Cum ajung din voluntari la stefanesti Dau funda Repede va rog Multumesc anticipat
As vrea sa achizitionez un GPS auto si am observat ca multe dintre ele nu au harti. Imi puteti da niste site-uri de unde pot descarca harta Romaniei pentru GPS? Multumesc!
Ce v-a placut mai mult la 'Zilele orasului Targu Ocna?
Pt cei din Ploiesti.As vrea sa stiu...din nord (de la spitalul judetean) cu ce masina/tramvai trebuie sa merg pentru a ajunge pe strada Marasesti, la Palatul Copiilor.
Aş vrea să mă duc la Castelul Bran şi vreau să ştiu următoarele chestii : 1. Câţi litri de benzină ar fi de la Râmnicul Sărat - Castelul Bran dus şi întors şi cam cât m- ar costa. ...? (mai mult)
pentru Cei din Iași sau cei care au vizitat locurile din oraș, unde este accesul în biblioteca universității tehnice, , Gheorghe Asachi, , ( cea mai frumoasa biblioteca ), prin universitate?...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu o informatie? M- ar interesa cat costa un bilet (de avion) din Londra (aeroport Luton) spre Newcastle? Si daca sa poate sa- mi dati niste site- uri cu mai multe informatii....? (mai mult)
eu stau intr-un oras din judetul Arad! Si sunt curios care oras e mai frumos Arad sau Timisoara?
As dori sa aflu cum pot ajunge de la Bucuresti la Chisinau cu alte mijloace in afara de tren. Eventual cu autocarul. Cat costa si daca circula si duminica. Va multumesc
Poate să îmi spună şi mie cineva nişte locuri frumoase de vizitat în Vamă? Ce e așa special acolo? Anul ăsta e prima oara când o să merg.
Am o urgență și am nevoie de ajutor.Cine știe locuri libere de cazare in Eforie Nord pentru 2 adulți și 3 copii?
Buna, maine voi pleca la Complex Cacica, as vrea sa aud cateva pareri (de la persoane care au fost) desspre acest loc, este real? adica am auzit ca multi oameni au fost fraieriti, adica se uitau la...? (mai mult)
Urgent! Dau funda Spuneți-mi va rog daca site-ul trendy-travel.de (cel din Germania ), este adevărat sau e firma fantoma?
Salut lume! Voi merge in excursie cu avionul (wizz air) si ca bagaje mi- am luat doar cel de mana ca era gratis. Pe langa bagajul de mana, prietena mea mai poate lua cu ea in avion si o poseta? Mersi...? (mai mult)
Pe ce programe pot vedea meciuri de fotbal romanesti in Bulgaria?
Default Skoda Fabia (2002, 1.4 ) Salut, as dori cateva sfaturi de la voi pentru urmatoarea problema Am o skoda fabia 1.4 benzina ( 2002 ), si am cumparat'o recent in urma cu 2 saptamani pe drum,...? (mai mult)
Salut.Voi merge într- o excursie în Spania și vom trece si prin Andora.In Andora cumpărăturile se plătesc în euro sau exista vreo monedă locală și din acest motiv trebuie să schimbi euro în...? (mai mult)
Hei, TPU! Am o întrebare. Dacă, de exemplu, eu aştept în aeroport avionul care zboară către Spania, iar, la un moment dat, avionul ajunge in România si urmează să decoleze în Spania,...? (mai mult)
Astazi m- am hotarat impreuna cu familia si niste prieteni sa plecam in Grecia (Creta). Am inchiriat o casa si am cumparat biletele de avion. Acestea sunt biletele: https://imgur.com/gallery/0wxSU ...? (mai mult)
Cum pot ajunge din Romania in orasul polonez Przemyśl? Vreai toate variantele va rog.
Salutare. Exista autobuze, , microbuze din Bucuresti spre Belgrad? Pica varianta cu avionul cu Tarom- Air Serbia si tren( a fost anulata ruta Timisoara Belgrad cu schimb de legatura la Vrsac). Cu masina...? (mai mult)
Eu daca am terminat facultatea acum, carnetul pana cand e valabil, care e data pana cand am reduceri?
