Cei mai activi useri din categoria Turism pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Recomandă cineva o destinație exotica de vacanță pentru perioada februarie? Undeva sa fie cald si frumos dar și sigur in acelasi timp. Ma gândesc undeva spre emisfera sudică, dacă ă fost cineva...? (mai mult)
Ajutați-mă și pe mine va rog cu o idee de nume pentru o pensiune la Bușteni dar nu vreau nume de flori sau chestii de gen sa fie mai light asa
Salut, as vrea sa- mi cumpar un bilet on- lin de avion direct de pe site- ul companiei respective. Dupa ce- l cumpar cum procedez sa ma duc la aeroport sa fac check- in la aeroport? Este pentru prima ...? (mai mult)
Se pot schimba Ron in Coroane Cehe in Praga?
Ati fost in Italia? Cum a fost? Merita sa mergi acolo? Cum este Pizza Italiana? :P
Unde pot gasi si eu o vila sau o cabana de inchiriat pentru data de 31.12. 2017-1.01.2018 la munte. Vreau si eu un raspuns sincer.
Buna seara am si eu o problema am permis de 2 ani imediat si nu demult mi- am luat o masina pe benzina eu am facut scoala de soferi pe diesel dar problema e ca imi moare motorul foarte des.Ce pot sa fac...? (mai mult)
Am auzit ca au făcut ceva frumos în pădurea Băneasa, cu cabănuțe de închiriat.A fost careva?
Salut dragi prieteni TPU! Merg prima dată cu avionul în luna Decembrie, și aș dori să știu cum e prima oară când mergi cu avionul. Mulțumesc la toți pentru un răspuns.
Poti sa ajungi la Polul Nord cu masina?
de vreme ce in Olanda, iarba este legala, ce politici au olandezii cu privire la cei care vor sa plece din tara (in vacante sau sa se intoarca acasa) si sunt fumatori de iarba, adica ii ...? (mai mult)
De ce se numeste turism de business? -pentru a face turism trebuie sa fi numit turist -ca sa fi turist nu trebuie sa faci o munca platita/remunerata (business)
Judecata de valoare(normativa) economic vorbind, ce este? Cum o deosebim? Nu inteleg termenul.
La check-in wizz air, la document type, am lasat din greseala "OtherDocument",( nu am selectat National ID) dar am pus corect seria si numarul din CI. Oare ma pot refuza la imbarcare? Ms
Salut Exista din Bucuresti, autocare/microbuze/Trenuri care merg in Antalya? Daca da, pe ce site găsesc? Exista bilete de avion low cost pana acolo?
Cat costa un abonament de tren regio clasa 2 pentru o luna, distanta x>y 20km?
În primăvara merg în Belgia și as dori sa știu dacă acolo este vreun loc unde as putea face bungee jumping. În ce locație și cam cat costa.
Heii TPU! Am 13 ani si voi zbura neinsotita de tutore (doar cu insotitor de zbor) pana in America. Am emotii mari, mai ales ca sunt multe ore si mai e si escala la Amsterdam. Ati fost vreodata in aceasta...? (mai mult)
Aș vrea să mă ajutați să întocmesc o listă cu lucrurile de care o să am nevoie in vacanță la munte. Mulțumesc mult
Salut, stiti vreo platforma unde pot rezerva bilete de avion? Am vazut site-ul fly-go, vola. Vreau niste recomandari sau daca site-urile mentionate sunt de incredere. Multumesc!
Buna ziua TPU! In cateva luni urmeaza sa plec din tara. Am un hamster de un an si as vrea sa o iau cu mine. Stie cineva ce companii aeriene transporta si alte animale in afara de pisici si caini? Ruta ...? (mai mult)
Vreau sa trimit o scrisoare in afara tarii insa nu am mai facut asta pana acum, este nevoie de ceva in special? Am fost la posta si mi- a dat un timbru, si ma intreb daca pot sa folosesc si...? (mai mult)
Cum este vremea la începutul lui Mai in Antalya? Se poate face plaja? E calda apa?
