Cei mai activi useri din categoria Turism pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
As dori ca anul viitor prin iunie sa merg în concediu cu soțul meu, undeva gen Maldive, pe o insulita asemănătoare, știe cineva un loc de genul asta? Poate ma ajutați și cu un site sau...? (mai mult)
Buna! Cat este pretul unui sezlong pe plaja Diana din Saturn?
Ce optiuni sunt de a calatori cu autocarul din Bucuresti catre Spania (Barcelona/Madrid)? Cat dureaza cele mai rapide curse? Se circula non- stop sau se fac opriri de noapte pe parcurs? Imi puteti recomanda...? (mai mult)
Merg pentru prima data cu avionul si am o nelamurire in legatura cu lucrurile pe care pot sa le iau cu mine. Nu stiu sigur ce machiaje si care sunt condițiile in care trebuie puse machiajele astfel...? (mai mult)
A mers cineva cu Fundatia Future in Progress in calatorii? Returneaza banii de bilet de avion asa cum zic ca fac? Mai cer si alti bani? Sau e teapa?
In curand am sa plec in Grecia si ma gandeam dacă am voie sa am in bagajul de mana bateria externa... Va fi confiscata? Ma refer si de politia de frontiera din România si din Grecia... Daca...? (mai mult)
Ştie cineva dacă la intrarea înapoi în Romania la Aeroport îți cer actele cu permisiunea unui parinte ca am fost cu celalalt parinte in alta tara? Gen.....Parintii mei sunt divortati...? (mai mult)
Salutare. Care cunoaste ceva unitati de cazare in Baile Felix mai ieftine?
Ce camping-uri/pensiuni/case imi recomandati in Vama Veche cu un pret destul de mic pentru o sedere de o noapte? Suntem 7 persoane
Am folosit vouchere de vacanta pentru a ne caza 3 adulti prin agentie la un hotel la mare. Ar fi posibil sa facem cumva sa vina si un al patrulea adult cu noi daca suntem deja inregistrati doar 3, iar...? (mai mult)
am o intrebare, imi trebuie o viza ca sa ajung din Romania in Nuuk Groenlanda?
Stie cineva cam cat costa o oră de masaj pe litoral în Bulgaria? Dacă ajuta, hotelul este la Nisipurile de aur!
Stie cineva restaurante bune in mamaia?
Ieri am fost la mare și m-am ars la soare și mâine as vrea sa merg din nou la mare. Pot sa merg la mare? Menționez că o să fie soare.
Salut, voi avea in august primul zbor, ce este checkinul? Care e treaba cu checkin online sau la aeroport? Am bagajul de mana (cel inclus) la dimensiune de 118lcm(55+ 40+ 23), m- am gandit la un ghiozdan....? (mai mult)
am o intrebare, am fost acum 2 saptamani in Creta si am mancat la o taverna, m- a intrebat ce doresc de baut si am cerut o fanta dar nu mi- a adus fanta, ci mi- a adus un suc care nu era ...? (mai mult)
vreau un mic ajutor! Poate sa ma ajute cineva sa imi spuna daca cunoaste acest pub/restaurant/bar? https://imgur.com/5I7hwJM
Stie cineva daca exista kfcin Nuuk Groenlanda?
Pentru a ajunge la liceul Ucecom,, Spirul Haret" din Colentina (de la MC) stiu ca pot lua tramvaiul 21 pana la Obor si de acolo metroul. Stiti ce metrou? Si pana unde trebuie sa-l iau?
La metrou M1 are si anumite numere( ex. Autobuzul 682) fiecarui matrou i se cuvine un nr?
am o intrebare cat ar tine un zbor din Bucuresti pana in Nuuk (capitala Groenlandei) as vrea sa stiu deoarece peste o saptamana ma duc in Nuuk.
Pe ruta Iași - Sinaia cu mașina, ce îmi recomandați sa vizitez sau ce as putea sa vizitez fara sa mă abat prea mult de la traseu?
Am facut comanda online la cfr pentru un bile dus intors. Cum ma pot identifica in tren si dovedi ca am platit online (e prima data cand fac asta)
Cam cât este tariful pentru masaj în Bulgaria la Nisipurile de aur?
