Am cumparat niste bilete pentru tren, cu reducere de 50% pentru elevi. In tren, cand verifica controlorul biletele stiu ca am nevoie de carnet iar daca am CNP- UL pe prima pagina am nevoie si de...? (mai mult)
Buna, știți o cabană/pensiune de închiriat pentru 20 de persoane in data de 20 și 21 Octombrie in Râșnov/Bran/Moieciu?
Ce locuri frumoase stiti/recomanati in Romania? De preferat paduri, munte :D
Treaba asta cu trecerea vamii in tarile din U.E. doar cu buletinul e sigura sau trebuie sa mai imi fac si pasaport?
De câte ori pe an călătoriți cu avionul?
Buna, stie cineva din ce oraș pot lua avionul către Iași? Eu stau in Sibiu și din Sibiu nu este, stie careva de unde pot lua sa merg pana in Iași?
Hello comunitate, Aveti idee daca prin wizz priority, respectiv opțiunea prin care poti sa mai aduci la bord un al doilea bagaj de mana mai mic, poti si sa pui un litru in plus de lichide fata de...? (mai mult)
Salut la toata lumea, am si eu o intrebare. Trenul Timisoara - Botosani mai circula cu ruta directa? Ca am cautat si pe cfr calatori si nu am mai gasit nimic, puteti sa ma ajutati cu vreo informatie?
Care sunt cele mai bune restaurante si pizzerii din orasul Deva sau din imprejurimi?
Stiu ca suna aiurea. Dar cat ar costa un avion privat ca sa zbor in alta tara cu el? Sa aiba si pilot. E mult mai scump decat un avion normal? Nu ma intrebati motivul pentru care vreau privat. Dar pe scurt...? (mai mult)
Hei! În aprilie, în școala altfel, ma voi duce în excursie, cu clasa și cu alte clase, cred, țin să menționez că sunt clasa a 8- a(please fără chestii de genu, ca sunt clasa a 8 a că...? (mai mult)
O firma care face rezervare de bilet de avion fara ca sa platesti biletul cu 1- 2 luni inainte care permite schimbarea datei cand vrei sa achizitionezi biletul in acest interval de 1 - 2 luni cu 1- ...? (mai mult)
Aveti vreo recomandare pentru o saptamana de ski in Italia? Statiuni, hotel, etc. Multumesc anticipat.
Salut.Doresc să închiriez pentru relevelion 3- 4 nopți o pensiune, casa undeva la munte.Suntem un grup de 15 persoane. Daca are cineva sau cunoaște pe cineva care are de închiriat! Multumesc...? (mai mult)
Salutare TPU, Am facut azi dimineata un bilet de avion, dar s-au ivit niste probleme si nu pot sa mai merg. Se mai pot scoate banii de pe bilet daca nu i-am facut checkin-ul inca? La compania WizzAir.
Vreau sa plec la munca in Londra dar problema este ca nu am destui bani de avion, ce sa fac? Pot plati cumva in rate? Dar nu am card de credit, ma refer cu bani jos. Si nu, nimeni nu vrea sa imi imprumute...? (mai mult)
Cat ma costă un bilet de tren Ploiești - Constanța dacă îl plătesc în tren?
Am incercat la inceputul lunii Septembrie sa- mi iau viza(de turist) pentru America si din pacate nu am luat- o si ma simt cam descurajata. I s- a m- ai intamplat cuiva? As vrea sa stiu daca...? (mai mult)
Ce tari/insule/zone de vizitat imi recomandati? As dori pentru fiecare zona, sa imi spuneti avantajele si dezavantajele vizitei. Factorii de risc si ce ar trebui sa fac pentru o calatorie aproape...? (mai mult)
Buna, am varsta de 18 ani si vreau sa ies din tara dar buletinul meu imi expira doar la 19 ani pentru ca l-am facut doar la 15 ani, pot sa ies din tara?
Imi trebuie Viza, daca plec doar o saptamna in Italia?
Hello, planuiesc sa fac o vizita pana in Turda din Cluj pe o trotineta electrica, si ma intrebam daca exista acolo ceva loc sau mall in care sa pot reincarca la priza trotineta. In Cluj exista prize ...? (mai mult)
Pot sa-mi pun in bagajul de mana anticonceptionalele sau risc sa fie confiscate?
