Pot pleca cu programul work and travel dacă sunt studenta la Academia de politie?
Wizz air.Am achiziționat 2 bilete de avion dus- intors pentru mine si partenerul meu. Am primit mail cu 1 bilet de avion unde erau trecute numele noastre, ale amandorura. Intrebarea este: Trebuie...? (mai mult)
care oras dintre Craiova si Constanta este mai frumos?
Exista vreo diferenta intre locurile din avioanele low- cost si cele de linie? Am zburat cu Ryanair acum cateva zile si cu toate ca de data aia m- au "iertat", mi- au zis ca e nevoie sa imi cumpar 2 locuri...? (mai mult)
O sa zbor duminica cu Ryanair. Doresc sa ma duc cu un ghiozdan 45x38x9cm. Am voie cu asa ceva?
Tocmai ce mi- am rezervat un hotel pentru concediu pe Booking. Anul trecut am facut o rezervare tot pe Booking si m- am prezentat la hotel cu toata confirmare rezervări scoasă la xerox. Dar...? (mai mult)
Intrebare pentru cei din Targu Neamt. Exista autobuze sau microbuze care sa mearga din Targu Neamt pana in Agapia si invers, din Agapia in Targu Neamt? Daca da, cam la ce intervale de timp circula? ...? (mai mult)
Vreau sa plec la mare cu niste prieteni,problema e urmatoarea:daca vreau sa merg cu trenul, trebuie sa cumpar biletele din timp?(pentru a prinde locuri "pe scaun")
Pentru cei din Oradea, Stie cineva de unde se poate lua un autobuz/microbuz din Oradea spre Bors? Si la ce ore circula?
Salut, dacă esti cazat la un hotel și mai chemi pe cineva în cameră trebuie să plătești?
Cat costa o vacanta în Grecia avion+hotel orientativ? Intrebare pentru cei care au fost acolo
Ați fost in USA? Ati obținut greu viza? Ce v-a întrebat la interviu?
in august plec la Geoagiu-Băi,as vrea sa stiu ce as mai putea vizita in acea zona, in afara de Cascada Clocota, Grota Haiducilor si Castrul roman Germisara.DAU FUNDA!
Bună ziua, TPU! Este cineva în comunitate care a fost cazat în Eforie Nord la hotel Belvedere și îmi poate da informații despre condiții? Mulțumesc!
Stie cineva din Iasi daca Hotelul International este departe de un coafor ce se afla in Piata Unirii nr 3?
Buna! Plec la munte si nu stiu ce mâncare sa îmi iau! Imi puteti da niste sfaturi?
Nu mai suport! De ce ploua asa des in VARA LUI 2018? Nici macar in vara lui 2017 nu a fost asa! DE CE? Vad ca prea des ploua. Nu stiu cum va fi in August. Am sanse sa ma duc la plaja pana in...? (mai mult)
Stie cineva daca in Antalya sunt valurile la fel de mari ca si in Alanya? Efectiv nu te poti baga in apa... Si chiar nu vreau sa-mi stric tot concediul... poate il pot salva in Antalya
Cate pachete de tigari/persoana sunt permise in vama?
O sa ma duc acus in Iasi pentru cateva zile. Problema este ca nu sunt o fire curajoasa iar orasul ala este imens fata de cel in care stau eu. Nu avem aici genul ala de autobuze, orasul este complex,...? (mai mult)
Toate statiile de tren au case de bilete?
Fundita! Buna dimineata tuturor! Am nevoie de putin ajutor... As vrea sa plec la mare vara aceasta, cu prietenul meu doar ca nu dispun de multi banuti pentru hotel. As putea sa merg cu cortul... in ...? (mai mult)
Cum ajung cel mai repede la zakynthos, clar cu avionul, dar cum il iau pana la Atena si dupa cu barca?
As dori sa merg in concediu cu familia (4pers) in Delta Dunarii. 3 nopti +1excurie=vouchere Cum credeti car fi mai convenabil, sejur sau sa platesc separat excursia? Ce locatii imi recomandati?
cine cunoaste hoteluri sau pensiuni in Brasov care inchirieaza camere timp de o oră sau două?
