Cei mai activi useri din categoria Turism pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Stie cineva traseu pentru excursie de 2 zile la cabionul 7 scari si o cazare decenta in care sa incapa 30 de persoane?
Bagajul de cala la aeroport este verificat cu raze X si inainte de decolare dar si dupa aterizare?
Avem voie sa luam in avion, in bagajul de mana, aparat de ras ( fara lama detasabila )?
As dori sa ma mut in Brasov sau Oradea in urmatoarele 2- 3 luni. Ce zone ar fi mai sigure/linistite in aceste orase? Sunt anumite zone de evitat? Eventual niste pareri pro si contra pentru...? (mai mult)
Cum se ia jocul caSETA directie man tgx 2008?
Pot călători la Wizz Air din România pana in Belgia neinsotita? Am 16 ani.
Cele mai frumoase insule din lume?
Am un laptop de 43.9 cm, destul de maricel (e de gaming). Am voie sa-l iau ca bagaj de mana, in avion? Argumentati raspunsul, va rog! Multumesc mult!
Am problema mi- am cumpărat de curând un bilet de avion de curând din Marea Britanie(UK)- Romania... Problema este ca mi- am pierdut actul de identitate, am fost la consulatul din Manchester...? (mai mult)
Pentru a face o călătorie in India, cu cât timp înainte trebuie sa o planifici? Stiu ca trebuie făcute niște vaccine înainte. Am o prietena acolo și as vrea sa o vizititez vara asta. Ca...? (mai mult)
As dori recomandari pentru cabane la munte in zona Predeal sau Busteni. As dori ceva mai izolat de lume, sa fie localizata undeva in munte daca se poate. Pretul sa fie pana in 200 de lei, va multumesc...? (mai mult)
Bună seara! Știți zone frumoase din țară care se pot vizita la începutul lunii aprilie? Țin să menționez că vreau să fie o zonă liniștită, va fi o supriză pentru părinți și vreau să...? (mai mult)
.stie cineva in cat timp se parcurge traseul spre Moldoveanu de la Stana lui Burnei ...sau care este traseul cel mai scurt? Multumesc!
Salut, am o întrebare urgentă. Ce fel de pașaport și documente am nevoie pentru a călători în Asia? Sunt și vaccinurile necesare? (sunt din Republica Moldova) Mulțumesc
Buna, vreau cazare in perioada untoldului pentru 5 persoane. Stie cineva cum pot obtine o oferta buna? Si la camin ar fi bine, dar nu stiu cum sa ii contactez.
RAY-ule, infloresc magnoliile in Timisoara in aceasta perioada? In ce stadiu sunt? Dar in alte zone ale tarii, incep sa inverzeasca pomii? M-am cam saturat de iarna asta.
A inversat cineva name cu last name- ul la booking- ul de avion de la Wizz Air? Si din greseala, am trecut un singur name, eu avand doua. A avut cineva probleme acum recent privind situatia asta? Ca ...? (mai mult)
1. Cum vad restul romanilor locuitorii din Ploiesti? 2. Cum vad restul romanilor orasul Ploiesti? 3. Care sunt primele lucruri cu care il asociaza cand aud de Ploiesti? Mentionati intai orasul in...? (mai mult)
Dacă am card PROrity pass la o banca pentru acces la lounge-uri, pot avea și la alta banca? Pot avea mai multe carduri priority pass?
Buna, vreau sa merg la Untold si ma intereseaza sa aflu cat costa un bilet de tren la cuseta pana acolo si cand se pun in vanzare bilete de tren. De asemenea, daca are cineva sugestii despre unde pot...? (mai mult)
Am auzit ca in 3 martie la Sebeș jud Alba va avea loc expozitia de pasari si animale mici.(e adevarat? Sau daca nu puteti sa imi spuneti cand va avea loc urmatoarea expozitie la Sebeș?).
Am rezervat un bilet de avion prin aplicatia kiwi.Cine a mai apelat la ei, a fost mulțumit? A decurs totul in regula?
