Cei mai activi useri din categoria Turism pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
As vrea sa-mi achizitionez si eu 2 bilete de avion catre palma de mallorca vara asta, si am vazut ca cele mai bune preturi sunt pe VOLA.ro! ce parere aveti de site? am auzit ca se cam dau tepe?!
Vreau sa merg impreuna cu prietena mea sa imi fac concediul. Voi merge cu avionul. Are rost sa cumpar biletele de avion cu tot cu locurile in avion? Sau imi da direct la check in locuri unul langa...? (mai mult)
Pentru cei care au vizitat Nordul Moldovei, cam ce ar fi de vizitat, ce manastiri sunt interesante, castele/cetati, cascade/lacuri, chei etc? La final de iunie ajung in Romania si ai mei...? (mai mult)
Pentru a calatori in Anglia am nevoie de pasaport sau pot merge doar cu buletinul?
Cine a castigat concursul de cinism de la Tg. Ocna?
Ce s-a castigat la concursul de ciclism de la Tg. Ocna?
Bunaaa. Am nevoie de ajutor. Vreau sa stiu unde este casa care apare in pozele de pe link. Macar orasul. Mersi anticipaaat! https://www.facebook.com/cquantix/posts/1403579483012449
Buna TPU in ce tarii din afara Europei poti sa te muti definitiv fara sa necesite viza si alte chestii? DAU FUNDA.
Buna TPU daca pleci ilegal in SUA cu vaporul poti sa traiesti acolo adica ma refer daca te muti in SUA fara viza poti sa traiesti acolo sa iti cumperi propietatii, sa muncesti, sa incepii o viata noua...? (mai mult)
Buna TPU poti sa te muti definitiv si sa traiesti legal in SUA fara sa necesite complicatii si probleme cu acte si multe alte chestii de genul? DAU FUNDA.
Care este regiunea de vest a Frantei care are doua capitale?
Am achizitionat un bilet de avion si am primit biletul electronic pe mail. Am observat ca prenumele mele sunt inversate (de ex: pe mine ma cheama Popescu Ion Vasile, pe biletul electronic scrie ...? (mai mult)
Unde s- ar merita sa merg la mare in Grecia sau in Spania? Am gasit 2 oferte in Barcelona sau in insula Rodos, au cam acelasi pret fara biletele de avion. Unde e mai frumos pentru cine a fost in locurile...? (mai mult)
Salut, poate cineva sa imi explice cum se calculeaza orele la fisa tehnica a itinerarului turistic? Ajutati-ma va rog.
Am 16 ani și vreau sa calatoresc cu avionul in tara fara părinți, cu compania ryanair. Am voie să călătoresc fara părinți? Si daca am, am nevoie de ceva acte? Funda :D
A fost cineva la Hotel Minerva Eforie Nord? Cum este hotelul?
Ce obiective turistice sunt in Iasi si cam cate zile mi-ar trebui sa le vad pe toate?
Pot sa calatoresc singur daca am buletin si 15 ani? In Romania? Dar in Polonia? (Adica sa merg din Brasov in Varsovia cu trenul).
Bună, TPU! Am și eu o întrebare referitoare la aeroportul Otopeni, anume dacă ieșirea din aeroport este comună cu intrarea. Gen când mă întorc în țarã, o să ies spre parcarea aceea tot ...? (mai mult)
Mi- am facut pașaport temporar, pot pleca cu el in Anglia, nu? Am fost cu buletinul provizoriu si mi- au spus ca nu pot pleca cu acest tip de buletin. Acum am pașaport temporar. Nu are nici o...? (mai mult)
Cum este in paralia katerini? Cum e drumul pana acolo cu autocarul? Cam peste 1 luna plec si sunt curios sa va aflu si opiinile voastre.
Hey! Intrebarea mea este, de ce acte ai nevoie pentru a iesi din tara, sa mergi in Serbia? Si daca se poate doar cu buletinul/act de identitate? Sa- mi raspunda cineva dintr- o sursa mai recenta/updatata...? (mai mult)
Vreau sa va întreb ceva in legătura cu zborul cu avionul pe lunga durata (gen 15- 16 ore) O sa merg in Septembrie in Maldive și am câteva întrebări legate de zbor (am mai fost cu...? (mai mult)
In afara de Vama Veche, stiti alte plaje din Romania unde se poate bronza nud?
Heei! In ce orase este frig vara? Ma refer la o temperatura sub 20 de grade celsius.
Cum dezactivez abonamentul premium ca tot imi fura bani din cont?
