Buna tuturor, sunt cetaten turc si acum o luna am dobandit cetatenia romana si vreau sa aflu si eu pentru a merge in Turcia am nevoie si de pasaportul romanesc?
SALUT LUME. Care ar fi atractiile turistice cam la max 150km de Bacau? De preferat unde gasesc cazare la cabane, funda.
In decembrie o sa plec cu avionul in Franta si mi- a fost cumparat biletul de avion din septembrie.In luna septembrie aveam 17 ani insa in octombrie am facut 18, precizez ca imi voi face check-...? (mai mult)
Salut, am fobia asta cu hotelul că urmează să mă cazez acolo și am nevoie de multe informații așa că am vorbit cu un prieten mai umblat și ăla mi- a zis o gramade de prostii precis despre hoteluri....? (mai mult)
Salut, dacă mergi la hotel poți să faci dus de cațe ori vrei pe perioadă cazării? Ce faci cu prosoapele de la hotel după ce te ștergi cu ele, unde le pui? O să vina aia să vadă ce faci în...? (mai mult)
Ce agentii de turism cunoasteti din Iasi, cu care ati avut experiete placute? Va multumesc! FUNDA!
Salut, trebuie sa raman o noapte cazat la un hotel.Va rog ce trebuie sa am in bagaj pentru hotel? Si daca ma duc doar cu o plasa ce sa pun in plasa? Zic aia de la hotel ceva daca am doar o plasa? Cum ...? (mai mult)
Salut, stiti cumva vreo persoana care face transport Roma-Husi?
Am cumparat un bilet de avion printr- o companie intermediara iar pe bilet mi- au scris cele doua prenume impreunat in loc de Valentin Felix au scris Valentinfelix. O sa am vreo problema ...? (mai mult)
Salutare, vrem sa mergem in concediu iarna aceasta impreuna cu fetita de 3 ani jumate undeva la apa calda (ocean/mare) intr, o zona exotica. Am vrea sa prindem o vreme buna. Ce tari/zone recomandati?...? (mai mult)
am si eu o intrebare pentru cei care se afla in Bucuresti. Stie careva programul de la maxi taxi ghencea-cfr progresul? Dau funda
Doresc sa fac un City Break de 3 zile in Amsterdam si uitandu-ma prin agentii de turism am dat de compania Vola, ce pareri aveti de ea? Imi puteti recomnda si alte agentii bune?
Am făcut o rezervare la Wizz Air pentru un bilet de avion si nu am scris numele complet dar biletul este deja facut. Ce pot face in acest caz? Precizez ca sunt in Anglia si doresc sa ajung ...? (mai mult)
Buna! Cine poate sa imi dea o lista cu zilele oraselor din Romania? de preferat 2019 e buna si mai veche. Eu am gasit dar nu sunt complete. Fundita!
Doresc sa vin din aeroportul Otopeni pana in Gara de Nord. O solutie fiabila de transport sigur? Taxiul zice, vine din strainatate il fac la bani pentru ca are multi, autobuzul cine stie cati tigani ...? (mai mult)
Daca am card de vacanta (Sodexo Turist Pass) pot plati oriunde cu el ca un card normal? Pentru ca intreb la cazari daca pot plati cu cardul acela si imi spun ca nu stiu.
Hey! De ceva timp vreau sa ma duc într- o excursie in Republica Moldova... aveti să- mi recomandati ceva siteuri cu excursii cu plecare din Iasi către Moldova? Daca ați fost vreau câteva păreri ...? (mai mult)
Hei. Vara viitoare plec in Japonia, dar o sa am escala in Arabia in Daho Qatar, insa o sa am 17 ani, deci minora. In Romania o sa am insotitor, dar in Arabia o sa trebuiasca sa fiu pe cont propriu....? (mai mult)
Sunt roman, dar locuiesc în Italia de când m- am născut. Am 17 ani și în această iarnă vreau să merg la Palma de Mallorca cu prietena mea, pot să merg singur sau trebuie să fiu însoțit de...? (mai mult)
Buna, deci nu stiu ce sa fac, sunt foarte fricos. Am 14 ani si saptamana viitoare mergem in vacanta, eu stand in Timisoara merg la Deva in vacanta cu clasa si imi e frica de drum. Adica ca daca ma voi...? (mai mult)
A fost cineva de aici în Maroc? Aș avea câteva (zeci) întrebări de pus. Mulțumesc!
