Care e diferență dintre un grec si un român?
Pot sa calatoresc singur cu avionul in alte tari daca am 16 ani? Sau doar in tara? Bineinteles cu companiile care accepta acest lucru.
Ziua bună! Ce recomandări aveți pentru mersul cu cortul la mare? E prima dată când doresc să merg în formula aceasta și nu cunosc locațiile pentru litoralul românesc. Orice sfat și recomandare...? (mai mult)
Hey, eu plec intr-o tabara de 4 zile, ce ar trebui sa imi iau cu mine. Mentionez ca merg cu trenul si ce sa fac cat timp sunt pe drum.
Dacă primesti tichete de vacanța și nu vrei sa le folosesti, poți cere sa ti se dea contravaloarea lor?
ce mare se afla in statiunea Agia Marina din insula Creta.
Buna ziua TPU, as vrea ceva staturi pentru calatoria care va urma sa o fac. Vreau sa plec din Liverpool Anglia spre Focsani Romania, o sa plec doar eu si 2 copii 15- 13ani. As vrea as stiu de unde sa...? (mai mult)
Ce parere aveti despre BlaBla car sau Carpooling? Ati fost vreodata cu una din acestea? As vrea sa plec in weekend la Deva din Bucuresti, si am vazut ca drumul m- ar costa mai ieftin decat cu trenul. ...? (mai mult)
Cât durează trecerea cu bacul din Galați la IC Brătianu? Cât trebuie să plătesc pentru o Dacia Logan 7 locuri, 3 pasageri?
Ați fost in Noiembrie in Antalya? Cum e vremea, marea e rece? Noaptea e frig?
În câteva săptămâni o sa plec din tara cu avionul și am o întrebare, am luat bagaj de mana doar, dar nu știu exact daca bagajul meu s.ar potrivi dimensiunilor 55 x 40 x 20, pentru...? (mai mult)
Deci vreau in aceasta vara sa merg undeva. Si nu stiu ce sa aleg din Franta, Italia sau Grecia. De exemplu vreau ca in locul unde merg sa fie si multe magazine : haine, jucarii, chestii interesante...? (mai mult)
mama are un bon de vacanța 1450 de lei, pot merge 4 persoane pe acel bon? Și ar ajunge cazarea 5 nopți in Costinești cu acești bani?
Daca am terminat liceul, mai pot cumpara bilet de tren cu carnetul de note? Legitimatia de student se elibereaza abia la inceputul anului universitar.
Vreau sa ma duc pe 5 zile la Felix si vreau sa stiu care sunt cele mai ieftine hoteluri/pensiuni sa ma cazez.Care pentru 2 persoane.
Bună ziua.Vara asta aș vrea să călătoresc cu familia.(în România) Îmi puteți spune niște locuri de vizitat.dar vreau sa fie apă.pentru aia merg. Vreau cât mai multe exemple de locuri cu apă....? (mai mult)
Hoteluri/penisuni ieftine- ieftine fix in orasul Constanta? Maxim 150 lei/noapte. Preferabil sa raspunda oamenii din acel oras. Am cautat pe net si vad rezultate amestecate, din alte...? (mai mult)
Buna, ma poate ajuta si pe mine cineva cu un circuit turistic in judetul Buzau de 5-7 zile?
In luna septembrie planuiesc sa merg la mare(atunci am timp). Vor mai fi deschise terasele si toate cele pe plaja?
Buna, stie cineva daca la tren, cand iei bilet de grup, ti se da un singur bilet?
Familia mea merge la o nunta in Campulung Moldovenesc si dupa nunta dorim sa ne continuam drumul vizitand, stand la diferite cazari, noi fiind din Fetesti. Tatal meu lucreaza la armata si beneficiaza...? (mai mult)
Ce obiective turistice pot vizita in statiunea Nydri din Lefkada? Si ce plaje sunt acolo?
Orele de circulație a tramvaielor Brăila statia școală nr1 Lacul sărat.
Ce preferati, Venus sau Neptun? Argumentati de ce
Hey! In vara ma duc in Constanta/Mamaia, 16-19 iulie. Stiti cumva daca in timpul acela o sa fie fun-fairs/parcuri de distractii deschise, cat or fi ele de mici? Multumesc!
