Cum să înveți o limbă străină mai ușor?
Se poate imprima cartea de îmbarcare la aeroport? Dacă da, unde anume și cu cat timp (minim) înainte de ora decolării?
Bun gasit, tuturor! Ce fel de poza e necesara pentru Loteria Vizelor Sua? Cine si cum a aplicat? Multumesc
Știe cineva ce mijloc de transport aș putea lua de la Craiova până la Galați? Am văzut trenuri care fac și 16 ore ceea ce mi se pare exagerat de mult. Cu autobuzul aș face mai puțin? Care ar fi...? (mai mult)
Pentru cunoscători, care țară ar fi mai ok pentru un schimb de experienta de un semestru, Germania sau Austria?
cam cat costa un drum pana la lagarul Auschwitz? Dau funda
Salutări. Unde pot gasi in Viena sau Bratislava ceva magazine chinezesti? Magazine de haine, încălțăminte, de toate. (Nu restaurant)
Ce tari ati vizitat si v-au impresionat? As aprecia daca ati face si o mica descriere a experientei avute in respectiva tara.
Îmi puteți da exemple de agenții turistice serioase gen Christian Tour?
La in zbor cu escală de 23 de ore, se poate iesi din aeroport?
As dori si eu cat mai multe raspunsuri la intrebarea "de ce sa vizitezi palatul parlamentului?"
am o simplă intrebare. Este buletinul obligatoriu cand mergi cu trenu? Aştept un raspuns rapid.
As vrea sa ma duc singur intr-o tara din Europa dar nu stiu care (am 18 ani) am vazut ca biletul de avion la Italia e destul de ieftin 168 de lei. Nu stiu ce sa zic, imi trebuie pasaport in Europa?
Ce ar trebui sa stiu cand calatoresc pentru prima oara? Ce ar trebui sa imi cumpar? Trebuie sa imi deblochez telefonul sa imi mearga cartela din alta tara? As vrea sa stiu cat mai multe detalii
A fost vreodata cineva in Rusia? Daca da, cum a fost? Ai nevoie de viza? E greu sa ajungi acolo? Cam ce buget ai nevoie pentru 3- 5 zile sau chiar 7 cu tot cu mancare (scuze de categorie e cea mai...? (mai mult)
In Ploiesti, cat iti ia un taxi de la spitalul județean la Ploiesti shopping city?
Nu gasesc numarul pasaportului simplu electronic romanesc, doar seria. Mi se cere numarul. Help!
Călătoresc săptămâna viitoare cu Tarom și pe site- ul lor dimensiunile pentru bagajul de mâna sunt 55x40x20 iar conform informațiilor de pe eticheta bagajului meu scrie 55x37x24. Se măsoară...? (mai mult)
Probabil că ați auzit de celebrul dezastru de la Cernobîl și de miniseria cu același nume de pe HBO. Am auzit ca se poate vizita in anumite puncte celebra centrală. As vrea să fac și ...? (mai mult)
Spuneți ce v-a plăcut în ultimul timp, un loc deosebit din România care merită vizitat.
Am si eu o intrebare. Cum sa imi gasesc loc de munca in Coreea de Sud si daca e nevoie sa stiu coreeana sau se poate si Engleza?
La blue air cand se cumpara bilet dus intors fara rezervare scaun se poate face check in cu 30 de zile inainte de zbor? Sau 48h cum e la wizz air.
In ce tari sau orase ati calatorit si ce v-a placut cel mai mult si ce nu?
Cineva care a zburat cu Blue Air, stiti daca are optiunea de prioritate la îmbarcare si daca mai pot lua un bagaj mic, nu cel de mana legal (gen borseta) cum e la Wizz Air? Multumesc, dau...? (mai mult)
A achizitionat cineva vreun pachet de cazare prin direct booking? Ma intereseaza sa stiu daca preturile pe care le dau sunt cele adevarate de la hoteluri sau mai trebuie sa platesti in plus si daca...? (mai mult)
Am inteles ca pot sa aplic pentru Loteria Vizelor chiar de nu am Bac (Stirile ProTv) dar trebuie sa am doi ani vechime in munca! Este adevarat?