Trebuie sa zbor cu avionul pentru prima oara si nu stiu multe.Cand comanzi online, comazi biletul si il tragi la o imprimanta? Cand faci checkinul primesti alt bilet de tras la imprimanta? Ce e ala boarding...? (mai mult)
Despre calatorii.Cum imi dau seama daca mai sunt locuri disponibile la comenzile online de bilete pentru avion? Checkinul se da cu doua zile inainte sau la aeroport? Dar cineva isi cumpara un bilet si ...? (mai mult)
Cine a fost cu work and travel? Cand trebuie sa ma inscriu ca sa plec vara aceasta? Cat de bine trebuie sa stii engleza? Si la ce agentie (studenttravel, amercian experience etc) e mai convinabil?
Salut,sunt student(in Iasi) si ma gandeam sa trag o fuga pana la Ungheni in Republica. Trebuie sa platesc ceva pentru tren?
Pot găsi urși de pluș in aeroportul nuremberg din Germania?
Buna seara tuturor! Pentru a inchiria o camera de hotel, trebuie ca persoana sa aiba varsta minima de 18 ani? Multumesc anticipat!
În România avem plaje de nudism în afara de cele de pe litoral?
stie cineva daca Cascada Niagara ingheata pe timp de iarna? Am in plan sa merg de Craciun dar daca ingheata atunci nu cred ca mai are rost sa merg, va multumesc, dau funda!
Care stațiune balneoclimaterică din România arată cel mai bine și are cele mai bune condiții de agrement?
Hei! Daca mi am luat bilete de tren dus intors (student) si trenul pentru intoarcere e azi la 19, dar eu as vrea sa ma intorc maine, pot sa- mi mai iau alt bilet pentru maine ca student? Ca auzisem ...? (mai mult)
Buna stiti cumva un reparator de calculatoare bun care poata veni la domiciliu pe langa Constanta?
A circulat cineva cu ajutorul serviciului Interrail. As vrea sa merg in Spania cu trenul, da' as dori mai multe detalii despre Interrail. Am inteles ca faci comanda online si apoi iti vine biletu' la ...? (mai mult)
Cum pot ajunge in Antarctica si cat Costa? As Vrea datele disponibile pentru a merge in Antarctica din București.
O întrebare pentru cei care au vizitat Slănic- Moldova. Ce v- a plăcut mai mult? Ce nu v- a plăcut? Pârtia de schi funcționează? Când de lungă e? Ce dotări are? Ce posibilități de agrement...? (mai mult)
Cum ar trebui sa redactez o cerere catre un director pentru a ne schimba autobuzul scolar?
Curând am de zburat cu avionul pana în Barcelona. Port extensii de par clip- on de ani buni și ma simt incompleta fără ele. Vor fi detectate agrafele de prindere la controlul de securitate? nu sunt...? (mai mult)
cum obțin o viza definitiva sau pe o durata mai lunga in America
Ce părere aveți despre Tg. Ocna? Ce v-a plăcut? Ce nu v-a plăcut? De ce da? De ce nu?
As dori sa imi dati un sfat, mai ales cei care au experienta cu muntele. Maine intentionez sa parcurg un traseu montan care pleaca de la Cabana Izvorul Muntelui de langa Bicaz si se termina la Cabana ...? (mai mult)
Salut, care sunt demersurile pentru a obtine o viza pentru ședere nelimitata in Las Vegas / Dubai si costurile? Daca zbor la Dubai cu wizz, taxele de aeroport si de combustibil sunt incluse?
Salut, Exista curse in weekend din piatra neamt spre bicaz? Multumesc
Dacă ar fi să te muți pentru totdeauna într-un alt loc, care ar fi acela?
Salut Care este hotelul cu cea mai mare suprafața din lume?
Minorii (între 14-17 ani) au voie să zboare neînsoțiți cu avionul pe rute interne? Exemplu: Otopeni - Iaşi, Iaşi - Constanța, Iaşi - Cluj Napoca...
Sall TPU, mama vrea sa vn acasa pana pe 10 noiembrie din Italia, am gaait un zbor din Torino Iasi cu 75€ dar nu înțeleg bagajul se plătește separat sau nu poate lua deloc? Ca am vazut pe acelasi...? (mai mult)
Unde se poate face nudism in Romania. Ce nu v-a placut la plaja de mudisti si ce v-a placut?
Cum pot ajunge la Metro 2 din constanta din tomis 3? As vrea un maxi taxi care sa fie cel mai aproape de metro.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!