Ce aplicatii de TAXI-uri mai "premium" exista in Constanta?
In Constanta exista uber?
Salut, trebuie sa dau examenul de diferente la profilul Turism si Alimentatie ma poate ajuta cineva cu niste subiecte sau sfaturi?
Cei care fac naveta la licee, cat % vi se deconteaza din transport?
Care este cel mai ieftin zbor de la Bucuresti la Londra, ma refer ca si companie aeriana?
Intrebarea me este urmatoarea. In calatoria cu avionul din compania blue air au regula ca bagajul de mana sa fie exact de 10 kg. Dar, pot sa iau si rucsacul cu laptopul(doar laptopul si accesoriile)...? (mai mult)
Cetățenii romani pot călători in Anglia fără pașaport, doar cu buletinul?
Recomandați-mi un hotel/o pensiune la care merita sa stau in vacanta de la Busteni.
Stie cineva daca drumul spre Padina / Lacul Bolboci este deschis? Am auzit la cineva ca ar fi inchis si vreau sa stiu sigur. Multumesc!
Salut, dati-mi cel mai bun site pentru vacante, cele cu pachete cu cazare inclusa si alea stiti la ce ma refer, funda!
Mama mea mi- a zis sa aleg Turcia sau Grecia ca destinatie de vacanta vara urmatoare. Eu chiar nu stiu ce sa aleg. Avand in vedere ca am fost in 2017 in Grecia, unde credeti ca ar trebui sa aleg? Si poate...? (mai mult)
A mers cineva cu trenul pana la canionul 7 scari? Sau sta cineva in Brasov sau apropiere sa imi poata da niste indicatii?
Intrebari in primul rand pentru cei care locuiesc in vest si merg mai des in Ungaria: Unde este mai convenabil sa schimb lei in forinti? In Romania sau in Ungaria? Diferenta e mare? Stiu ca se accepta...? (mai mult)
Salut, ieri pe la ora 11 mi.a fost trimis un colet din Vâlcea spre Pitesti, cam in ce zi ajunge? Si daca se ia in considerare si ziua depuneri. Multumesc anticipat
Caut o persoana din Germania localitatea Potsdam este nascuta in 1944 octombrie 18 se numeste SUSANNE RADTKE
Salut, sunt student la o facultate din Galati, si am auzit ca biletele de tren sunt gratuite. Ce trebuie sa fac pentru a beneficia de gratuitate, ce acte etc, detalii plss. funda
A vizitat cineva Irak-ul? Ce părere aveti despre oamenii de acolo, despre religia, regulile si modul lor de viață?
Salutare TPU, știți cum se numește această tradiție Thailandeză? și imi puteți explica ce este? https://postimg.cc/image/87qy14jbv/ https://postimg.cc/image/3lutsyda3/ Mulțumesc ofer...? (mai mult)
Cat dureaza programul "Litoralul pentru toti"?
Mai exista trenuletul acela(minicar) care merge intre statiuni pe litoralul romanesc? Cat costa si care-i traseul mai exact?
Este Mcdonalds în Vaslui?
Intrebare pentru cei care se descurca cu booking.com: Azi am tot incercat sa rezerv un apartament pe booking.com la Constanta. Problema e ca la informatii zicea ca pot plati cand ajung (fara card/ paypal...? (mai mult)
De ce unele hoteluri de pe litoral cu 2 stele sunt de fapt de 3 stele? Cine le catalogheaza asa dandu-le stele si pe ce baza?
Sunt in Dubai, am citit pe net daca nu declar banii o sa mi se retina de ex, daca am 70.000€ si trec cu ei ii declar, imi opreste ceva? Ma intreaba de unde ii am sau?
Am și eu o scurta întrebare... Am voie la aeroport sa trec cu proteine și creatina? Sau cu mașina Anglia-Romania...
Stie cineva care este cel mai frumos strand de la "Baile Figa"? Eu as vrea sa fie cu tobogane cu apa. Daca aveti link cu niste poze cu acele tobogane sa il puneti va rog, va dau funda!
Terasa Barina din Jupiter este deschisa si in septembrie? Alte locatii bune de mancat in Jupiter?
Cat fac cu trenul din Turnu-Severin pana la Constanta?
Imi puteti spune cum pot ajunge la stejarul de la Manesti mai detaliat? La ce distanta de sosea se afla stejarul? Este mult de mers prin padure?
Salutare! Urmeaza poimaine sa merg cu trenul singur pentru prima oara in viata, voiam sa va intreb cum imi voi da seama in ce parte a trenului voi sta? Pe bilet am inscris numarul vagonului si nr locului,...? (mai mult)
Salut oameni. Vreau sa plec la mare si nu stau foarte bine cu banii. Am o intrebare:pot sa stau cu inca 3prieteni intr- o camera dubla? Am inteles ca la hotel nu se poate, dar in chirie... Help...? (mai mult)
Cate ore faci cu avionul pana an Anglia? Si poti sa duci si un nou nascut
Exista maxi taxi pe litoral ca sa mergi intre statiuni? Cat costa biletul si care-i traseul? Trenulet mai exista? Cat costa biletul?
La hotelul unde ma duc la mare are cazare de la ora 18:00.Noi ajungem pe la 13:00- 14:00 la hotel, ne cazeaza mai repede daca ne ducem si sunt camere libere sau este strict adica cazarea se face doar ...? (mai mult)
Pot călători neînsoțit cu avionul din UK în România dacă sunt minor? (17 ani)
Salutare tuturor, Vreau sa ajung la Odesa saptamana asta sau viitoare. Plec din Bucuresti cu trenul. Problema este ca trenul ajunge in Chisinau la 9 si ceva iar trenul spre Odesa e la 7 fara 10. Am ...? (mai mult)
Care este cea mai frumoasa salina de sare din Romania?
Terasa Barina e deschisa in septembrie in Jupiter? Merita sa mananci acolo?
Stie cineva daca în Brasov sunt hoteluri care au cartelă la ușă?
Ai unde sa mananci proaspat si gustos in statiunea Jupiter in luna septembrie?
Știe cineva dacă din Băile Herculane există maxi-taxi până la ștrandurile de la "7 izvoare"? Dacă da, îmi puteți spune orarul și de unde pleacă? Mulțumesc anticipat!
Tichetele de vacanta se dau direct la pensiune/hotel in momentul achizitionarii pachetului?
Stiti sa imi spuneti pensiuni din Ranca sau Straja de unde se poate realiza deplasarea lejer..adica sa nu fie izolate sau asa ceva? Si la care sa fie conditii bune?
Ce statiuni si pe unde ar lua si vauchere sau tichete de vacanta?
Este ceva de vazut la Baile Herculane?
Sunt cluburile din Costinești un loc sigur pentru un grup de fete fără vreun însoțitor?
Cum e pe litoral in Jupiter in luna septembrie? Ai unde manca in statiune daca nu ai luat cazare cu masa? Adica sunt locuri bune de luat masa deschise si in septembrie? Sau e cam pustiu?
Știe cineva alta companie de trenuri in Romania înafara de CFR
Buna, stie cineva din ce gara se ia trenul din Praga spre Plzen?
Ce poti vizita in Bucuresti in aceasta perioada?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
George0 întreabă:
Elelena65 întreabă:
octav005 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!