Cei mai activi useri din categoria Turism pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Compania aeriana Blue Air mi-a spus ca nu pot calatori cu mancare in aeronava, dar dulciuri gen guma sau ciocolata pot sa iau?
Cine imi poate spune cat de buna este firma TransMarian si ce pret are din Bucuresti pana in Galati. Sau daca imi puteti recomanda o alta firma!
Am o intrebare pentru cei din Constanta : daca vreau sa ajung de la gara in Mamaia (hotel Perla), am vazut pe google maps ca exista un autobuz 5- 40) care merge pana la Complex O.NT. si ca de aici pana...? (mai mult)
O cazare bună pentru muncitori stiti? La lanurile jud. Constanta? Suntem 4 persoane, și avem de muncă acolo prin zona si ne cautam o cazare ieftina si bună!
Hei TPU, are cineva vreo idee cum as putea sa impachetez 10 sticle de vin pe care le voi trimite colet in Romania?
As vrea sa ii fac o surpriza sotului in primavara. Sa il duc undeva vreo 2 zile nu prea departe de judetul Bihor. Eventual un loc frumos unde sunt cai, unde se poate pescui, unde sa fie peisaj frumos....? (mai mult)
Buana ziua. Am si eu o intrebare. Daca un roman in Germania vrea sa se interneze in spita cum procedeaza daca nu stie limba. Ma refer exista agenti sau poti cere un doctoar roman, cum te intelegi cu...? (mai mult)
Va rog, in vara vreau sa merg in Cehia. Imi puteti spune cat costa un bilet de autocar de la Valcea pana la Praga, Cehia. Adica un bilet pentru un copil de 13ani si un bilet de adult. Vreau sa imi raspundeti...? (mai mult)
Pentru cei care au calatorit cu Blue Air, sau si nu numai, sriti cumva daca bagajul de mana se verifica malitios? Din cate stiu, bagajului de cala se ofera mai multa atentie.
Vola ma inunda cu oferte de city break. dar cand m- am uitat la cateva tentante, am descoperit ca scrie "zbor si cazare", dar nu "zbor dus- intors", ca la alte companii si zboruri. Sa insemne...? (mai mult)
In bagajul de mana ai voie sa iei cu tine incarcatorul?
In august ma intorc in Romania vreo 4 saptamani si caut o locatie turistica care sa o vizitez. Durata este aproximativ 1 saptamana si de preferat sa fie la munte sau asemanator. Vreau sa ...? (mai mult)
Ce locuri faine de vizitat stiti? Eu sunt din vestul tarii...cel mult pana in centrul tari, mai departe n-as merge..am doar 3, 4 zile libere.
folosesc mai nou un aparat de ras clasic. Pe data de 8 februarie trebuie sa zbor cu Wizzair. Intrebarea mea este: am voie sa pun in bagajul de cala o lama de ras clasica?
Am 12 ani. As vrea in vara sa merg cu mama in Oradea, la Băile Felix.As vrea sa călătoresc cu avionul din Iași până în Oradea.Stiti daca îmi trebuie și semnătura tatălui? Pot călători...? (mai mult)
Buna As dori sa intreb, daca cineva stie daca sunt Lupi in Padurea din Pischia? Sper ca este clar, ca este nevoie de cineva, care locuieste aproape de satul, despre care e vorba. :) Nu tolerez "troll"-...? (mai mult)
am o intrebare Când călătorești, cu avionul, la imbarcare care este procedura de percheziție? Si in legătură cu bagajele avem voie cu obiectele din metal cum ar fi inele, lănțișoare...? (mai mult)
Gotogate sunt de încredere? Când primesc biletele de avion?
Poti face plaja după jumătatea lui Aprilie in Antalya? E rece rău apa?
Buna seara, ma poate ajuta cineva cu o agentie de transportari colete din Portugalia ( Estremoz ) pana in Romania ( Galati ). As vrea sa trimit coletul pe data de 14 - 15 Februarie
Buna tututor! Am o intrebare legata de calatoria cu avionul. Vreau sa stiu va rog daca se poate aduce gustari gen alune / ciocolata la bagajul de mana. Tin sa mentionez ca calatoresc cu...? (mai mult)
Cine a mai calatorit pana acum cu Ryanair! Pentru bagaj cu prioritate pot sa am deci un troler\geanta de mana de 55/40/20 si un rucsacel de 30/20/20? Ce recomanmdati genata de mana sau troler? Pe mine...? (mai mult)
Cum trimit un plic din Romania in Londra?
