Cei mai activi useri din categoria Turism pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Cum as putea sa imi depășesc fobia de avion?
Buna! Stie cineva cum se poate ajunge din Brasov în zona Voineasa ( Transalpina la pârtia de ski ) Tren, Autocar, Autobuze etc... Maine
Pentru cei care au locuit în Grecia cum vi s-a părut! Sau au rude și au stat acolo ceva timp.
Este o idee chiar atât de proasta mutatul în America Latina? Eu nu cred ca sunt toate țarile intr- o situație chiar atât de rea! Pana la urma au mare, soare, vreme buna și peste 20 de grade în...? (mai mult)
Daca temperatura aerului din zona unui aeroport scade pana la minus 15 ziua si minus 20 noaptea, se mai pot face zboruri cu pasageri in zona? Aveti exemple de zboruri din anii trecuti la temperatura asta?...? (mai mult)
Buna ziua am inchiriat 2 camere de hotel 2 nopti, de sa zic 2- 3 stele camere simple le am platit da nu mai pot veni ca a intervenit ceva, nu mi pasa de banii aia dati pe cazare, se poate intampla ceva...? (mai mult)
Bună! Știe cineva unde se afla gărzile reginei, cele cu cai?
Ce părere aveți despre Baile Sărate Ocna Mureș?
La ce restaurante din Brasov pot sa platesc cu card de vacanta pluxee?
Ce limba se vorbeste mai mult in Republica Moldova? Romana sau rusa? Exista anumite regiuni unde se vorbeste doar limba rusa?
Cum sunt prețurile în Kladovo ( Serbia) pentru cei care au fost? Știți vreun oraș din Serbia mai ieftin și mai apropiat de România?
Care sunt cele mai scumpe orașe din Europa în afara de Londra și Paris și excluzând orașele din Elveția?
Ce se întâmplă dacă merg cu trenul ai în bagaj am o cutie de circoblitz?
Bună ziua, la trenul astra trans carpatic se poate lua bilete din tren?
Buna seara! Cine a călătorit cu trenul pe ruta Timisoara -Arad?
Buna seara, Am o întrebare pentru pasionatii de drumetii. Imi puteti recomanda un site de unde as putea sa cumpăr un rucsac ce are inclus si acel kit de hidratare? De preferat si pentru femei, insa...? (mai mult)
Salutare, dupa cum am scris in postarea anterioare, doresc sa merg la Budapesta cu masina. Am citit multe articole cum ca nu ai avea voie sa intri in Budapesta cu o masina care are norma de poluare de...? (mai mult)
Salut. De unde îmi iau bilet la InterRegional Călători? Din gară sau de pe tren? Pot să-mi iau bilet gratuit dacă sunt elev? E prima oară când călătoresc cu InterRegional Călători.
Voi unde va petreceti revelionul? Am nevoie de sugestii.
Cum e sa te muti de la oras la sat? Care sunt cele mai dezvoltate sate si comune din Romania?
Buna! Vreau sa calatoresc la Budapesta saptamana viitoare si as dori niste sfaturi in legatura cu parcarile. Unde este cel mai ok sa parchez?
Dacă înainte de a urca într-un taxiu sa imi iau o cursa, întreb taximetristul "Cât face până la locația X", par nesimțit și bădăran? Ca am mai avut cazuri in care am dat de nesimțiți.
Buna ziua, in seara asta am un zbor cu British Airways, iar dupe ce am facut check in ul am observat că între cele doua prenume ale mele am uitat sa las spatiu ( am scris REBECABIANCA in loc de REBECA-...? (mai mult)
De ce e Elvetia atat de scumpa? Se traieste mai bine acolo decat in Norvegia sau Islanda( si aceste doua tari fiind foarte scumpe)!
As dori sa stiu daca putem urca in avion cu casti de motocicleta integrale 6 persoane sau care este posibilitatea de a lua cu noi castile moto? Este vorba de un zbor spre Norvegia (Alesund) cu o escala...? (mai mult)
As vrea sa fac o excursie cu clasa, undeva la mare, imi puteti recomanda o cazare cu un pret decent intr-o zona decenta undeva pe langa litoral?
