Cum plătesc la benzinarie, deci pun benzină și când mă duc să plătesc, când îmi vine rândul ce îi zic celui de dincolo de tejghea? Cum procedez?
Cate poze se fac pe minut pe terra? P.S DAU FUNZISOARA
URGENT! Daca cumpar ceva de pe Amazon sau Z6 va trebui sa platesc transportul?
Pot lua in bagajul de mana pe avion brelocuri?
Salut, Dacă iau cu mine intr-o altă tară un pasaport ce nu-mi apartine ( Este a unu-i prieten si nu l-a putut ridica personal la timp) Este vreo sansă să fiu oprit de politia de frontieră
Doresc info despre tunele de refugiu spre exp tunelul casei grand golescu.
Pegasusbg.com sunt de incredere? Cine a fost poate sa zică cu cat bagaj e voie, si daca te lasa in fata hotelului, Bucuresti nisipurile de aur
Dau funda! Urgent! Am nevoie de un transp din Bucuresti - Nispurile de aur - retur 24.9-2.10 Spuneți-mi unde găsesc, stiu ca dupa 15 nu mai merg autocarele in Bulgaria Am nevoie urgent
Vreau sa plec in Germania pentru o perioada mai lunga de timp ( peste 3 luni ).Ce asigurare de sanatate ar trebui sa-mi fac? Ce firme imi recomandati?
Ce trebuie sa fac sacalatoresc cu avionul? Doresc detalii pe teme gen pasaport, bilete, imbarcare in avion.
Am 16 ani si acum sunt in Italia dar urmeaza sa ma intorc in Romania. Doar ca am o problema. Sora mea mi.o cumpărat un bilet de avion pentru adulți, dar eu doar 16 ani. stie careva daca are ceva?...? (mai mult)
Va salut! Va rog frumos, vreau sa- mi fac rezervare pentru avion la Blue Air si nu stiu cum vor evolua preturile. Acum e 625 de lei un bilet pentru Castellon cu plecare pe 16 septembrie, locurile fiind...? (mai mult)
imi planific o excursie de 2- 3 zile in Braila. Imi puteti recomanda niste pensiuni unde m as putea caza, fara mese, imi trebuie doar cazare cu pretul intre 60- 100 lei pe noapte. O singura...? (mai mult)
Marti sau miercuri mi s-a trimis un colet prin Posta Romana, nu trebuia sa ajunga pana acum? Distanta este aprox. de 200 km. Pot verifica unde se afla acum?
Care sunt avantajele / dezavantajele daca vrei sa locuiesti in tarile nordice, scandinave?
Heii! Cei care va luati bilete de tren online, am inteles ca daca nu ai biletul tiparit poti prezenta ID-ul biletului, numele si CNP ul? Merge si asa?
Vineri ma duc la strand si stau acolo pana duminica. Fiind departe de casă Ce as putea sa iau cu mine înafara de haine si telefon?
Este mall in Petrila?
Va pun o intrebare cum se numeste codul de la mapa cu concursul ala de moda
Ieri am achizițonat un bilet de avion de la compania wizz, am ales metoda de plata bancară. M- am dus frumos la otp am băgat tot ce era de băgat dar am uitat tocmai de codul de confirmare alt biletului....? (mai mult)
Puteti sa- mi scrieti daca vreau sa merg cu mocanita in judetul Baia Mare, cum pot ajunge de la gara Baia Mare la gara din localitatea Viseul de Sus, de unde am inteles ca pleaca mocanita? Exista...? (mai mult)
Vreau va rog ruta trenului Orient Express din anul 2017. Multumesc!
Hei buna TPU! As vrea sa merg in Viena și am înțeles ca sunt niște carduri pe care le poți cumpara și ai gratuit intrarea la unele obiective turistice din oraș.Imi puteți da mai multe informații...? (mai mult)
Pot să mă întorc în țară fără însoțitor cu avionul? Am 14 ani
Cine stie unde se foc plimbarile cu elicopterul la preturi accesibile. O lista de preturi si durata zborului precum si locatia este apreciata.
Cum e posibil ca un bilet de avion de la Bacau catre Dublin cu compania aereana low cost Blue air pentru joi 7 septembrie sa coste aproape 400 euro?
