A mers cineva cu wizz in Dubai sau Eilat?
Cum pot sa ajung din Pucioasa la ploiești shopping city cu autobuz sau maxi taxi
A fost cineva vreodată in cap d agde de aici?
Buna! ce parere aveti de judetul Vaslui?
Buna! Ce pareri aveti de judetul Ialomita?
Un cuplu,il baga separat sau impreuna la viza, adica la interviu?
E mai prost calitativ all inclusive-ul din Hurghada / sharm el sheikh Fata de cel din Antalya? Ofera alcool?
Pe 7 aprilie am avion catre Berlin, zbor cu wizz dar mi- m uitat parola de la email- ul pe care l- am dat cand am cumparat biletele, era gmail, am dat pentru recuperare numarul de telefon, adresa de ...? (mai mult)
Salut, locuiesc in Anglia si pe 16 iunie vreau sa vin inapoi in Romania cu avionul dar problema este ca pasaportul expira in aceeasi zi. As putea sa calatoresc pe aceasta data sau ar trebui cu o zi in...? (mai mult)
De Paste merg cu masina la Sibiu. Plecarea este din Brasov. Ce pot vizita cu o zi inainte de Pasti, sau ce mai pot vedea pe traseul Sibiu -Brasov? Excludem orasul Brasov. Multumesc frumos!
Salutare, mi- a spus un prieten ca pasapoartele ar fi gratuite(nu se mai plateste nici o taxa), imi poate spune cineva daca asa e intr- adevar? Daca da ce documente ai nevoie? Am cautat pe google da ...? (mai mult)
Am 12 ani si vreau sa merg cu sora mea într- o excursie în Viena. Părinții mei iau facut împuternicire. Ce acte mai trebuie? Pasaportul in cat timp se face? Certificatul de nastere nu poate ...? (mai mult)
Bună, m- ar interesa dacă a călătorit cineva cu Wizz air cu bagaj de mână? Dacă da, îmi puteți spune cum este cu lichidele? Am citit pe site ca am voie pana la 100 ml de produs dar altii mi-...? (mai mult)
va informez ca "Pensiunea Poiana Marului, , este bantuita. Sau ma rog se aud zgomote foarte ciudate din pod sau de sus Ne suna nr private in continu Se deschid usile Trec chestii prin...? (mai mult)
Microbuze Constanta - Costinesti sunt? Daca da, la cat timp?
Vreau sa merg cu inca 8 prieteni la Costinesti in vara. Suntem 9, probabil 10 de toti. Transport am gasit cu autocarul, dar numai pana in Neptun sau pana in Constanta. Din Constanta stiu ca gasesc...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva un traseu de o zi in creasta nordica a Pietrei Craiului? Pentru vara, bineinteles.
imi poate spune si mie cineva daca primesc reducere la tren cu adeverinta de elev in loc se carnet? Multumesc.
Vreau la vara sa plec in excurtie cu masina in directiile Serbia, Muntenegru, Croatia, Bosnia, Ungaria. Masina este pe numele tatalui meu. Stiti cumva daca as avea nevoie de vreo procura/contract...? (mai mult)
Vreau sa plec pentru prima oara cu avionu.La Roma voi pleca in vacanta. Intrebarea mea : este riscant? Adica la islamisti ma gandesc. Ce tari sa evit in care sunt teroristi si atentate?
Cat costa un bilet de intrare la castelul lui Dracula?
La check- in wizz air, la document type, am lasat din greseala "OtherDocument", ( nu am selectat National ID) dar am pus corect seria si numarul din CI. Oare ma pot refuza la imbarcare? A mai trecut ...? (mai mult)
Buna Seara TPU! Sunt din Timisoara nu prea obisnuiesc sa merg in excursii.Ma tenteaza sa vad capitala(Bucuresti) de paste am liber de la servici o saptamana.Care sunteti de acolo ce ziceti merita sau e...? (mai mult)
Cât costă viza, drumul, tot către America? Dar o chirie cam cât ar costa? Și care e salariul în America pentru o carieră în domeniul IT- ului sau al medicinii? Per total, cam cât m- ar costa...? (mai mult)
Ce ruta imi recomandati sa merg la vara(vreau neaparat cu trenul) Piatra- Craiova- Deva(doua zile in care sa stau in Deva, sa revizitez Castelul Huniazilor si alte obiective din Deva- sa imi spuneti ...? (mai mult)
Ce poți sa vizitezi în Maramureș?
