Cei mai activi useri din categoria Turism pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Salut.La începutul luni septembrie merg în Andora. Este adevarat ca acolo sunt preturile mai mici? Am inteles de la cineva ca din septembrie începe sezonul traducerilor și acolo și m- ar interesa ...? (mai mult)
In perioada urmatoare urmeaza sa plec in vacanta cu masina in Bulgaria, masina insa nu este pe numele meu ci pe al unui membru al familiei cu care nu am acelasi nume. Intrebarea mea este daca...? (mai mult)
De ceva timp au inceput sa nu imi mai placa prea mult vacantele...adica acelea la mare si asa...mi se pare ca e mai frumos acasa unde ma pot intalni cu prietenii si unde sunt familiarizat.Numai eu sunt...? (mai mult)
Voiam să știu dacă putem merge la mare un grup de prieteni format din 4 minori de 17 ani și un major de 18 ani? Daca se întâmpla ceva este majorul de 18 ani responsabil și riscă cazier? Sau...? (mai mult)
Care este dupa parerea voastra cel mai "occidental" oras al Romaniei? Aici ma refer la lume, la mentalitate, la atmosfera care se simte in acel loc, efectiv iti reaminteste un pic de vestul Europei.
Municipiu si județ este echivalent cu oraș?
Buna TPU Vreau un raspuns de la cine stie sigur, am 2 sticle de 30ml de lichid pentru țigara, în bagajul de cală la avion ar avea ceva probleme? Adică e interzis? Chiar nu am gasit nimic despre ...? (mai mult)
Hei! E periculos sa ma plimb singura printr-un oras dintr-o tara straina? Cum ar fi Belgia,Olanda, Germania
Care sunt cele mai acceptabile hoteluri sau pensiuni de pe litoralul Marii Negre? Daca se poate sa fie aproape de mare ( sa nu fie necesar transportul cu masina ), pret convenabil ( pana in...? (mai mult)
Marti mi- am propus impreuna cu un priete sa strabatem un treseu ce incepe din Cheile Sugaului, eu sunt pasionat de fotografie, iar el vrea doar o gura de aer proaspat. Problema e ca nu am gasit...? (mai mult)
Buna,voi pleca in concediu in Zakynthos. As dori sa ma ajutati,cei care ati fost recent sau cunoasteti pe cineva care a fost, de ce suma de bani am nevoie pentru 6 zile acolo? Multumesc!
Bunã TPU, ma adresez in special celor care au calatorit cu masina in Bulgaria mai exact in zona Nisipurilor, deoarece urmeaza sa merg in vacanta pe ruta Giurgiu Ruse Varna Nisipuri si sunt cam speriata...? (mai mult)
Câte ore faci din București pana la Maramureș?
Cum vi se pare Maramureș ca destinație de vacanta? Cu trenurile CFR din București se poate ajunge acolo?
Care credeți ca este cel mai frumos oraș/destinatie din România pentru a petrece un week-end de neuitat cu perechea ta.Adică sa ai ce vedea, ce te impresiona. Cu exemple va rog
Cum sunt receptiile de la hotel in Turcia? Singur iti completezi formularul, controlează pasapoartele si apoi iti dau cheile de la camera? Am nevoie de cineva care a fost din multe ori in Turcia la diferite...? (mai mult)
Voiam sa va intreb daca exista vreo aplicatie cu care sa vezi cu ce persoane vei sta in avion... adica numele lor. dau funda celui mai bun
Hei! Am nevoie urgentă de cineva care a fost la hotelul Sueno Golf sau Sueno Deluxe din Belek, Turcia. Am niste intrebari legate de acest hotel
Hei! Stie cineva daca te poti caza la un camin al unui liceu (student fiind), avand in vedere ca am intrat la taxa si ca cei de la taxa nu au locuri la caminele studentesti in Bucuresti? Astept doar raspunsuri...? (mai mult)
In cate orase din Romania ati fost si ce parere aveti despre ele? In ce alte orase din Romania ati vrea sa mergeti?
Buna, Mi- am luat o viza de Canada pentru ca voi face o calatorie acolo de cateva zile. Stiti cumva daca ruta avionului e cu escala in SUA, trebuie sa mai fac ceva sau sunt lasat sa trec linistit? ...? (mai mult)
Unde pot gasi chirie ieftina in Bucuresti timp de o saptamana?
Salut.Merg in excursie cu tata în Barcelona și mi- a spus că vom vizita și Andorra.Am auzit ca acolo sunt preturile mai mici.M- ar interesa în magazinele precum:Pull and Bear, H&M, Muzee, Kenvelo,...? (mai mult)
Site-ul virail cu mersul trenurilor e de incredere? Adica daca acolo scrie ca am tren din orasul meu la ora x pot sa ma bazez pe asta?
