Ce avem în România mai special pentru un turist străin?
Help! Peste cateva zile nu mai am unde sa stau si acum caut garsoniera de inchiriat in Bucuresti, sectorul 3. Stie cineva la pretul de maxim 600- 650 lei/luna, dar sa fie direct direct prin proprietar...? (mai mult)
Am decis sa merg un weekend la Hunedoara, in principal pentru Castelul Corvinilor. Rezervarea si drumul sunt rezolvate, dar n- am mai fost niciodata in Hunedoara. Sfaturi? Sugestii? Locuri bune de luat...? (mai mult)
Unde se află această clădire? http://www.artofvfx.com/JE2/JE2_FRAMESTORE_VFX_09A.jpg
De ce copacul creste la nord?
A fost cineva la răvășitul oilor la Slănic -Moldova? Ce v-a plăcut mai mult? Ce nu v-a plăcut?
am 17 ani si trebuie sa plec din strainatate catre Romania si am o problema. Este vreo sansa sa ma intorc singur din Romania daca unul dintre parinti e in strainatate?
puteți să îmi sugerați câteva site- uri similare cu acesta http://statistici.insse.ro/shop/?page=catD&lang=ro&category_id=31? INSSE Asi avea nevoie de niste date statistice pentru turism...? (mai mult)
Stie cineva cu cate cartuse de tigari am voie sa plec din Romania spre Anglia cu avionul si daca am voie cu medicamente? Si ce mai trebuie sa fac la aeroport daca am facut check in ul din aplicatia de ...? (mai mult)
Salut, sție cineva din București cum ajung de la stația de metrou Păcii pana la Pajurei? o sa trebuiasca sa fac naveta pana acolo. unde schimb ca nu știu, abia m- am mutat în București. dau ...? (mai mult)
Câte staţii sunt până în gara nicolina din iaşi, începând din gara buhăieşti? Din buhăieşti, până în gara nicolina, câte opriri face trenul? Şi care ar fi durata aproximativă?...? (mai mult)
In perioada urmatoare eu si cativa prieteni vrem sa mergem pe Bucegi 3 zile si ne- am gandit ca la cabana Babele ar fi perfect sa ne cazam pentru doua nopti. Problema e urmatoarea, nu pot vorbi...? (mai mult)
Hey dragii mei, luna viitoare am vrea sa mergem undeva cu iubitul meu intr-un weekend. Insa nu stiu unde am putea, sa fie frumos si ceva de vizitat, indiferent daca e oras sau munte. Aici in Romania!
Privind Check- in WizzAir: Am completat datele de pe pasaport dar (bifanduse automat carte de identitate nationala) nu am bifat "pasaport". Biletul este printat deja. Voi intampina probleme la aeroport...? (mai mult)
Ce mi-ati recomanda sa vizitez in octombrie-noiembrie? As vrea sa merg un week-end undeva (in tara).
Salut, stie cineva un hotel / motel / pensiune care cazeaza minori de 16 (cu buletinul, banii, tot) ani fara parinti / tutore legal? In Suceava.
Bună, caut apartament de închiriat în Berlin, puteți sa ma sfătuiți pe ce site-uri pot cauta, voi fi foarte recunoscatoare
Cine îmi poate propune unde pot face cursuri de limba Germana în Chișinău, pe sectorul botanica sau centru(rog sa răspundeți cei care sunteti satisfăcuți de rezultat )
Salut stiti cumva vreo firma de microbuze care face curse regulate HUSI ROMA SI RETUR
A mai fost cineva la firma Work time in Germania(cu o agentie din Bucuresti sau si fara)? Va rog raspundeti repede fiindca as vreau ai eu sa plec!
Am voie cu selfie stick in bagaj de mana la Wizz? Sau la cala?
Nu vreau sa fie o intrebarea super lunga, o sa trec direct la subiect. De craciun o sa plec in Viena (2- 3 zile) si voiam sa stiu cam cati bani de buzunar ar trebui sa am la mine, micul dejun...? (mai mult)
Am făcut rezervarea in graba pentru prietena mea si nu am realizat ca si- a luat numele meu direct din aplicație, oare cand am sa fac check- inul si ar trebui trecute toate datele ei, ar putea fi o...? (mai mult)
Hei! Cum se ajunge de la Piața Presei la Romexpo, ce mijloc de transport trebuie să iau? (PS : nu sunt din București, cum pot ajunge?)