Salutare TPU, stie cineva o cazare buna pe valea prahovei?(sinaia, busteni, azuga, predeal)? Suntem 4 cupluri si am vrea sa inchiriem o casuta unde sa ne putem distra fara prea mari restrictii in ceea...? (mai mult)
Buna tututor! Am o intrebare legata de calatoria cu avionul. Vreau sa stiu va rog daca se poate aduce apa (apa nu suc sau altceva sa fiu clar) la bagajul de mana, si daca da care este cantitatea maxima. ...? (mai mult)
Vreau sa plec in Italia in vizita la o prietenă dar din pacate am bani doar de bilet dus intors in schimb nu o sa am bani cand voi ajunge acolo, oricum stau doar o saptamana dar totusi fie vorba cam...? (mai mult)
Ce este viza de tranzit si cand se foloseste? Trebuie sa platesti pentru viza de tranzit?
Cunoasteti vreo agentie de turism serioasa?
Cat costa biletul de avion Romania ohio?
Imi puteti spune cat costa o noapte la hotel sport din Iasi(in apropiere de palas) Sau daca stiti alte hoteluri decente intre 50-90 lei
am mai intrebat si in trecut despre aceasta chestie dar vreau sa vad daca ma pot lamuri mai bine =)). Deci. eu la vara as vrea sa merg din Arad pana in Tg Neamt dar problema este ca as vrea sa ...? (mai mult)
Cat costa un bilet de tren Giurgiu - Ruse?
Elevii au voie cu telefoanele in tabara?
Audi A7 cam cat scoate consumul, ma refer urban, mixt si in afara orasului, trece de 9 %
Stie cineva cum se poate ajunge din Timisoara in Belgrad? Stiu ca a existat un tren intre cele doua orase, care in august 2017 a fost desfiintat. Exista in prezent microbuze pe aceasta ruta?...? (mai mult)
in ultima intrebare am intrebat daca pot sa ajung din Arad in Tg. Neamt si cam toti mi- ati raspuns ca pot sa ajung cu trenul. este alta metoda de a ajunge fara a folosi trenul? cu trenul este si...? (mai mult)
Cineva care vrea sa faca naveta cu trenurile TFC pe ruta Ploiesti Sud-Targoviste?
Știe cineva niste tabere de vara in care transportul este inclus? Vreau să găsesc o tabăra care să mă ia din oraș și să nu fiu nevoita sa mă deplasez până acolo singura. Vreau sa nu fie în...? (mai mult)
Am 14 ani si buletin, as vrea sa plec cu tatal meu in Austria, pentru a iesi din tara imi trebuie pasaport sau buletin?
Cum ați petrecut la "Serbările zăpezii"? Ce a fost deosebit față de alți ani?
am si eu o intrebare. se poate ajunge din Arad pana in Tg. Neamt fara sa- ti bagi pe cineva care sa te duca pana acolo? Intreb pentru la vara. stiu ca intreb prea repede dar decat niciodata, mai...? (mai mult)
De pe ce muntii ai cele mai frumoase peisaje si panorame din lume?
Am si eu o problema, acum aproximativ 4 luni am venit cu mama in UK, am primit procura de la tatal meu pentru asta, acum vreau sa ma intorc inapoi in Romania dar mama nu poate merge cu mine si ...? (mai mult)
As vrea si eu niste pareri despre Tunisia ( mai exact despre orasul Sousse). Ce parere aveti de aceasta tara? Cum e pe acolo? Exista multi tantari pe acolo?
Dacă am făcut o rezervare pe booking și nu m- am prezentat și acolo scrie ca e nerambursabil, iar eu când am făcut rezervrea am făcut cu un card fără bani și ulterior l- am blocat ca S- a furat...? (mai mult)
Care sunt pasii pentru a obtine viza pentru Japonia, vreau sa-mi gasesc un loc de munca acolo + sa practic arta pe care o vand. Este nevoie sa stii Japoneza fluent?
Cum se procedeaza cu vizele? Gen daca eu stau in Timisoara si vreau sa plec in China si imi trebuie viza, unde platesc viza? Trebuie sa ma duc pana in Bucuresti? Care sunt toti pasii pentru a obtine...? (mai mult)
Dau funda celui care îmi dă un link spre o pagina de unde as putea să scrii despre urbanizarea și problemele urbanizării într-o țară sau pe un continent. Mulțumesc!
Cine a fost in Gibraltar, acolo se poate explora insula mergand pe jos sau musai trebuie luat un teleferic sa urc muntii? Vreau sa fac concediul acolo vara asta
TPU, nu inteleg treaba cu check- in- ul, eu am cumparat un bilet de avion Lisabona - Bucuresti, eu trebuie sa- mi fac check- in- ul, pe site- ul blue air scrie ca nu imi pot face check- in- ul din...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Alex Velea
Esti fan Alex Velea? Te provocam sa rezolvi chiar acum urmatorul quiz!