Dati- mi si mie idei! Vreau sa caut tot felul de informatii despre USA, si nu stiu ce sa caut. Sunt foarte interesat de acea tara. Vreau sa caut si tot felul de videoclipuri pe YouTube despre acea tara,...? (mai mult)
Ce părere aveți despre wizz-air? Are mai multe avantaje ca Tarom-ul?
Doresc sa va pun o intrebare. Eu sunt minor (16 ani) si in urma cu 3 saptamani am călătorit în Anglia cu agenția Tarom. Am călătorit ca si minor neinsotit. Cand mi- am facut procura, ...? (mai mult)
Salut, eu am făcut rezervare la mare si văd că pe net spune că o să fie cam 25 grade. Întrebarea mea este e bine sa te scalzi in mare când afara sunt 25 grade?
Imi poate spune cineva strada unde se afla fosta fabrica de petrol ( Rafinăria Lubrifin ). In Brasov caut aceasta locatie!
SalUT, ce spuneti e bine sa merg la mare si sa ma scald la gradele acestea? aveti link, nu stiam ca o sa fie asa si am facut si rezervare: Poza : https://imgur.com/a/dJVuDud
Stie cineva daca statia de cercetare polara Law- Racovita mai este in functiune? Si daca da, ce profesie trebuie sa ai ca sa poti ajunge acolo? Daca nu, stie cineva daca se organizeaza expeditii ...? (mai mult)
Cum se poate ajunge in Campulung Muscel cu trenul, din Bucuresti? As dori sa vizitez Muzeul Automobilului Romanesc dar nu gasesc tren care sa ma duca acolo (sau nu stiu eu sa caut). Multumesc...? (mai mult)
Buna, doresc sa calatoresc cu avionul din Frankfurt Germania spre Iasi Ro. Stiti cumva cu care avion merg direct daca se poate fara sa fiu nevoita sa-l schimb la Bucuresti? Multumesc!
Hei! Cine știe in Brașov un hotel(hoteluri) in apropiere de magazinul Cora? Deoarece ajung la ora 23 și nu știu dacă sunt taxiuri și nu am mijloc de transport?!
Vreau sa plec in concediu la munte in august. Ce statiuni montane imi recomandati? Precizez ca am 20 de ani. Sa avem ce vizita, sa fie si cluburi etc, tipic adolescentin. Multumescc!
Dacă plec din Eforie Nord spre Bucuresti Nord, va trebui sa schimb eu trenul din Constanta sau se va schimba doar locomotiva?
Stie careva cat costa takele vamale UK - Romania ( vreau sa cumpar de pe un site de biciclete numit MafiaBikes din UK ) daca stie cineva. Si daca imi puteti spune.cat de bune sunt bmx- urile de...? (mai mult)
Am o intrebare : La scoala de ospatar se mai poate schimba tura din momenta ce m-a dat deja pe o tura?
Ai voie cu trenul daca ai sub 14 ani?
Vreau sa duc 3 pesti somn congelati in Belgia si sa ii bag in cala, intr-o gentuta frigorifica.O sa am probleme?
Am o intrebare:Voucherele de vacanță (ale bugetarilor) sunt valabile și în străinătate?
Cat e pretul pentru 2 pers la un hotel F1 in Franta?
Care este cel mai frumos oraș din România? Vreau păreri obiective!
Daca am anulat un bilet de avion datorită unei probleme si ulterior problema a fost rezolvată mai pot face ceva pentru a primi biletul inapoi? ( chiar daca include achitarea unor taxe)
Săptămână trecuta am cumpărat bilete de avion de la Ryanair, pentru mama tur- retur pentru mine tur și eu pe bilet nu aveam cum sa pun că sunt adolescent pentru că nu ai cum sa cumperi ...? (mai mult)
In Germania, trenul are la fel 50% reducere pentru elevi? Am cautat pe net dar imi da doar din Romania.
Buna, sunt doua hoteluri in Bucuresti de 4 sau 5 stele (chiar nu mai stiu) care sunt foarte asemanatoare si clientii le incurca, iar eu le-am uitat numele. Stie cineva?
Buna, am facut ceck in online la wizzair si am gresit anul de nastere 1970 cu 1972, cum pot schimba sau nu-i o problema mare?