Hi! In vara merg cu bff- ul meu in Romania (locuim in Londra, el este Englez) si o sa calatorim prin tara (uneori cu mama mea). As vrea sa stiu care ar fi niste lucruri interesante de vizitat/facut in...? (mai mult)
Cat faci cu autocarul din România Iasi până în Seedia?
Știți o cabană sau o pensiune care este in Stâna de Vale? Dar sa nu fie lângă, ci exact in Stâna.
Se poate ajunge in Delta Dunarii din Bucuresti cu trenul?
Daca am luat teapa cu vacanta de la agentia de turism, unde ar trebui sa merg ca sa imi recuperez banii? Ce proceduri sunt de facut? Ce ar trebui sa fac? Pe cine trag la raspundere? Ar trebui...? (mai mult)
Dupa parerea voastra ce locatie ar trebui sa aleg dintre Chicago si Burbank? Vreau argumente serioase!
Ce distanță este din Valea Chintăului până în Cluj Napoca?
Nu zbor des si am nitele emotii cu zborul ce il voi avea in luna lulie cu wizz. Suntem doua familii (fam1: parinti+ copil major, fam2: parinti+ copil minor). Avem 4 rezervari de bilete, facute ...? (mai mult)
Ce destinații de vacanta din România îmi recomandați!? Am intrat în concediu și nu știu unde sa mă duc? Niște orașe frumoase, cu obiective turistice, verdeață cine mă ajuta.Țin sa menționez...? (mai mult)
Zilele urmatoare as vrea sa vizitez pentru prima oara Bucurestiul si nu stiu ce obiective turistice as putea sa vizitez. Ma poate ajuta cineva? Plss
Care ati fost in Budva, Muntenegru cu masina personala ce traseu ati ales? Eu plec saptamana viitoare si m- am gandit sa ies pe la Portile de Fier 2 ca este mai simplu pentru mine, urmez Negotin,...? (mai mult)
Pentru cei care trăiesc in UK! Se poate folosi oyster card dincolo de Londra și împrejurimile sale? Aș dori să mă duc până in Leicester, dar nu știu dacă autobuzele de acolo acceptă...? (mai mult)
Tatal meu se duce in Franta saptamana viitoare si as vrea sa merg si eu.Am 14 ani(am buletin).Cu ce as putea iesi din tara? Stiu ca trebuir procura de la mama, dar in cat timp este gata? Imi trebuie si...? (mai mult)
Cum pot ajunge de la Gara de Nord la Sun Plaza?
Hey, in care tari din Europa nu am voie sa merg cu malinois- ul meu? In Elvetia am voie nu? As vrea sa merg anul acesta acolo, in Grecia si in Egipt. Vreau sa ma interesez in care tari e interzisa rasa...? (mai mult)
Care sunt pașii pe care trebuie sa-i urmez in aeroport? Ce trebuie sa fac, unde trebuie sa ma duc cu bagajul etc
care este cea mai apropiata statie de metrou de Gara de Nord Bucuresti?
Eu as vrea sa plec luna viitoare dincolo, mai exact in Franta. Imi poate cumpara cineva de acolo biletul pentru avion si sa mi- l trimita prin email ca sa- l pot face eu in tara? Biletul. Mie...? (mai mult)
Ce parere aveti despre litoralul bulgaresc? Merita sa iti petreci un sejur de 7-8 zile acolo?
Stie cineva cu ce se ocupa un organizator activitate de turism? As vrea cat mai repede sa ma decid in legatura cu facultatea pe care o voi urma.
Salut, vreau sa stiu daca CFR Calatori accepta tickete de vacanta pentru bilete in Romania.
Vreau sa călătoresc peste o săptămână la Balea Lac...Problema e ca nu știu foarte bine poziționarea.Eu stau în București, pentru a ajunge la Balea Lac trebuie sa ajung cu trenul în Sibiu? Și...? (mai mult)
Pot anula o rezervare de cazare la un hotel din România și sa-mi primesc banii inapoi? Pot în schimb rezerva o cameră pentru mai puține persoane?
Unde pot gasi un video scurt, sau mai multe, cu orasul Targu Mures. Un clip pentru turisti straini cu atractii si filmari de sus etc. Pe Youtube doar unul am gasit cat de cat mai bun, dar mai am nevoie. ...? (mai mult)
Deci eu pe booking. com am inceput o rezervare dar nu am terminat-o, cum o anulez de tot? (imi apare "Continua rezervarea")
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mindfulness întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!