Cei mai activi useri din categoria Turism pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Hi. Unde exista pe litoral zone pentru corturi, unde se poate campa gratis? Unde?
Are careva idee daca gasesc si eu cazare la Eforie Nord cu 100 de lei pe noapte? Ca ma uit pe net si sunt niste preturi ca la Miami Bich. Daca gasiti orice nu ma intereseaza vila, pensiune, hotel,...? (mai mult)
Sunt persoane pe acest site care si- au cumparat bilet de avion de pe kiwi? Tocmai ce mi- am cumparat un bilet si datele primite pe mail nu corespund cerintelor mele. Am platit pentru bagajul de...? (mai mult)
URGENT! Sunt in Italia, mai exact Treviso langa Venezia. Daca zbor cu Wizz air acompaniata de bunicul meu, in afara de buletine mai este necesar ceva? Tinand cont ca sunt minora si vreau sa ma intorc...? (mai mult)
Urmeaza sa merg la mare cu trenul, vagon de dormit cabina 2 pers. Voi putea folosi tigara electronica in interiorul cabinei? Cat de des vine nasul la mine dupa ce verifica biletele? Exista senzori ...? (mai mult)
Salut tuturor. Voi ajunge la mare in cateva saptamani si VA ROG sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari: - din gara Constanta cum pot ajunge la Mamaia sat, strada D5? Exista vreun microbus/...? (mai mult)
Am plecat intr- o vacanta in Norvegia si am ajuns la niste rude intr- un sat langa Oslo... Problema este ca noi avem doar euro la noi si nu prea avem ce face cu ei, cum este posibil sa ajungem...? (mai mult)
Ca sa gasesc bilet de avion mai ieftin de la WizzAir cu cat timp inainte de zbor ar trebui sa il cumpar? FUNDA?
Salutare. Stie cineva daca as avea voie sa merg in orasul Prypiat si in zona cu centrala nucleara de la Cernobîl? As vrea chiar in zona pe langa centrala sau chiar la ea. Este interzis sau se poate....? (mai mult)
Anul acesta parintii mei vor sa mergem pe undeva prin mijlocul tarii sau ceva de genul. As vrea si eu un traseu cu obiective turistice (fara manastiri va rog). Sunt din Braila. As vrea ca traseul sa includa...? (mai mult)
Puteti sa imi scrieti va rog numele unei agentii de turism (sau mai multe agentii) care face excursii de o zi in Delta Dunarii? Eventual, numele site- ului, caci acolo gasesc eu informatiile...? (mai mult)
Stie cineva daca la Complexul Cotul Donului din Timisul De Jos se afla piscina?
Explicati- mi si mie ca unui copil de 5 ani care zboara pentru prima data: Daca fac check- in online si optez pentru trimiterea cartii de imbarcare prin e- mail, pentru a fi printata, dar o descarc ...? (mai mult)
În septembrie voi face o călătorie în Vietnam și voi călători cu compania aeriană Aeroflot. Traseul meu arată cam așa: București- Otopeni - > Moscova- Sheremetyevo - > Hanoi- Noi...? (mai mult)
Era odata un traseu mai scurt pana la sfinx si babele pe la pestera Ialomicioarei, stie cineva cum pot afla?
Stie cineva pe unde pot urca cu masina aproape de sfinx? Am facut candva traseul pe jos si la cateva sute de metri mai jos erau masini parcate...
Știți un hotel în Râșnov unde se acceptă bonuri?
Salutare. In curand voi pleca in concediu in Turcia, in statiunea Bodrum cu masina personală. Care este cel mai bun drum, mai ales portiunea din Bulgaria? Vreau un traseu cu drumuri bune, chiar daca...? (mai mult)
Daca tatal meu are vouchere de vacanta le pot folosi eu direct la hotel sau trebuie sa ma duc intai la agentie?
In primul rand, va rog sa ma scuzati daca am gresit categoria, dar ma grabesc. Vreau sa stiu daca gasesc hotel, apartament, vila in Mamaia aproape de Aqua Magic si Satul de Vacanta. Distanta...? (mai mult)
O sa merg in vacanta pe insula Thassos din Grecia. Ce zona sa aleg pentru cazare? Am auzit ca ar fi frumos in Potos.
Hey! Am nevoie sa aflu niste camping- uri in jurul urmatoarelor obiective turistice si locuri: Bunloc(Sacele), Stana lui Burnei, Salina Turda, tiroliana Cheile Turzii, Transalpina, Cascada Eusnita, Cascada...? (mai mult)
Exista plaje din Mamaia unde se accepta prosoapele? Care?:)
Știe cineva care este treaba cu stațiile de metrou Republica și Pantelimon de pe Magistrala 1? Pe Moovit arată de parcă ar fi 2 linii diferite. Spune că pentru a ajunge la Pantelimon trebuie...? (mai mult)
A fost cineva la pendulul de la Cheile Rasnoavei? Cat de sigur este? De ce se clatina acea chestie de pe care te arunci?