Salut, de ceva vreme tot caut...as vrea sa inchiriez o cabanuta pentru mine si prietena mea si nu gasesc nicaieri. Nu ma refer la cele unde mai pot sta in nșpe mii de oameni, doar noi doi. Ma poate ajuta...? (mai mult)
Vreau sa plec in vacanta in Japonia, puteti sa-mi spuneti aproximativ cam cat o sa coste? As vrea sa plec pe vreo 2 saptamani.Multumesc
Cum se ajunge din gara Campia Turzii, la Salina Turda (intrarea Durgau)?
Buna ^_^! La ce statiuni la mare imi recomandati sa merg? De ce? ^_^ As prefera cazarile sa nu fie scumpe [ mai mult de 100lei]
Hei, TPU! Va voi adresa 2 intrebari: 1. Ce parere aveti despre Hotel Flora din Mamaia? Voi merge in vara si vreau sa stiu cam ce ma asteapta. 2. Ati calatorit pana acum in tari exotice cu agentii...? (mai mult)
Bună, mama mea a cumparat 2 (10% din biletul ei pentru bebe) bilete de avion pentru mine, mama mea si un bebe de 10 luni. Zborul este pe data de 10.06. 2018 ora 18.00 Dublin- Budapesta.Intrebarea mea...? (mai mult)
Salut, am si eu o curiozitate. In afara de Romania, in țari precum franta, Italia, Germania, etc. Aveti ideea daca există agentii de pariuri stradale? Cum se numesc ele si daca exista in toate...? (mai mult)
In cat timp se ajunge de la Iasi pana la Bucuresti cu autocarul?
Am si eu o intrebare pentru cei ce călătoresc, doresc sa fac o rezervare pe booking, pentru 2 adulți, însă nu gasesc nicăieri dacă atunci când selectez doi adulți imi da un pret de exemplu...? (mai mult)
Ați rezervat prin travos? Sunt ok sau e fantoma?
Ce parere aveti despre complex Dunarea din Eforie Nord? A fost cineva acolo?
Salut, cum pot verifica toate plecarile (cu avionul) din Anglia in Romania? Gen sa verific fiecare oras din Anglia gen London Manchester Liverpool, in care orase din Romania au plecari si care este orasul...? (mai mult)
Cine a fost in Antalya imi poate recomanda cateva locații de vizitat si cateva plaje frumoase?
Wizz air adresa de mail sau numar de telefon Romania? Urgent
Hey! Am și eu o problema în legătură cu maxi taxi. Vreau sa ajung din București la Siliștea Snagovului, am cautat pe net si moovit insa intr- o parte spune ca maxiul 447 ajunge, in alta ca nu mai...? (mai mult)
Ce inseamna check in și check out la un hotel?
Ați fost cumva cazați la Q Hotel Neptun sau Blue beach Mamaia? As avea nevoie de câteva recenzii...
Imi spune si mie cineva daca mai exista Banutel in Tusnad si orarul lui duminica. Mulțumesc anticipat.
Imi recomandati un hotel la mare, pret accesibil pentru cateva nopti, aproape de plaja daca se poate.
În ce țări poți călători doar cu buletinul, fără sa ai nevoie de pașaport?
Daca pe cartea de imbarcare la wizz air am trecut CNP am probleme la aeroport? Nu pot sub nici o forma sa modific. Am inteles ca ar fi trebuit seria. Un raspuns, o parere...
La ce se referă atunci când rezervi o camera de hotel. Spre exemplu 100€/noapte? Adică stai doar noaptea acolo sau este impropriu spus și tu plătești aceasta suma pentru întreaga zi?
La Ryanair politica bagajului la bord permite bagaj cu dimensiunea de 35x20x20 cm. Am un ghiozdan de panza de 35x40x20 cm. Daca il impachetez se incadreaza in dimensiunea respectiva. Oare imi va fi permis...? (mai mult)
Hei. As vrea sa merg la Sunny Beach in vacanta. Imi poate spune cineva ce preturi sunt pe plaja si la magazine? Sau cu ce avem voie pe plaja?
Vreau sa plec in excursie in Viena cu trenul. Cat este pretul pentru 2 persoane la clasa a 2 a la vagon cuşeta? Menționez ca sunt studenta, beneficiez de reducere la calatoria cu trenul și...? (mai mult)
Pot sa iau un animal cu mine cand zbor cu avionu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?