a calatorit cineva cu FlixBus sa imi dea cateva detalii privind conditiile din autobuze? Vreau sa fac o calatorie de vreo 8h cu schimbare de in Budapesta si ma intereseaza ce conditii au(spatiu,...? (mai mult)
A fost careva in Miami? Cum se poate inchiria garsoniera la particular? E ca la constanta de te asteapta aia pe drum? La hotel este foarte scump, de exemplu 4000 dolari lunar fata de 700 un ap cu 3 camere...? (mai mult)
Ce autorizații obligatorii sunt necesare pentru o pensiune turistică?
am si eu o dilema si..ma gandeam ca puteti sa ma ajutati.(sunt putin beat acum dar e ok:))))) umm. Deci vreau sa merg de la Galati la Constanta cu trenul. Am 16 ani si vreau sa... stiti voi sa-...? (mai mult)
Buna TPU. Vreau sa stiu daca merita sa vizitezi Potter Land din Londra. A mai fost cineva? Daca da, cam cât costă si in ce consta? Se vizitează castelul? Se vizitează Hogsmade?
A parasit cineva tara cu o masina inchiriata? M-ar interesa daca au intampinat ceva probleme. Mulțumesc.
La aeroport sunt pungi din alea care se închid pentru produse de make up sau creme? La Suceava ma interesează ca la alte aeroporturi am văzut ca sunt.
Salut prieteni. In doua zile voi pleca in Italia. Cum găsesc poarta de îmbarcare in aeroport otp? Exemplu 10B? Multumesc
Ce pot vizita in Budapesta?:)
Știe cineva dacă in luna aprilie sunt infloriti si roditi portocalii din Spania de pe străzi?
Știți dacă pe avion te lasă cu camera video? Plec in Danemarca la tata și el a zis că nu mă lăsa.Telefonul îl pune în ceva cutie si parfumurile fixative ți le aruncă. Pentru prima data mă ...? (mai mult)
Cam cât costă 3 zile de cazare pentru neversea? In perioada aia ma refer. De exemplu cat costa un apartament cu 2 camere?
Daca mi-am luat bilet de tren online sunt obligata sa îl tipăresc? Nu pot arăta telefonul controlorului?
Vreau si eu variante unde poti sa dormi in Brasov ca minor( ex cu cortul, la o cabana, ) dar mai specific. Multumesc anticipat!
Hei TPU, matusa mea mi- a facut o rezervare pentru un zbor in Germania, mi- a trimis biletul dar mi- a zis ca de la compania LOT, nu am nevoie de check- in. Este adevarat? A mai zburat cineva cu aceasta...? (mai mult)
Salut, puteți să mă ajutați cu niște răspunsuri la intrebarea: Am voie să duc țigări în Wales(Marea Britanie) dacă sunt minor? Eu am înțeles de la foarte multă lume că am voie un cartuș...? (mai mult)
Cum se poate ajunge in America, ca emigrant? Fara loteria vizelor! - Am matusa si verisori de gradul 2 cu cetatenie americana, care au ajuns si ei acolo tot prin Loteria Vizelor acum foarte...? (mai mult)
In weeked-ul urmator as vrea sa plec cu iubitul meu intr-o "vacanta". Ce orase imi recomandati?
La wizz dacă ai bagaj de mana poate fi și troler dacă se încadrează în dimensiuni? Am auzit caz când s- a considerat bagaj de cală pentru că avea roți deși avea dimensiunile ca și ...? (mai mult)
DAU FUNDA celui care ma ajuta cel mai mult! Hey TPU! In decembrie este ziua tatalui meu si am fi vrut sa mergem in Dortmund cu toata familia dar mama mea nu isi doreste. Dispunem doar de 400 de euro. Ma...? (mai mult)
Buna, TPU! Stiti daca este zbor direct Iasi-Ateha? Care companie?
Care sunt procedurile la aeroport când vine vorba de "WIZZ Priority", adică bagaj de mana și troler? O luam in fata, nu mai stam la cozi? Suntem printre primii la bordul avionului?
Daca cineva achizitioneaza din contul sau de wizz 2 bilete, unul pentru el si celalalt pentru alta persoana, dar ulterior de razgandeste si nu se prezinta la aeroport, cealalta persoana poate ...? (mai mult)
Poate sa imi spuna cineva hoteluri bune in SUA sau experienta voastra cu avioanele, escalele, viza, etc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.