ma puteti ajuta sa gasesc 2 bilete de avion unu pentru adult si altul pentru copil, cluj- ibizia doar dus pe data de 8 si maxim 14 iunie, sa nu fie foarte mult si escala sa nu dureze mai mult...? (mai mult)
Ce suma de bani iti trebuie pentru a pleca din Bucuresti cu masina personala in Franta sud? Cei care ați fost lasati- mi si mie mesaj cu cat v- a costat drumul pana acolo. De ex: taxe de ...? (mai mult)
Salut, as avea mici probleme Gen. Intru direct in paine. Eu ma aflu in Plopeni, vreau sa ajung in Bucuresti. M- am uitat pe net rutele Plopeni - Pitesti Sud - Bucuresti. In primul rand,...? (mai mult)
Eu si prietenii mei cautam o statiune la mare care sa fie ieftina si frumoasa.[Vrem sa stam la pensiuni]Ce imi recomandati? Apa sa nu fie cu alge si murdara.
Am o excursie de 3 zile si nu stiu ce as putea sa imi iau în afara de haine și mancare???? Colegii mei își iau valizute sau genți foarte mari si n am nicio idee cat de multe lucruri poti sa...? (mai mult)
Ce parcuri naturale din Romania recomandati pentru drumetii, dar si pentru peisajele care sa iti taie respiratia?
Eu si cu fratele meu vrem sa mergem la niste neamuri in alt oras, si am decis sa mergem cu trenul. Am carnet de student, buletin, dar problema este ca el are 10 ani. Are voie sa vina cu mine?...? (mai mult)
Unde pot gasi mersul trenurilor din Bucuresti sau orice oras din Romania in alte orase din alte tari, de exemplu Bucuresti - Amsterdam? Doresc sa plec zilele viitoare din Bucuresti pana in Amsterdam ...? (mai mult)
Am o intrebare legata de voucherele de vacanta. Am inteles ca se poate plati si transportul cu ele. Asta inseamna ca se poate plati si un zbor intern, gen Bucuresti-Cluj-Napoca cu Wizz Air?
Buna, unde ati merge in vacanta la munte sa fie preturi accesibile?
Salut, vreau sa imi achizitionez un bilet de tren de la CFR in valoare de 23lei, eu sunt elev si am carnet de note in regula, vizat, tot ce trebuie la el Intrebarea mea este: Ce reducere imi face ...? (mai mult)
Am un zbor peste cateva luni spre Tailanda, incluzand o escala de 3- 4 ore. Este primul meu zbor de mai mult de 4 ore, si as vrea sa stiu daca atunci cand ma dau jos pentru escala, trebuie...? (mai mult)
Buna ziua! Am o intrabre in legatura cu bagajele( in general) in avion. Am un bagaj de cala si unul de mana( ambele le voi pune la cala, nu voi lua bagajul de mana cu mine in avion). Intrebarea mea ...? (mai mult)
Am o intrebare : Daca ai plecat intr- o minivacanta si exact pe drum sau cu o zi inainte iti pierzi buletinul, ce faci daca vrei sa te cazezi la hotel sau la alte lucruri care ai nevoie de buletin? Facand...? (mai mult)
.am 17 ani si dupa ce termin liceul as vrea sa imi iau un an doi liber ca sa calatoresc in strainatate (a gap year)..si imi doresc lucrul asta foarte mult..singura problema pe care o intampin sunt...? (mai mult)
Merita cheltuiti 900€ pentru o saptamana in Gibraltar? Ma gandeam ca bag in benzina in jur de 300€, hotelul 500€ cu tot inclus si o atentie ceva 100€. Cand am tras 1800 km din Londra pana acasa...? (mai mult)
Pentru cei din Iasi, ce locatii imi recomandati pe Bucium pentru a privi orasul de sus? Releu e fain sau sunt si alte locuri?
Stie cineva care este pretul biletelor pentru vizitarea Castelului Corvinilor si Cetatea Deva? Pret intreg si pret elevi. Multumesc!
Daca te muti in Londra, si vrei sa faci card la o librarie sa imprumuti carti, trebuie sa ai numarul lor de asigurare(Ni), ca la un loc de munca?
Bună, am 17 ani si as vrea sa calatoresc in strainatate cu avionul sau autocarul. Imi trebuie neaparat insotitor? Daca da, de ce acte am nevoie? Imi trebuie semnatura ambilor parinti?
Pentru o vacanta in Turcia ati alege sa mergeti cu masina personala sau cu avionul?