Rezervare Booking / nerambursabil - Buna, am făcut o rezervare pentru un sejur in Bulgaria All inclusive, trebuia să plătesc cash in momentul in care ajungeam la hotel, dar trebuit să completez...? (mai mult)
Era un site pe care scriai exact in ce locatie din Bucuresti esti si in ce locatie din Bucuresti vrei sa ajungi si la rezultate iti arata toate mijloacele de transport cu care poti ajunge acolo si cum ...? (mai mult)
Buna TPU... recent am primit un colet cadou de la o cunostinta din India si nu sunt lamurita in ceea ce priveste taxele vamale de la dhl, desi am citit termenii si conditiile de pe site de mai multe ori....? (mai mult)
Știe careva vreo casa sau un loc abandonat din Focșani? Dau funda
Stie careva de unde pot lua un autobuz aproape de prin zona stazii Lungu din Brasov care sa duca spre castel? Multumesc anticipat
Voua care vi se par cele mai frumoase/urate orase din Romania?
Vreau sa stiu cat costa un km la taxi in Punta Cana si cat e cu transp in com. Si ce hoteluri de 5* all inclusive recomandați care sa fie intr- o zona buna? Si care e cea mai ieftină...? (mai mult)
Heeei, as vrea sa stiu daca se poate lua tren din Pitesti si sa ajunga in Brasov sau este ruta doar din Bucuresti?
Pe 27 august o sa plec in dubai, cu avionul. Mai putin important. Vreau sa va intreb daca ai voie cu bateria externa in avion? La bagaj de mana. Va rog cei cu experienta si care stiu ( nu vreau...? (mai mult)
Ai voie cu baterie externa de 20. 000mah powerbank in avion? Daca da nu poate exploda?
Cate este cel mai inalt varf muntos din Romania?
Buna, saptamana viitoare urmeaza sa calatoresc la Iasi, puteti sa imi recomandati unde as putea sa ma cazez, pentru o noapte. Ar fi de dorit hostel. Multumesc
Merge cineva la mare,plec azi si ma întorc duminică, ofer transport gratuit
Pot sa calatoresc singura cu avionul de la Bucuresti la Cluj daca nu am inca 18 ani?
Stie cineva cât costă un bilet la cuseta de la Suceava la deva?
Buna! Vreau sa merg in vacanta cu familia în Serbia și Croatia.Am văzut că pot iesi cu buletinul. Intrebarea mea este un minor de 17 ani poate iesi din tara cu buletinul sau are nevoie de...? (mai mult)
As dori o aplicatie de invatat germana cu meniul in romana (Nu Doulingo) sau in site
Este cineva din Piatra Neamt sau Bicaz sa imi spuna daca exista vreun mijloc de transport spre Durau? Nu gasesc absolut nimic pe net informatii...
Cum pot ajunge in Durau, daca nu am masina? Vreau sa ajung pe varful Toaca
Cine imi spune care este distanta de la orasul Falesti pana la Radoaia, de dorit info. in cate minute pot sa ajung acolo.Sau cine stie sa- mi zica in cit timp ajungi din Balti pana la Radoaia?! Va rog...? (mai mult)
Care oras mare din tara vi se pare cel mai frumos? Aici ma refer la Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara si eventual Constanta.
Stiu ca pentru a iesi din tara ai nevoie de un insotitor major si de o procura de la parinti. Dar oare pot sa ma intorc in tara singur? Am 17 ani. Astept raspuns rapid! Va multumesc anticipat
imi puteti spune cum ajung in Eforie Nord din Constanta? Excluzand trenul si taxi-ul. Multumesc!
Salut, am pe cineva care a trecut vama cu mine,avand procura pe numele meu si procura mi-a oprito la vama, poate trece cu altcinev peocura fiind pe numele meu?
Varul meu mi- a dat o bicicleta care nu am mai folosito problema e ca trebuie sa cumpar rotile si l- am intrebat ce marime sunt si a spus ca erau pe 26 nu mai stie exact de ex(26.1.95) si eu vreau...? (mai mult)
Vreau sa merg în concediu cu părinții și fratele mai mic. În ce loc as putea merge la mare? Care e mai curata și mai frumosa. Eu as vrea Eforie Nord.(stam 6 zile) Mulțumesc Voi unde...? (mai mult)
Salut.La începutul luni septembrie merg în Andora. Este adevarat ca acolo sunt preturile mai mici? Am inteles de la cineva ca din septembrie începe sezonul traducerilor și acolo și m- ar interesa ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?