Am cumparat un bilet de tren online si vreau sa stiu daca trebuie sa merg la vreun ATM ceva sa scot biletul sau trebuie doar sa ma duc la tren cu ID- ul si buletinul. Raspundeti doar daca stiti...? (mai mult)
Urgent! Dau funda! Dacă am făcut check in online, mai pot înregistra bagajul de cala inclus la counter? Turkish airlines
Pentru cei din Brașov sau care cunosc :Mi- am făcut o rezervare in weekend la Brașov la Casa Monte Verde.Cat timp faci pe jos pana în centru la Piata Sfatului? Sunt aproape? Cam în câte minute ajungi...? (mai mult)
Salutare, oare are cineva idee daca se ofera cazare la o pensiune sau un motel, dar nu pentru o zi intreaga ci doar pentru cam jumate din zi, sau mai putin...si daca exista ceva de genul undeva pe Transalpina,...? (mai mult)
URGENT! Dau funda! Cu ce companie de autocare mergeți spre Istanbul? Care ofera mai multe servicii, precum net / televizor / băuturi / scaune confortabile? Din Bucuresti- Istanbul cu autocarul cât ...? (mai mult)
exista vreo sansa sa pot iesi afara din tara cu o sabie? Poate suna prostesc haha, adica sa o transport cu mine precizez ca, calatoria o sa fie cu avionul intr- o tara Asiatica mai exact in...? (mai mult)
De ce acte am nevoie pentru a călători în Anglia cu avionul in afară de buletin? O să am nevoie de viza?
Cum a fost la "Răvășitul oilor "pe muntele "Bolovanul"pe "Valea Slănicului"? Ce v-a plăcut mai mult? Ce ați mâncat bun?
Imi poate sugera cineva o cabană mai ieftină in Vatra Dornei? Gen 10-15 persoane unde putem desfășura mai multe activități
FUNDA! E vreo problema daca buletinul imi expira mai devreme de 6 luni in cazul in care zbor spre Londra saptamana viitoare (Londra fiind inca membre UE)? Nu se aplica regula de la pasapoarte, nu?
Ați cumpărat bilete de avion de la Pegasus Airlines de pe aplicație sau de pe site- ul oficial? Dacă nu mai pot merge și vreau banii înapoi ce să apăs cancel the filght sau buy a new Ticket; ...? (mai mult)
Eu cu colegii mei vrem sa mergem intr-o excursie la munte. Puteti sa imi spuneti unde putem sa mergem, vrem undeva unde sa avem ce vizita si sa nu coste mult.MULTUMESC,DAU FUNDA REPEDEEEEEE
Are idee cineva daca pot sa duc cu mine pe avion in bagajul de mana medicamente(pastile) gen(nurofen- metoclopramid- nospa, fiobilin etc)? Mentionez ca nu am bagaj de cala, iar medicamentele sunt fara...? (mai mult)
Exista vreo agentie de turism in Romania care face expeditii/excursii in Antarctica? Sau daca nu in Romania macar prin Europa? Cam cat ar costa?
Vreau niște idei de stațiuni/locuri pentru clasa mea, sa mergem în Săptămâna Altfel și sa stam 2 zile. Mersi!
Exista transport in comun autobuze, maxi-taxi de la aeroportul MILAS din Bodrum spre Bodrum? Dacă da, la ce preț este un bilet?
Imi puteti da niste locații in Romania pentru revelion?
Salutare, sunt din Bucuresti, si vreau sa ajung in Topoloveni, stie cineva ce microbuz s-au autocar, s-au orice ajunge acolo? (nu vreau in Pitesti).
Eu am luat un bilet de avion de la o agenție si am cerut sa imi faca si check- in, il am pe o foaie trasa la xerox. Intrebarea mea este... dacă este facut deja de acasa si nu mai trebuie sa merg...? (mai mult)
Holla. Dupa Bretix, romanii o sa mai aiba voie sa mearga in UK, mai precis sa locuiasca acolo pe o perioada mai mare de 2 ani? Am citit pe net ca romanii care stau acolo si muncesc fara actele necesare...? (mai mult)
Pot sa zbor singur? Am 17 ani si cineva ma va aștepta in aeroport cu procura.
Buna seara.Am fost la o agentie pentru a rezerva un bilet de avion.Mai pot anula rezervarea si primesc banii inapoi?
Știți cât costa o călătorie cu RATB-ul in Bucuresti? Mai nou e stb. Nu știu cât îmi ia cartela la validare. Mulțumesc!
Vreau sa trimit un colet in Italia,mai exact prin posta atlassib. Ma intereseaza sa stiu ce trebuie sa completez. Stiu ca trebuie sa primesc o foaie pe care sa o completez, dar cu ce date mai exact.
Ce suprafata ocupa hotelul intercontinental din Bucuresti?
Texas se consideră tara in America de Nord, am văzut că are capitala Austin?
Hi, as avea nevoie urgent de un website pentru zboruri ieftine, mai exact pentru Bucharest-Manchester sau Bucharest-Liverpool, multumesc anticipat.
Deci daca ma duc pana in Ungaria cu bicicleta mai trebuie sa stau la coada de masini sau pot sa trec in fata? Trebuie sa platesc ceva ca sa pot trece, sau doar arat cartea de identitate si asta e?
As dori sa imi recomandati niste cabane la munte din zona Moldovei, pe care as putea sa le inchiriez de revelion. Tin sa mentionez ca suntem un grup mai mare, mai exact 10- 12 persoane. Multumesc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!