:) Am o întrebare. Sâmbătă voi merge la Arad și de întors va trebui să mă întorc cu trenul. Eu plec din Timișoara. Credeți că pot să îmi iau bilet de tren pentru cursa TM- Arad ...? (mai mult)
Ati fost la mare din 1 septembrie? Credeti ca o sa mai fie vreme de plaja sau apa calda? Sunt in mare incurcatura pentru ca doar atunci pot sa merg si nu stiu ce sa fac! Poate cineva a mai fost in aceasta...? (mai mult)
Imi puteti spune cateva companii aeriene care accepta pasari la bord?
Cat este ora in Los Angeles acum?
Dupa liceu as vrea sa ma mut in L.A cu 2 prietene. Stie cineva cum as putea sa ma mut, etapele etc? Stiu ca mai sunt dintre voi in America si mi-ar prinde bine niste ajutor, sfaturi si pareri. FUNDA
Am o mică nelămurire. Luna viitoare o sa plec la o tabăra de engleză intr- o alta țara, și o sa fac o escala de 5 ore la Bucuresti pana la următorul zbor. Am pe cineva la Bucuresti cu care...? (mai mult)
Ce sa aleg intre a vizita Cluj Napoca si a vizita Alba Iulia? Daca se poate, as vrea sa stiu si ce pot vizita in fiecare dintre aceste 2 orase.
Hei. O prietena buna de- a mea calatoreste vara aceasta in Maroc. Am citit impreuna cu ea tot felul de articole, dar m- am gandit sa va intreb si pe voi( cei care ati fost) cum este acolo? Cat de sigura...? (mai mult)
De unde pot procuira foi la tabara de Dorit la Camping ..la un pret accesibil?
Poate unul dintre voi ma poate ajuta. am 17 ani, cetatenie romana, locuiesc in Italia cu mama iar tatal este stabilit in Romania. Vara aceasta vreau sa merg in Grecia impreuna cu o prietena (18)...? (mai mult)
am o intrebare, referitoare la airportul Bucuresti Otopeni, ajung vineri din Germania in Romania, dupa care din Ro plec in alta tara, dar trebuie sa reiau bagajul si sa fac check in repetat,...? (mai mult)
De exemplu, sunt cu un prieten si merg in excursie si vrem sa ne cazam la un hotel, si suntem minori, nu se poate dar daca vorbesc cu un parinte de al meu sa vorbeasca cu cea de la receptie,...? (mai mult)
Eu locuiesc in Bucuresti si as vrea sa ma duc in Valencia, Spania.Am 3 intrebari: 1.Cat fac cu autocarul? 2.Cat fac cu avionul? 3.Ce e mai sigur? Avionul sau autocarul?
Salut, ce job-uri bazate pe turism imi puteti recomanda.Sa nu necesite facultate, poate niste cursuri sau ceva
Nu ma pot decide unde exact s- ar merita sa mergi in vacanta cu un buget de 1000- 1800 EUR de 2 persoane, momentan ma gândeam undeva la malul marii, cat mai departe de tara, gen Tenerife. Mersi anticipat....? (mai mult)
De la aeroportul Constanta, vara este transport in stațiuni? mai exact in Saturn m.ar interesa. Multumesc frumos pentru raspuns.
Bună TPU! Ce mijloc de transport (metrou sau ce numar de ratb)sa iau pentru a ajunge din piata unirii IN TITAN, la AUCHEN?
Mai e deschis Smile Aqua Park Brasov? Mersi :)
Am nevoie de sfaturi :)) In 25 iunie, plec in Bologna(Italia) cu Wizz Air. Am mai fost si anul trecut. Doar ca acum am 18 ani, iar ai mei ma trimit cu fratele meu mai mic SINGURI. Mergem la...? (mai mult)
Salut tpu...am o intrebare Daca cumperi un bilet online de avion. poti sa anulezi zborul? Fundita!❤
Hey! Am un bilet de avion dus- intors, Belgrad- >Frankfurt- >Washington, si intors logic Washington- >..etc. Am inteles ca trebuie sa fac un chek- in online sau la aeroport, si primesc boarding pass...? (mai mult)
Despre overbooking... Am făcut o rezervare printr- o agenție în decembrie 2016 pentru o vacanta în luna Iulie 2017 (deci rezervare plătită cu 7 luni înainte). Azi primesc mail de la agenție ca...? (mai mult)
Am nevoie de niste melodii urgent! SA NU FIE DE MUZICA POPULARA!
Ce locuri interesante in Romania cunoasteti? Ma refer la locuri pline de mister sau care au ceva deosebit. Preferabil sa fie locuri vizitabile pe care le-ai vazut si le-ati recomanda si altora.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!