De ce statele ex- iugoslave (Serbia, Bosnia, Muntenegru...), Albania și Republica Moldova permit intrarea cetățeniilor UE doar ci cartea de identitate, iar Ucraina nu permite, fiind nevoie de pașaport,...? (mai mult)
In afara de cazări la hoteluri și pensiuni ce se mai poate plati cu cardul de vacanta Up? Mulțumesc!
Bună ziua. Îmi poate spune cineva vă rog dimensiunile exacte la bagajul de cală pentru TAROM? Vă mulțumesc!
Bună dimineața, am o mică întrebare???? ieri am achiziționat un bilet spre Olanda cu wizz, mi- am făcut check- in ul online însă nu mi- a cerut nici un document de identitate, prietenele mele...? (mai mult)
Mi- am uitat încărcătorul și portofelul în camera de hotel. Am sunat la recepție și au zis ca le- au gasit(nu le- au tras pe dreapta). Au zis ca vor trimite un mail la agenția care a rezervat cazarea...? (mai mult)
Buna. Trebuie sa ma duc in august intr- o excursie in Turcia si pasaportul meu expira in noiembrie deci nu are 6 luni de cand plec in excursie. As merge sa mi- l prelugesc dar nu stiu daca mi- l prelungesc...? (mai mult)
Buna, cam cum este vremea in Grecia prin iulie, august sau chiar iunie? E chiar atat de insuportabil de facut plaja sau de plimbat mai pe seara? Eu vreau sa merg foarte mult in Grecia, in Corfu mai ...? (mai mult)
Stie cineva, daca ma pot muta de tot în Canada daca am o sursa de venit mare online si stiu bine engleza, ce trebuie sa fac sau ce sa depun? Conteaza si ce studii am în Romania? Ce scoala am terminat...? (mai mult)
Salutare! As putea merge intr- un city break de o zi la Roma? Sa plec dimineata si sa ma intorc seara? Am tot cautat pe internet dar nu am gasit nimic. Cel mai apropiat aeroport de mine este cel din...? (mai mult)
Salut, o parere despre loncin 200cc 4t la 2200 lei?
Buna! Am si eu o intrebare legata de biletele de tren. Daca am cumparat online un bilet dus-intors(care are cod qr) si nu o sa il mai folosesc pe cel dus,cel intors mai este valabil, nu?
Buna! De cateva zile nu pot intra in site- ul "infofer". Sunt alte variante? Am nevoie pentru trenurile private, asa ca cfr nu ma ajuta. Mentionez ca nu stiu ce firma circula pe fiecare linie in...? (mai mult)
V-ați încumeta să vizitați țări precum Belarus, Venezuela, Congo, Eritreea, Burundi, Cuba, Coreea de Nord, Vietnam sau Laos, fie și numai o dată în viață?
Cam cat se plateste pe 1GB de internet utilizat in roaming de la digi in tari precum Bulgaria, Germania, Grecia etc. pentru ca nu imi dau seama din ce scrie la ei pe site.
O sa calatoresc cu avionul (Aegean Airlines) si as vrea sa stiu daca pot sa iau in bagajul de cala un aparat de ras Philips OneBlade?
Bună Ziua, vreau să mă cazez o seară la un hotel din făgăraș dar am 17 ani, trebuie să rezolv o problemă, mă pot caza singur la un hotel ca minor?
Cum se poate ajunge din Târgu Ocna la Fălticeni? Am nevoie de un program de microbuze
Buna. As avea o întrebare. Ieri am luat două bilete pentru 7 mai, sunt 20 si ceva de zile pana atunci. Dupa ce am luat biletele, am facut si check- in- ul, insa, problema si nelămurirea mea este...? (mai mult)
Voi de la ce agenții de turism vă achiziționați excursii, city- break- uri sau tururi organizate, cu ghid, în țări străine și care ar fi cele mai ca lumea, pe care mi le recomandați cel...? (mai mult)
A călătorit cineva cu tinerovoyage? Am vazut ca au excursii doar pentru cei 18-30 de ani. Cum e?
Bună, în aeroport am un bagaj de mana și am și un ghiozdan, se pot pune dulciuri în ghiozdan fără a fi confiscate?
Cineva din Brasov? Ce locuri imi recomandati sa vizitez?
Salutare Recomandări locații plimbări de vizitat activități orice In jurul Bucureștiului maxim 100 km Cat mai multe idei sunt bine-venite Va mulțumesc!
Bună! Încerc să caut o cazare (de preferat apartament) în București care sabaccepte card de vacanță. Singurele site uri pe care le găsesc e Booking și travelminit, însă Booking nu prea acceptă...? (mai mult)
Un bilet de avion poate fi luat in rate?
