am cumparat un bilet de la wizz, dar am uitat sa-mi actualizez datele si mi-am schimbat buletinul. Acum am modificat, dar nu stiu daca atunci cand o sa fac checkin o sa fie datele vechi sau noi?
Pentru cei care au fost în Grecia ce îmi recomandați între Thassos si Halkidiki. Cu argumente, va rog. Mulțumesc.
Salut, De pe ce site-uri pot cumpara bilet pentru autocar/autobuz din Bucuresti spre Brasov? Am nevoie pe 29 noiembrie cu plecare intre 5 dimineata si 9 dimineata. Ofer funda!
Buna,imi poate recomanda cineva sugestii de cazare pentru banchet-ul de clasa a8a in zona Brasovului?
Se pot face rezervari la hotelul intercontinental in direct pentru saptamana viitoare? As fi vrut sa fac pe net, dar din pacate am probleme cu cardul.
Întrebare pentru cei care au călătorit cu autobuzul/autocarul din București in Grecia. Cat a durat in timp toată călătoria?
Ati rezervat prin roomdi.com este o agentie de incredere? Returneaza toata suma platita daca rezervarea are anulare gratuită? Dau funda
Poate cineva să mă ajute cu un hotel sau cazare ceva în Tecuci unde să mă pot caza dacă am 17 ani? Am cautat și am găsit unul Kristal dar nu am voie fără părinți, dau fundă va rog!
Cu cate luni inainte poti lua un bilet de avion?
Ce destinații faine știți pentru citybreak-uri prin Europa?
Bună. ATI facut circuite cu autocarul prin Europa? Cum e? Și cu ce firma?
am si eu o intrebare. Mi- am achzitionat un bilet de avion de pe edreams si vreau sa va intreb cum e mai bine să fac check- in- ul online sau direct la aeroport? Menționez ca e prima dată...? (mai mult)
Se poate plăti o rezervare la Wizz Air prin depozit bancar (depunere numerar) direct la OTP Bank (unde au ei contul), în loc de transfer bancar?
A mai folosit cineva site- ul https://passport- photo. online/ro/ pentru a- și face poze pentru acte? Am nevoie de o fotografie pentru viză în SUA și mă întreb dacă a mai pregătit cineva o poză...? (mai mult)
Cum să înveți o limbă străină mai ușor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
Bipolaru21 întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?