Vreau sa plec în Danemarca.Cine poate sa îmi spună de ce acte am nevoie și dacă trebuie pașaport sau nu? Dau funda
Recomandati-mi un site unde pot vedea trasee recomandate pentru drumeții pe bicicletă. De preferat regiunea Transilvania.
Buna! Am și eu o problema legata de contul de pe wizz air. Am cumpărat 6 bilete după ce mi- am făcut pentru prima data cont la ei. Problema mea este ca nu mi- a sosit numărul de confirmare prin e-...? (mai mult)
Exista maxi-taxi care merge până în Pădurea Garboavele Galați la gradina Zoo? Dacă dă, cât costă un bilet și mai ales de unde se poate lua din Galați?
Irlanda dupa Brexit... Ma gandesc sa fac un city break in Dublin, la sfarsitul lui ianuarie 2020, dar nu imi este clara pozitia Irlandei fata de Brexit. Dupa Brexit va trebui sa fac rost de viza pentru...? (mai mult)
Buna, cei care stiu firma LUSH, puteti sa-mi spuneti daca pot transporta bombele de baie in bagajul de mana la avion.
Cand fac check-in-ul pe ryanair, daca vreau sa calatoresc cu pasaportul (am pasaport maghiar, facut la Cluj) imi cere tara de emisie la pasaport, ce trec? Romania?
a incercat cineva programul prin care poti inchiria o masina cu care sa mergi in strainatate? Vreau sa fac o calatorie de vreo 700km, iar in aceea zona avion nu am vazut, iar autocarul m-...? (mai mult)
Salut, am voie sa transport in bagajul de cala in avion un glonț gol de arma de vanatoare? (un cartuș gol, deja trans, inactiv, doar tubul acela de metal)? Raspundeti repede va rog ca nu vreau sa...? (mai mult)
Cum vi se pare compania ryanair? Daca ati zburat cu compania asta va rog sa imi lasati o parere
UK inca face parte din UE?
Pot sa ma duc in vacanta la Bulgari daca mi-am pierdut buletinul? pot trece granita? Cu o copie sau un certificat de nastere?
Avem pe aici pasionați de drumeții pe bicicletă? Duminică vreau să merg cu bicicleta din Brașov până la Lacul și Barajul Siriu din județul Buzău. Din Brașov până la baraj ar fi între 55...? (mai mult)
Eu am cumparat un bilet online de pe aplicatia Wizz Air si am pierdut codul de confirmare. Ce pot sa fac?
Pe avion mi- am luat laptopul și cablul lui, un stick și o tableta grafica, un mouse. Știți cumva dacă trebuie sa scot toate in aeroport când verifica bagajele sau doar laptopul și tableta?...? (mai mult)
Vreau sa incerc pentru prima oara Airbnb. Calatoresc impreuna cu inca 2 persoane, deci vom fi 3 in total. Pot sa imi rezerv ceva pe airbnb pentru 2 persoane (sa platesc pentru 2 persoane) si sa mai...? (mai mult)
Vreau sa incerc pentru prima oara Airbnb in Austria, mai exact in Viena. Calatoresc impreuna cu inca 2 persoane, deci vom fi 3 in total. Pot sa imi rezerv ceva pe airbnb pentru 2 persoane (sa platesc...? (mai mult)
Ce oras din Europa merita vizitat intr-un city break? Vreau să ii fac cadou fratelui meu o astfel de vacanță, dar nu știu ce să aleg :)) Sunt prea multe
Sunt mulți care întreabă aici cum e la Cluj, dacă să aleagă sau nu să facă studiile aici, Eu sunt clujean din 1969. Am locuit inainte în Arad și Timisoara, orașe care îmi plac. Nici Clujul...? (mai mult)
Salut, am inteles ca s au deschis noi casiierii pentru studenti/elevi pentru abonamente metrou, am citit pe net ca s- a deschis una si la grozavesti(cred ca pe la metrou nu sunt sigur), daca stiti ...? (mai mult)
Ce site similar mai e ca și Booking? Mulțumesc anticipat!
Buna seara, azi am fost la veterinar sa facem pasaport pentru catelul matusei mele, ea a venit recent din Italia si a fost nevoie sa isi schimbe buletinul, cum ea nu a avut CI, am facut pasaportul pentru...? (mai mult)
Salutare, prietena mea s-a mutat in Paris si nu stiu cum sa ajung acolo cu un buget redus sau cat ar costa cea ai ieftina cazare. precizez ca vreau sa stau acolo o saptamana
Intr-o statie de metrou vine doar un singur metrou? (ex: La obor vine doar M1?)
