Cei mai activi useri din categoria Turism pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Dacă mă poate ajuta cineva va rog cu câteva informații in legatura cu transportul in UK. Trebuie să ajung de la aeroportul Luton pana in Slough. Cum pot sa fac acest lucru cat mai eficient...? (mai mult)
Cum pot ajunge de la Costinești la gara din Constanta? Dau funda
Unde se poate manca in Costinesti cu card de vacanță Up?
Cum sunt drumurile prin nordul Romaniei? (in special daca ai o masina mai veche)
Vreau sa zbor in tandem cu parapanta in Turcia peste plaja Oludeniz, doar ca nu gasesc siteul lor sau ceva sa pot lua legatura. A mai fost cineva? Impresii? Cat tine zborul? Etc
A fost cineva la Sunny Beach Bulgaria? Dacă da, cum ati ajuns acolo, cât ați făcut pe drum, cât ați stat, cât ați plătit și cum vi s-a părut?
Cum se zboară cu Wizzair folosind aplicația? Ce pași trebuie făcuți in aeroport pentru a zbura cu avionul?
Care sunt pașii pentru a zbura cu avionul, folosind un bilet cumpărat din aplicația companiei de zbor?
Poti cumpara bilet de tren cu o saptamana inainte de data calatoriei?
Ce mijloace de transport Constanța (zona Gării, sau împrejurimi) - Eforie Sud aș putea găsi? Autobuze/microbuze, ceva... Mersi mult!
Vreau sa verific pe cineva ca spune adevarul. Trebuie sa fie la tatal lui in Germania, dar acasa :) Ce-i cer, share location? Ce sa-i cer sa nu ma minta
Seamana Mamaia cu Miami?
Bună ziua, La Cascada Urlătoarea din Munții Bucegi ( orașul Bușteni) se poate ajunge si cu bicicleta? Vreau să îmi spună cineva care a mai fost fie pe jos sau cu bicicleta, cât de înclinat...? (mai mult)
Clasa Y la Tarom ce este? Clasa intai, bussines class sau economy clas?
Cu ce pot ajunge din borsa maramures pana la baile figa?
Cum vi se par fetele unguroaice? Din zona : Harghita, Covasna? Si oamenii de acolo sunt diferiti fata de noi romanii?
Știe cineva cu ce mijloace se poate ajunge din Neptun în Venus?
Poate să îmi spună cineva dacă există tren de la Miercurea Ciuc - Brașov care are și vagon pentru transportat biciclete? As vrea să merg pe bicicletă până la Miercurea Ciuc, apoi să revin...? (mai mult)
Pe unde ati calatorit? ce tari,continente, si unde ati mai merge?
Sunt roman, adica membru UE! Vreau sa calatoresc in alte tari din UE! Cate zile pot sta maxim intr- o tara anume? Si daca exista o limita, cum se poate amplia? (daca se poate). Pentru a ramane...? (mai mult)
Ce metode de promovare gratuită sau contra cost as avea pentru o pensiune turistică?
Caut cazare in eforie nord pentru 19 si 20 august! Nu m-am pregatit din timp si acum nu mai gasesc sau daca e sa gasesc ceva, e foarte scump. Ma poate ajuta cineva?
Am nevoie de un program (soft) care sa poata actualiza cazarile facute de pe mai multe site- uri (automat de preferat sau manual ), cum ar fi "booking", "turistinfo" si sa fie accesat de mai multe persoane...? (mai mult)
Salut, stie cineva niste magazine bune de muzica pe CD in Bucuresti?
Va salut, vreau sa fac o escala la Milano, aeroport Orio al Serio, intre Wizz Air si Ryanair. Am de ales intre un interval de doua ore si unul de opt ore. Cel de doua ore e prea scurt sau e timp destul?...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa merg in kazakhstan intr-un oras care are transport electric dar nu stiu as vrea sa fie mare. Nu imi dati raspund Almaty ca acolo numai exista
Cum se zboară cu avionul folosind aplicația companiei? Bagajul de mana este ghiozdanul cu dimensiuni normale? Pentru zboruri in EU trebuie pașaport?