Organizăm cu clasa o excursie pe minim 2 zile, in jur de 20 persoane, avem nevoie de un loc de cazare, imi puteti propune ceva frumos la un preț rezonabil? + Ceva locuri frumoase de vizitat, in ...? (mai mult)
Aș avea nevoie de mai multe propuneri de locuri de cazare pentru perioada verii în Sulina sau împrejurimi ( 12 persoane ) perioada 19.08 - 21.08. 2019. Mulțumesc anticipat! Cine mă...? (mai mult)
In vara as dori sa plec in Anglia in vacanta, as dori sa-mi spuneti si mie ce sa vizitez, care sunt mancarurile traditionale in Anglia, ce sa fac acolo.
Ola! Am vrut sa va intreb daca exista insule cu paduri si munti mai mici. Nu ma refer la insule tropicale si la munti cu zapada. Ceva simplu. Sper ca ma puteti ajuta
Cum este orasul Sibiu?
am si eu o mica nelamurire, planific o excursie in Bulgaria pentru vara aceasta, as avea cateva intrebari : 1.Este obligatoriu sa am procura pe masina ( aceasta fiind pe numele tatalui meu...? (mai mult)
Cei de la Ryanair au in Aeroportul Otopeni acea Cutie de măsurat bagajul de mana, înainte să trec de controlul de securitate,?
Sunt pensiuni destul de ieftine la Sibiu? Gen 100 de lei pe noapte. Vrem sa mergem in excursie la Sibiu dar nu știm in ce pensiune/cabana.
Se apropie sezonul excursiilor si doamna diriginta ne- a zis sa ne alegem noi un loc in care vrem sa mergem. Unde sunt pensiuni ieftine dar sa fie si cat de cat lângă oras, gen sa putem merge...? (mai mult)
Salut, trebuie sa plătesc ca să-mi fac pașaport?
Este permis in bagajul de mana, la aeroport pieptanul?
Ce- i care a- ți fost în vreo croazieră! La cabinele de dormit sunt prevăzute şi televizoare? Există şi nave care nu au prevăzute televizoare la cabinele de dormit? Sincer mi- ar place ...? (mai mult)
In vara anului acesta 2019, vreau sa plec in Spania pe 1 iunie. In perioada aceea eu o sa am 17 ani si 10 luni, practic o sa mai am 2 luni pana fac 18 ani si devin adult. Compania de WizzAir poate ...? (mai mult)
Bună cât costă o masă la restaurant(unul mai simplu, nu foarte select)? Vorbind la modul general, nu era vorba despre unul anume.
Ce limba se vorbeste in tarile iugoslave?
Din Constanța până în Iași, prin ce orașe voi trece?
Buna, as dori in luna Aprilie sa fac un drum pe bicicleta pana la Sibiu eu fiind din Deva, o problema pe care as avea- o este ca nu stiu unde as putea sa ma cazez la un hotel unde m- ar primi cu bicicleta....? (mai mult)
Salut, fratilor! Stiu ca este foarte greu sa te muti in America si tot mai multi romani aleg Canada.As vrea sa stiu de ce acte am nevoie pentru a ajunge acolo si odata ajuns acolo cum pot obtine cetatenie...? (mai mult)
Pot sa- mi iau alt bilet gratuit de student daca mi- am rezervat deja unul dar intr- o alta zi? De exemplu, este luni, mi- am rezervat bilet pentru duminica cu o zi inainte dar as vrea sa- mi iau si ...? (mai mult)
De curând am rezervat niste bilete online la wizz. In aplicația de pe telefon am primit codul confirmării rezervării, însă pe mail nu am primit nimic. Nu ar fi trebuit sa primesc biletele in format...? (mai mult)
Buna ziua sau Buna seara. As dori sa stiu daca este undeva în România shootingrange unde ai putea sa tragi cu arma dar totul sa fie amenajat deja? Ca stiu ca unele țări au asa ceva si eram curios ...? (mai mult)
stiti cumva cat faci cu masina pana in Antalya?
A fost cineva cu trenul din Bucuresti in Veliko Tarnovo si stie care este pretul unui bilet?
În ce stațiuni din România există plaje pentru nudisti?
Se poate face check in gratuit online cu telefonul la Ryanair cu codul qr, fără să mai printez biletul?
Cine poate sa imi recomande hotele in Turcia de 5*?
Urmează să zbor săptămâna viitoare cu o cursă WizzAir. Dat fiind faptul că nu durează decât o zi călătoria, am luat doar bagajul de mână gratuit cu dimensiuni 40 x 30 x 20 cm. Rucsacul...? (mai mult)
Cat dureaza sa primesti viza pentru America tip vizita/calatorie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput