Salut tuturor. Poate cineva sa- mi scrie daca se poate calatori cu trenul in zona Transalpina si Transfagarasan? Sau macar in apropiere de aceste doua obiective turistice? O singura agentie turistica...? (mai mult)
Hei TPU as avea o mare dar mare problema. Ma numesc Rafael am 15 ani sunt din oradea si am o sora in Iszdrael care are 5 copii dar nu ma pre- a inteleg cu ei din cauza ca ei vorbesc araba si cu greu engleza...? (mai mult)
Buna Am 17 ani și vreau sa merg in vacanța in Turcia, dar nu cred ca pot intra pur și simplu pe teritoriul turcesc. Îmi puteți spune de ce acte am nevoie? merg cu iubitul meu (deci fara parinti) ...? (mai mult)
Buna ziua prieteni, săptămâna viitoare plec in concediu cu prietena, in Valencia. Aveți idee cam care ar fi bugetul potrivit / maxim de cheltuiala pentru 2 persoane / 6 zile? Deoarece am achitat ...? (mai mult)
Nu prea am calatorit cu trenu de mult si nu mai stiu cum e, vreau sa va intreb biletu trebuie cumparat din statie sau pot si in vagon cand vine controloru sa imi cumpar de la el?
Doresc detalii despre intrarea secreta a tunelului de refugiu ce apartine palatului Ghica.
Hei, ce se intampla daca am facut rezervare online si nu mai vreau sa platesc taxa de anulare in caz ca nu ma duc? Cand am facut rezervarea nu am introdus nici un card de credit, doar numele meu si...? (mai mult)
As vrea si eu sa stiu cu cat taxeaza wizz bagajele de mana, de ex am un rucsac si cam depaseste cu 3-4 cm dimensiunea pe lungime! Ce taxe se pot aplica?
Buna ziua TPU daca daca sufar de diabet am voie sa imi iau medicamentele la bordul avionului (insulina...)?
Va rog sa imi dati un sv cu admin freee
Am nevoie de recomandari pentru o vila, casa, duplex, apartamente vecine... ceva de inchiriat, 6 dormitoare, 3 - 4 bai, perioada 22 decembrie - 5 ianuarie, in București sau pe langa. Dupa cum...? (mai mult)
Daca cineva a cumparat bilet de avion online si a zis ca mi-a luat si mie, cum pot verifica asta?
imi spuneti va rog in ce oras sunt cei mai multi romani?
Am facut o rezervare online la wizz air si mi am scris doar un singur prenume, este cumva vreo problema si pe permisul de imbarcare imi apare Balbaie Bogdan si pe site Bogdan Balbaie. si am platit cu ...? (mai mult)
As dori sa știu și eu până la ce oră au program microbuzele pentru cursa Constanta-Costinesti Multumesc anticipat!
Buna! Sunt la profilul turism si alimentatie. Ce facultate as putea urma dupa terminarea liceului? Ce meserie as putea avea? Multumesc!
Care e cea mai apropiata salina naturala de judetul Timis?
Ce destinatii de weekend dinspre Bucuresti recomandati?
Sall TPU, stie cineva cat costa un bilet dus intors Bucuresti-pitesti?
Imi puteti recomanda cazari ieftine din Costinesti?
Exista bancomat BRD in Paralia Katerini, Grecia? Multumesc
Booking.com Salut TPU, nu inteleg faza cu intervalele de ore de la check-in si check-out, adica trebuie sa ma incadrez in acel interval de ore? FUNDA
Salut, Am o garsoniera data spre inchiriat la booking.com, s- a facut o rezervare prin mail iar eu am raspuns dupa doua zile cum ca nu am garsoniera libera in perioada respectiva, cei de la booking...? (mai mult)
A fost cineva în Italia de curând? Ce regiune? Care sunt prețurile? Vreau ca anul viitor să călătoresc pentru aproximativ o lună- o lună și jumătate prin toată Italia singur sau împreună...? (mai mult)
Ce cazare din Costinesti recomandati pentru tineri?
Cum ajung de la Piata Unirii pe str.Ritmului nr.45 la autogara Codreanu
Care credeti ca orasul cel mai linistit din Romania, adica sa nu fie batausi, betivi, romi, doamne mai batrane care sa barfeasca la orice colt de strada, sau copii retardati, adica sa nu se ...? (mai mult)
Pentru a merge la Tulcea cu trenul din Iasi de la ora 22(CFR) este nevoie de rezervare? Nu se poate lua bilet pe loc de la casa de bilete?
Bună, în curând voi împlini 18 ani şi vreau să vă cer sfatul. Locuiesc în Constanţa, dar nu prea ştiu localuri bune, unde aş putea să ţin un "majorat" mai mic. Vor fiI cam maxim 10 persoane....? (mai mult)
Dacă rezerv niște locuri pentru o cursă cum ar fi Brașov -Nisipurile de Aur (Bulgaria), și mă ia dintr-o anumită locație unde plătesc? La autocar ( șoferului)?
Cat timp durează că sa faci o declarație privind acordul unuia dintre părinți pentru ieșirea din țară a minorului însoțit de celălalt părinte, vreau sa merg in Bulgaria cu tatăl meu și mama...? (mai mult)
Salut Pe unde este liceul nicolae balcescu in medgidia? dati-mi un punct de reper ceva. Multumesc!
Având în vedere atentatele din Barcelona si din Cambrils, ar trebui sa fiu sceptic în legatură cu plecarea la mare, în Spania, în provincia Alicante? Să anulez sejurul? Menționez...? (mai mult)
Cat cheltuie un cuplu pentru o vacanta intr-o statiune montana de 3 zile in medie?
Va rog sa raspundeti doar daca stiti exact! In perioada 30 august- 3 sept. plec in istanbul. Am ales o perioada foarte aiurea, nestiid in momentul rezervarii ca este bairamul in acea perioada. Stiti...? (mai mult)
Pot călători în Grecia în cazul în care mai am 3 zile până fac 18 ani doar cu buletinul pe care mi l-am schimbat deja?
Maine plec la mare, si nu stiu ce sa fac in masina ca sa nu ma plictisesc! Imi puteti da cateva idei?
In ce insula din Grecia sunt cele mai multe magazine?
Bună credeți ca pot sa plec in voiaj singură mentionez ca am bani de avion dar si pentru hotel, stiu sa vorbesc engleză vă intreb oare mai este ceva pe care eu nu stiu
Vreau să îmi fac o vacantă problema este ca sunt in depresie si as vrea să mă relaxez vizitând o țară dar nu știu pe care să aleg dintre Grecia sau Egipt? mentionez ca am bani de ajuns mama ...? (mai mult)
E neaparat nevoie sa stii o limba straina pentru a lucra ca ghid turistic?
Imi puteti spune cum e mai rentabil sa iau cazare in Bulgaria? Cu all-inclusive sau fara? E scumpa mancarea la restaurante? Va multumesc!
Ce spuneti de traseu Busteni - Valea Jepilor - Cabana Caraiman? Cat de dificil este?
Hei. Care sunt plajele cu cele mai interesante scoici din Grecia?
Hei. Stie cineva in cate ore ajung cu autobuzul in Grecia?
Daca merg in Grecia este obligatoriu sa fac asigurare medicala?
Hei. Vreau sa merg in Grecia luna urmatoare. Am voie cu alcool daca merg cu autobuzul sau cu avionul?
Am o intrebare pentru oamenii care merg pe munte: Se poate dormi la cabana babele cu cortul in aceasta perioada? Sau este prea racoare? Ar fi un loc?
Salut.Am o intrebare pot merge cu bicicleta in RATB 406? E o linie preoraseneasca din Chiajna pana in Lujerului
Ce salariu poti avea ca ghid turistic?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
anonimus272727 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!