Cei mai activi useri din categoria Turism pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Mă poate ajuta cineva cu un loc pentru cazare in Sibiu pentru un grup de 7 copii însoțiți de 3 adulți de la o fundație din Piatra Neamț. Prețul sa fie unul accesibil. Până în 90 lei maxim? Am...? (mai mult)
Pentru Bucuresteni, cat dureaza calatoria cu un taxi din centrul Bucurestiului, sa spunem Piata Unirii, pana la Aeroportul Otopeni, pe un trafic normal pentru centrul orasului?
Buna,cine ma poate ajuta sa imi pot actualiza un gps serioux upq500 urban pilot rog urgent ca am nevoie azi sa plec in curse.ms
O agentie de turism buna?
As vrea sa aflu de la voi niște destinații la munte, in România, (regiunea, sau chiar și hotelul/pensiunea) unde v-a placut, mersi
Mai folosește cineva serviciul Bla Bla Car? Aveți vreun număr de telefon al vreunei fete sau băiat de încredere cu care ați mai călătorit? Îmi puteți lasă numărul in privat încă ca...? (mai mult)
Buna, este cineva din Borșa. Ca am nevoie de un ghid pana la Cascada Cailor, Munții Rodnei Cine este doritor sa lase un mesaj Mulțumesc
Bună TPU, dacă aș vrea să merg pe jos din România până în Tenerife, aș putea face acest lucru? Iar dacă nu, care sunt impedimentele?
Destinatii frumoase, la munte? Unde sa fie si zapada? Si niste locatii de cazare?
Stie cineva cum este drumul catre Arieşeni? Se circula ok?
La cazarea intr- o pensiune, daca persoana care ne- a facut cazarea a plecat, iar nimeni nu mai era la receptie, nici paznic, nici nimeni, iar toate cartelele au ramas blocate intr- o camera,...? (mai mult)
Buna, idei de activitati la munte pe care sa le faci cu un grup de aproximativ 20 de pers...* nu schii * *dau fundita* multumesc anticipat
Unde as putea sa imi fac si eu publicitate gratis la un clip de pe Youtube in care arat un drum spre o cabana pe timpul iernii. Cine vrea sa vada clipul poate intra aici - > - >...? (mai mult)
Buna, as vrea sa stiu daca stie cineva, cat costa o procura ca sa pleci din tara? Multumesc!
Știe cineva ce autobuz circulă pe ruta Arad (municipiul) - Mărișel (sat în Cluj)? Sau măcar Arad - o localitate foarte apropiată de Mărișel?
Sunt in primul an de liceu si urmeaza sa facem o excursie la munte in weekend ul din vacanta dintre semestre in februarie. Idei de cabane/hoteluri/pensiuni undeva usor de ajuns (noi fiind din jud....? (mai mult)
am inteles ca un minor care se intoarce dintr- o tara europeana in Romania nu mai are nevoie de procura sau insotitor adult, deoarece la intoarcerea in Romania politia de frontiera este obligata...? (mai mult)
nu sunt din Romania și intenționez să fac o mini vacanță în Poiana Brașov. Și am câteva întrebări la cei care cunosc. 1. Dacă achiziționez un abonament pentru 1 zi la instalațiile...? (mai mult)
URGENTT PLS! la bagajul de 10 kg cel de 40 x 30 x 20 cm, am voie machiaje? gen ruj, creioane, pudra... funda..pls am nevoie sa stiu pana maine!
Daca mi sa suspendat permisul pe o perioadă de 30 de zile, trebuie sa aștept să treacă 30 de zile de la expirarea dovezi? Cum se procedează cu ridicata lui?
Am luat deja un bilet de tren de student, si as vrea sa il anulez si sa imi iau alt bilet catre aceeasi destinatie si in aceeasi zi, dar la alta ora, este posibil? A mai facut cineva ceva asemanator?...? (mai mult)
Imi spune cineva ce inseamna check- in online inainte de zbor? Nu sunt familiarizat cu toti termenii. Si e ok sa ai cu tine un laptop in ghiozdanul pe care il porti in salonul avionului? AM citit ca cu...? (mai mult)
Hey! Eu și logodnicul meu ne vom muta in Arad în interes de serviciu. Ce zone în care sa ne mutăm recomandati? Să fie aproape de supermarketuri de preferabil. Ce atracții turistice sunt in Arad? ...? (mai mult)
Știți cumva ce vama e mai liberă spre România? Vărsând, Nădlac 1 sau Nădlac 2? Ieșire pentru camioane. Va mulțumesc!