Care sunt cele mai mari hoteluri din Turcia All Inclusive, grădini mari, piscine mari, etc?
As dori sa aflu daca as putea lua 3 pachete de tigari in bagajul de cala. Am 15 ani si calatoresc cu insotitor de la compania aeriana decoarece sunt minora. Este posibil?
Buna tuturor! Cine ma poate ajuta cu un site de unde pot lua bilete de autocar pe ruta Polonia-Romania? Va multumesc anticipat!
De la loungeul din aeroport poti lua mâncare și băutura in avion? La lounge poti mânca și bea nelimitat gratuit?
In timpul Escalelor se poate ieși din aeroport?
Buna am si eu o intrebare. Daca am doar bagaj de mana! Am voie sa iau tigari in el. Fara da cumpar din duty free. Am deja cumlarate tigarile. Daca da. Cate? Multumesc.
Știe cineva daca la Wizz Air, la îmbarcare se poate trece cu biletul de avion in format electronic sau trebuie printat?
Salut, TPU. Trebuie acordul ambilor parinti pentru a-ti face pasaport in caz de sunt divortati?
Vreau 4 locuri turistice din Portugalia!
Stie cineva unde as mai putea face o rezervare la munte pentru perioada 7 aprilie- 9 aprilie? Stiu ca e cam tarziu dar sper ca poate se mai gaseste ceva. Suntem un grup de aproximativ 10...? (mai mult)
De mic mi-am dorit o excursie in alta tara dar nu am avut posibilitate. Ce trebuie sa fac pentru o excursie in alta tara. Dau funda pentru cel ce imi explica pas cu pas.
De pe ce site pot cumpara bil de autocar din Eilat pana in Hurghada sau Sharm El Sheikh?
Buna, Mă puteți ajuta cu o cazare pe Valea Doftanei? Pe net găsesc f putine. Caut o cazare mai mult in natura. Nu ma fascinează fara peisaj. Sau daca stiti un sat aproape de Bucuresti, un loc...? (mai mult)
Stie cineva de pe ce site să cumpar bilete de Autocar De la eilat -Hurghada sau sharm el sheikh?
Dubai- Spania,cateva comparatii,tarife, locatii, unde e mai frumos, mancare, parerile voastre
S-a cazat cineva la Casa V. PFA din Moeciu de Jos? Multumesc!
Salut As dori sa stiu cum este sa lucrezi pe litoral. As dori sa stiu in ce conditii se lucreaza pe litoral, cam cati bani se fac intr- un sezon. As dori sa comenteze doar persoanele care au avut aceasta...? (mai mult)
A sunat cineva la Booking? Apelul are tArif normal sau e taxat? La nr din Romania
Ce credeți? Prețul cazării la hotel in timp va creste sau va scădea?
Buna! Caut niste cazari in strainatate. Dar atat pe Google cat si pe siteurile de specialitate, imi arata preturile langa care scrie "lei". Am gasit in Londra garsoniera cu 55 lei. E posibil sau este...? (mai mult)
Pentru cei din Iasi, acolo în parcul de la Palatul Culturii sunt tot timpul concerte în aer liber, mai exact în mai? Pentru ca ar fi frumos pentru o excursie deoarece am fost o data și era ...? (mai mult)
Buna, prieteni! A fost cineva in Egipt cu Christian Tour? Ce parea aveti despre ei?
Unde pot gasi un loc precum o casa relativ mica sau o cabana de inchiriat pentru 5 zile in Iasi? Mersi!
La chec k in mai platesc ceva din cate am inteles daca ti l faci online numai platesti nimic? Dau funda! Ajuta ti ma!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!