Am în plan să fac o drumeție cu bicicletă pe traseul Cristian - Râșnov - Poiana Mărului, apoi pe DJ106 prin Holbav - Vulcan - Codlea - Ghimbav - Brașov, însă am văzut pe Google Maps ...? (mai mult)
Salut, în cam cât timp o să parcurg 25 de km pe bicicletă? Am 16 ani, am energie, deci merg destul de rapid, aștept răspunsuri de la cunoscători, cu estimare, bineînțeles, salut.
Buna TPU :* Va rog sa îmi dati și mie cel mai ieftin site de cumpărat bilete de avion. Dau funda, multumesccc.
Buna, eu am 13 ani si as vrea sa stiu daca pot sa merg singur cu trenul?
Obiective turistice in apropiere de Rm Vâlcea ( maxim 100 km)? Ofer funda!
Imi poate recomanda cineva zone de camping in zona orașului Brasov? Vreau sa zic inclusiv localitățile de langa. Predeal, Bran, Zarnesti etc. Ma intereseaza o zonă de camping undeva mai aproape de...? (mai mult)
Ce propuneri aveti pentru dezvoltarea ecoturismului in ariile protejate din Romania?
Imi poate recomanda careva o cazare ieftina in Cluj-Napoca? (sau mai multe)
Cu ce pot ajunge la strada Stirbei Voda, plecare Dalajan? Mersi!
Buna seara TPU, am nevoie de putin ajutor, cunoasteti vreo firma de taxi in Bulgaria? Va rog, si va multumesc enorm.
vreau sa merg in Maramures si voiam sa stiu niste cazari frumoase. Vreau un loc unde pot sa gasesc si mancare buna, un loc linistit.
As vrea sa merg sa vizitez Sfinxul si Babele. De unde este mai rentabil sa iau telecabina, Busteni sau Sinaia? Din cate am citit, despre telecabina, la reviewuri, oamenii spun ca se asteapta...? (mai mult)
Salut, vreau si eu urgent sa imi spuneti care este cea mai ieftina parcare din Otopeni. Eu am gasit una la 35 ron 1 zi si dupa aia 5 lei pe zi si mi s- a parut ok dar voiam sa intreb ca sa nu dau banii...? (mai mult)
Care agentie de turism e cea mai oke pentru a merge in Grecia, Spania etc?
Inainte sa spuna cineva de ce nu intreb asta la informatii, am sunat de nenumarate ori la aeroport si nu mi- a raspuns nimeni. Eu am 17 ani, dar prietenul meu e major de curand. Vrem sa calatorim...? (mai mult)
Cum sa zbor cu avionul folosind doar aplicatia companiei de zbor? ¬Ce pasi trebuie sa urmez?
Ce parere ai despre mersul in strainatate cu autocarul? Este o alternativa inteligenta fata de avion? Eu am mers de doua ori in viata dar Cluj- Sibiu, nu si sute de km. N- a fost o experienta prea urata...? (mai mult)
Mă puteți sfătui ce obiective turistice am putea vizita pe traseul Piatra Neamț - Sibiu? Mulțumesc frumos! Dau funda celui mai bun răspuns
Când se închide Transfaragasanul?
Am nevoie de o vacanta! Va rog frumos sa-mi recomandați un site unde sa caut. Am tot cautat si am dat de niste preturi.uff, multumesc frumos.
cei care stati in Mangalia sau cunoasteti foarte bine statiunea. In zona in care se afla strada George Murnu nr. 9, este ok de iesit seara pe afara sau imi trebuie pistol? Intelegeti la ce...? (mai mult)
Am stabilit sa plecam luni pe Transfagarasan si dupa la Balea Lac. Este mare distanta intre cele doua? Cum va fi vremea?
Cate porturi vamale are Anglia?
Pareri vola.ro?
Care este cel mai fain AquaPark din Oradea? Nu conteaza pret, ma gandeam sa fie ceva tobogane cu colac ca in afara.
Dacă pașaportul meu expira in luna Septembrie, pot pana atunci sa ies linistita din țara? Voi avea probleme la granița?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)