Cei mai activi useri din categoria Turism pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Bună seara TPU! Nu am mai fost niciodată în Grecia dar mă gândesc că ar fi frumos să lucrez acolo pe timp de vară (chelneriță probabil), întotdeauna mi- am dorit s- o vizitez... și mă gândesc...? (mai mult)
Pun acesta întrebare doar pentru cunoscători. Deci am cumparat biletul de zbor de la wizz am facut chek- in- ul si mi.a afișat permisul de îmbarcare. Eu in trecut foloseam pass wallet....? (mai mult)
Am și eu o întrebare. știu că sună puțin aiurea, dar dacă am închiriat o cameră single și am setat (pe site) pentru o singură persoană, pot să mai stau cu cineva în cameră?...? (mai mult)
In 3 zile este ziua celei mai bune prietene ale mele, si as dori sa inchiriez o cabana la lacul brates din Galati. As dori sa stiu cat e pretul pentru o zi ( nu pentru noapte ), gen de la ora...? (mai mult)
Ce autobuz trebuie sa iau de la gara din Constanta pana la City Park?
Stie cineva un bloc pe care te poti urca... in Craiova. Am inteles ca sunt câteva chiar in centru.
Cu ce GMS sau RATC pot sa ajung la Ovidius Clinical Hospital din Gara?
La zborul cu escala trebuie facut check in de 2 ori
Se poate face bani din Instagram? Am o pagina in care prezint hoteluri de lux hotelsofworld La 10k de subs ofer o vacanța oriunde in lume de 14 nopti
Ma puteti ajuta cu 2 manastiri la maxim 10 km de Vatra Dornei?
Cum pot trece granița Eilat- Taba dacă nu am mașina? Acest site este adevărat, oferă transfer sau e inselatorie, ? https://eilatshuttle.com/eilat- shuttle- booking/ Vreau sa merg pana...? (mai mult)
Ce locuri turistice din europa stiti? Tara si locul se poate si descrieere
Biletele cumparate prin Wizzair, includ toate taxele? Si cu ce nu am voie in bagajul inclus?
Hey. Am 17 ani si planuiesc sa vizitez un prieten in Anglia. Ideea este ca vreau, sa ma rog singura optiune e sa merg singur. Si stiu ca nu pot sa zbor singur decat daca am 18 ani. Planuiesc sa merg la...? (mai mult)
Care e mai ok, Canada sau U.K?
Am rezervat in bilet la wizzair in valoare de 90, cat mai trebuie sa platesc in plus prin transfer bancar? Sau cat ar costa in plus sa fac o alta rezervare si sa plătesc cu cardul imediat? Multumesc...? (mai mult)
As vrea sa vizitez Anglia cu niste prieteni, dar biletul de avion mi se pare foarte scump. Nu știu in ce perioadă credeți că vor scădea prețurile? de obicei vara?
Memento, ce bagaj oferă gratuit?
Zilele urmatoare urmeaza sa merg pana la aeroportul otopeni. Nu sunt din Bucuresti, si as dori sa aflu cu ce pot ajunge pana la aeroport. Am auzit ca sunt autobuze care m ar duce chiar in fata aeroportului,...? (mai mult)
Salut TPU Stie cineva zone arheologice din Prahova si Buzau care nu sunt protejate de lege? As vrea sa le explorez. Orase, paduri etc.
Cât costă un bilet de tren pe ruta: București Nord - Rzeszów, dus-întors?
Vreau să plec cu fiica mea in străinătate si nu stiu daca am nevoie de cazier de la poliție, având in vedere ca o sa zburam cu avionul, iar împuternicirea la notar am făcut- o. Oare chiar o să...? (mai mult)
Pentru cei din Buzău. Ştiţi cum sa ajung de la gară la Gura Teghii? Adica exista vreun mijoc de transport, tren ceva?
stiti daca la companiile TAP air si Blue air ai voie in bagajul de mana cu uscator de par(cu cablu)?(raspundeti dpar daca ati zburat cu acestea). Multumesc!
