Cei mai activi useri din categoria Turism pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Drumul București-Predeal este un drum complicat, poate fi făcut de un începător după 2 luni de condus? Ar trebui sa întâmpin dificultăți
Vreau sa- mi cumpar un bilet de avion online pe wizzair, dupa ce completez tot ce e de completat si platesc ce fac? Primesc vreun cod ceva cu care merg la aeroport, nu am nicio idee, nu stiu...? (mai mult)
Unde este Punta Cana?
Care este diferenta dintre pasaport electroic si unul normal? Puteti un pic sa mi le descrieti va rog?
Buna seara oameni buni.Am si eu o intrebare.Cine si- a facut vacantele in lume de aici si le- a facut cu bavariatour sa- mi spuna si mie daca este teapa sau nu? Deoarece vad si alte site- uri de traveling...? (mai mult)
Vreau sa imi iau o vacanta in Tenerife de 2 persoane de unde imi pot lua bilete de avion si cazare ieftine, un pont?
Am o intrebare legata de preturile la cazari, as vrea sa merg cu inca 5 prieteni la Brasov intr- o excursie sa stam cateva zile cat sa vedem putin orasul. Am cautat diverse cazari dar nu prea...? (mai mult)
Vineri plec la munte la Gura Humorului la pensiunea Sami. Stau in Barlad(judetul Vaslui). Este cumva vreun mall le drum?(mergem cu masina)
In ce local din Atrium Mall care e un mall in Arad se afla narghilea?
Suntem o familie, eu am 15 ani, fratele 20, tata 40 si mama 39 ani. Dorința noastră e sa ne transferam in Elveția, ne dorim o viata intr- o țara curată si culturală, cine a fost pe acolo...? (mai mult)
Imi poate da cineva niste pensiuni in Calimanesti/Caciulata care primesc vouchere de vacanta. Va rog foarte mult, am nevoie urgent!
Am sa vizitez Sighisoara, imi puteti da cateva recomandari, ce sa vizitez, unde se mananca bine?
Buna, am cumparat un bilet prin Kiwi.com si cand am primit tichet/ul de imbarcare nu aparea pe el seria si numarul cartii de identitate, vreau sa stiu daca a mai patit cineva asa ceva si daca pot zbura...? (mai mult)
A-s dori sa aflu adresa (den strazii... etc) unde se afla in Oradea Spitalul Militar si Statuia lui Colonel Ion Buzoianu
As dori sa stiu daca la Editura TEORA, a aparut un album cu fotografii, intitulat ROMANIA TURISTICA? Nu cunosc autorul(autorii) si nici anul aparitiei!
Cat costa un bilet de tren Bucuresti-Preeal? Cel mai ieftin!
Buna seara, ati putea sa imi spuneti unde este aceasta insula sau daca nu este insula unde se afla locatia din poza urmatoare? https://imgur.com/a/zkCfa9F Dau funda! Este urgent, Multumesc...? (mai mult)
Poate fiul meu care va avea în iulie nou-născut voucherul lui de vacanta?
Cum vi se pare viața in Anglia? In Londra sau in orășelele de pe lângă ea? E scumpă viața acolo? Pt ca o sa ma mut la facultate acolo si vreau sa vad cum o sa ma descurc...MULTUMESC!
Se poate merge la mare fără un adult? Ma refer sa inchiriez hotel/pensiune? Daca nu de ce dacă da, cum? Ce trebuie sa semnam?
Hei! As vrea sa imi spuneti de ce buget am nevoie sa stau la mare in Mamaia sau Costinesti 4- 5 zile in luna Iulie- August. Nu am fost niciodata in România si nu stiu cum sunt prețurile. Ma refer si...? (mai mult)
Hei, as vrea sa imi recomandati si mie pensiuni la Gura Humorului dar sa aiba conditii cat de cat si sa nu fie exagerat de scumpe
V- ati cazat vreodata la o pensiune mai mica? Cum v- ati cazat? Ce trebuie sa fac eu pentru a ma caza la o pensiune din zona mea? Nu am inca 18 ani.Stiu ca trebuie sa platesc.Voi merge cu prietenul meu...? (mai mult)
Îmi poate spune și mie cineva dacă a fost cazat la casa magica din Busteni, cum a fost? Inclusiv mâncarea, dacă ați fost pe acolo. Dau funda, va rog!
Am voie să iau cu mine la bagajul de mana machiaje si produse cosmetice? Si cu ce nu am voie?
weekend-ul asta voiam sa merg la Brașov, mi-am făcut și rezervare. Credeți ca exista șanse sa pot circula? Sunt din Barlad.
