Salut. Sa zicem ca am 16- 17 ani, si vreau sa ma duc in SUA sa termin liceul ca si... clasele 11- 12. Intrebare mea este legata de viza (nu o am inca dar sa zicem ca as aveao) si nu mai inteleg nimic,...? (mai mult)
CE TREC la biletul de avion unde scrie No. am bagat cnp si nr si nu a mers, ce anume trebuie sa bag mai exact?
Cine îmi poate recomanda și mia un site pentru bilete de avion online? Să fie unul bun, să nu iau țeapă...
Eu am Trei prenume si am uitat sa trec ultimul. Voi avea probleme la aeroport tinand cont ca am facut chek in?
Salutare TPU, ce mijloace de reclama credeti ca ar avea succes sa- mi acaparez clienti pentru transport persoane? Fac lucrul acesta de putin timp si am inceput printr- un anunt pe OLX dar nu are mare ...? (mai mult)
Ce parere aveți despre Italia ( argumentati )?
A cumpar cineva bilete de avion de transfer sau cazare prin aerobilet? Sunt de incredere sau e teapa?
vreau sa merg de paste in vacanta undeva la munte dar nu in Brasov sau zone de genu, vreau undeva la tara, ma gandeam sa merg in maramures deoarece vreau sa merg intr- un loc linistit, unde...? (mai mult)
Îmi scriu teza la limbi străine în domeniul turistic și am nevoie să știu ce tipuri de documente sunt necesare pentru a călători, trece granița, ceva de genu', pentru ca să le traduc.
Am o întrebare ce obiecte pot sa imi iau in excursie cu școala pe o zi?
Ca sa maduc in elvetia imi trebuie pasaport?
sunt din Moldova, am pașaport biometric și am fost la Germania pe 3 luni direct după întoarcerea meam deschis viza pe termen de jumate de an... Întrebarea mea este:trebuie sa aștept acele...? (mai mult)
Daca cumpar biletele de avion online de pe site ul companiei, unde primesc biletele?
A zburat cineva cu WizzAir cu bagaj de mana mare (55-40-23)...dar bagajul sa fie de la firma Lamonza? Ati avut probleme cu el in aeroport?
Va rog, stie cineva cat costa o calatorie cu trenul Bucuresti Nord - Piatra Neamt?
Buna, stie cineva exact dimensiunile bagajului de mana acceptat de Ryanair? Si daca am voie sa am in el 2 posete, nu sa le tin agatate de mine! Multumesc, o zi placuta! ofer funda
Unde este situată unitatea militară 02146 Mangalia?
De unde sa cumpar bilete de avion? De ex ma intereseaza un zbor pe 25 martie, pretul este de 89€, pe zi ce trece o sa se scumpeasca pretul biletului? Si cum imi fac check in? O sa am si bagaj de cala,...? (mai mult)
Salut, care din următoarele orase recomandați pentru un concediu de 4 zile la sfârșitul lui aprilie? Berlin, madrid și roma? Nu am fost in nici- unul pana acum. Vom avea un copil de aproape 3 ani....? (mai mult)
Salut care sunt pasii ca sa obtin viza de america? (work&travel)
Ma ajuta si pe mine cineva cu un site unde sau unde pot gasi cazare cu plata pe zi sau cu plata la saptamana luna etc, in zona baden sau prin apropiere?
Bagajul de cala trebuie sa între la aeroport intr-un fel de "cușca", ca cel de mâna, sau doar se cântărește la un cântar normal?
Când ați călătorit ultima dată cu trenul pe distanță mare ( și unde?) au fost condiții bune in tren!?
Hei...Am o întrebare....Cum să câștigi bani în timp ce călătorești?
Pentru a calatori in Franta ca cetatean roman se poate doar cu buletinul? sau trebuie sa ai si pasaportul? As face o vizita, nu am mai fost din anul 2010.
A fost cineva in Antalya in Aprilie-mai? E calda apa?
Hei am si eu o intrebare cum se circula intre Brasov-Fagaras-Sibiu? Drumul este bun?
Mi-am comandat proteine de pe net cam 20kg...am factura. S-ar putea sa am probleme la vama daca vrei sa le scot din tara?
Cata distanta este intr-e coplexul Rezidential Greenfield si Piata Unirii?
RECOMANDARI VA ROG! Vreau sa merg la vara in Grecia si nu stiu la ce agentii de turism sa apelez. cineva care a mai fost imi poate da niste idei, sfaturi, locuri de vizitat? cum e mai bine, cu autocarul...? (mai mult)
Cum pot cumpara bilete de avion daca nu am card? in luna iunie vreau sa fac o vacanta in Italia dar nu pot sa cumpar bilet direct de pe internet pentru ca nu am card. Trebuie sa ma duc la aeroport?
Pt cei care Ați fost cu mașina/autocarul din Bucuresti-Istanbul, cum sunt drumurile, se merge bine? In cât timp ajungi la Istanbul?
Cineva care ma poate ajuta cu site-uri cu case din strainatate de maxim 50 de metri patrati?
Daca am 18 ani eu vreau dupa bacalaureat sa incep o calatori de 2- 3 luni, pe unde imi sfatuiti sa ma duc nu conteaza tara, banii nu sunt o problema dar vreau niste destinatii turistice bune de...? (mai mult)
Salutare, vrem să mergem în vacanță pe la sfârșitul lui aprilie, ceva recomandari de orase / locuri frumoase? Oriunde in europa înafară de românia și uk. Avem și un copil de 2 ani....? (mai mult)
Cum pot construi ceva la sat altfel incat clientii sa vina si din oras sau alte orase in acel sat!? dati mi exemple si argumentati alegerea facuta! dau funda!
Trebuie sa promovez turismul intr- un sat construind o cofetarie e un proiectel si vreau sa mi ziceti cateva argumente pe care le sustineti, avantaje si dezavantaje?! care sa aduca clinti, ce as mai putea...? (mai mult)
Ce se poate face/vizita in alba pentru o zi?
imi cer scuze daca intrebarea nu este postata la categoria corecta. Eu si cu familia mea am tot calatorit prin agentii in strainatate insa ne.am hotarat sa mergem si singuri si am o intrebare...? (mai mult)
Ce se poate vizita prin alba? Ce se poate vizita misto din jurul clujului?
A cumparat cineva bilete de avion sau transfer prin aerobilet? As vrea sa cumpar dar nu stiu daca sunt seriosi..Pe Facebook sunt verificati, au o mare parte din recenzii cu nota 1 si nu stiu ce sa...? (mai mult)
La SunExpress checkin-ul la ghișeu e gratuit?
A luat cineva bilete de avion sau transfer de la aerobilet? dau teapa?
Am si eu o intrebare pentru cei ce obisnuiesc sa cumpere bilete last minute. As vrea sa imi iau pentru luna septembrie o vacanta in barcelona si as fi vrut sa cumpar de pe acum biletele pentru a le lua...? (mai mult)
Vara aceasta as vrea sa merg cu pluta pe un lac in zona Iasului, in afara de Ciric (Sau o zona a ciricului dar fara turisti) mai gasesc un loc potrivit pentru asta PS: Un loc fara turisti ...? (mai mult)
A mers cineva cu cei de la busbud?
Știe cineva cum se numește hotelul acesta? https://postimg.org/image/4mlh06k9h/7b1a689d/ Se afla in Dubai
A mers cineva cu compania de autocare Murat? Bucuresti Istanbul? Au wireless? Respecta orele?
De la gura de metrou Pantelimon pana la mega mall cât timp fac? În ce direcție sa o iau de la metrou spre Mega Mall ca știu.
Aveți curaj să mergi in Siria?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?