Credeți ca in perioada asta as putea sa vorbesc direct la recepția hotelului pentru o rezervare in ziua respectiva? Sau credeti ca ar putea sa ma cazeze la niste prieteni care au o rezervare facuta printr-...? (mai mult)
Cat timp face trenul din Galati pana-n Neptun/Jupiter? Si cam cat costa biletul?
Salut TpU! As vrea si eu o parere urgent. Credeti ca daca m- as duce la un hotel as putea sa dorm la niste prieteni care si- au facut rezervare online printr- o agentie de turism? Sau macar sa vorbesc ...? (mai mult)
Cum e vremea la mare, pe litoral in luna septembrie? Merge sa te duci la mare in aceasta perioada? Merita? M- as duce in Jupiter la un hotel de 2- 3 stele pe la inceputul lui septembrie. Dar intrebarea...? (mai mult)
Cum este in Munchen? Ma adresez persoanelor care au fost acolo si pot sa intre putin mai mult in detalii.
O parere despre concediul in America? Vreau sa ma duc in curand, cum sunt prețurile?
Unde pot gasi in București un apartament de inchiriat pentru o zi? Gasisem ceva interesant doar ca am mai intrat si in alta parte sa ma uit si nu mai gasesc, ma puteti ajuta?
Ai mei parinti vor luna aceasta sa mearga 3 zile la munte. Nu au mai fost de multi ani si nu stiu unde sa mearga. Voua unde va place cel mai mult? Vreo recomandare de hotel si locuri de vizitat?...? (mai mult)
Stie careva cum pot face sa profit de reducerea de bilet de avion cu ISIC?
as vrea sa merg in vizita in Rusia, am nevoie de ceva viza sau se pune doar stampila la vama?
Buna, vreau si eu sa ajung de la gara din Hunedoara la castelul corvinilor, cum fac? Este vreun autobuz special sau ceva?
Vreau sa ajung de la gara din Hunedoara la Castelul Corvinilor, cu ce pot ajunge acolo? Exista maxi taxi?
Bună! A fost cineva în Sunny Beach? Îmi poate spune dacă merita sau nu? Preturile sunt ridicate? Iar eu sunt o fire mai geloasa, sunt animatoare peste tot? Asa cum se spune?
Cine are idee daca mai exista magazinele de duty free dintre vami? Maine plecam intr- o vacanta in Europa si ne gandeam sa ne cumparam tigarile din Duty free, dar cum nu am mai iesit de mult...? (mai mult)
Unde e mai frumos, la Olanesti sau la cazanele Dunarii?
Bunza ziua. Asa o situatie: recunosc ca e vina mea si neatentia mea dar ajutati- ma sa clarific cumva situatia data. Am facut rezervare cu vreo 2 luni in urma pe booking.com si respectiv am uitat...? (mai mult)
Hei TPU, a fost cineva la mare? Aveti idee cat costa un sezlong acum in Costinesti?
Buna, as vrea sa intreb cam cum ar decurge un zbor de la Bucuresti pana in Washington (West Coast). Cam cat ar costa biletul, daca se fac escale sau daca trebuie sa schimb avionul si cam cat ar dura ...? (mai mult)
Buna! As dori la sfarsitul lui septembrie sa merg la Durgau, Turda. Stie cineva cum e apa atunci? E prea rece? E inchis?
Am facut o rezervare online la un hotel pe site- ul Direct Booking. Am platit iar apoi am primit pe mail si voucherul. Mai e o saptamana pana o sa plec. Credeti ca mai pot face vreo modificare...? (mai mult)
Bună! Am achiziţionat un bilet de avion dus- întors pentru o lună, cu date specifice. Azi am ajuns în locaţia respectivă, însă mi- am dat seama că nu vreau să petrec atâta timp aici. Există...? (mai mult)
Care castel e mai interesant de vizitat Peles sau Bran?
Cat costa un bilet de avion dus- intors din Bucuresti pana in Germania in orasul bonn? Vreau sa stau 7 zile, conteaza cate zile stai, daca stai mai mult trebuie sa platesti mai mult sau nu...? (mai mult)
Cum vi se pare Brasovul?
Ce benzinării acceptă plata cu cardul de tichete de vacanță?
