Cei care ați fost în stațiunea Sunny Beach din Bulgaria, îmi puteți spune și mie daca este o stațiune scumpa sau convenabilă?
Cum este traseul Bran Țigănești? În cât timp ajungi ca amator și cât de dificil este? Multumesc anticipat!
Buna TPU. Pentru a merge din Romania in Azerbaidjan-Baku, ai nevoie de viza ....se poate circula fara viza? Ce limba se vorbeste in tara respectiva. Astept raspunsuri. Va multumesc!
Am o intrebare și vă rog să nu râdeți sau să comentați aiurea, mulțumesc. Pentru a merge in Thailanda trebuie să ști engleza neapărat sau nu este așa importantă o limbă străină. ...? (mai mult)
Ce pareri aveti despre litoralul turcesc? Ce imi puteti spune despre acesta?
Salut, legat de Chisinau, stiti cumva cat e o cazare pe noapte la un hotel(aproximativ) deoarece pe net scrie 150 de lei, dar prietenii de acolo imi spun ca pe noapte e undeva la 100 de lei de ai lor...? (mai mult)
Trebuie sa ajung la aeroport si am gasit pe site ul cfr ca se poate ajunge la aeroport cu trenul.Trebuie sa schimb vreo trei trenuri.E de parte statia de aeroport? Se merita? Ati fost cu trenul pana acum...? (mai mult)
Unde e mai frumos la mare? In Turcia sau in Grecia?
Https://distanta.ro/bucuresti/ratb-metrorex/autobuzul-105 Cum pot să fac o hartă asemănătoare, mă refer la stații?
Pentru cei din Constanta, cum ajung din gara trenurilor pe o plaja din Mamaia?
Voi ce ati alege intre litoralul turcesc si cel grecesc? Si de ce?
Stie cineva cât costă intrarea la expoziția de masini din București a lui Ion Țiriac?
Vara aceasta doresc sa merg in Egipt cu un grup de prieteni. Ar fi prima oara pentru mine cand parasesc Romania. Vreau sa stiu de la cei care au fost acolo cum li s- a parut. Si mai ales care ar...? (mai mult)
Hei! Vreau sa va intreb daca am voie sa intru cu cainele la aeroportul Hanri Coanda la sosiri?
Aeroportul e deschis non stop? ???????? Am avionul la 6 dimineata si ma gandesc sa ajung pe la 21 seara in Otopeni si sa stau acolo cateva ore.
Stiti statiuni mai ieftine in Constanta? Sau toate bat cam pe la acelasi pret, cazare, mancare etc.
Buna, știe cineva dacă trebuie viza pentru a călători in Turcia (Antalia) Menționez ca călătoresc din uk( am încercat sa aplic online printr- un link ce mi- a fost trimis de agenția de turism...? (mai mult)
Hei! Vreau sa stiu daca e permis transportul a 3 pachete de tigari in bagajul de cala daca persoana are sub 17 ani, dar este insotita de un adult (nu parinte). Stiu ca in cel de mana nu e permis daca ...? (mai mult)
Cate tari Europene ați vizitat până acum, și care sunt acelea?
Buna, sunt din Alba Iulia ce cursa trebuie sa iau pentru a ajunge in Vintul de Jos?
Stie cineva daca am voie cu cd-uri (muzica, jocuri) in avion?
Sall TPU, joi merg intr- o excursie Suceava- Ruginoasa- Iasi eu sunt din Suceava si as vrea sa stiu ce imi pot lua in geanta in afara de apa, mâncare(sanwisuri )telefon, casti.Si cam cati bani sa imi...? (mai mult)
Salut, Cat de sigur este sa calatoresti in Tunisia sau Egipt? M-am uitat pe site-ul celor de la mae insa e super inrosit de alerte :D. A fost cineva recent? Sau merge in vara asta?
Dacă ești turist într- o țară în care nu se vorbește engleză și nu ai translator ce ar trebui să faci? Eu mi- aș suna un prieten dacă aș avea, care știe limba, sau care e localnic să ...? (mai mult)
A calatorit cineva prin intermediul agentiei de turism VELTRAVEL? Este serioasa agentia? Multumesc!
Știe cineva cum se face prezentarea unei firme? Am nevoie urgent!
