Cei mai activi useri din categoria Turism pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
O sa merg in vacanta si nu am cu cine sa imi las cainele. Stie cineva daca la pensiunea Mraconia din comuna Dubova se accepta animale de companie?
Am o intrebare deci eu vreau sa merg într- o vacanță în Croația mai exact pe insula Rab și întrebarea este dacă pot sa merg. Adica nu stiu cum este vremea și temperatura marii, puteti...? (mai mult)
Salutare! Urmeaza sa merg cu trenul singur- singurel peste o luna si am niste intrebari stupide, dar chiar nu vreau sa ma fac acolo de ras: 1. Doamna de la bilete imi va spune pe ce linie va veni trenul?...? (mai mult)
Salut, e cineva care a fost vara asta/anul ăsta pe la Băile Herculane și știe dacă funcționează transportul în comun? Dacă da, îmi puteți spune și regimul de funcționare? Merci...? (mai mult)
Se poate vizita Transfagarasanul o zi? Gen sa te duci dimineata si sa te intorci seara? Din Bucuresti cu masina cate ore sunt pe drum?
Am o intrebare si sper sa-mi raspundeti exact,daca stiti. Cate ore faci cu avionul intre Moscova, Rusia si Barcelona, Spania?
Care este pretul unui sezlong in statiunea Nisipurile de Aur, Bulgaria? Inchirierea lui este valabila toata ziua sau pe ore? Exista si plaja "la liber" la Nisipurile Aurii? Multumesc!
Cam cat costă un bilet dus-întors București-Cluj?
Stie cineva, exista transport regular de la Gheorgheni spre Lacu Rosu? Sau poate la Gheorgheni este vreo gara pentru curse regionale? Pe autgari.ro am gasit doar cateva curse care au statii ...? (mai mult)
Salut. Pentru calatoria cu avionul este obligatoriu ca medicamentele/pastilele sa fie in ambalajul original sau pot fi puse intr- o cutie de depozitate pastile? Ce se face in cazul in care nu ai reteta...? (mai mult)
Terminalul plecari al Aeroportului Otopeni Henri Coanda este deschis non stop sau pe timpul noptii?
Salut, imi puteti spune ce te intreaba la casa de bilete a garii daca vrei sa iei un bilet de elev?
Vom petrece 7 zile in Bulgaria, Nisipurile de Aur, eu si fiica mea. Cam cat se cheltuie pe zi pentru pranz si cina, si cam cati bani de buzunar trebuie sa avem la noi. In Leva. Multumesc anticipat!
A fost cineva la tabara "La oglinzi" în Piatra Neamț? Cum a fost? Vreau păreri
Salut vreau mersul trenurilor din data de 8.7. 2019 toate personale sageata albastra rapid etc Rosiori Nord-Targoviste URGENT
Iti trebuie cardul de sanatate european cand mergi in vacanta?
Deci eu am 17 ani, peste o luna fac 18 ani si vreau sa merg impreuna cu iubitul meu in Bulgaria, specific el are 22 de ani! Pot trece granita spre Bulgaria daca nu am 18 ani?
Pot sa trec vama cu un cartus de tigari care nu au timbrul? multumesc!
Bună. Vreau o vacanța de 7 zile în Europa undeva cu autocarul. Îmi puteți recomanda ceva? Un site bun de încredere.
Dacă am greșit un caracter din nume când am făcut check in ul pentru un bilet la neversea, credeți ca nu o sa ma mai lase sa intru? Este scris Șstefania in loc de Ștefania, dar codul...? (mai mult)
Mâine plec la mare și am nevoie de o listă cât mai completă cu tot ce să îmi iau la mine. Precizez că voi sta 3 zile. Sunt fată. Vreau să îmi spuneți tot ce trebuie să îmi iau de la...? (mai mult)
Care sunt cele mai urate orase din Romania, dupa parerea voastra? Astept pareri si cu cele mai frumoase orase din Romania.
Am nevoie de un link cu programul maxi taxi, pe ruta Sinaia Bușteni și invers. Mulțumesc!