Cine stie cateva pensiuni sau hoteluri la munte intre 90-130 lei, in perioada 12-15 august
Sunt in mare incurcatura, cum ajung de la Otopeni la cazanele Dunarii? Care e cea mai usoara optiune? Sunt companii de transport care fac legatura intre aeroport si un oras...? (mai mult)
Ce poți vizita în Breaza?
La ce restaurant din Costinesti pot plati mancarea cu vouchere de vacanță?
Îmi puteți recomanda o stațiune pentru vacanță pe litoralul nostru? Unde e mai frumos? Mulțumesc!
Imi poate spune si mie cineva la ce hotel sa ma duc in Herculane? La Minerva sau la Afrodita?
Wizz air a schimbat dimensiunile bagajului pe care il putem lua gratuit la bord. Ideal ar fi un troler mic, dar eu am o geanta de sport care are lungimea cat trebuie sa fie înălțimea. Se incadrează...? (mai mult)
Peste o saptamana o sa plec in Germania cu un microbuz mai mic(cel cu 8+ 1 locuri parca) Intrebarea mea este daca am voie sa trec vama de la Nadlac cu pastile( antibiotice, pastile de dantura,...? (mai mult)
Buna, vreau sa calatoresc in Spania din UK cu copilul meu minor. Pt intrarea si iesirea din Spania am nevoie de vreun act in plus in afara de pasaportul copilului?
Salut.A fost cineva la Natura Parc ( aproape de Brașov ), dacă da îmi explicați putin cum sta treaba cu prețurile la piscina si toate alea?
are cineva idee daca pot lua la avion o navigatie pentru masina?
Hei TPU, vreau să călătoresc la Chișinău pentru o săptămână, in total 5 nopți. Vreau sa vizitez Chișinăul și mănăstirile din Orhei. Câți bani să- mi iau la mine doar pentru cheltuieli? ...? (mai mult)
Salutare. A cumparat cineva biltete de avion de pe site- ul " Opodo.com"? Ma uitam dupa bilete catre Istanbul cu plecare din Bucuresti. Am intrat pe site- ul "Fly4Free" si de acolo m- au trimis pe 'Opodo"...? (mai mult)
Cu ce pot ajunge în Mamaia nord din Costinești?
Ați fost cu wizz / Ryanair, bagajul de mana la wizz air se poate lua in cabina fără wizz priority? Daca se face check in online, se poate face și in ziua zborului gratuit, chiar din ...? (mai mult)
Sunt un mare pasionat de drumetii si alpinism.Acum cateva zile am fost cu un prieten experimentat pe Ceahlau.Am reusit sa ajungem pana pe la jumatatea drumului spre Vf. Toaca, dar am coborat din...? (mai mult)
Pe data de 31 iulie plec cu familia in Grecia si am inteles ca in Macedonia carburantul este ieftin, imi puteti recomanda o benzinarie? Multumesc anticipat!
Este cineva care a zburat de curand cu WizzAir, iar in campul "Numarul documentul de identitate" a trecut doar numarul CI, nu si seria? Din cate am mai citit pe forumuri trebuia pusa atat seria...? (mai mult)
Urmeaza sa zbor cu WizzAir, iar in momentul in care am facut CheckIn- ul a trebuit sa aleg tipul documentului de calatorie (aveam de ales dintre nationalID si passport) si am ales nationalID,...? (mai mult)
Cine este din Constanta si ma poate ajuta si poate sa imi dea directii? Am nevoie sa ajung pe strada Stefan Mihaileanu. Ce RATC uri pot folosi?
Ai voie sa iei suplimente (proteine etc) în avion (bagaj de cala sau de cabina)?
Vreau sa plec in Suedia, cu avionul din Budapesta si vreau sa știu daca pot prezenta buletinul in locul pașaportului!
Zbor cu avionul pentru prima data, mi- am cumparat online bilet, maine plec iar azi mi- am facut checkinul, cam greu ce- i drept, sper ca la data eliberarii si data expirarii se referea la buletin,...? (mai mult)
unde la mare sunt cele mai multe meduze?
Buna dimineata! Pentru a merge in Ucraina sau Republica Moldova e nevoie de pasaport, sau e suficienta cartea de identitate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!