Care e pretul unei calatorii cu maxi/autocarul pe ruta Constanta- Vama Veche? Si exista legatura directa sau trebuie sa schimb in Mangalia? As prefera sa raspundeti doar daca ati fost voi si stiti sigur,...? (mai mult)
Care sunt cele mai mari hoteluri de 5* din Turcia All Inclusive?
Salutare, se face în vreun oraș din România festival sau ceva pe data 17 aprilie-21. Și cine poate sa îmi recomande un loc de vizitat. Mulțumesc!
_Buna ziua, stie cineva sa- mi raspunda urgent.Am cumparat un bilet de avion la Wizzair.Si cand am facut Check- inul am pus datele de pe buletinul de Italia in schimb de pe ala din Romania. Ambele sunt...? (mai mult)
Unde as putea găsi un hotel/apartament cu check out pana seara târziu? Nu am cum sa fac check out pana in ora 12- 15 cum găsești normal la hoteluri/apartamente, ci voi părăsi întotdeauna hotelul...? (mai mult)
In data de 3 mai plec in Italia pentru un schimb de experienta intre doua licee. Initial trebuia sa mergem cu avionul, treburile insa s- au schimbat si acum mergem cu un autobuz. Noi suntem...? (mai mult)
Vine vara! Care din stațiunile de pe litoralul românesc este cea mai demnă de vizitat? Adică, pentru o familie (părinți și doi copii, ambii sub 14 ani). Mulțumesc :)
Poate suna absurd intrebarea dar este prima data cand merg cu avionul si vreau ca totul sa fie in regula. Unde pot cântări bagajul de cala? Vreau să mă asigur că nu am depășit greutatea inainte.Pot...? (mai mult)
Buna! Stie cineva japoneza? Sau a fost cineva in Japonia? De mult sunt pasionata de tara si cultura, poate si datorita anime urilor :))) am incercat sa invat alfabetul hiragana, dar sincer e f greu...? (mai mult)
Știri cumva niște locații apropiate județului Arad, cu locuri unde te poți caza, și cel mai important, cu locuri multe de vizitat? As dori sa stau vreo 2 zile. Distanta sa fie de...? (mai mult)
Am si eu o problema. Mi- am facut cont pe site- ul celor de la Wizz cu numele Oprea Stefan, desi numele meu itnreg este Oprea Stefan- Alexandru. Cand mi- am facut rezervariile, s- a transpus automat ...? (mai mult)
A vizitat careva Budapesta? As vrea sa o vizitez in 3 zile. Credeti ca pot vedea toate atractiile turistice? Ce impresie v-a lasat? Ce pot vedea si ce buget sa am la mine?
Salut, eu am 18 ani si vreau sa- mi trec vara cat mai frumos dupa terminarea liceului si dupa ce termin cu bacu, ati inteles voi, eu vreau sa plec pentru o luna in Asia, mai exact in Thailanda ce parere...? (mai mult)
Am plecat din tara, cum pot sa activez roaming-ul la digi? Nu pot sa sun pe nimeni
In Piatra neamt exista facultate?
Cum se numara vagoanele? Prima dupa locomotiva, e vagonul 1? Pe bilet am vagonul 4 dar sunt in vagonul 10
Https://www.youtube.com/watch?v=hcbh_jCRUps&feature=youtu.be Imi puteti spune daca asa ceva este ESTE REAL? Vad ca la ``Total:`` scrie acea suma extraordinar de mica...
Hello, am vrea sa mergem cu colegii in excursie, dar nu prea stim unde... cateva obiective turistice in Maramures, Cluj, Oradea sau Nyregyhaza? Vreau sa precizez ca o sa stam 2 zile. Mersiii
Niste pareri despre munca si Slovenia si despre viata acolo? Multumesc frumos????????????
Buna sunt din Arad si as vrea sa ma duc la facultatea din Suceava adica universitatea stefan cel mare ce parere aveti?
A rezervat cineva prin alanyalilar /busbud/ aerobilet sunt ok?
Cine a fost cu wizz la Dubai / Eilat (Ovda )?
Ce parere aveti de judetul Suceava? As vrea sa ma mut acolo eu fiind din Piatra Neamt? De exemplu : e sarac, e bogat, e frumos judetul Suceava, e mare? Imi puteti spune va rog frumos?
Ce este self cate ring?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!