Buna, am o prietena care are 15 ani și este in Germania, vrea să se întoarcă în România, din cate am inteles de ala alte persoane te întoarce în românia fără procura de la părinți sau ...? (mai mult)
Ca sa ma duc in Elvetia am nevoie de pasaport? Dar ca sa ma duc in Africa de Sud am nevoie de viza?
Aveti idee, imi pot pune periuta electrica la bagajul de mana la Blue Air?
As dori sa stiu si eu data deschiderii statiunii Jupiter.
Ce locații primesc ticketele de vacanță edenred? Am cautat și tot nu găsesc. Sper ca ma puteți ajuta, am nevoie de un răspuns urgent.
Cât costa transportul in comun in Paphos, tramvaiul, autobuzele și ce mai au?
Salutare, Anul urmator as vrea sa plec in America si in Canada si as dori niste informatii, cum se poate obtine viza pentru aceste 2 state, cat dureaza, daca e complicata procedura, ce trebuie sa ...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu o traducere cat mai corecta a acestei fraze, din olandeza? Dictionarele nu prea m-au ajutat sa ii descifrez sensul... Multumesc! "Zeik nie gewoon optijd zijn"
Ati fost in Paphos? Merita vizitat? Sunt scumpe produsele, transportul?
Urgent! Dau funda Vreau să răspundă doar cei care au mai fost cu aceste companii Un rucsac ca acesta https://m.emag.ro/rucsac- adidas- linear- perf- unisex- negru- 2089966/pd/DD6JHNBBM/, este permis...? (mai mult)
Sunt in primul an de liceu si urmeaza sa facem o excursie la munte in weekend ul din vacanta dintre semestre in februarie. Idei de cabane/hoteluri/pensiuni undeva usor de ajuns si cu zone de vizitat...? (mai mult)
Pot să îmi iau mai multe bilete de tren gratuit pentru aceași zi doar că la ore diferite?
Fiind perioada sărbătorilor, iar eu stand singur, ma gandesc sa petrec craciunul si anul nou la o mănăstire. Ce mănăstire mi- ați recomanda care sa imi ofere cazare, masa si frumusete? ...? (mai mult)
comunitate! Voi aveti probleme cand va cazati undeva? Ma refer la curatenie, liniste, caldura... in general conditii de cazare. Ca aici, de exemplu:...? (mai mult)
vreau sa ii fac o surpriza surorii, ea este în Austria, eu in Cehia pot ajunge cu trenul doar până în Ried im Innkreis. De acolo, cum as putea ajunge la Ried im Innkreis Mehrnbach nu...? (mai mult)
Nu am mai folosit pana acum Airbnb, doresc sa aflu cateva informatii: Daca doresc sa am doar eu casa/apartamentul pentru mine, sa nu impart cu nimeni (din cei care locuiesc acolo), aleg optiunea Entire...? (mai mult)
Buna, TPU! As avea o intrebare: eu si familia mea, dorim să mergem la mare, in Romania ( inca nu in Bulgaria sau in alte tari, poate peste doi :)) ). Nu gasesc niste locații convenabile. Noi vrem...? (mai mult)
Please help me! Aseara am facut o rezervare pe booking urmand sa platesc azi la hotel.Deci am dat doar numele, nr de telefon si adresa de mail, fara card.As dori sa anulez rezervarea dar am vazut ca trebuie...? (mai mult)
Check in online se poate face și cu o ora înaintea zborului, pe aeroport, când se poate face cel tarziu check in online, la wizz / Ryanair?
Tocmai am facut check in ul pentru un zbor cu WizzAir, si am gresit sexul, si nu mi se permite sa modific. Stie cineva daca este vreo problema?
Am rezervat un bilet la wizz air si din neatenție nu mi-am trecut si al doilea prenume. Stie cineva dacă o să am probleme in aeroport? Multumesc.
Care sunt măsurile maxime pentru bagajul de CALA de 10KG la wizz air cel plătit? (nu wizz priority )!
Am rezervat un bilet la wizz air si din neatenție nu am trecut si al doilea prenume. Stie cineva dacă o să am probleme in aeroport? Multumesc.
Ce locuri interesante de vizitat din Romania știți?
Plec la un drum lung cu autocarul, aproximativ 30 de ore de mers.Cum pot evita plictiseala?
Cu iubita mea as vrea sa facem o calatorie de 4/5 zile in Dubai. Sfaturi pentru obiectivele de vizitat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului