Cei mai activi useri din categoria Turism pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Mai este puțin și vine ziua mea. Mă gândeam să merg cu cea mai bună prietenă a mea prin București. Ceva idei ce sa facem pe acolo? Pentru ca nu cunosc Bucureștiul prea bine:)))) Mulțumesc...? (mai mult)
Hei, cine a mai fost in Thailanda si cat costa o vacanta de o saptamana acolo?
Vi s-a intamplat sa dati vreo 1000 Ron pe un bilet de avion iar apoi sa nu mai vreti sa plecati? Am mai patit o data asa, acum ...simt ca o sa procedez la fel fiindca sunt derutat.
Bună, știe cineva dacă se poate plăti cu vouchere de vacanță intrarea la bazinele din Băile Felix dar fără cazare. Mulțumesc.
As vrea sa ma stabilesc definitiv in Anglia, merita?
Pot călători, ca minor, înăuntrul țării (de ex. de la bucurești la cluj) fără să fiu însoțită de un adult?
În ce comuna, județ se afla barul Las Fierbinți?
Roma sau Milano? Care merita mai mult?
Vreau sa plec in Indonesia si nu stiu ce acte imi trebuie. As vrea sa stau o perioada mai lunga nu doar vizita. Ma puteti ajuta?
Salutare! Vreau sa imi petrec ceva timp intr- un loc linistit si mai singuratic. M- am gandit ca un loc potrivit ar fi o manastire. Stiti vreo manastire la care se poate sta pe o perioada de cateva zile?...? (mai mult)
Știți cumva cat e alocația pentru copii in Anglia?
Ce părere aveți despre Anglia? Se merită să te muți acolo?
Ati fost la Roma? Merita? Ce as putea vizita?
Ce părere aveți despre viața în Anglia? Despre nivelul de trai, despre sistemul de învățământ, despre oameni in general, despre sistemul medical? Cineva care locuiește acolo?
Salut, cat costa sa obtii viza de america?
Un hotel bun in Brașov? Cu o vedere frumoasa! Vacanta de 5 zile. Vreau ceva all inclusive. Știți? Mersi! ❤️
Anul viitor eu si părinții mei ne vom muta in Anglia. Eu atunci o să trec clasa a 9 a. E adevărat că dacă mă mut acolo mă vor da cu un an inapoi pentru a învăța limba? Un alt lucru ...? (mai mult)
Cate ore se fac cu Avionul din Romania pana in USA (California)?
Va salut! As dori si eu o companie care se ocupa de calatorii cu autocarul in Europa. In momenul de fata ma aflu in Belgia si as vrea sa ajung in Anglia. As prefera o companie romaneasca care sa aiba ruta...? (mai mult)
Am o nelamurire. Daca mi-am luat un bilet cu legitimatia de student, il pot anula ca sa imi iau unul mai devreme?
Cine imi spune site-ul guvernului American?
Bună! Cum vi se pare perioada 21-24 iunie de mers la mare? A mers cineva in perioada asta a lunii iunie?
Ajunge un singur rucsac de munte de 65 l pentru doua persoane? Care sunt lucrurile esentiale de luat in drumetii?
Hei,maine plec in Bulgaria cu autocarul aveti idee daca se fac controale in bagaje si ce nu am voie sa am la mine
Heii TPU, îmi puteți spune și mie va rog MÂINE LA CE ORA ESTE TREN CU RUTA ARAD-INEU? Dar sa fie 100% sigur va rog de dimineață m-ar interesa dar nu la 5 acum :)))
Bagajul de 10 kg la wizz air merge la cala?
Bună! Știe cineva care e treaba cu Young Partners for Civil society development? Lipsesc recenziile pe Facebook și nu știu ce părere sa îmi fac.
Poate sa imi spuna cineva cum se da recenzie pe booking pentru ca eu nu vad unde ar putea fi? Multumesc
Am mare nevoie de ajutor. Puteti sa imi dati gesturi italienesti/facute de italiene? Am nevoie pentru un proiect.Va rog cat mai repede posibil!