Ce credeti despre orasul Milano? As vrea sa continui studiile acolo si sa fiu eu insumi, am inteles ca cultura e dezvoltata, lumea televiziunii, a publicitatii si a modei, deci joburi in domenii gasesti,...? (mai mult)
Am voie în avion cu un Panettone (cozonac italian), ca nu-mi intra în bagajul de cala?
Ce varianta de transport as avea din Bucuresti- Skopje? A mai fost cineva pe ruta asta poate cu un autobuz, ceva? Zboruri directe nu sunt, iar cele cu conexiuni dureaza foarte mult si sunt...? (mai mult)
Pot transporta cu mine pe avion boxa portabila? Țin sa Menționez ca boxa este destul de mare și grea, mai exact cam in jur de 2kg, 30 cm lungime și 15 cm înălțime, este vorba de boxa JBL Xtreme....? (mai mult)
Stie cineva cat costa biletul de intrare La Grădina Botanică si Pão de Açúcar din Rio de Janeiro?
Buna seara, TPU! Am si eu nevoie de putin ajutor. Deci... Eu as vrea foarte mult sa merg la vara in Canada, mai exact in Montréal, la matusa mea. Cum nu ma pricep mai deloc la bilete, viza, ...? (mai mult)
Cabana Paltinis sau Predeal sau Ranca? 32 de persoane (3 profesori, restul elevi), perioada 9-11 februarie, cu wi fi si macar mic dejun inclus
Voi aveti rucsacuri/ bagaje de mana fix de dimensiunile admise la companiile aeriene? De exemplu pe ryanair sau wizzair trebuie sa ai bagaj de mana de anumite dimensiuni (40 x 30 x 20 cm), care se gasesc...? (mai mult)
Cum mai pot obtine o viza sua cu rezidenta permanenta in state usor? Dupa cati ani de locuit in america pot sa iau cetatenia?
Vreau sa va cer parerea voua in legatura cu ceva ^^ Peste un an voi pleca in Japonia, mai exact in Tokyo. Desigur, voi pleca singur acolo. Dar, am nevoie de ajutorul vostru. Sunt constient...? (mai mult)
Japonia, mai exact Tokyo, este o tara periculoasa? Aici ma refer la hoti, talhari, etc. Tokyo este un oras sigur? Exista ceva ce sa ma puna pe ganduri cu privire la o viitoare calatorie acolo? Cat ...? (mai mult)
Eu ma mut anul viitor in Londra si imi e destul de frica de acomodarea la scoala. Adica ma refer in principal la scoala (voi fi in clasa a 8 a). Cine imi da si mie niste sfaturi?
Cât durează o rezervare de bilet la autocar? Adică fac azi rezervare sa zicem și cam in cât timp pot pleca, poate știți care ați fost, ar fi bine să și fie plecarea după o zi sau doua.
Salut, vreau sa plec in Olanda, ce demersuri trebuie sa fac? Trebuie sa imi fac pasaport? Trebuie sa stiu ceva inainte sa plec? Help me
Salut, as dori si eu sa stiu ce spun stewardesele la decolare.
Cam cât costă toate actele pentru ședere în Spania? Acel "NIE" parcă...sau mai sunt și alte acte?
La ce adresa de email raspund cei de la Wizz?
Cum se poate obtine o viza de turist pentru Canada? am inteles ca este mai usor acum de obtinut. Ce trebuie sa fac?
Daca iau un bilet gratis la tren ca sunt student pe o anumita rută, pot sa mai iau inca unul pe aceeasi ruta, (sa spun de exemplu ca l- am pierdut pe primul sau ceva de genul)? eu sunt student si ...? (mai mult)
Stiti cumva cu ce autobuz as putea merge de la Baia Mare la Ardusat?
Vreau sa merg in Bulgaria, asa ca am nevoie de niste informatii pe care mi le pot da cei care au mai fost. De ce acte am nevoie? Trebuie sa schimb bani? Merge si acolo la ei la casa de schimb...? (mai mult)
Care din voi ați fost la panorama Naama Heights și îmi poate spune dacă este un hotel ok sau nu merita?
Vreau sa merg cu iubitul meu intr- o vacanta la munte. Problema e ca noi nu avem mașina disponibilă, deci ne- ar trebui un loc unde sa nu se ajungă prea greu, si totusi ne- am dori ceva retras, cât...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?