Cei mai activi useri din categoria Turism pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Buna TPU vreau sa ma mut in America și vreau sa știu in ce zona sunt locuințe mai ieftine dar sa fie o zona (Oraș) frumoasa
Buna TPU >.>Pot calatorii in Anglia cu buletinul? Pasaport nu am de asta si intreb, nu am zburat niciodata cu avionul >.>
Haide'ti ca sunt disperata mi- a mancat sufletul bagajele astea de mana la avion..bagajul meu trebuie sa aiba 10 kg si eu am un troller dar e de 19 kg se incadreaza in dimensiunile unui bagaj...? (mai mult)
Salut, doresc să închiriez o mașină în Buzău de la firma Fast Rent Car, dar nu știu dacă sunt serioși. https://goo.gl/maps/LcbdsZLVTrJ2 Mulțumesc anticipat, aștept răspunsul vostru.
Am 14 ani impliniti si am o intrebare: Ma pot intoarce din Germania cu avionul( wizz air)?
Salutare TPU, am si eu o rugaminte...stie careva cand mergi cu cainele din Germania in Romania daca are nevoie de cusca sau nu? Am citit si in alte parti si unii zic ca merge si fara cusca, altii ca ...? (mai mult)
Buna tpu...in bagajul de mana am voie sa pun placa de par?
am o nelamurire! Deci constanta este un oras care cuprinde mai multe statiuni?
Imi poate spune si mie cineva nste hoteluri sau hosteluri ieftine in Bucuresti? Cam in apropiere de centru vechi.
Am si eu o intrebare pentru voi, sunt in Anglia si merg in tara pentru cateva zile si am bilet la avion, iar in bilet e inclus doar bagajul de mana cel de 10 kg. daca am valiza de 10 kg si ...? (mai mult)
Am facut si eu o rezervare Bucuresti- palma de Mallorca cu escala in Hanovra la plecare si la intros in Madrid, cand am cumparat biletele online. am descarcat rezervarile si acolo imi spune ca check-...? (mai mult)
Imi poate spune cineva (din Bucuresti de preferat) unde e statia de autobuz la Gara de Nord pentru linia E780(cea care duce la aeroport)? M- am uitat pe google maps si sunt mai multe, si n- as ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare legata de procura. Eu am procura facuta in Romania pe 3 ani. Acum sunt in Italia de 2 saptamani si vreau sa plec in Portugalia. Imi trebuie sa traduc procura in limba...? (mai mult)
am 16 ani si urmează sa plec împreuna cu tatăl meu in Barcelona (cu avionul ) si desigur o sa am împuternicire de la mama dar cand o sa trebuiască sa ma întorc va trebui sa vin singur...? (mai mult)
Locuri de vizitat în țară, cât de multe! Pot fi și locuri mai puțin cunoscute dar aș vrea să știu de ce credeți voi că ar merita. Nu vreau să le luați de pe Google, mă descurc, ...? (mai mult)
Nu am mai fost la mare de 12 ani si nu stiu cum e la statiunea Saturn. poate ati fost pe acolo si doriti sa-mi spuneti parerea voastra...si inca o intrebare.E rece apa in mare?
Care este cel mai lung tunel CFR din tara? Lungime si locatie
Ce tara este ce mai buna dintre suedia si norvegia?
Imi puteti recomanda un hotel ieftin in neptun?, merg pana acolo cu duba sa transport materiale de constructii.
Hei TPU, Stiti ceva despre Castrul roman Pietroasele, se poate vizita? Gasim pe cineva acolo, se plateste, sau mergem singuri si vedem ce se poate? Multumesc!
Cu ce as putea sa ajung din Costinesti in mamaia?
Ce parere aveti despre: https://www.luvie.ro/top-cinci-destinatii-de-vara-spania.html?
Unde e in Bucuresti Romana Amzei?
Stie cineva cum pot obtine o viza pentru America? (vreau sa visitez)
Cam la cati km. de orasul Sibiu se afla Transfagarasanul? Funda+vot.