Am si eu o nedumerire. Nu prea frecventez hoteluri… Ma voi caza curand la unul de 3 stele si ma gandeam daca receptia va fi deschisa la ora 23, ca poate vreau sa ma holbez la luna plina cateva ore ...? (mai mult)
In perioada urmatoare voi merge la mare in statiunea Mamaia pentru prima data, in partea Sudica. Ati putea va rog sa imi recomandati cateva terase sau restaurante bune cu preturi accesibile? ...? (mai mult)
Ati putea sa imi spuneti daca reducerile/gratuitatile pentru studenti se aplica si la cuseta de 6 paturi? Poate stiti si un procent?
A fost cineva cu mașina din România in Rusia, mai exact ruta București- Moscova? Mai mulți prieteni ne- am gândit sa mergem cu mașinile pe acesta ruta, sa stam 7 nopți in Moscova iar după sa ...? (mai mult)
Lucrez la o carte a cărei acțiuni de desfășoară parțial în Manchester, Maria Britanie. M- am informat în mare parte despre oraș, dar as fi foarte recunoscătoare dacă m- ați putea...? (mai mult)
Am o intrebare. Sunt meduze in Grecia in Zakynthos la Marea Ionica?
anul acesta am terminat clasa a 12-a si vreau sa calatoresc du trenul mai departe. Banuiesc ca numai pot folosi reducerea de elev, daca am terminat a 12-a, nu?
Mai exista curse interne catre aeroportul din Tg Mures din Bucuresti? Am cautat, dar nu am gasit nimic. Acum cativa ani stiu ca erau.
Dati niște idei concediu in Romania unde as putea merge
Salut,voi pleca in Bulgaria, dar nu stiu exact cum sa fac rost de leva. Voi ce propuneti: scoaterea de la bancomat de leva sau schimbul din lei(sau euro) in leva la casele de schimb valutar sau banci?
Stau in Craiova și vreau sa ma duc la un prieten la Slatina mâine, am găsit tren de dimineața dar pentru seara nu găsesc, aveți idee de autobuz /tren ceva care pleacă mâine seara de...? (mai mult)
Imi puteti sugera un loc unde ma pot caza in Boldesti? Am admiterea la scoala de subofiteri pompieri si nu gasesc cazare.
Este Scotia o tara separata de UK? Dau funda
Vreau si eu sa stiu daca mi se va da voie in avion cu un troler de marime 55x40x20 la compania ryanair, tin sa mentionez ca nu am prioritate de imbarcare, nimic! Pe biletul electronic mi se spune...? (mai mult)
O intrebare pe tichetele astea de vacanta de 1450 ronise poate cumpara si benzina pentru deplasarea in vacanta sau cum se mai pot schimba pe meniuri la restaurant sau pe mai ce?
1.Daca plec cu avionul si mi-am cumparat bagaj de 20 kg, pot pune acele 20 de kg intr-o geanta de 50 kg? 2. Daca am 17 ani si in februarie(2019) fac 18, imi pot schimba buletinul acum?
Cate ore faci din Sighetul Marmatiei pana în Bistrita?
Aproximativ,cat ia din Bucuresti pana in Paraul Rece cu trenul?
Stie cineva un site unde pot gasi zboruri spre Antalya cu specificatia fiacarui pret pe zile? Multumesc.
Cum pot ajunge din Mamaia pana in Costinesti? ( in afara de tren din Constanta )
Cum ajung din Campina la Navodari cu trenul?
Heeeei. Știe cineva niste locuri frumoase și pitorești din Moldova?
Daca sora mea mai mica de 10 ani si a cumparat un bilet pentru tren,iar ea nu mai poate veni, eu pot sa schimb biletul ei intr unul de elev si sa ma folosesc eu de el?
Pot pleca în Turcia cu pașaport valabil și carte de identitate provizorie?
Eu nu prea am calatorit singur cu trenul si mi-e teama sa nu incurc trenul sau sa-l pierd prosteste. Cum imi dau seama in ce tren trebuie sa urc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mindfulness întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.