Un numar de telefon de la un taxi ieftin din Craiova? Si cat ar costa o cursa de la Gara pana la Electroputere Mall? Multumesc
A fost cineva la Lotus therm? Cum e acolo?
Exista vreo platforma de tipul Airbnb pentru a închiria o locuinta pe termen lung, in sistem de chirie?
Doresc să îmi fac pașaport simplu. Ce acte îmi trebuie?
Bunaaa! Am nevoie de un raspuns urgent.Calatoresc cu avionul si am doar bagaj dr mana.Am primit cadou doua produse de make up de 30 ml fiecare si un ruj solid, eu deja aveam doua rujuri lichide la mine.Stiu...? (mai mult)
Ce autobuze găsesti in America?(U.S.A) Traseele sunt lungi? Transportul in comun din America cu autobuze și tramvaie cum e? La ce nivel? Cam Cat costă un bilet de autobuz acolo? Circula non- stop și...? (mai mult)
Cand se deschide sezonul estival la mare in Bulgaria? Ca am auzit ca ei nu deschid ca noi pe 1 mai
maine ma duc in Germania si nu sunt sigur care este limita maxima de cartuse cu care ma primeste la vama la ei acolo, aveti vreo idee?
Buna, as vrea asa stiu cum as putea sa ajung de la gara de nord din Bucuresti la aeroportul din Otopeni?
Imi puteti spune care sunt preturile de intrare (vizitare) la Palatul Brukenthal din Avrig? Site-ul lor nu merge.
Cei care ati fost in Istanbul, ce impresii aveti? Imi puteti da detalii despre cazare etc?
Are cineva idee daca exista un microbuz direct (fara a trebui sa schimbi in Mangalia) din Constanta pana in Vama Veche? Daca da, puteti sa- mi spuneti pretul aproximativ si de unde se...? (mai mult)
Care sunt cele mai frumoase locuri din Romania?
Hei! Maine plec intr-o excursie de 3 zile la Felix.In mare parte mi-am facut bagajul dar as vrea sa vad ce ziceti si voi, poate am uitat ceva important si nu-mi aduc aminte. Multumesc!
Compania aeriana Thai Lion Air permite vreun bagaj gratuit pe cursele interne și externe?
Am găsiți oferta foarte buna pentru săptămâna viitoare in Egipt... Dar pașaportul meu expira luna viitoare și trebuie sa fie valabil minim 6 luni. Dacă trebuie doar sa merg intr o vacanța,...? (mai mult)
Salut,anul viitor vreau sa merg in America ca turist,de ce am nevoie mai exact (viza, pasaport etc.) si cat ma costa (in afara de cazare etc.), am 19 ani
Ce parere aveti despre viata in Olanda?
Cat este prețul intrării la Herghelia de cai de la Cislău?
Ce tari din Europa NU POTI vizita doar cu buletinul? Vorbesc de vizite scurte, ca turist, de maxim o saptamana. Intrebare pentru cei de nationalitate romana. Mersi.
Cum vi se pare Coreea de Nord? As vrea sa merg acolo într-o excursie dar nu am habar cum se ajunge, proceduri, reguli, preturi etc
Bună, știe cineva cum se concepe o oferta turistica?
Daca am cumparat din strainatate un album muzical, am voie sa-l pun in bagajul de mana? Calatoresc cu Wizzair
Cum vi se pare in Hawaii? Sa traiti acolo, in fiecare zi sa mergeti pe plaja cu un cocktail, pe un sezlong, si cu o carte interesanta. Sa fi un bun surfer, sa dai lectii celorlalti turisti si din asta...? (mai mult)
Cum vi se pare Vatra Dornei? Este ok pentru o vacanta de 3 zile?
Buna ziua! Cunoaste cineva daca merge transport din Gheorgheni sau Bicaz spre Lacu Rosu seara, noapte sau des dimineata? In internet am gasit doar plecari pe la 9-14. Multumesc!