Ce acte imi trebuie pentru a imi face un pasaport(din acela mai raspandit 5 ani electronic).Taxa se plateste acolo. Poza se face acolo.Trebuie sa ma plimb prin oras sau termin in cateva ore? ...? (mai mult)
M- a intrebat o prietena daca se poate caza la un hotel cu sora ei aceasta avand 18 ani si ea 17. Sunt venite din alta localitate avand tren a doua zi nu au unde dormi. Cum functioneaza treaba ...? (mai mult)
Daca am un cont la o banca in lei si dau comanda de bilet de avion online iar pe site imi apare in euro, se poate face plata. Daca biletul e 100 euro imi va lua 451 lei din cont? E mai bine sa imi fac...? (mai mult)
Unde sa fac un cont ca sa pot scoate bani in strainatate? Cum se face? Doar in Europa poti scoate, Uniunea Europeana? Banii din cont trebuie sa fie euro, daca am lei si merg la un automat ii scoate in...? (mai mult)
Ce parere aveti despre compania aeriana wizz? Ati avut neplaceri? Ce plusuri si minusuri are? Daca i au un bagaj de mana incadrat in dimensiunile lor pot sa i au laptopul intr o mana si dslr ul agatat ...? (mai mult)
Daca merg la profilul de turism si alimentatie la liceu ce meserie pot practica? De preferat in turism
Cum se cumpara biletele de avion? Se poate face o rezervare si sa il cumpar in aeroport? Fara cont bancar sau transfer bancar? Ce e transferul bancar?
Care este difetenta dintre un pasaport simplu si pasaport simplu electronic?
Am inversat din greseala pronumele pe biletul de imbarcare la Ryanair. Stie cineva daca o sa am probleme la imbarcare? Multumesc anticipat.
Care sunt cele mai bune locuri(dupa parerea voastra) de mancat(nu restauorante) in Constanta?
Cam cat ar costa un drum cu autobuzul sau cu taxi-ul din orasul Bals pana in Craiova? Spune-ti pe rand cu fiecare, multumesc.
Stie cineva cam cat ar costa sa platesti un taxi sa te duca cam 1 km pana undeva?
Buna tuturor, am cateva intebari pentru cei care au mai zburat cu avionul. In cateva zile decolez catre aeroportul Luton din Londra, din Bacau cu firma blue air. Sunt neinsotita de nimeni si e pentru...? (mai mult)
Care este cel mai nordic aeroport din Franta?
Am facut rezervare la wizz air si apoi am facut check in. Am primit permisul de imbarcare in aplicatia pentru mobil. Mai trebuie tras biletul la imprimanta, sau mi- l scaneazea direct de pe...? (mai mult)
Cati km sunt de la Cluj la Zalau?
Pentru firma Tarom, check-in-ul se face in aeroport sau online?
As vrea sa vizitez Ungaria împreună cu prietenul meu. Puteți sa mi recomandați niște orașe frumoase în Ungaria unde as vrea sa am și ce vizita. Deasemenea cu ce mijloc de transport v ...? (mai mult)
Am cupoane cu reducere de 50 la suta fiind pensionara, Am dreptul la intrerupere de o zi vreau sa plec spre Galati si vreau sa raman in Bucuresti o noapte plec din constanta?
Buna, stiti cumva daca pot lua cipsuri (mancare in general) si trabucuri (doar 2 trabucuri) in bagajul de mana? Zbor cu Ryanair.
In octombrie vreau sa merg pe traseul Brasov- Cluj Napoca. Ce as putea sa vizitez in acest interval ( exceptie cele care fac parte din Brasov)? Va multumesc pentru raspunsuri. P.S. Merg cu...? (mai mult)
Cine se cazeaza in hoteluri de lux din Romania? Cel mai mult straini sau romani? Iar in hoteluri mai modeste?
Am fost invitat la un eveniment de produse traditionale organizat in alta tara unde o sa zbor cu avionul. Am voie sa duc in bagajul de cala la Wizzair, alcool(50- 70%) si mancare? Daca da, cati litri/kg?...? (mai mult)
Vreau sa răspundă doar cine a fost la Hotelul Prestige Aquapark ex Golden Yavour Vreau sa știu ce băuturi sunt incluse,
De stam deplorabil la capitolul infrastructura de drumuri si nu avem suficiente autostrazi si aici nu ma poate contrazice nimeni ca stam cel mai prost din Europa deoarece pana si Bulgarii ne- au...? (mai mult)
Buna, sora mea este in America si are biletul pe data de 1 octombrie.Ea ar vrea sa isi modifice data plecarii pana in 28 octombrie.Din America nu poate intra pe site- ul airfrance (site- ul de unde si-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!