A fost cineva la cetatea histria? Este intr-adevar cea mai veche cetate din Romania? Din ce am citit are 2800 de ani
O țară mai ieftina unde se poate face Revelionul? De preferat aici în Balcani! Îmi este indiferent dacă este cabană, hotel, vila sau pensiune!
Salutare TPU, unde pot găsi parcare in zona târgului de craciun din sibiu? Cu plată, fară plată doar să fie
Care e cea mai periculoasa țară din Balcani? Bosnia Herțegovina sau Albania? Mai este risc de conflict armat acolo cum era în anii 90?
Care este cea mai buna țară străină în care romanii se pot stabili? Cetățeni ok și fără discriminare și servicii sanitare de calitate!
Bună seara/ziua! Ştiţi un loc în Constanţa unde se poate caza o singură persoană pentru o zi cu duş şi pat pânâ în 100 de lei? Pentru luna decembrie mă interesează.
Care credeti ca este cel mai frumos targ de Craciun din Romania si care este cel mai ieftin? Au laudat multi targul de la Craiova dar eu cred ca cele din Sibiu si Cluj sunt mai ieftine!
Credeți că dacă am transforma orașele și satele de la malul marii și am construi case ca în Grecia, Spania, Muntenegru sau Croația am avea mai mulți turiști? Oamenii poate nu vin la noi și...? (mai mult)
De ce e litoralul bulgăresc mult mai vizitat decât cel romanesc! Eu nu am ajuns decât pana la Nisipurile de aur și Varna dar am văzut foarte mulți turiști din Balcani în special! Cum ar putea ...? (mai mult)
Buna TPU, daca am cumparat bilete de avion pentru un zbor pe 2 decembrie la ryanair, are cineva idee cum schimb data zborului sa fie luna asta cat mai curand posibil si cam cat costa?
Dacă ar fi sa facem un top al celor mai scumpe orașe din România, pe ce loc s- ar situa Cluj, Timișoara, Iași București, Oradea, Arad, Sibiu, Brașov, Galați, Brăila, Craiova, Pitești,...? (mai mult)
Dacă am carnetul de elev vizat pe anul 2022/2023 merge să pot lua bilet gratuit la tren?
Puteti sa-mi faceti o recomandare de bai termale pentru weekend? Care e locul care v-a placut cel mai mult?
Bună! Unde găsesc date statistice despre numărul de vizitatori la muzeele din București într-o anumită perioadă?
Intrebare pentru cei care calatoresc cu avionul, cabin bagagge inseamna ca pot lua o valiza mai mica sau ghiozdan?
Cum arata un sat intr-o țară dezvoltata? Sa zicem din Germania, Spania, Franța, Belgia, Marea Britanie sau Irlanda?
La sfârșitul lunii noiembrie o să plec în Turcia(Istanbul) cu cineva, cu autocarul 2 zile. Cu ce bani se plătește pe acolo? Ce ar trebui utilizat? Banii sau cardul? Fără răspunsuri...? (mai mult)
Bună seara, as avea o intrebare doar pentru cunoscatori. Am un bilet de avion Italia- Germania cu escală în Londra, insa eu nu am pasaport, doar buletin. Se poate face escala sau se poate sa nu ...? (mai mult)
Buna TPU, eu daca am 15 ani si vreau sa calatoresc cu trenul in Romania, la ce categorie ma incadrez copil sau elev? Tin sa mentionez ca nu fac scoala in Romania si fac scoala in Uk si copil din cate...? (mai mult)
Am voie sa duc in Coreea de sud medicamente antidepresive si antipsychotics gen Lamotrigine, Rivotril si risperidona sau nu sunt permise? Adica voi putea sa le duc pe avion? Vreau sa merg in Coreea in...? (mai mult)
Știe cineva site-uri pe care pot să iau bilete ieftine de avion dus - întors?
A călătorit cineva cu mașina prin mai multe țări din Europa? E așa obositor?
Buna seara! Știe cineva in cât timp este eliberat acum un pașaport la urgentă? Este cineva care a făcut recent?
Cum e sa locuiesti la mare? In Constanta. Mangalia, Navodari, Chilia, Sulina, Sfantul Gheorghe sau intr- un sat dobrogean? Sunt sate dezvoltate in Dobrogea? As vrea sa ma mut acolo, sunt locuintele...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Anonimms128 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?