Este periculoasa Bulgaria din punct de vedere al drumului pana acolo?
Bună ziua, mi-a expirat buletinul și sunt în Italia și trebuie să vin acasă cu avionul. Ce tip de cerere ar trebui să ceri din partea consulatului?
Salut TPU Intentionez sa vizitez Africa dar am gasit doar bilete de avion f scumpe. Imi poate spune cineva unde pot gasi un pic mai ieftin? Mentionez ca acolo am pe cineva doar biletul in platesc. faza...? (mai mult)
Buna! Nu am mai calatorit cu trenul singura pana acum si voiam sa stiu daca ma pot duce la ghiseu sa cumpar bilet pentru o data anume, adica de exemplu de acum intr- o saptamana. Nu pot cumpara online...? (mai mult)
Salutare! A călătorit cineva de tinerovoyage? Au o excursie in Thassos la inceputul lui septembrie la care as vrea să particip si nu stiu care e vibe- ul excursiilor lor, adica participa doar tineri...? (mai mult)
In ce perioada din an sunt cele mai ieftine biletele de avion spre Grecia si Turcia?
Este greu sa ajungi în tariile asiatice? (China, Koreea, Japonia) este greu de obtinut viza? Si este m ai greu decat sa obtii viza pentru america? Si daca da cum se obtine viza pentru koreea?
Stiu ca este o intrebare ciudata, dar i- am luat iubitei mele un urs urias de 2m..Si acum trebuie sa mergem intr- un oras apropiat si trebuie sa o facem cu trenul. Vrem sa dam ursul cadou unei nepotele...? (mai mult)
Unde credeți ca ar trebui sa îmi programez vacanța de Paște? În Croația, Albania, Slovenia sau Muntenegru? Sau credeți ca este mai bun un circuit?
Salut, sunt elev la liceu si sunt interesat de ERASMUS. Imi poate explica cineva care a mai fost sau stie lucruri despre calificare? Care ar fi sansele sa ma accepte? Stiti niste ponturi?
Bună. Ce se poate întâmpla dacă nu îmi plătesc locurile pentru avion, mi se pare o prostie practic sa le " cumpar". Exista situația sa nu fie valabil biletul?
Bună seara. Îmi recomandați și mie va rog frumos o plaja cu cazări ieftine?
Buna. Puteti sa-mi recomandati ceva hotel sau aparthotel langa opera nationala Bucuresti? Ms
Bună TPU. Caut pensiune sau hotel mai ieftin în orașul Vöcklabruck Austria pe o perioadă de o lună sau mai mult, puteți să îmi recomandați câteva locații? Sau dacă există ceva cazări...? (mai mult)
Care a fost cea mai ieftina vacanta in care ati fost? Am observat ca e mai ieftin sa calatoresti in Europa decat in Romania. Ce parere aveti?
Ce zone de picnic cunoasteti in Bucuresti?
Bună! Am o activitate în localitatea Cernatesti, jud. Dolj. Aș avea nevoie de cazare. Oare unde aș găsi în zona? Doar în Municipiul Craiova? Dacă știți, vă rog să îmi și recomandați....? (mai mult)
Care a fost cea mai lungă călătorie cu trenul la voi, și v-a plăcut, sincer?
Care este cea mai buna destinatie montana in Austria? Cum ar fi Sinaia Austriei.
Hei, am și eu o intrebare pentru cine cunoaste și a mai fost.Eu și iubitul meu avem in plan sa mergem in Turcia mai pe la sfârșitul anului undeva la 4- 5 zile, cam cat ar fi costurile per total? adica...? (mai mult)
Înainte ca România să intre în Uniunea Europeană în 2007, care era regimul de vize pentru cetățenii romani? - În ce țări puteau merge românii fără viză până în 2007? - Era posibilă...? (mai mult)
Buna, am o intrebare, vreau sa plec in Cipru fix in ziua cand fac 18 ani pentru a- i face o surpriză tatălui meu, imi mai trebuie procura de la părinți sau alte acte necesare în afara de pasaport...? (mai mult)
Salut. Locuiesc momentan in Franta si vreau sa imi trimit copilul in varsta de 17 ani la bunici in Romania singur. Imi trebuie vreo procura pentru a intra in tara?
Salutare! Vreau sa ma duc cu familia la nisipurile de aur Bulgaria. Am ales hotelul prestige deluxe Aqua Park. Ce pareri aveți merita sau nu?
Stie cineva sa imi spuna adresa corecta, locatia exacta pe google maps unde se afla STATIA DE POMPARE APA BUHUSI? VA ROG DETALII CARE STIE ZONA BINE.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!