Salut, cum ajung cu metroul de la obor la Ucecom spirul haret( grozavesti)(se inseamna Dristor 2, gen scrie deasupra peronului)
Buna, pentru viza china de turist, trebuie sa fiu angajat sau sa am ceva bani in banca? Daca nu sunt angajat si nici bani in banca se poate?
Care tara merită mai mult vizitata? Polonia sau Cehia? Daca ati fost in una din ele, va rog sa imi descrieți cum a fost. Gen oamenii, mancarea, preturile, peisajele etc. Ty!
Știți cumva dacă pe avion la bagajul de mână pot să îmi iau termosul? (Fără nimic înăuntru). Mulțumesc!
Cine a fost in Egipt și a plătit viza direct la aeroport? Ați plătit in €, cât va luat? Va aproba pe loc viza sau va întreabă cate ceva, va verifica in telefon, bagaje?
Salutare In primul rand, fara mistouri si glume proaste la ce am sa intreb mai jos: Ok, asadar... eu si cu inca 2 prieteni vrem sa ajungem la Balea Lac. Noi suntem din Bacau si avem transport public...? (mai mult)
Care mall din Bucuresti are cele mai multe/diverse magazine?
Imi puteti recomanda va rog niste localuri deosebite din Sighisoara? Multumesc!
Va rog sa-mi spuneti cat mai multe locatii ce merita vizitate din Cluj-Napoca.
Salut, cam cat as cheltui la mare o zi maxim doua, vreau sa mentionezi ca nu ma duc la plaja si sa ma vad cu o fata :)), am 500 ron. 31 ron biletul de tren am vazut. Multumesc.
Ati calatorit vreodata cu MementoBus pe ruta Tirgu-Mures - Bucuresti, ce pareri aveti?
Buna! As dori sa cer o parere celor care au cat de cat idee despre Polonia. Care dintre urmatoarele orase l- ati/le- ati recomanda si de ce? Radom, Slupsk, Zielona Gora, Bielsko Biala, Kielce, Bydgoszcz...? (mai mult)
Cum ajung din Constanta in Eforie Nord. 17 ani, trebuie sa ajung la niste prieteni si masina familiei nu este disponibila (pentru context).
De cine sunt administrate plajele din Bulgaria?
Buna,ma intereseaza daca intre serbia si Montenegro pot trece cu buletinul dus-intors?
Îmi puteți spune va rog ce este necesar pentru transportul rapid al unui animal de companie cu trenul? De fapt, se accepta asa ceva? As vrea ca în drumul meu spre casa de la mare sa cumpăr ...? (mai mult)
Salut, am cumparat doua bilete pentru Turcia de pe esky. Stiti cumva cum pot face check-in-ul?
Buna, incepand cu 1 septembrie o sa am o saptamana concediu si vreau sa merg undeva in Romania unde ma pot relaxa, daca este cazul si sa vizitez ceva. Inintial ma gandisem sa merg la Lacul Colibita,...? (mai mult)
Se poate face check-in online la blue air?
Am o intrebare, credeti ca se poate ajunge din Romania, in tarile indepartate din Asia, gen China, Japonia, Vietnam cu masina? Sau este imposibil datorita drumului lung care trebuie parcurs pana...? (mai mult)
In 4 zile ma mut in Barcelona. Am domiciliul din Bucuresti, biletul de avion a fost deja achizitionat, dar firma de zbor nu accepta animale de companie. Cum as putea sa mi transport ariciul...? (mai mult)
as vrea sa stiu unde sa ma duc dintre New York si Sydney, de mentionat plec pe 2 septembrie.
Hello! Poate cineva sa imi spuna niste agentii de turism bune din Chisinau(in afara de PandaTur). Dau fundita :) Mersi anticipat
Salut lume! Vreau sa intreb ceva important! Eu vreau in iarna sa fac rezervare la un hotel din Spania pentru vara. 1. Daca eu iau rezervare si dau plata prin bancar(viza) imi ia pe luna cate putin? ...? (mai mult)
Imi doresc sa obtin viza pentru USA. Cum se poate obtine viza si care sunt cerintele. Eu mi- as dori, daca se poate sa obtin viza pe viata, gen sa ma mut in USA. Eu am o matusa si un var care...? (mai mult)
Vreau sa merg cu un prieten (el fiind din Sinaia )maine la Crucea Caraiman. Am mai mers pe munte dar nu asa de serios, pe unde ar fi drumul mai scurt? Busteni sau Sinaia? Din ce am inteles...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!