Condițiile din Wizz la cele mai ieftine locuri sunt suficient de confortabile pentru zboruri de peste 1 ora? E adevărat că zboară toți țăranii needucați? Eu n- am zburat în viața mea cu avionul...? (mai mult)
Salut, am un bullet belt (din gloante reale) si in curand o sa trebuiasca sa plec in Anglia, credeti ca pot intra in avion cu cureaua? Sau trebuie sa o tin in valiza?
Bună seara, aș vrea să știu dacă se poate călătorii în Israel doar cu buletinul, fara pașaport
Buna TPU.De la ce varsta poti sa inchiriezi o barca/hidrobicicleta? Scuze pentru categorie.Nu stiu unde exact trebuia sa pun intrebarea...
Ce pași trebuie urmați pentru a zbura cu avionul? Cumpărănd biletul din aplicația companiei. Bagajul de mana este ghiozdanul de până în 20 kg?
Toata saptamana asta sunt intr o vacanta plictisitoareeee... Abia astept sa treaca. Dar cum pot sa fac sa treaca timpul mai rapid?
E o idee bună de a emigra în Statele Unite Ale Americii? Momentan am 16 ani şi îmi doresc de când mă ştiu să fac acest lucru. M- am interesat de actele necesare şi de nivelul de cunoştiințe...? (mai mult)
Buna, as vrea o vacanta anul viitor si parca am auzit la tv sa am grija pentru ca poti fi si tepari neautorizati, era ceva site al ministerului unde pot verifica daca sunt autorizate sau ceva. Pe ce ...? (mai mult)
1. Ce acte imi trebuie fiind minor ca sa ies din tara cu o alta persoana? 2. Cum se procedeaza cand trebuie sa zbor singur din alta tara spre Romania (ce acte, bilete)?
Am și eu o întrebare, unde aș putea să petrec o zi la grătar, la maxim 130 km de București? Mulțumesc!
TPU, pot sa bag intr-un ghiozdan in care-mi iau laptopul încă o alta geanta? Vreau sa precizez că ghiozdanul este pe post de bagaj de mana.
Ma pot caza cu prietenul meu care are 18 ani? Eu fac peste cateva luni si am vrea sa mergem in vacanta. Rezervarea e pe numele lui.
In 12 August plec cu prietena mea in Viena timp de 4 zile, cu trenul. E vreo problema daca am buletinul expirat din 22/05?
Pot sa fac eu checkinul la biletul pe care l- am luat de la agenția de turism? Am luat bilet de la Wizz Air și trebuie să fac check in cu 48 de ore înainte de zbor. Eu am zborul maine, și ieri când...? (mai mult)
Stie cineva cum sta treaba cu Work and Travel SUA? Te poti inscrie de cand ai inceput facultatea? Stie cineva sa-mi dea mai multe detalii?
Buna TPU. Părinții mei au luat bilete de vacanta cu acele bonuri de vacanta. Si acum ei nu mai pot merge si vor sa mi le dea mie. Mă pot caza la respectivul hotel daca nu sunt pe numele meu dar totusi...? (mai mult)
Pot lua pachete de cafea in bagajul de mana?
Pot purta cheile de la casa in bagajul de mana?
Salut, am plecare spre Romania din Germania in decurs de o luna de zile, iar eu fumez tabac la cutie aici, asa m- am invatat sa- mi fac tigarile manual si am ajuns si mai bine la buzunar, ce as vrea...? (mai mult)
Dacă vreau sa imi iau cu gașca bilete pentru studenți trebuie neapărat buletinul fizic și legitimație de student sau merge și cu copii/poze ale acestora?
Joi plec spre Canada Calgary cu avionul: Bucuresti- Toronto- Calgary.Intrebarea este ca ce fac in legatura cu bagajul de cala? Il iau si fac vama cu el sau e transferat automat in celalat avion?...? (mai mult)
Buna prieteni, trebuie sa plec in vacanta peste cateva zile si nu stiu unde sa pun leptopul in bagajul de cala sau de mana? E vreun risc daca il pun la cala? Sau as putea pe langa bajul de mana sa iau...? (mai mult)
Salutare oameni! Ma interesează și pe mine sa aflu câteva informații de la un șofer de autocar sau de la cineva care are idee cât de cât. Care ar fi avantajele unei curse (chiar și intracomunitare)...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!