Ce ce se poate ajunge la plaza Romania in afara de metrou, ce pot lua de la diham
Daca o femeia a cumparat un bilet de avion cu cardul de pe internet pentru altcineva, acea femeie poate sa anuleze biletul? Dupa cat timp? ( Wizz Air )
Salut colegi. Intrebarea mea este in legatura cu o rezervare a unui bilet de avion. Desi zbor destul de des, de data asta am facut o greseala. Am observat ca in loc de Radeanu Razvan- Mihai am trecut...? (mai mult)
Salutare Modificarea numelui la un bilet de avion de la wizz air este gratuită? Dacă acele bilete au fost cumparate cu wizz discount, se pot schimba și numele și prenumele celui de al doilea pasager...? (mai mult)
Plec din Suedia, în România și am destule medicamente (pastile, siropuri). Aș vrea să știu dacă e permis, la bagajul de cală să le iau cu mine.
Hello, Vreau sa achizitionez un cort pentru 2- 3 persoane, care sa fie bun atat pentru munte cat si pentru mare. Imi puteti recomanda, va rog, un link pentru un cort pe care- l folositi si sunteti...? (mai mult)
Stie cineva daca este traseu pe munte si daca da cat timp este pentru a face sarituri in gol cu pendulu de la cheile Rasnoavei?
Maine dimineata am zbor cu avionul, spre Portugalia si am o escala, ma puteti ajuta sa inteleg cum sta treaba cu escala? Am printat doua foi, pe una scrie Bucuresti - Madrid si pe una Madrid...? (mai mult)
Ați vizitat vreodată Focurile vii, Vulcanii noroioși sau Rezervatia de cai de la Cislău? Cat este prețul intrării?
Daca de exemplu, merg intr- o vacanta de 2 saptamani in Thailanda, primesc viza de turist, toate bune, si ma ascund intr- o casa parasita pe malul marii, pot ramane definitiv in acea tara fara sa ...? (mai mult)
Pot veni cu wizz air din Uk in România fără pașaport? Doar cu buletinul? Întreb pentru ca atunci când am vrut sa vin in Uk, la final de Martie mi- au spus ca nu mai îmbarca fără pașaport. Dar...? (mai mult)
Hai noroc ba! Astia care sunteti din Craiova, stiti ceva loc misto abandonat? In afara de hotelu ala de langa digi, halele din lapus si sala de box din vlr. Nu conteaza prea tare zona, da nici sa fie...? (mai mult)
Cei care ati fost cu avionul. Cand faci check inul inainte cu 2 zile poti opta pentru alegerea locurilor contra cost?
Eu si familia mea ne gandim de ceva timp sa ne mutăm in Anglia, mai exact in Londra. Eu acum sunt clasa a 8 a, ma voi putea muta din clasa a 9 a la liceu acolo? Cum e școala acolo? Cum e Anglia...? (mai mult)
Care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta? Dau funda
Buna seara.Peste o saptamana si jumatate urmeaza sa plec in Danemarca pentru aprox 1 saptamana.Ideea este ca am doar bagajul de mana acela micut de dimensiuni 45x20x25. Aici apare intrebarea mea, reusesc...? (mai mult)
Ati fost vreodata in statiunea litorala Rusalka din Bulgaria? Cum vi s-a parut?
Cu ce poți ajunge din orasul Galati la Gradina Zoo din Galați numita "Garboavele"? Și cat costa? Și știe cineva cat mai e biletul de intrare la gradina zoo Garboavele?
Cum e transportul in comun cu autobuz și nu numai în America, New York? De curiozitate.
Salut, cei care stiti ce cherhana buna imi recomandati in Judetul Constanta? Oriunde, si pe malul marii si langa Histria, Cernavoda sau pe unde o mai fi? Cand zic buna ma intereseaza: peste prins in...? (mai mult)
Hei! Am un zbor cu o escala de 1 ora in Viena! Nu stiu la ce poarta ajung si nu stiu de la ce poarta plec! Ce trebuie sa fac in cazul asta? Si cum trebuie sa procedez? Plssss repedeeee! ****dau...? (mai mult)
Salut, asta este o intrebare pentru cei care sunt din Drobeta Turnu Severin, langa profiul de langa padurea Crihala e o piata albastra si fix langa ea e o cladire abandonata. Poate sa imi spuna cineva...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva locația în care este filmat videoclipul piesei Hey Ma - Claydee și Alex Velea? Știu că este în Lefkada, Grecia, dar mai exact care este plaja respectivă?
Există vreo tabăra de enduro sau nu neapărat să fie enduro motocross sa fie Pentru copii de 15 ani? 2019? Preturi accesibile
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
PowerKoko întreabă:
Kufu95 întreabă:
Nina1980 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.