Am un ford fiesta motor 1300 37 kw imi ramana aprins semnul exclamari de la bord desi frana de mana este lasata am verificat intrerupatorul de la frana de mana si este okcand frana de mana este trasa becul...? (mai mult)
Salut am achizitionat recent un bmw 330 si aseara am inchis masina de dimineata cand sa o deschid nu mai mergea centralizarea si problema e ca nici nu am butuci la usa cum as putea sa o deschid? sta in...? (mai mult)
Pleacă cineva spre Antalya pe data de 20- 21. Aprilie. 2018, si mai are doua locuri dispobile in mașină? Trebuie sa ajung pe 22. aprilie si ma întorc pe 20.mai daca e cineva care mai are doua locuri...? (mai mult)
Merita vizitat Berlinul? Cat costa cu transp public de la aeroportul Schoenefeld pana in centru? Ce prețuri sunt la alimente? Ce trebuie văzut?
Salut ma intrebam ce iti trebuie ca sa poti locui in japonia definitiv acte etc nu doar pe o perioada determinata
Salut vreau sa evadez mai exact din Romania in america cum sa fac sau as vrea sa merg din Romania intr- o tara care este mai usor de traversat america pentru ca nu detin acte pentru a intra in sua statele...? (mai mult)
puteti sa imi spuneti locurile atractive ale bulgariei/marea ei rusia si moldova :) DAU FUNDA!
Bună membrii TPU! Rog pe cine vede această întrebare și știe răspunsul să răspundă (voi da fundă). Care este cel mai retras loc din orașul Philadelphia? ( gen o localitate ce are o pădure mare,...? (mai mult)
Hei! S- a deschis targul de Craciun la Sibiu. As vrea sa merg acolo dar si sa ma cazez pentru o noapte. Stiti ce ar fi mai avantajos? Hotel/pensiune/ garsoniera in regim hotelier. Multumesc frumos! Apropo...? (mai mult)
Ce inseamna standard room ROH
Cazare in Valea Prahovei disponibila de Revelion 2018?
In aprilie eu impreuna cu clasa vrem sa mergem in excursie in maramures. Stiti niste pensiuni/hoteluri ceva mai ieftine? Ce am gasit ii destul de scump, dar sunt unele.si mai ieftine dar nu cu mult....? (mai mult)
Accesul in Republica Moldova se poate face doar prin prezentarea buletinului la vama?
Obiective turistice antropice din Rovinari
Daca am 17 ani si vreau sa cumpar bilete de avion si sa calatoresc pe ruta interna Bucuresti- Cluj+ retur, am nevoie de acordul parintilor, de procuri notariale etc, sau e de ajuns sa ...? (mai mult)
Hei, stie cineva o firma de transportat caini din Craiova către Paris?
Vreau sa-mi gasesc un loc de munca prin care sa calatoresc mult. Ce-mi recomandati? Multumesc!
BUNĂ! aş vrea să mă mut intr- un oraş mic poate chiar comună. Un oraş de munte, să am şi un lac aproape pentru că ador sporturile de apă. Însă vreau să aud părerile voastre. Eu sunt...? (mai mult)
Știe cineva cât costa taxiul pe ruta gara aeroport Cluj? Autobuzul nu circula și în weekend?
Pentru a cumpara un bilet de tren/autocar am nevoie de un act de identitate sau trebuie doar sa platesc pentru bilet?
A fost cineva in Bulgaria cu trenul din Bucuresti?
Un minor in varsta de 16 ani fara 2 luni are voie sa circule cu trenul singur? Sau trebuie acordul parintilor. Si aceeasi intrebare in legatura cu cazarea la o pensiune sau ceva de genul... legal se poate...? (mai mult)
Daca am 17 ani si vreau sa calatoresc cu avionul Bucuresti- Cluj+ retur, am nevoie de acordul parintilor, de procuri notariale etc, sau (fiind zbor pe ruta interna) e de ajuns sa ma prezint...? (mai mult)
Hey TPU Sunt o persoana cu nevoi speciale si trebuie sa merg in Anglia la mama mea, mentionez ca sunt minora, cu insotitor de bord Am tije metalice in picior si aveam o hartie de la doctor, in franceza,...? (mai mult)
Cati cai sunt La 130kw
Salutare, merg cu autobuzul la niște rude în vizita, de la Chișinău spre Berlin și vreau sai bucur cu niște produse de casa, vreau sa întreb mai exact ce este permis să- mi pun în valiza, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!