Am si eu tabara si o sa stau la complexul Albota din Arpasu de Sus si vreau sa stiu unde e cel mai apropiat nonstop.
Buna dimineata. Am o informatie si vreau sa o verific, cu cei care stiu exact acest lucru. Nu "din auzite", ca mine, si nu presupuneri. In Ungaria, persoanele peste 65 (sau 60) de ani, au gratuitate...? (mai mult)
Bună, părinții mei au tichete de vacanță și vor să îmi dea și mie pentru a le folosi separat de ei? Este ok. Menționez că voi lua buletinul sau o copie de buletin al părintelui titular.
Am făcut în luna martie o rezervare pe Booking pentru o cazare in Croația, pentru un grup. Din păcate am fost nevoiți să anulăm rezervarea cu o lună inainte. Rezervarea era pentru 15- 16...? (mai mult)
Cum aș putea cunoaște un oraș fără să mă plimb prin el? Să cunosc măcar centrul orașului și câteva locuri turistice. Dau fundițăă
O agenție de turism pentru un sejur în Japonia puteți recomanda? Din experiența proprie, de reclame nu duc lipsa. Mulțumesc.
Salutare, stie cineva daca trandafirul lasat de Papa la Sumuleu Ciuc a fost pastrat in ceva suport si poate sa fie vizitat?
Buna seara, vreau sa va intreb daca exista masini in orasul Sulina. Daca da, sunt aduse cu barca?
Bună, Un hotel bun in Brașov? Pls Mersi ❤️
Urmeaza sa merg in concediu in Turcia si as vrea sa stiu cate grame de aur pot cumpara. Trebuie declarat la vama? Si platita taxa in functie de gramaj? Mulțumesc.
Am achizitionat in citybreak si ajung la Roma la ora 22:55. Plecarea fiind de la 21:50, la aerportul Ciampino. Imi este teama ca nu am cu ce sa ajung pana la hotel. Cei care ati fost plecati spuneti- ...? (mai mult)
Salutare, voi zbura in curand Bucuresti Viena cu laudamotion cu check- in- ul online facut doar cu rucsacul. Intrebarea este, mai trebuie sa stau la check- in- ul din aeroport sau pot sa trec direct ...? (mai mult)
Știe cineva rîuri cu apa dulce în apropierea Bucureștiului? Dar specii de pesti din lacuri aflate în Ilfov?
Ce părere aveți de Padurea Snagov? Ce păsări animale ați vazut în padure, ce flori, fructe sunt interesante?
Cum se procedează atunci când cumpăr bilete de tren din contul online? Adică după ce plătesc suma de bani de pe card, biletele le ridic de la un ghișeu sau le primesc prin email? Fiindcă...? (mai mult)
nu am PE cine sa intreb si nu stiu deci sper sa ma ajutati :) Vreau sa zbor in Brussels din Bucuresti. Ce documente imi trebuie ca sa fie totul ok?
Stie cineva daca azi sunt curse De la Piatra Neamt Catre Bodesti?
A călătorit cineva de curand cu wizz air? Am nelămurire in ceea ce priveste bagajul gratuit. Nu mi- am luat bagaj pentru cala si din cate am citit am voie cu un rucsac. Ideea e ca as avea o geanta ...? (mai mult)
Buna! In vară am de gand sa fac o excursie in Tirana, Albania, a mai fost cineva? În afară de avion, din România ce tip de transport mai e valabil? Orice informație e bine venita!
O intrebare. In August am de gand sa ma duc la mare, cu prietenii, inca nu stiu un numar exact de cate persoane o sa mergem. Cazarea ne ajunge cam 500 de lei de persoana. Ideea e ca nu...? (mai mult)
Bună TPU. COSTINEȘTI sau MAMAIA? (din toate punctele de vedere)
Ați rezervat vreodată prin Trivago sau Otel.com? Unde va scria Anulare gratuită v- a oferit toți banii plătiți înapoi dacă ați anulat? Vreau să știu pentru Site- ul otel.com dacă sunt țepari...? (mai mult)
voi in ce tara din Asia de Sud si de Est ati merge si de ce?
In ce luna este deschis pentru turisti transfagarasanul?
Unde in Spania merita vizitata? Madrid Valencia sau alta zona?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!