Trebuie sa trimit un avans pentru o vacanta in alta tara. La ce banca sa merg? Am fost la doua banci si au comision 30€.
Am cumparat recent bilete de avion si mi s- a spus cum că trebuie să fac o confirmare sau ceva legat de un check in inainte cu 48 de ore. Imi puteti spune si mie va rog ce inseamna asta sau în...? (mai mult)
Salut, As fi interesat sa stiu, de la cei mai in masura, ce tigari se gasesc in Bulgaria, dar care nu se gasesc la noi? Tigari bulgaresti autentice, marci bulgaresti. Si desigur, daca aveti...? (mai mult)
Am cumpărat două bilete de avion Londra București dus întors pe data de 27 septembrie până pe 7 octombrie. Ideea este că vreau sa schimb data dar mă costă mai mult decât biletul. Idei...? (mai mult)
cine a mai fost in Grecia in zona Leptokaria la hotelul Captain Nikos, ce parere aveti si cum v-ați simțit?
As dori 3 zile in Tucea. Se poate face plaja? Ce hotel recomandati?
Buna TPU. Am nevoie urgent de răspunsul vostru va rog! Mâine am un zbor cu avionul la compania Blue air și așa vrea sa stiu dacă pot folosi saci de vidat ca sa câștig spațiu in bagaj și dacă...? (mai mult)
Buna, TPU! Stiti cumva cum se plătește taxa pod Giurgeni?! Va rog, e urgent! Multumesc mult!
Știți careva costurile pentru plecare cu avionul din Spania, mă refer la firma Wizzair, cât îți ia pentru bagaje, care sunt taxele pentru bagaje in plus, etc?
Buna, imi puteti spune cam care sunt preturile din Costinesti prin august? Ma refer atat la cazare cat si la mancare
Voucherele de vacanta poti fi folosite si de alte persoane decat celei care i s-au acordat? De exemplu, copilul poate folosi voucherele parintilor?
Mama a avut o experiență neplăcută in străinătate (Austria). Muncea (avea grijă de un copil) acolo de 2 luni la o familie cu care și locuia. S- a îmbolnăvit pe neașteptate foarte grav și a ...? (mai mult)
Sunt masterand, anul 2 deci ultimul an. Până pe ce dată am gratuitate la trenurile CFR?
In cazul in care vrei sa iti face rezervare la un hotel prin intermediul unei agentii de turism, plata se face in momentul rezervarii sau al cazarii?
Cât costă un bilet de tren de la Timișoara - București?
Cum vi se pare Turcia? Ar merita sa merg acolo?
Salut, care ar fi suma taxelor de autostrada de la intrare in Grecia pana la Atena? (Stiu ca sunt 11 statii de TOLL, dar pretul difera)
Buna, TPU! Cunoasteti vreun restaurant in Mamaia Nord care accepta vouchere?!
Este cineva din Alba Iulia sau care a fost si stie daca exista autobuze din Alba catre sate precum Garda de Sus langa Pestera Scarisoara? Multumesc anticipat!
Salutare,ce acte imi sunt necesare pentru a putea merge in Polonia?
Am 2 întrebări, vreau raspuns până diseară! Cum este in satul de vacanta din Neptun? Este mai frumos în cel din Mamaia sau din Neptun?
Unde este mai bine sa schimbi leva, in Bulgaria sau in România, in condițiile in care nu pot schimba de la vama?
Buna, ce acte îmi trebuie dacă as dori sa merg in vacanța in Turcia?!
imi puteti recomanda niste firme de transport (autocar) din Timisoara/Arad catre Atena? Sau cu ce firme ati mai fost si au fost okay?
Stiu ca nu e chiar posibil, dar ati putea sa imi dati un meniu de la " Autoservirea Siret din Mamaia"?! Sau macar aproximat, va rog! Multumesc anticipat!
Imi poate da si mie cineva locatia exacta a firmei LUCAS AYAN TRANS din Arad?
Urmează să mă mut in Brașov din pricina job- ului, dar incă nu am găsit unde. Imi puteti recomanda vreo zona, un cartier (sau pe cealalta parte, o zona de care sa ma feresc )? As aprecia...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!