As dori un drum de la Brosteni/Urziceni la Pogoanele. Dar sa fie pe bune adica sa- mi spuneti un autobuz/maxi taxi/microbuz care pleaca si se duce acolo (localitatile primele sunt din Ialomita si Pogoanele...? (mai mult)
Vreau 5 zile sa plec în concediu în România. Vreau un loc frumos sa-mi petrec aceste 5 zile. Îmi puteți da un sfat? Pls
Merg autobuze miercuri spre gara Baia Mare? Sunt din Oarta de Sus
Ce înseamnă ultimate all inclusiv?
Salut, Am luat un bilet la wizzair dar a trebuit sa il anulez. Banii au fost returnati in contul de wizzair si nu pe cardul de credit. Am sunat la callcenter si zic ca nu se pot muta banii. Am facut...? (mai mult)
Cum găsesc în tarif de intrare la Băile Govora? Mă refer la apa aia care ajuta la tratarea unor afecțiuni. Pe internet îmi dau doar hoteluri unde sa mă cazez. Stiti cum pot sa dau de ele?
Recomandati- mi locuri super faine sa- ti fie facute poze cu tine in Ploiesti si in jurul Ploiestiului, la maxim 20- 30 minute cu masina de la iesirea din Ploiesti. Daca sunt locuri mai putin cunoscute,...? (mai mult)
Ce zone de explorat, de admirat, de relaxat, etc din România îmi recomandați pentru a- mi petrece timpul doar pentru Weekend? Având in vedere ca lucrez aproape non- stop de Luni pana Vineri...? (mai mult)
Bună, Zbor pentru prima oară cu escală la Viena(o oră), destinația fiind Frankfurt. Am făcut check- in- ul online și am primit un singur boarding pass (Otopeni- Viena) Este suficient atât sau...? (mai mult)
Urmează sa călătoresc cu avionul, doar ca am o problema. Mai am nevoie de încă un bagaj in plus, iar acesta nu e pe bilet, adică am bagajul de mâna si de cala si as mai avea un bagaj in plus....? (mai mult)
Am vorbit astăzi cu un prieten care voia sa plece în Italia, la granița cu Ungaria nu l- a lăsat sa treacа, i- a spus ca trebuie ceva pentru EU, ca suntem în Uniunea Europeană, nu am ...? (mai mult)
Cât de scumpă este viața în SUA? Se merită să trăiești acolo sau trebuie să ai un buget serios? Cât costă o operație de apendicită dar, o extracție dentară?
Poti sa inchiriezi o camera la hotel sau la o pensiune daca nu ai 18 ani? Adica stiu ca teoretic nu se poate, dar practic?
Thai Lion Air permite gratuit vreun bagaj mic de mana sau de cala pe curse interne (THAILANDA) sau externe? Ați fost cu ei? Ce părere aveți de avioanele lor, sunt safe? Au avut 2 accidente cu peste...? (mai mult)
Salut, am 15 ani si tatăl meu vrea sa treaca granița la Serbia sa faca niste cumpărături. Intrebarea este eu am cum sa trec granița cu el? (gen imi trebuie procura, pașaport sau ceva)mama este...? (mai mult)
Am nevoie de niste impresii despre statiunea Vama Veche. Planuiesc si eu sa ma duc si vreau sa-mi fac o imagine.
Un numar de telefon de la un taxi ieftin din Craiova? Si cat ar costa o cursa de la Gara pana la Electroputere Mall? Multumesc
A fost cineva la Lotus therm? Cum e acolo?
Exista vreo platforma de tipul Airbnb pentru a închiria o locuinta pe termen lung, in sistem de chirie?
Doresc să îmi fac pașaport simplu. Ce acte îmi trebuie?
Bunaaa! Am nevoie de un raspuns urgent.Calatoresc cu avionul si am doar bagaj dr mana.Am primit cadou doua produse de make up de 30 ml fiecare si un ruj solid, eu deja aveam doua rujuri lichide la mine.Stiu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?