Pentru a ajunge la Sighisoara din Tulcea se trece prin Transfagarasan?
Bună unde pot găsi și eu bilet la cuseta ca nu mai găsesc niciunde?
Cam cat se sta la coada la Manastirea Prislop? Fiindca am facut un traseu in zona si ne ia cam 6-7 ore drumul si nu as vrea sa ajungem si sa stam la o coada de 4 ore :)
Va rog, merg din Oradea in Viena cu masina pentru o noapte. Unde as putea parca masina si sa o mai gasesc a doua zi? Bineinteles cat mai ieftin. Am inteles ca sunt parcari la marginea orasului Parc and...? (mai mult)
Ma duc in tabara la Amara si nu stiu ce sa iau cu mine... vreau sa sa mentioanez ca acolo e un lac in care putem intra si ca e o tabara bazata pe mult spor.Ce as putea sa imi iau la mine?...? (mai mult)
Ce piscina in aer liber stiti in Brasov sau Poiana Brasov? *funda*
Poate sa imi spuna cineva care mai sunt tarifele la trenuri pe ruta Bucuresti -Chisinau?
Pot calatori cu avionul din Moldova in Italia cu bagaj de mana cu un fidget spinner de metal, e putin ascutit?
Am o intrebare : Daca la Aqua magic (Mamaia) apa este incalzita
salut am o intrebare maine merg la therme cu prietenele mele adica ammai fost de zeci de mii de ori la therme dar acum merg cu prieteni si niciodata nu am mai fost cu prieteni decat cu familia ...? (mai mult)
Salut.Plec cu tata si 2 rude intr- o excursie cu autocarul pe un circuit, ea durează 13 zile.Pana in ziua a 6- a avem numai mic dejun la hotelurile unde suntem cazați iar următoarele zile (din ziua...? (mai mult)
La hotel Apollo in Eforie Nord este voie sa mergi la piscina hotelului daca nu esti cazat acolo?
Buna, pentru cei ce au fost la Hotel Atlas (ultra all inclusiv),imi puteti da informatii despre barul de pe plaja, va rog!
Vreau sa merg la Turda la salină. A mai fost cineva? Cum e acolo? Dacă merg merg aiurea sau e ceva de admirat? Am mai văzut poze pe internet dar. Mulțumesc
Buna ziua TPU! As vrea sa ma duc cu familia eu+ sotul+ 2 copii(2 si 12ani) intr- o scurta vacanta in tara. Vreau recomandari de cabane sau pensiuni, casute care sa aiba PISCINA neaparat. Ar fi frumos ...? (mai mult)
Buna TPU.mi s-a cumparat biletul de avion din tara intrebarea este daca eu pot scoate biletul de la aeroportul de unde plec?
Hei TPU, deci o prietena mi- a povestit ca verișoara ei a plecat la tabara in Bulgaria(multe detalii nu mi- a povestit). As vrea sa aflu și eu dacă e interesant acolo, da voie sa te scalzi in mare, ...? (mai mult)
A fost cineva in tabara la mare la hotel AZUR, in 2015 sau 2016? Cum e mancarea, conditiile de cazare si plaja. Multumesc
A fost cineva in tabara la mare la hotel AZUR, in 2015 sau 2016? am prins loc de la facultate si as dori sa stiu la ce sa ma astept. Cum e mancarea, conditiile de cazare si plaja. Multumesc
Pana cand e valabila legitimatia de transport (la tren) pentru studentii in an terminal?
Buna, ieri la stiri au spus ca 10 hoteluri au fost inchise, unul la olimp(hotel banat)si noi am avut bilet acolo cu exmitur, cand am auzit am sunat la agentie si au sunat hotelul si au zis ca doar au ...? (mai mult)
SALUT, vreau să merg în Constanța în vacanță în august, vom fi 4 persoane, avem nevoie de 2 paturi, bucătărie și baie cu apă caldă, nimic altceva, am încercat pe olx dar acolo sunt prețuri...? (mai mult)
Cum pot sa-mi deschid un blog de calatorie? Un site in care sa scriu orice mi-a placut in tara,locuri,localuri, etc.
Pentru cei care au vazut Praga și știu destul de bine orașul : cand am trecut pe aici, pe strada NERUDOVA am văzut la un magazin niste ornamente ( nu știu cum să le Zic pentru că nu sunt ...? (mai mult)
Cum este plaja si adancimea apei in Costinesti? este adevarat ca e foarte adanca si periculoasa? nu am fost niciodata si as dori sa stiu daca e ok
A fost cineva in tabara la mare la hotel AZUR, in 2015 sau 2016? eu voi merge saptamna viitoare cu loc de la facultate si as dori sa stiu la ce sa ma astept. Cum e mancarea, conditiile de cazare si plaja....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Draghici_Andrei_Madalin_2000 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!