As dori sa stiu de la ce varsta pot zbura cu avionul neinsotit, cu ce companii si care e procedura. Vreau o explicatie completa si detaliata daca se poate. Dau funda :*
Buna, recent m- am uitat la un videoclip al unui cunoscut youtuber si spunea ca in Liguria( Italia) daca participi la diverse activitati pentru oras ti se ofera o casa iar chiria e de 15 euro pe saptamana,...? (mai mult)
Salutare. Stie cineva daca la manastirea Frasinei din Rm. Valcea este semnal de net? Pe Vodafone m-ar interesa, in special. Multumesc mult!
Hey, as vrea sa achizitionez niste led uri albe si sa le instalez la bord la masina. Este vreo problema la talon, trebuie sa fie autorizate, ceva? Funda, merci
Stiti cumva daca pot lua cd-uri (jocuri de consola) la bagajul de mana de la avion?
Tari frumoase de vizitat? Si de ce?
Deci am inteles ca pot calatori spre Londra doar cu buletinul dar mi se pare ciudat adica cum fac cand cobor din avion ii arat buletinul si asta e tot? O sa ma intrebe ceva? Am un timp limita sau stau ...? (mai mult)
_Cum se cumpara un bitet de avion de pe net? Il comand ca pe o carte? Urmand ca la aeroport sa il prezint, unde? Intreb pentru Wizz in special. Nu stiu daca exista staff al acestei firme in...? (mai mult)
ajutați- mă va rog cu un traseu de 2 3zile maxim din Târgu Mureş spre Transalpina.Un traseu frumos cu mai multe obiective știu ca pot merge pe Tg Mureș- Sibiu sau pe Mureș- Brașov-...? (mai mult)
Stie cineva o pensiune in localitatea Rucar, judetul Arges care accepta tichete de vacanta la plata cazarii?
Salut, TPU! Am de făcut un drum București - Belgrad și știu că în Serbia nu se plătește vignetă, ci doar taxe de autostradă. Nu am găsit însă o hartă suficient de explicită a punctelor...? (mai mult)
URGENT! Am achiziționat un bilet online de avion pentru Portugalia cu compania de zbor Luftansa. ( Timișoara - Munchen ) iar cu altă companie Tap Portugal ( Munchen - Portugalia ). Am primit mesaj...? (mai mult)
Cine îmi poate aproxima pretul unui bilet de avion spre Palermo cu plecare din București? Voi găsi un preț acceptabil dacă îl cumpăr cu o luna înainte?
Buna, am fost 2 ierni consecutive la Arieseni. Vreau sa merg altundeva in jumatatea vestica a tarii de preferat. Daca stiti undeva unde se gasesc partii de schi mai late si mai putin abrubte....? (mai mult)
As vrea sa va intreb, chiar e asa de greu sa obtii o viza pentru SUA? Am auzit ca sunt respinsi multi. Preferabil raspunsuri de la oamenii care au fost acolo in America. As vrea sa vizitez niste...? (mai mult)
Ati zburat vreodata cu Ryanair? Se percep taxe de aeroport? Adica in afara de bilete va trebui sa mai platesc ceva? Multumesc!
am o intrebare. Cum pot sa ajung din Otopeni in Buftea in cel mai scurt timp? Pot din Otopeni sa ma duc in Corbeanca si de acolo sa iau maxi de Buftea?
As dori sa plec din Galați spre Bari (Italia). E prima data când plec. Am observat ca sunt 2 trasee cel prin Bulgaria - Grecia și cel normal Ungaria - Slovenia. Îmi poate spune careva, care...? (mai mult)
Ce aplicatii de TAXI-uri mai "premium" exista in Constanta?
In Constanta exista uber?
Salut, trebuie sa dau examenul de diferente la profilul Turism si Alimentatie ma poate ajuta cineva cu niste subiecte sau sfaturi?
Cei care fac naveta la licee, cat % vi se deconteaza din transport?
Care este cel mai ieftin zbor de la Bucuresti la Londra, ma refer ca si companie aeriana?
Intrebarea me este urmatoarea. In calatoria cu avionul din compania blue air au regula ca bagajul de mana sa fie exact de 10 kg. Dar, pot sa iau si rucsacul cu laptopul(doar laptopul si accesoriile)...? (mai mult)
Cetățenii romani pot călători in Anglia fără pașaport, doar cu buletinul?
Recomandați-mi un hotel/o pensiune la care merita sa stau in vacanta de la Busteni.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!