Hello guys! Stie cineva ce mijloace de transport exista sau cum pot ajunge de la Brasov/ Moieciu de Jos la Moieciu de Sus? Am cautat pe net dar am gasit doar taxi/ uber. P.S nu am masina
Aa dori daca imi poate spune cineva care a fost in Thassos.A mers cineva in Thassos cu transportul in comun? Au orar ok? ca am citit pe unele site- uri ca merg f rar gen doua pe zi. Pentru a ajunge pe...? (mai mult)
Hello Guys. O sa merg 4 zile in Cluj cu un prieten. Puteti sa imi spuneti ceva locuri frumoase de vizitat? Multumesc.
Buna seara, tocmai ce mi- am facut check- in online toate bune si am fost foarte atenta sa nu gresesc, am primit email cu firmat pdf sa- l tiparesc. observ ca la exp nu scrie corect ci 31/12/9998? poftim....? (mai mult)
Ce ar trebui sa imi iau cu mine pentru o vacanta de 8 zile? ( Sibiu-Brasov-Constanta-Mamaia, cu masina)
Salutare, Peste 2 luni o sa plec in Ungaria, Balaton. Imi puteti spune va rog ce moneda se foloseste acolo? Ce bani trebuie sa am? Multumesc
Am o dilema putin mai rara si bizara. Sunt barbat, gay si casatorit cu un alt barbat legal in Marea Britanie. Ne- am casatorit in 2015 si tot in 2015 am adoptat un baietel care acum are 2 ...? (mai mult)
Azi la 8:30 voi pleca in Maldive și am câteva întrebări legate de avion. 1. Care sunt șansele sa se prăbușească (am frica de avioane) 2. Avem voie cu carioci și creioane...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cum e zona Piata Alba Iulia(la rond) din Bucuresti?(consider sa ma mut acolo). E o zona linistita? Multumesc!
Salut, vreau să mă duc in Republica Moldova cu părinții am buletin dar vârstă mea este sub 18 ani, ca sa ma pot duce trebuie sa am pasaport sau pot doar cu buletinul? Mulțumesc!
Hei TPU Stie cineva cum as putea ajunge din Colentina (unde a fost vechiul avion) la Sala de sport Rapid din Giulești (cu transportul in comun)
Buna tuturor. Săptămâna viitoare va trebui sa plec din tara. Este prima dată când zbor cu o companie de linie - Tarom - si am inteles ca am posibilitatea de a face check in.ul la acele kiosk.uri...? (mai mult)
Salut, un amic de- al meu ar dori sa facem o vizita in Albania mai exact Tirana, vreau sa stiu parerea celor care chiar au fost acolo sau care sunt de acolo, am intrat pe site- ul ambasadei si prezinta...? (mai mult)
Peste doua saptamani ma duc in vizita la Brasov si as vrea sa stiu daca este pus la dispozitie vreun mijloc de transport pentru a ajunge la Castelul Bran din moment ce noi nu dispunem de masina...? (mai mult)
Cati km sunt din Olanesti pana la schitul Pahomie?
Intentionez sa să plec cu masina in Germania zona manhein, ma poate ajuta cineva cu niste informatii, taxe, vigneta etc...
Hey,ce imi puteti spune despre transportul cu My bus? E o firma serioasa? Am vazut ca au preturi ok, as dori sa merg cu ei in Limenas.
Dintre toate stațiunile din Brașov de schi, care estea cea mai favorabilă pentru o vacanță de Crăciun? *Să fie cât de cât aproape de orașu Brașov, să ai ce face prin stațiune,...? (mai mult)
Mai exista trenuri cu compartimente sau acum toate sunt de tip "vagon deschis"? Daca mai exista, cum pot afla despre aceste trenuri pentru o anumita ruta?
Salut TPU? As dori un răspuns legat de traseul București nord/obor - Fălticeni. Merg acolo pentru școală de subofițeri și as dori sa ajung cât mai aproape de școala respectiva. Mulțumesc anticipat!...? (mai mult)
As dori să închiriez o cabana/vila/casa pentru perioada sărbătorilor de iarnă undeva la munte. As vrea sa fie un loc undeva la marginea unui oraș sau pe munte și să se poata desfășura activități....? (mai mult)
Aș vrea să știu dacă intr- o cameră de hotel dublă pentru 2 persoane, pot sta si 3 persoane? Este permis? Oricum noi nu vom sta prea mult pe la hotel ci mai mult prin oraș. Am putea spune că a...? (mai mult)
Ca sa treci granita din Romania in Republica Moldova ai nevoie doar de buletin?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!