Cam ce as putea vizita la mare in Neptun? Ceva atractii turistice, hoteluri e.t.c
Salutare,am o intrebare, am o geanta de sport kipsta (20lei ceva la modul) si voiam sa intreb daca e buna sa o iau ca bagaj de mana in avion
daca am cumparat un bilet cu carnetu meu de note si cu cnp-ul meu (bilet de tren) ce se poate intampla daca merge alt elev baiat?
Imi puteti da informatii in legatura cu o cazare pentru patru zile in Constanta? Cam pana in 100 de lei Multumesc!
Rpd cei din Constanta cum ajung din Tomis(centru) la hotelul alcore? Cu ce autobuz sau microbuz? Si de unde le iau aceste vehicule sa ajung la destinatie?
In scurt timp voi pleca in Grecia si voiam sa intreb daca te poti ineca in mare! Am auzit ca apa este sarata dar te salveaza? (scuze daca este o intrebare stupida) Multumesc!
as dori sa adresez o intrebare. Ma puteti ajuta cu cateva locatii de tip aqua parc de la noi din tara care sa aiba si spatii pentru camping?
O intrebare urgenta, am nevoie de ajutor. In luna august plec in Turcia si am nevoie de pasaport. Eu sunt din Brasov, dar la pasapoarte este o coada enorma. Am auzit ca se poate face pasaportul ...? (mai mult)
Cate tigari se pot transporta in bagajul e mana, cu wizz air, in Italia?
Puteti sa imi spuneti cat costa intrarea la piscina Badeana, jud. Vaslui?
Cat costa intrarea la pisicna MIRA Barlad, jud.Vaslui? Va rog!
M-am înscris într-un concurs făcut de un youtuber din Anglia și în caz că o să câștig, cum să formulez adresa? Cu orașul, strada, blocul, apartamentul, etc.
Buna Voiam sa va intreb daca stiti numele salvamarilor baieti/fete de la aqua magic mamaiq
ce statiune este cea mai promitatoare anul acesta. Am fost la Costinesti 2 ani la rand si cred ca este de ajuns... Daca mi-at oferi informatii si despre un loc de cazare ar fi genial!
am o rugaminte la voi. As dori sa plec la mare din Iasi, duminica seara, ora 10 pm, problema este ca nu stiu ce traseu sa aleg, m- ar interesa sa fie bun drumul si eventual sa am o priveliste...? (mai mult)
Voi merge in curand in Brasov pe o perioada mai indeluganta, nu detin un laptop si voi avea nevoie sa am acces la internet macar o ora - 2 pe zi. Am cautat pe internet dar nu prea am gasit ceva...? (mai mult)
Cum e să zbori cu avionul peste mare? Este prima dată când zbor și trebuie să meargă în Sicilia în Italia Trebuie să trec Marea Adriatică Cat timp imi ia?
Vara asta plec in Paris. Vreau sa stiu daca e un loc singur pentru ca m-am uitat pe YouTube la anumite videoclipuri si m-am ingrozit putin :)) Deci... e Paris un loc sigur?
Stau in Anglia de aproape 2 ani și am 16 ani. Întrebarea este: pot sa călătoresc singur de aici în România fără un părinte? Știam că ai voie sa te duci dar nu ai voie sa te întorci fara...? (mai mult)
Vreau sa stiu o mica chestie. In vara asta o sa plec cu tata in vacanta, nu conteaza asta. Vreau sa stiu de ce am nevoie pentru a imi face pasaportul. Adica, il am, doar ca este expirat. Parintii...? (mai mult)
E in sfarsit vacanta! Am plecat cu tata la mare, dar aici e cam frig. Azi se anunta 25 de grade si ploaie. Pana sambata stam aici. Ma gandeam sa ii propun lui tata sa mergem de- a lungul coastei si sa...? (mai mult)
Buna Ma intereseaza in luna august sa rezerv 5 zile la Mamaia la Hotelul Vega, as Vrea sa aud niste pareri, daca nu Vega, alt hotel de cel Putin 4 stele care sa se incadreze intr- un buget de 3000- ...? (mai mult)
Care sunt avantajele și dezavantajele turismului neorganizat?
Cum pot ajunge la DivertiLand Bucuresti de la unirii?
Fluviu care se varsa/revarsa intr-un desert?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Draghici_Andrei_Madalin_2000 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!