Ce traseu îmi recomandați Pitești -Sunny Beach Bulgaria.Am bilet pe 6august. Mulțumesc frumos
Salut TPU, Pentru a vizita Anglia este suficient doar buletinul? Sau trebuie pasaport si viza de cand cu Brexit? Mersi!
Pe unde ati calatorit prin RO? Ce locuri imi recomandati?
Aveti idee daca in aceasta perioada circula vreun microbuz/autobuz catre Mamaia? Doresc sa ajung acolo in weekend-ul acesta. Multumesc!
Care este pretul pe kg pentru bagajele de mana care depasesc 10kg?
Care sunt cele mai stricte reguli pentru Dubai, și sunt incluse taxele de aeroport cu wizz?
Imi puteti da un link sau sa imi spuneti ce este in Salina Turda? Ex. : teren de fotbal, tenis etc.
Vreau si eu numele a catorva pensiuni din Eforie Nord, care primesc vouchere de vacanta sau vreun link catre un site? Dau funditaaa
Este cineva din Brașov? Ar putea să îmi recomande cineva o pensiune sau hotel cu prețuri mai mici?
Salut, care este rolul unei vize schengen? Din cate stiu in zona Schengen ai voie sa te plimbi fara a fi legitimat la granite. Deci care e rolul ei? Stiu ca atunci cand am plecat in strainatate nu mi-...? (mai mult)
Probabil pentru unii pare o intrebare amuzanta sau inutila dar pe mine ma ajuta mult. Gen in Târgu Neamț (sa fie doar Tg Neamt nu prin zona) se pot închiria camere de hotel sau la...? (mai mult)
Stie cineva o pensiune ok la Costinești de vreo 10; 15 persoane?
Vara aceasta voi vizita Cluj- Napoca împreună cu partenerul meu. Avem 5 zile la dispoziție să transformăm escapada noastră în ceva memorabil. Am consultat diferite site- uri și pot spune...? (mai mult)
Ați fost pe vase de croaziera? Ce reguli sunt acolo, netul, Telefonul functioneaza? Magazinele duty free sunt ok la pret?
Costa Brava-Spania. A fost cineva? Imi poate da cateva detalii? Ma intereseaza daca se gasesc usor mijloace de transport de acolo catre Barcelona, sau daca sunt magazine mari pe aceasta coasta.
Luna viitoare plec in Grecia, in Paralia Katerini. Ce preturi sunt pe acolo? Ma refer la mancare. Nu sunt genul de om pretentios care mananca la restaurant. Sunt mai mult pe shaorma si mancare...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un oras din Spania, pentru o mini vacanta? Nu ma pot hotărâ si as vrea sa aud si parerile voastre.
Ce acte trebuie pentru pasaport? Multumesc de interesul acordat! o zi frumoasa!
Bună TPU! Am si eu o problemă sunt un adolescent de 17 ani si am vrut neapărat sa plec in Belgia... Normal ca pentru acest lucru iti trebuie procură...asta de fapt nu era problema, era că însoțitorul...? (mai mult)
Cum pot ajunge cu masina pe platoul bucegi?
Se poate face rezervare la un hotel fara sa platesc avans? Deoarece nu am card.
Ofer Fundita! Ma puteti ajuta va rog frumos cu cateva informatii. Stiti hoteluri in Brasov sau Sinaia care au jacuzzi in camera? Sau alte hoteluri de acest gen dar undeva la munte. Va multumesc...? (mai mult)
Eu împreună cu soțul aș vrea să să locuim în Thailanda în zona de Coastă măcar 6 luni pe an, din Octombrie până în Mai... poate cineva din acea zonă să ne ajute cu sfaturi... Vă mulțumesc...? (mai mult)
Cum s-a format Ocna Sibiului si de ce sunt sarate apele?
Am primit două propuneri pentru vacanța de vară și nu știu pe care să o aleg. Să merg în Italia sau în Franța? În Italia nu am fost de mulți ani și aș cam vrea să merg la mare să...? (mai mult)
am si eu o intrebare, eu cu prietena mea si cu inca un prieten si prietena lui am dori sa gasim o locatie mai izolata de lume in Romania de preferabil gen spre zone muntoase dar in siguranta...? (mai mult)
Ce hoteluri bune si sigure mi-ati recomanda in Bucuresti sector 2, de 3-4 stele?
Salut, am o intrebare ce as putea alege sa ma duc la mare, in Italia sau in Turcia?
Imi poate explica şi mie cineva in ce constă check- in şi check- out- ul la un hotel? Am rezervate 4 nopţi şi sunt nelămurit. Gen check- in se face in prima zi la sosire şi check- out in ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!